How foolish, foolish you must be. To think I love no one, no one but me.


Klänningen från CC H&M är verkligen jättefin, nästan för fin. Det ser ut som att det hänger en gräddbakelse på garderobsdörren, lite puffigt liksom. Klänningen var även lite stor, men jag gillar den ändå! Måste bara korta banden lite, ev. införskaffa lite fashiontape så att inget hoppar ut - som om det vore möjligt ändå.


I can't help but thinking; "We almost had it all..."




Mumsar på lite rabarberpaj och en stor klick vanilgvisp, fint ska det vara! En annan fin sak är Donken-låten från 1996. Klicka här för att surfa bort på en härlig nostalgitripp!

Vi håller det fina inlägget fint och nämner att vädret är tiptop! Fint är också att min efterlängtade klänning från H&M Conscious Collection ligger på Pressbyrån och väntar på mig.

Nu ska jag hitat något att ha på mig på jobbet. Slet av mig jeansen så fort jag kom hem och sen fick jag vaniljvisp på tröjan... Med andra ord hade jag inte tänkt gå klädd som jag gör nu till jobbet.

Ha det fint!

No one else can speak the words on your lips


Under tre timmar hade vi dubbelt så mycket att göra på jobbet, som vi hade haft under hela dagen. Tufft, men med ett härligt arbetslag löser allt sig alltid på bästa sätt! Tyckte mig förtjäna en B&J från Hemmakväll (som jag inte ens visste hade byggt om?), och drog med mig Pernilla i sällskap. Åt dock inget av glassen. Tänke mer att det kan vara gott att ha någon gång när jag blir sugen. Kort sagt är jag en samlare sam samlar på allt, förutom pengar.

Laptopen har spökat lite om virus som ska ta mina bankkoder och grejer men med hjälp av vår hobby-datortekniker, Tony, och lite logiskt tänkade har jag nu fixat problemet. Då vill man bara ge sig själv en klapp på axeln och säga: "Bra jobbat Katta!", så det gör jag nu...
Så på tal om ordet "axeln"... När jag pratar säger jag "axlen", likadant med "nycklen" (som egentligen heter "nyckeln"). Det ska visst vara typiskt halländskt sa Ingrid, min svenskalärare på gymnasiet. Förutom det tycker mammas gamla svenska lärare (numera bosatt i huvudstaden) att jag talar en "riktigt fin rikssvenska".

...och på tal om lite spöken tidigare! För x antal år sedan såg jag en film som handlade om en man som dog och kom tillbaka till sin familj som en hund. Spenderade säkert 40 minuter på att googla och leta efter den idag, allt jag hade att gå på var det skrivet ovan och ett svagt minne av namnet "Luke". Hittade den tillslut, Fluke. Ger mig själv en klapp till för min ihärdighet.


Nu ska jag sova, godnatt!

The rest is still unwritten


Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, klockan 14 börjar jobbdagen - denna gång på Stanton's. Mor, Becka, Alfred och kanske Kristoffer ska till farmor och farfar för att fira morsdag.
Imorgon ska jag jobba på skolan och sedan Stanton's på kvällen. Fullt upp med andra ord!
Hinner inte skriva mer nu, men vi hörs snart igen.

Hoppas alla mammor där ute får en fin morsdag :)

Will you stay for all time?


Idag har jag jobbat i skolan, passat en sjuk Alfred och firat mor som egentligen fyller år imorgon. Hon fick ett par bärbara telefoner och lite kuddar + örngott till utemöblerna.
Imorgon fyller som sagt mamma år. Jag är ledig och kommer spendera hela dagen tillsammans med henne, jag ska jobba hela morsdag och inte kan göra det då. Håller på att slipa på en present till henne så att hon får någon imorgon med.



Nu är det läggdags! Godnatt :)

Every step that I take is another mistake to you


Jag har rätt många linnen, men det är mest såna där man har på jobbet + att man haft den i flera, flera år. Klickade runt på topshop.com och hittade några guldkorn. Ett paket guld är snart på sin väg hem till lilla Backhult. Köpte även ytterligare en doppresent till Alfred - dock inte från topshop.
Fann denna för två dagar sedan men då var den slut i min storlek så jag beställde (såklart) inte den. Klickade in idag igen med hopp om att den faktiskt skulle finnas. Tänk, det gjorde den! Lite lycklig blev jag. Restan av beställningen får ni se när den kommit hem.



På tal om doppresent! Becka är ett kontrollfreak, och det är en underdrift. Hon gav mig ansvaret för paketen som de närmsta köper, så det inte blir något likt med gravyr på. Så jag tog på min ansvaret! Dock måste hon veta exakt vem som köpt vad, får hon inte det blir hon tokig. Vi hade en diskussion om det igår, en till idag och vi lär ha fler framöver då dopet inte är förrän 5 juni. Samtalet gick ungefär såhär:
- Vad har ni köpt?
- Säger jag inte.
- Varför inte? Säg!
- Nej.
- Men det är ändå inte till mig ju!
- Nej, men Alfred sitter också här.
- Du får aldrig mer spela Angry Birds om du inte säger.
- Får jag visst. Jag säger inte.
- Jooo, säg då!
- Nej.
- SÄG!
- Nej! Becka, jag är vikarie. Jag kan hålla på hur länge som helst!



To cross out what I've become


Dagen har spenderats huttrandes i ett virrvarr av sand. Vi hade friluftsdag idag och jag hade blivit satt på "Sandskulptur"-posten. Pälsade på mig med gummistövlar och regnjacka när jag egentligen borde tagit med ett vindskydd. Knappt en regndroppe föll, vinden å andra sidan, den var inte att leka med! Jag hittar sand lite här och var. Bakom öronen, i hårbotten, på ögonlocken... You name it.

Eleverna delades in i grupper och tävlade mot varandra om den snyggaste skulpturen skapad utifrån en viss bokstav, beroende på vilken de blivit tilldelade. Skulpturen skulle alltså börja på samma bokstav som den bokstav de fått.
Kameran låg hemma men jag tog några mobilbilder.

A - Angelina Jolie

J - Jaguar

J - Julgran

9C

Hold me when I'm scared


Sedan hemkomsten har Fröken Hurtbulle (jag) klippt gräsmattan fram till 16-snåret. Sen lade gräsklipparen av, jag fyllde på med bensin och kollade oljan men allt verkade vara i sin ordning. Jag tror den blev överhettad.

Annars då?
Jo, mor är i stan nu och handlar lite, bl.a. frysta hallon till mig, det blir ingen överdragsjakt idag alltså. I väntan på mina hallon gjorde jag en blåbärsmoothie. Kan ha överdrivit lite med ingredienserna och det slutade med att jag fick dricka ur en vas - inget glas var tillräckligt stort. Kan ni föreställa er vilken läcker färg jag har på tungan nu?
Ni kan tro att jag har skyddat min hjärna från tidigt åldrande nu!


You're so vain, you probably think this is about you


Sitter just nu i skolan med planeringstid. Ska dra upp några kopior och sedan är jag klar med förberedelserna. Vi ska spela mattespel den sista lektionen. Jag behöver inte planera något för imorgon då det är friluftsdag. Jag ska vara i C-spåret då och då, om jag fått rätt info, ska jag bossa över sandslott-stationen. Hoppas verkligen inte det börjar regna. Kommer förmodligen dra på mig mina Hunters i vilket fall som helst, så man slipper få massa sand i skorna.



I eftermiddag ska jag och mor kanske ut på jakt efter överdrag till de nya utemöblerna, synd om de skulle bli förstörda. Annars blir det en lugn eftermiddag. Kvällen på TV3 bjuder på nya avsnitt av The Mentalist, det gillar jag och min mor. Imorgon är det dock den "äkta" filmdagen med Grey's och Off the Map. Ni följer väl dem båda? Annars har ni missat något!


I wonder if you know how it feels to let you go.


Kraxande som en kråka har jag tagit mig igenom denna måndag. Magen är full och jag har hamnat i matkoma.
En nätverkskabel införskaffades idag efter en bra dag i skolan. Förutom det har inte mycket annat hänt. Tjing!


He is my story about love, that didn't last.



Det var en rätt lugn helg men lagom mycket folk ute. Osmart att dra ut då jag är sjuk med en jobbig hosta, som tycks hänga kvar likt en ovälkommen gäst, men det var ju så fint väder!
Måndag till fredag väntar jobb på skolan. Godkväll!

For good times, and bad times. I'll be on your side forever more.


Hostan vägrar ge med sig, men huvudvärken är äntligen borta. Jag vet inte hur kvällens planer ser ut än, vet inte vad jag känner för heller. Alfred och Becka var här en snabbis innan, nu tänkte jag gå ut med Bobby. Vi hörs!


I will always chose you


Ikväll är det studentbal. I nästan två timmar stod jag och trängdes för att se alla fina - och kände hur nostalgin slog mig som en örfil rakt i ansiktet. Tänk att det gått ett helt år (nästan i alla fall). Vart tog de 357 dagarna vägen sedan jag och fantastiska Tobias skred fram på röda mattan i regnet?
Okej, okej, jag medger att jag hunnit med en del. Massor, faktiskt. Jobb, Spanien, jobb, Spanien igen + plugg, jobb, Thailand och ännu mer jobb. Låt oss inte glömma bort de små helgutflykterna till Oslo och Uppsala heller. Attans vilket härligt år det har varit! Stötte på Tobbe i publiken, "ett år..." mumlande vi nostalgiskt tillsammans.
Att gå i skolan var hur kul som helst! Man tar sällan vara på vad man har, när man har det så ni som fortfarande går i skolan och läser. Ta vara på tiden! (och påbörja era projektarbete i tid). Skolan bjuder på många av de bästa åren i livet.
Livet utanför skolan då? Ojoj, det är livet utan gränser. Sedan studenten har jag levt precis det liv jag vill leva och det har varit helt underbart!


Är hembjuden till bl.a. snygga Frida på studenten.
Här nedan med kavaljern Linus.

Förra året fick Tobbes Sanna snällt stå vid sidan då jag lagt beslag på min barndomsvän.
Här är skönheten på sin egen bal tillsammans med Jonathan.


Här är the crew på väg till bilen.


Tog 199 bilder... men alla kommer hamna på facebook x10 av alla andra, så jag bryr mig inte om att lägga upp mer än dessa. Godkväll!

Your guard is up and I know why


Jag tror jag håller på att bli sjuk, igen. Har inte ens tillfrisknat från senast och nu är det tillbaka. Den tunga och matta känslan i kroppen, huvudvärken som sitter i för tredje dagen i rad, näsan som skiftar mellan tät och... inte fullt så tät.
Gårdagen och idag har spenderats med syster + systerson. Idag ahr vi även flängt runt i staden med mamma och Pi O. Pi O är i Sverige nu igen, kul! :)
Huvudvärken dunkar vidare så jag ska dra mig härifrån. Ligga i soffan eller något, jag orkar inte göra något annat faktiskt.
Imorgon ska jag jobba i skolan igen. Hoppas verkligen jag mår lite bättre tills dess.


Shine your light down on me. Lift me up so I can see.


Lider av en sprängande huvudvärk som bestämt sig för att hänga kvar tills dess att den själv vill ge sig av. Fyra värktabletter har alltså inte haft någon betydande effekt på min inre demon.

Min vän Linnéa Lundgren, som jag träffar allt för sällan, har sällskapat mig idag. Tackar för att hon stod ut med min härliga uppsyn och rinnande näsa. Tror dock mest hon utnyttjade mig för att komma nära Alfred. Hade jag med gjort ;)
Vi lekte med honom i några timmar medans Becka bjöd på hembakta kakor, gott. Linnéa bytte även sin första blöja på ca: 14 år, det var ett stort ögonblick för oss alla.



Mår inte på topp just nu. Lyssnar på min "Rostiga röster" spellista och drömmer mig bort tills jag träffar min elithockeyspelare-med-rostig-sångröst-gitarr-i-hand-och-extremt-bra-kunskaper-inom-matlagning-och-allt-annat-med-för-den-delen. Det vore förmodligen lättare att få 13 rätt på oddset, trots att jag aldrig spelar, men äsch. Drömma går ju.

Imorgon är det en extra lång dag i skolan, som det är alla onsdagar. Ska nog gå och lägga mig nu för att försöka må lite bättre imorgon.

Nattinatti, som farmor alltid brukar säga.

You'll always be the sun in my sky


Jo, i inlägget nedan drar jag ett himla fint smajl. Det bjuder jag på! Som ni ser håller ju faktiskt blommorna på att falla till marken.

Idag har jag jobbat i skolan, det ska jag även göra imorgon, på onsdag och fredag. Alla dagar för olika personer. Lite förvirrande är det men nu har jag hängt där så mycket och länge att man är bekant med alla elever, i alla olika spår, ändå. Har spenderat största delen av eftermiddagen till att sova men är fortfarande trött.


VM är nu över, Sverige tog silver och mer än så behöver vi inte säga om det.
Fasth är fantastisk - tack för allt Mr. MVP.
Silfverbergs hjärta i tredje perioden var rörande att se. Fasth och Silfverberg kämpade in i det sista. Resten av laget hade glömt av att de spelade VM-final. Blev sjukt besviken.
Nog älskar jag att se (till synes) tuffa killar att gråta över något förlorat de brinner för, men jag ser hellre ett leende på deras läppar.



Nu lägger vi skridskorna på hyllan och laddar om inför nästa säsong! Sommaren må kännas väldigt kort och lite som om att det mesta regnar bort (som Tomas Ledin sa), men när man gosat ner sig i soffan med ett gäng perfekt mogna klementiner - då känns inte vintern så farlig trots allt :)

En hockeygrej till! För några dagar sedan blev det klart att Ekholm lämnar (sorgligt men sant).
Widing kommer dock "hem" - det blev klart idag. Hoppas han kan nå sin fulla potential kommande säsong och visa att han var värd att ta tillbaka.

Med det säger jag tack för mig och godnatt. Godnatt!

May God bless


Kom nyss hem från Pamelas konfirmationsfirande. De spelade upp en pjäs i kyrkan och gjorde allt annat som man gör. Efter kyrkan åkte alla hem till Pamela för att sedan inse att vi glömt kvar Pamela... Hoppsan.
När Pamela också kommit hem åt vi alla god mat, (jag) spelade Angry Birds, (Pamela) öppnade paket och åt god marsipantårta med felskrivet datum på. Vi i släkten träffas rätt ofta, det gillar jag!


Nu är jag slut i huvud och kropp, men ska bege mig bort till stallet för lite mys med Derran, Johanna och Glen. Jag kommer att missa bronsmatchen, som börjar alldeles strax, men finalen ikväll kan inget slita mig ifrån! Heja Sverige! Grattis till Eric Saade förresten, tredjeplats är inte dåligt - i Melodifestivalen - i Hockey VM, är det bara guld som gäller!

Angående tidigare inlägg. Jag och min dolda talang (extrem styrka) drog sönder startsnöret till gräsklipparen så det blev inte klippt något igår. Inte gick jag och Johanna ut igår heller. Deppvädret gjorde att vi hängde på ICA, tjatade hål i huvudet på Johannas kollegor och dansade som Ulf och Jerry gör i reklamen på TV. Sen gick vi hem och kollade på röstningen till Mello.

Mamma hade planterat något i en gammal äggkartong när jag kom hem.
Jag gjorde ett annat fynd än bara små grödor.

You've managed to disarm me, my soul is shining through.


Ska ut och klippa gräset nu, sen ska jag bort till Becka för att leka med Alfred.
Ikväll blir det nog att dra på sig de vita, höga jeansshortsen från H&M's conscious collection och en färgglad, alternativt en leopard-top. Annars de nya american flag shortsen. Jag skiter i att himlen är täckt utav moln. Det är vår och då ska jag minsann gå barbent! På fötterna skall de svarta Lita eller mina nya Matsumoto, som jag klickade hem från tradera, sitta. De var slutsålda på nelly.com men trots det lyckades jag klicka hem skorna, oanvända, till ett pris mindre än originalpris. Lagom nöjd är jag.

Nu måste jag kila. Vi får höras mer imorgon, tror inte jag har tid att titta förbi mer idag. Puss!


The little things hurts so much.


Jag sitter här, lätt irriterad och trött för att all min Spotify-tid är slut. Även för att vårat Internet hemma är så konstant dåligt att man inte kan höra mer än 10 sekunder utav början på varje låt, på youtube, innan det slutar fungera helt.
Fredag den 13e har dock inte varit helt fel. Sverige slog Tjeckien med 5-2(!!), Berglund gjorde bl.a. två mål och Silfverberg ett. Nisses fru var så snäll att hon kom in och lämnade deras boxer-kort så att vi skulle kunna få se matchen, jag berättade ju tidigare att trean inte fungerade. Tack! Missade bara första perioden men den slutade ändå 0-0. Nåja, nog om hockeyn.

Imorgon ska jag en sväng till stallet, Johanna ska med hon också. På kvällen blir det utgång, men en rätt lugn sådan - på söndag är det ju som sagt Pamelas konfirmation.

Lev väl!

Your eyes are pointed at me, what do you see?


På något vänster har trean lagt av på jobbet. Fan-freaking-tastiskt... Klockan 20.15 ikväll börjar semifinalen mellan Sverige - Tjeckien. Det kommer bli tufft, kanske för tufft. Jag håller fingrar och tår för att det ska vara en lika lugn kväll idag som det går. Annars håller jag på att fundera ut olika strategier som ska få mig att få gå hem före de andra så jag inte missar matchen. Fejk-tårar ligger för tillfället högst upp på listan. Annars kanske man kan råka tappa en konservburk på huvudet, vill dock inte riskera att hamna på akuten. Annars är jag rätt bra på att tjata. Hmm, detta tåls att tänkas vidare på. Jag återkommer när jag vet mer. Alltså efter matchen eller imorgon. Vi får komma ihåg att det är fredag den 13:e, hoppas inte på för mycket alltså.

Stay tuned!




Update.
Alltså jag älskar mig själv när jag skriver tidsinställda inlägg men glömmer att ställa in tiden...
Ja, "facit", Sverige spelade den tidiga matchen idag som de tack och lov vann. IN YOUR FACE JAGR! - som vi säger på Stanton's. Final på söndag, känns fint.

I've been afraid of changing, because I build my life around you.


Lugn dag på jobbet, det satt fint. Min dumhet och kärlek för forntida krigsfilmer med svettigt smutsiga gladiatorer, som faktiskt inte är onda utan kämpar för kärleken, höll mig upp till klockan fyra.
Har ni hört talas om den lagom nya serien Spartacus Blod and Sand? Det var närmare bestämt den serien som höll mig vaken. Allt är så överdrivet med extrema effekter och sprutande blod överallt, alltid. Det är lite det som gör mig fascinerad dock. Man blir liksom helt indragen i allt drama för att det är så överväldigande. Det är verkligen en over-the-top-serie på alla sätt och vis. Den får True Blood att blekna på både blod och sex fronten. Igår bölade jag som en liten unge med. Sorligt, sorligt kan det också vara.

Tråkigt nog är jag redan klar med säsong ett och inspelningen av säsong två har blivit uppskjuten på grund av något ännu tråkigare. Huvudrollen, Andy Whitfield, har fått cancer och har därför ersatts (av den väldigt vampyr-lika killen Liam McIntyre) då Andy åkt till Nya Zeeland för att påbörja sin behandling.

Hallå herr Intensiv Blick! Snälla bli bra snart igen, vare sig du ska vara med i serien igen eller ej. Jag tycker du är bra.


Googla, youtuba eller vad som helst. Den här serien kommer bli stor!
För mer bilder kan ni alltid klicka här.

If I don't say this now, I will surely break.


Hallå hallå!

Är för tillfället på jobbet.
Med detta tidsinställda inlägg ville jag bara säga att glada hockeyspelare kan vara det charmigaste jag vet. Ni vet när de precis gjort ett grymt mål/räddning och man ser hur glädjen riktigt skiner kring dem och ut genom alla skydd, hjälmen, plexiglaset, på publiken, ut genom TV-rutorna... Åh! Nu sitter jag med och ler. Attans bananer vad jag älskar hockey!

Patrik Berglund sköter sig extremt bra i VM. Han är lite av min nya crush.


Anders Lindbäck och Jacob Markström kommer dock alltid stå högst på prispallen av charmigaste-hockey-leendet-bilden :)

Mad world


Idag var det jobb i skolan igen. Torsdag och fredag kommer att spenderas på Stanton's där det skall bakas massa pizzor. I helgen är jag ledig så det lutar åt utgång på lördag, för att sedan förhoppningsvis vakna upp pigg på söndag morgon då det är konfirmation som gäller. Nästa vecka är jag tillbaka i skolan igen. Jag gillar att jobba utan schema. På något sätt har jag ändå lyckats med att jobba minst 4 ggr/veckan och vissa dagar blir det till och med dubbla pass. Samtidigt har man friheten att kunna planera sin fritid fritt.

Slutkörd efter skoldagen somnade jag på soffan till USA - Tjeckien matchen. Jagr satte en hattrick, kul för honom! Hoppas han tar det lite lugnade mot Sverige på fredag. Sverige vann, som väntat, mot Tyskland ikväll- gött!
Ni förstår, jag är en sån torr typ som gömmer mig inomhus under ett täcke och kollar på hockey, trots att solen gassar utanför. Tackar killen ovanför för mitt goda pigment då jag annars hade misstagits för en albino.

Så på tal om Honom. Minnet han gett mig är inte heller att leka med! Kom ihåg i trosbekännelsen, i princip alla låtar/böner/citat o.s.v. sedan konfan för fem år sedan.


Just live your life


Den varma vårens I-landsproblem är inte koskit-lukten som sätter sig i kläderna om man bor på landet, det är vilka kläder man ska ha på sig. Med jobb i skolan och stundande konfirmationer- och dop i kyrkan måste man ju i alla fall försöka se något anständig ut. Jag vill inte gå runt i långbyxor när alla andra springer runt i shorts, men jag har inte heller ett enda par shorts som går över halva låren. Eller jo, ett par har jag...


För två år sedan, när pappa var på jobbet, tog jag fram ett par utav hans jeans - och saxen. Dock hade han inte använt dessa jeansen på jättelänge, tror jag. Hur som helst! Det är det mina boyfriend-shorts. Har man ingen kille får man ta hjälp av lilla far. Eller SH. För 20 kr fick jag med mig en sån här riktigt duvblå skjorta, samma dag som jag lade beslag på seglarjackan.

Nu lämnade jag ämnet lite, som vanligt, men ni förstår nog vad jag ville ha sagt.
På tal om koskit innan! Eller ja, nästan. Uppenbarligen sätter sig inte lukten sådär jättemycket då jag idag fick höra att jag luktade både energidryck och godishalsband, av de söta eleverna. Energidrycken är väl sådär, luktar det gott? Godishalsband däremot. Vem gillar inte godishalsband? :)

På tal om något helt annat så kan det så ut såhär:


...när man nördar sig i lärarrummet.

Don't know what's going on, don't know what went wrong.




Mysig lördagkväll på Petters Brygga med Johanna och Walter.

We had fun together


"Administratören säger
  • Vi har haft driftproblem under helgen som nu är lösta, för er som fortfarande har problem så hittar ni information och lösningar på problemen här: http://faq.blogg.se/2011/may/driftmeddelande.html

    Vi beklagar detta och tackar för ert tålamod."

Citerat från just, administratören. Inlägget nedan skulle alltså publicerats igår.




Idag har jag varit på konfirmation borta i Ås kyrka. Det bjöds på massa god mat och sedan prinsesstårta. Jag mumsade med glädje i mig allt, speciellt marsipanen, och sedan lyckades jag även tigga till mig en sjuårings marsipan. Hon gillade den inte(!)


Väskan är förresten ny, 25 kr på SH.
Lägger upp bilder från Petters Brygga senare så ni får se seglar-jackan med.

Idag, 8 maj, är det 7 år sedan Bobby kom "hem" första gången. Det ska vi fira med ett bad!
...han gillar inte att bada för han fryser så mycket, men har man inte badat sedan i julas är det så illa tvunget.


I hate to turn up out of the blue, but I couldn't stay away.


Kom precis in från en powerwalk i det härliga vädret tillsammans med lillebror. Becka och Alfred har hängt här sedan frukost då vi inveg/invigde(?!) altanen mamma fått för sig att slå upp, med hjälp av Tim, vår allt-i-allo-hantverkare.



Vädret är helt fantastiskt! Så jag, Johanna och kanske Linnéa ska dra till Petters Brygga nu och mysa lite. Det har blivit lite av en mysig tradition. Är det fint väder drar man dit och myser, ser soler gå ner i vattnet och äter massa onyttigt. Härlig tradition.

Fyndade världens härligaste seglar-jacka på SH igår då jag var i stan en sväng. Jag köpte även en solros till lilla mor, för att jag ville. I alla fall, tillbaka till jackan. Min första tanke när jag såg den gick direkt till Linnéas pappa, haha. Sen fick jag lite SOS, Stig-Helmer vibbar. Har inte tagit någon bra kamerabild på den än, men kommer ta med kameran ikväll så på så vis får ni se den i alla fall, bara lite senare. Fick med mig några skärp med. Tack vare min oproportionerliga kropp måste jag nästan alltid ha skärp på mig och då jag använt sönder de jag redan har behövdes det några till i härliga färger och med fina spännen. Bild på det kommer också, senare.

Vi hörs kanske ikväll igen annars imorgon. Ska på en konfirmation då så det blir nog inte förrän senare i så fall. Ha de fint! :)

My gift is my song, and this one is for you.


Det blev ingen grillning. "För sent", sa mamma. Pyttsan! Det är aldrig för sent för att grilla. Dock var hon iväg och handlade och kom hem med något grillbart gjorde hon inte. Istället kom det massa folk och helt plötsligt var det folkfest med vin, lax och romsås. Själv agerade jag osocial tonåring (får ju passa på med tanke på att man bara är tonåring 2 månader till), och bänkade mig framför TV:n och (såklart) hockeyn. Sverige vann, inte helt oväntat, mot Frankrike. 4-0 blev det för er oinsatta - som antagligen är lika ointresserade av att läsa detta om ni inte såg matchen.

Nu tackar jag och lillebror för ikväll. Vi hörs imorgon! Då ska vi upp tidigt för att inviga vår nybyggda altan med nya utemöbler i morgonsolens strålar. Sällskapar oss gör: mor, Becka, Kristoffer och Alfred. Två av mammas kompisar sover över med, (hur gulligt är inte det? Mamma och hennes vänner brukar ha sleepovers, det ska jag med ha när jag blir stor!), så de kommer förmodligen också medverka på frukosten :)

Godnatt!

You will always be in my life


Det är så härligt att vädret bestämt sig för att bli bra igen. Det blir till att grilla ikväll för att fira solens återkomst. Annars ska jag kolla hockey ikväll. Det blir en go blandning av vinter och sommar denna fredag, men det är ju det bästa av två världar vi pratar om. Annars idag har jag jobbat i skolan, sovit och lekt lite med Alfred.



Vi hörs kanske senare, tjing!

We could have had it all


Svarar på lite frågor om shortsen här från tidigare inlägg.

Totalkostnaden blev 700 kronor, dock ändras ju kursen konstant. Jag spanade in shortsen för ca: 3 veckor sedan och då kostade de $94. Jag antar att försäljningen stigit i samband med att det blivit mer uppmärksammat och "American-flag" shortsen ligger därför istället på $124 nu. Kolla valuta.se för daglig kurs och valutaomvandling.
Fraktkostnaden var $16, jag fick alltså sammanlagt betala $110 för mitt köp.
I Sverige har jag strl 36 på shorts, så jag beställde ett par M då det är lättare att sy in än släppa ut. Enligt måttabellen skulle de även passa bra. Jag tror även att S hade passat, då benen är väldigt vida och midjan var lite stor. Shortsen är inte alls i någon tros-modell, bilden från hemsidan är väldigt missledande.
Jag betalade med kort och fick paketet rakt i brevlådan - de har utskick hela världen över. Jag beställde shortsen söndagen 24 april och idag, 11 dagar senare var de hemma. Dock var vi mitt i påskhelgen då beställningen lades, annars hade det nog gått någon/några dagar snabbare att få leveransen.



Hoppas detta är svar nog på det ni undrade :)
Godnatt!

I broke all the rules, but baby I broke them all for you.


För någon vecka sedan klickade jag hem de snyggaste jeansshortsen någonsin! Avlider lite varje gång jag ser dem. Det är typ någon snubbe som sitter hemma och gör shortsen så det är ingen retur och de kostar lite för mycket för att man egentligen ska våga beställa ett par - från USA. Shortsen jag fick hem idag är lite stora i midjan men det är inget märkbart, ett skärp fixar det fint! För övrigt är de som gjorde för mig och jag funderar starkt på att beställa ett par till.

Tyck vad ni vill, smaken är som baken och allt det där. Men jag har stans snyggaste jeansshorts.


Update.
...Kul att Kenza precis länkat sidan. Nu kommer hela Sverige ha likadana "unika" shorts.

If you need a friend, I'll be around.


Här kommer några bilder från Uppsala. Får passa på när Internet fungerar om så bara för en minut. Igår gick det inte alls, vilket är orsaken till att ni blev bildlösa.


To drown in your love


Jag har spenderat x antal timmar framför datorn sedan i fredags, men näst intill alla har gått åt till att planera lektioner. Ingen ro och ingen vila - så ser livet ut för dem som jobbar dubbelt. Dock är det omväxlande, kul och det betalar mina skor så jag ska inte klaga!

Helgen spenderades som sagt i Uppsala. Bilder finns på facebook men kan lägga upp några här imorgon med. Är för trött nu.

Idag fyller min lilla far år, vilket har firats med smörgåstårta, glass och godis. Rullar fram gör jag nu. Det ska va gött att leva! - som dom säger. Somnade nästan hemma hos far. Annars lekte jag med Alfred. Han gillar när jag leker dammsugare... Angry birds har med spelats flitigt samtidigt som Barcelona - Real Madrid stod på i bakgruden.

Igår hade vi även personalmöte på Stanton's, som mest gick ut på att äta kex, ost och vindruvor. Mysigt värre!

Detta var den enda godkända bilden. Ingen är snygg när den äter ostkex.

Train station



RSS 2.0