When I think of you, I don't feel so alone.


Att passa barn får en verkligen helt slutkörd. Jag har halvsovit i soffan sedan Alfred åkt hem. Har även pysslat med min nya mobil(!!)



Har haft samma sedan 2007 så nu var det verkligen dags för en ny. Tror jag börjar få koll på det mesta nu och jag tycker den är grym! Nu ska jag va lite social med mor. Ha det fint!

You're just a boy, you don't understand.


Tidig morgon idag med, jag skall vara barnvakt till Alfred. Barnälskaren Linnéa skall även komma förbi en sväng för att få klämma på lillkillens valkar. Becka hämtar, som tack, ut min nya mobil som ligger och väntar på posten. Igår var en fullbokad dag så jag fick tyvärr aldrig tid att hämta ut den själv innan allt stängt. Nu ska jag slänga i mig lite frulle, puss!


Watching you watching me, a fine way to fall asleep.


Idag jobbar jag på både skolan och Stanton's. Skolan slutar 14.20 och efter det beger jag mig mot staden, tar mig något att äta och sedan börjar nästa jobbpass. Det är rätt tufft men skönt att ta allt på samma gång, lika bra liksom.
Kom på under min rastlöshet igår att jag missat att ta kort på ännu ett CC plagg. Inte för att det intresserar er, men det är kul för mig att se när jag bläddrar igenom mina arkiv 10 år från idag. Här har ni det!



Lite halvdålig bild från Internet men jag har inte tagit mig tid att ta en själv.
På återseende!

Come over tonight and spend some time with me.


Det spekuleras om personalfest på jobbet, hur kul? Det är ju det bästa med att ha så grymt sköna kollegor, personalfesterna! Förra årets var lyckad trots tidig sorti från min och Jennies sida, detta året kommer bli bättre. Längtar!


You don't need to love someone to want them.


Har haft en mer än rastlös dag. Vädret är så sjukt tråkigt att man bara vill gräva ner sig och komma tillbaka lagom till sommaren...

Fortsätter fylla i lite på min au pair ansökan så länge.

I know you too well to say that you're perfect, but you'll see, oh my sweet love. You're perfect for me.


Idag fick jag hem ett paket på posten från Fyndiq. Har (självklart) redan slitit upp det! Innehållet?
TADA!!



Tänkte hållt mitt nya köp lite hemligt men det gick ju sådär bra med det då det ni ser ovan är tillbehör till, vad jag hoppas blir, min nya favorit. Har ännu inte fått hem den, men lovar såklart bild när detta skett.
Fyndiq har för övrig sjuuuka priser (tackar Johanna för tipset). Fick sju produkter till priset av vad en, två skulle kostat i "normala" fall.

What's your definition the "the one"?


Lunchade med Lillie tidigare idag, det blev snabbmat på Donken (jösses vad jag proppat i mig massa idag, nyttig vecka - ja tack!). Nåja, trevligt att ta igen lite tid med Lillie som man träffar rätt sällan nu för tiden. Dock måste vi missad dagens memo - cykelhjälm.


De var inte de enda med hjälm, men de enda jag lyckades fånga på bild.

If it's not what you're made of, you're not what I'm looking for.


Skjutsade precis hem Pernilla. Vi käkade B&J och popcorn samt fyllde i våra ansökningar som au pairer. Nu är vi en bit på väg med bara det personliga brevet och referenser kvar.
Tänkte passa på att slänga upp bilder från rummet igen, nu är vi en bit på väg när grundmålningen är klar!


Det är väl lite si och så att ha kvar furun.. men äsch! Det får vara så, nu vill jag bara flytta ner. Måste få mor min att sy ett par gardiner med.

Conscious Collection




Conscious Collection var stor på alla sätt och vis. Superuppmärksammad i hela bloggvärlden OCH stor i storlekarna... De midjehöga shortsen, på sista bilden, är de enda jag köpt i butik. Klänningen är från H&M's hemsida och resten har jag budat hem från giriga jävlar (med tags kvar) som köpt upp hela kollektionen dagen den släpptes för att kunna sälja allt för den dubbla summan på Tradera. Dock har man ju varit med ett tag (hehe) och vet när det gäller att ha is i magen. De virade shortsen har gått för löjliga summor över 1000-lappen. Jag fick den billigare än originalpris. Okej, det tog mig 4 månader men nu har jag dem i alla fall! Synd bara att de är så stora att man helst hade gått ner 2 storlekar. Köpte 36 på alla plagg, jeansshotsen fick jag chans att testa innan och de sitter som en smäck! Allt annat måste säkerhetsnålas/knytas/sy in eller upp. Himla tur att min mor är utbildad sömmerska!

Nu kommer Pernilla som ska mysa med mig ikväll. Vi hörs. Puss!

This is how the story went, I met someone by accident.                             It blew me away.




Förra veckan klickade jag hem dessa shorts. Det blir mitt andra vita par från Conscious Collection (självklart ser de inte likadana ut), jag är helt förälskad i den kollektionen! Har även ett tredje par som jag fick hem i fredags. Kan visa upp allihop när jag kommer hem från staden. Kan slänga med bilder på den virkade västen och klänningen från samma kollektion då med.

Har ni förresten märkt att ego-spegel-bilder är tagna i samma rum/spegel som inte ens är mitt rum? Det är gästrummet jag brukar invadera, för att det har bäst dagsljus helt enkelt. Kan nog bli ändrig på detta när jag flyttar ner. Det återstår att se. Jobbigt att springa i två trappor för att ta en bild liksom.
Vi ses ikväll igen!

I'm so tired of being alone, I wish that I could fly away.


Rummet är redo att målas, skönt. Nu ska jag dra mig ut på en promenad med Bobby och vid 13 ska jag möta upp Lillie för lite käk. Ha  det fint!


Stay with me


Kom aldrig hem mellan jobbet och Prim, som ni märkte. Är sjukt trött just nu men ändå inte sov-trött, mer utmattad av något slag. Orkar inte med en hel film så jag tänkte dra på ett avsnitt av The Wire för att sedan somna gott.
Imorgon ska jag upp tidigt för att rensa ut det sista ur källarrummet innan det är dags för målningen. Ska ta lite kort åt er med. På återseende! Sov gott!


I'm beginning to see the light


Det blev en spontanutgång igår på Harry's. Vi va ett gäng som sa hejdå till Amanda som åker som Au Pair till USA på måndag. Precis det jag håller på att söka till. Så sjukt roligt, definitivt en blogg jag kommer följa bra!



Nu ska jag fixa mig inför jobbet. Sov hos far inatt så jag tog nyss bilen hem. Ikväll ska jag leka med Prim men kommer kanske hem mellan jobbet och henne. Vi hörs då, puss!

I want to fall asleep to the sound of your hearbeats.


Som det ser ut nu blir mitt första pass på skolan detta läsår på tisdag. Innan dess hinner jag med ett pass både idag och ett imorgon på Stanton's. Idag jobbar jag från 14.00 och imorgon har jag ett kort pass på 12.00-17.00.
Ikväll händer inte mycket annat än jobb. Jag känner mig fortfarande lite krasslig sedan... länge. Tror dessutom jag dragit på min en ögoninflammation, mysigt.

Helgen ser lugn ut den med, mitt nya rum ska målas om så jag slänger upp lite före och efter bilder till er när det börjar bli dags.

Langar gammal bild för jag orkar inte ta ny.

I'm yours if you're mine. Let's not waste anymore time.


Inatt hade jag uppesittarkväll, med mig själv, och kollade på Captain America. Den var väldigt... amerikansk? Vissa stunder ville man bara brista ut i gapskratt för de extremt corny replikerna, för hjälten som alltid dyrkar USA (som aldrig gör fel), och så är allas vår hjälte självklart oövervinnerlig.
Trist på en film med en sån hunk som Chris Evans medverkande.



Älskar annars krigsfilmer men.. jag vet inte om jag vill rekommendera denna? En jag kan rekommendera är Tigerland! Colin Farrell har huvudrollen i, vad jag förstått, en fantastisk film som hamnat lite i skymundan av Pearl Harbor, Saving Private Ryan, Black Hawk Down... Ni förstår vart jag vill komma.



I may seem lost, but know, this I swear is true. I will wait for you.


Ikväll möter NHL-laget fotbollslaget på Fångarna på Fortet. Vi alla vet redan vilka jag håller på där, dags att visa var skåpet ska stå!


When the daylight bends I'll follow you wherever you go.



Nya vinterkängor från DinSko - 799 kr.


Jeans från Monki, resp. Gina - 499 kr / 499 kr.


Mini clutches från Monki - 80 kr/st.


Transparent, stickad myströja från Monki - 250 kr.


Midjehöga mockashorts från H&M - 249 kr.


Fodrad kavaj m. armbågslappar - 349 kr.


Svart u-ringad cardigan / hålstickad tröja från H&M - 199 kr / 199 kr.


Långt halsband från Gina - 129 kr.

You can't walk away and try to claim that none of this was real.


Är ledig idag med... Eller arbetslös? Fast det vet jag inte om jag vill kalla mig själv, vi kör på ledig! Så jag passar på att städa mitt rum, man vet aldrig när skolan ringer och efter en dag där är jag helt slutkörd. Tänkte även slänga upp GBG shoppingen senare idag när jag fixat och donat lite. Håll utkik! :)


I swear I die inside some nights as the winter comes on


Är halvt deprimerad över att sommaren är över och för att jag inte ens har fått använda två av mina nya bikinis. Hösten kommer krypandes och snart plockas min SnugRug Deluxe fram. Smoothies byts ut mot varm choklad med små marshmallows och hade jag haft en öppen eld hade TV:n bytts ut mot den. Mörkret faller på allt tidigare och romantiska sommarklänningar byts mot långbyxor och koftor. Ack så deppigt, men ändå rätt mysigt. Det är det mysiga som gör mig depp.


You said your words, we've played our parts.


Jag och mor städar Beckas gamla rum för att jag ska kunna flytta ner dit så småningom. Jösses med bröte där är! Jag vill måla om det i creme. Just nu är det uppdelat i vinrött och midsnattsblå, för mörkt för ett källarrum enligt mig. Tar mig just nu en välbehövlig paus vid datorn då jag bara nyser hela tiden, dammallergiker som man är.

Nehe, nu ska jag fortsätta jobba!

Love got more hooks than a fishline, believe it hurts.


Idag har jag varit barnvakt hela dagen. Har även fått en försmak på Au Pair livet då jag även stått för matlagning samtidigt som Alfred kört sönder mina hälsenor med sin gåstol. Pernilla har även varit här en stund och vi har varit ute och gått med Alfred och Bobby, mys.





Min nya kamera har hämtats ut en idag med. Det är en kolsvart Canon Ixus 220. En systemkamera är ju alltid kul, men jag skulle mest hållt mig till autofokus och då är det väl egentligen inte så stor mening med att ha en.
De två översta bilderna är från camen, den tredje från min gamla kamera och den sista är från nya kameran.


We're far from home, it's for the better




Hängde på Trädgårn i söndags för att se Axwell spela. AWESOME!
Såg även Danny Saucedo, men jag gillar Axwell bättre.

No man is worth the aggravation.


Helgen har varit helt fantastisk! Kräftskivan i Ulricehamn var toppen och Axewll överträffade alla mina förväntningar och lite till. Finns massor att skriva men det hade bara blivit en långt och trist inlägg för oinblandade att läsa, publicerar därför istället lite bilder bitvis så tar vi en sak i taget.



Har spenderat största delen av kvällen på att sova, därav dålig uppdatering.
Imorgon ska jag nog ta en sväng förbi Skogstorpsskolan för att visa att jag lever, efter det ska jag till stan för att hämta ut min nya kamera. Tänkte slå på stort inom tekniken och införskaffa mig en mobil med... efter septemberlönen.

Me and my girls


Ikväll drar JKLM till Ulricehamn för att käka kräftor, yummie! Det kommer nog bli ett riktigt trevligt partaj med massa nya ansikten. Där spenderar vi sedan natten för att under söndagen ta oss vidare mot Göteborg. I Göteborg checkar vi in på hotell, piffar till oss lite sedan fortsätter kalaset då vi drar oss till Trädgårn där Axwell ska spela. Det kommer bli grymt! Tråkigt nog kommer vi att ha tappat Prim på halva vägen då hon måste hem för jobb. Efter hotellnatten i Götet drar vi ut en runda på stan för att spana in höstens nyheter i affärerna. När vi tröttnat på det åker vi hem.

Så kommer min helg se ut, alltså hörs vi igen på måndag kväll. Nu måste jag packa väskan! Pusshej.


I wanna hear you scream like you mean it.



Idag har jag haft mitt körkort i två år, vilken innebär att min prövotid är över.
Wohoooo! Håll i hatten, nu blir det åka av! :)

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.




Min lilla kusin och moster fyllde år i onsdags. Detta ska firas ikväll, jag skulle egentligen jobbat till stängning men lyckades få bort den tiden. Vet precis vad jag ska köpa och det skall införskaffas efter jobbet runt 16-snåret.

I helgen skall JKLM till Ulricehamn för att äta kräftor och sedan bär det att till GBG för att se Axwell's spelning på Trådgårn. Mer om detta ikväll.. eller lördag förmiddag. Puss!

Like everything I've ever known, you disappear one day. So I spend my whole life hiding my heart away.


Goddag!
Började jobbet 12 idag men körde in till staden tidigare för att lämna CV bl.a. Gårdagskvällen med mina flickor var supermysig. Vi slog aldrig på någon film för det slutar alltid med att vi har så mycket att snacka om ändå, så ingen (förutom jag) kollar egentligen inte.
Siktar på att komma ifrån jobbet 21.15 ikväll, Pi O, mammas kusin och hennes kille Daniel är nere från Lerum nu och hälsar på. Typiskt att jag inte ska vara hemma i helgen då. Nåja, det kommer fler tillfällen!

Ha det fint!

Blow the candles out


Nu bär det av det Johanna för att mysa med tjejerna. Jag har spenderat hela dagen till att jobba och sova så det ska bli skönt att komma ut lite. Känner mig fortfarande halvkrasslig sedan min jobbiga förkylning.


Are you ready to grow up? Let's get ready to grow up.


Jag och mor sitter och slökollar på Fredoom Writers. Grym film! Så bra att jag brände den och gav till min gamla klassföreståndare från Skogstorpsskolan. Åh, får mig att bli mer motiverad till att vicka! :)

Imorgon blir det jobb från 8.00 - 16.00 och efter det ska jag nog hänga med tjejerna igen. Jag hade tänkt lämna ut mitt CV imorgon efter jobbet med men min skrivare/kopiator har lagt av... Måste köpa nytt färgbläck men har fortfarande svart färg kvar, den skriver inte ut något ändå, jobbigt!


Bilden är tagen i huset i Torrevieja, Spanien.
Godnatt!

Make a wish


Idag fyller en av mina bästa vänner år. Massa grattis på din 20års dag Linnéa!
Vi flickor skall hem till henne och äta tårta ikväll. Innan dess ska jag leka lite med Alfred så nu måste jag dra mig.



Ha en bra dag allihop!

Baby, it's a wild world. It's hard to get by just upon a smile.


Pernilla har dragit in mig på ett Au Pair spår och jag älskar leden vi går på. Hur kul?! Har redan pluggat i USA och blev helt kär i landet, trots att jag bodde i Oklahoma. Det säger endel. Jag måste tillbaka!! Siktar på nästa år, det kommer bli fantastiskt :)

Bjussar på gammal bild ikväll. Tjing!

Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv. Precis som du.


Vi drog till Damnark på impuls. Fint som snus.


I might drink a little more than I should tonight.


Idag har jag varit i Danmark och inhandlat alkohol. Mer om det imorgon, nu ska jag ut! :)

Touchdown baby


Pernilla hängde med mig hem efter jobbet. Vi köpte varsin B&J och tjockade oss, hade även tagit i hand på att ta ett kvällsdoppp men båda fegade ur... Nu ska vi göra oss iordning inför sängen och kolla lite HIMYM avsnitt. Godnatt :)


Sometimes you just can't go on


Strandkanten var stängd igår, trots att det stod på skylten att det skulle vara öppet. Alltså fick jag och Linnéa vela runt för att komma på en ny plan på var vi skulle äta, 2 in 1 föll lotten på. Johanna hittade vi sedan hemma hos Linnéa när vi kom hem igen, med maten i hand. Klockan hade nu hunnit bli närmare 22 och vi hade ännu inte ätit. Vi bosatte oss i Linnéas kök, sida vid sida som ett äldre, tyskt par och åt under mycket skratt och prat. Lustig gårdag.

Idag jobbar jag från 10 - stängning, det är ett tidsinställt inlägg ni läser nu. Vi hörs kanske senare, annars får ni ha en fin dag och kväll! Puss.

Save the world tonight




Hemkommen från jobbet för någon timme sedan, nu ska jag hoppa in i duschen.
Halv åtta skall vi flickor mötas upp ikväll för att äta lite gott tillsammans :)
Todilo!

I've got a sick obsession


Till detta inlägg har jag snott en bild från Angelica Blick för att:
1. Hon är skitcool.
2. Hon har säkert redan snott den från någon annan.
3. Jag vill sprida vidare budskapet.



Imorgon blir det jobb och häng med tjejerna.
Vi ska leva upp till dagens kloka ord.

Are you just going to stand there and hear me cry?


Om sanningen ska fram... så hittar jag inte min kamera. och JUST när jag skrev det kom jag på vad jag lagt den! Wohoo! "The mind works in mysterious ways". Dock vet jag inte var min svarta Superdry jacka är? Hos pappa kanske? Snälla låt den vara hos pappa! Hur tappar man bort en jacka? Gah, slutkörd dessa senaste dagarna, då är det okej att inte ha huvudet på skaft.

Här kommer bilder från kvällen hos Amanda, även om det inte blev så många.

Amanda, som nu bosatt sig i Danmark med en glad Johanna.

I never thought that you could be this reckless.


Turisterna börjar dra sig hemåt, med all rätt! Vilket skitväder vi haft denna sommaren, inte ska det bli bättre heller... Förutom på torsdag och fredag, men då jobbar jag ändå.
Jag mår bättre nu än i helgen. Det var skönt att komma till jobbet - och att det var lugnt - man blir bara mer sjuk av att sitta hemma och tycka synd om sig själv så det är lika bra att göra något. Jag fick sluta tidigare så hälsade på Linnéa en sväng. Vi har inte kunnat ses på nästan hela sommaren, p.g.a. jobb, men nu är vi mirakulöst lediga samtidigt hela tiden!



Imorgon börjar jag inte jobba förrän 16.00 så jag tänkte göra mig klar för sängen, kolla senaste avsnittet av True Blood och sova länge imorgon. Godnatt!

What's gotten into me, besides you?


Är inte 100 på var jag lagt kameran och orkar inte leta just nu. Ni får alltså inga nya bilder från de senaste dagarna. Kom nyss ut ur duschen och är seg som en sengångare. Ska iväg och jobba 15.00, tänkte äta lite innan jobbet med så jag ska sminka mig och sedan drar jag.


Lovely as can be


Vaknade av grannen och hans motordrivna häcksax vid 8 snåret... Har dessutom inte sovit bra alls. Massa mardrömmar har jagat mig inatt och väckt mig flera gånger om. Jag hatar att vara sjuk.

För att liva upp detta inlägg bjuder jag på bilder från när jag, mor, Becka, Kristoffer och Alfred var ute och åt i Espevik.


Smaka lime för första gången.

Wrap your arms around me


Trött, så trött.
Sjuk, ack så sjuk.

Vi hörs imorgon.

It's a small crime and I've got no excuse.


Gårdagen hos Amanda var toppen! Vi skrålade ihop till gamla sommarklassikers och buggade till favoriten: Inget stoppar oss nu. Bilder på detta bjuder jag på när min jobbhelg är över.

Kom hem från jobbet för en stund sedan, ska fräscha upp mig lite och sedan ska jag ut igen. En typisk ja-sägare som jag är måste ju alltid vara med på allt, alltid. Lite jobbigt ibland men man kan i alla fall vara säker på att aldrig missa något! Det blir Strandbaden ikväll, har inte varit där sedan ombyggnaden heller så det kan vara kul att se.
Imorgon ska jag jobba 11-stängning igen så ikväll tar jag det lugnt och kör.

Vi hörs imorgon!

It's just emotions taking me over.


Regnet öser ner utanför, på min lediga dag. Ikväll trotsar vi dock vädret och beger oss ut mot Svartrå för ett avskedspartaj! Ska jobba 11 timmar imorgon men det ska nog gå bra, det brukar gå bra.
Jag har spenderat största delen av dagen till att plocka lite här hemma och bara vara, dette tråkiga vädret gör mig så trött. Under vinterhalvåret går jag mer eller mindre i ide och somnar i tid och otid. Nåja, vintern är inte här än så vi får göra det bästa utav tiden vad som är kvar av sommaren.

I brist på andra bilder får ni en på lyckliga Linnéa på Måndagsklubben.

My heart was broke, my head was sore. What a feeling.

För några dagar sedan var jag med Bobby, Becka, Kristoffer, Alfred, Emma och Robin och grillade vid kajen i Glommen. Vi passade även på att bada. Alfred fick testa sin nya gummibåt och Bobby fick doppa tassarna för första gången i sitt 7årga liv.



You make me happy


Idag fyller farmor Karin som gör världens godaste mat och bullar år. Grattis farmor!

Don't know what to do anymore, I've lost the only love worth fighting for...


Imorgon har jag mer eller mindre schemalagt hela min lediga dag. Det ska hinnas med strandhäng, Prim-tid och födelsedagskalas hos farmor. Det är mycket på en dag, faktiskt. Hade tänkt åka till Rix FM festivalen med (tradition!) men för mig kommer lilla farmor före :) Har hört att svenskar blir mer utbrända under semestern än på jobbet, vilket tur att jag inte har semester då!

Nu ska jag kika senaste avsnittet av True Blood, nattuggla som man är. Godnatt!

Hotter than the sun in the south of Spain.


Inatt brann Bratt upp, den suger. Inte bara för att det var Falkenbergs bästa uteställe. Det var ju en "kulturskatt", för att citera HN. Att den ska vara anlagd gör mig bara extremt förbannad. Vem gör något sånt här, vem i sitt sinnes fulla bruk gör något sånt? Idiotpyroman!
Jag är extremt ledsen för Krille och Johns skull. Gjorde min praktik där och det har sin charm, Bratt. Jag hoppas att återhämtningen blir bättre än någonsin och att stolpskottet som ligger bakom allt får vad han förtjänar.


I've got to find a way to let you go.


Jag kom på det, det jag skulle säga innan! Egentligen inget speciellt men, tänkt vad ett år kan gå fort! För ett år sedan hade jag packat väskorna och gett mig av till Spanien med en enkelbiljett i hand. 2 augusti 2010 var jag redo för att testa något nytt. Nu har jag testat det, så vad är nästa plan? Gävle förmodligen, det är dags att se sig om i Sverige med och inte bara utomlands. Stockholm och Göteborg känns för vanligt att flytta till och jag vill inte vara som alla andra. Man åker ju dessutom så ofta till de städerna ändå. 

Igår gick förresten Brynäs (och alla andra lag?) på is för fösta gången den här säsongen. Änntligen lite hockeykänsla i luften! Nu saknas bara de sura satsumas på ICA, sen kan vi teka igång säsong 11/12. - Är dock inte redo för hösten än. Fick hem H&M's katalog förra veckan (eller var det tidigare än så?) i brevlådan. Har inte ens dragit bort plasten. För tillfället bryr jag mig inte alls om "höstens nyheter!", jag tänker inte släppa taget om sommaren än.


We were never ment to last.


Ska jobba idag 12-22, känner mig lätt stressad så måste kila nu. Vi hörs ikväll istället, det var nämligen något jag tänkt skriva men glömt vad det var i all stress. Puss!

Sweet reunion - Sundsvall.


Det har varit en bloggfri helg då jag mest njutit av den lilla semester jag har denna sommar, i Sundsvall. Det var dunderkul att träffa Ida igen för att diskutera gamla minnen och skapa nya. Att det gått hela två år sedan senast vi träffats är ofattbart.
Vädret var strålande hela helgen så vi har badat i sjö, suttit ute och ätit god mat på balkongen tills sent och bara njutit av att finnas till. Hon bor helt makalöst fint med grym utsikten över hela Sundsvall! Även sightseeing har jag fått uppleva.

Nattlig utsikt från lägenheten.

Utsikt från Södra Berget, inzoomat på Idas vita lägenhetshus (det till vänster).

Ida & Felicia (Idas kusin).

Utsikt från Norra Berget med Södra Berget i bakgrunden.

Sara, jag & Ida.

RSS 2.0