The only way my heart will mend is when I learn to love again.


Idag kommer jag hem från jobbet vid 16.00 och åker igen vid 16.30 till nästa jobb. Är helt slut och skolan lär fråga om jobb för imorgon och fredag med - kommer dock tacka nej. Jag ska jobba stänging både idag och imorgon och kommer helt enkelt inte orka. Hade varit jobbig att gå in i väggen vid 20års ålder då man jobbar från 8:00-00:30 med en powenappaus i mitten varje dag. Just nu planerar jag min sista lektion, vi kommer jobba med de nya sedlarna som inför 2015.

Mamma fyllde förresten år i måndags, 60 år blev hon så vi firade stort! :)

Here comes the sun.

det är 26 grader ute och jag har suttit inne hela dagen. har haft huvudvärk sedan i måndags och är rädd för att förvärra den. tror det är mycket ikväll på jobbet med (börjar 18:00) så vill inte sjukanmäla mig och sätta de andra i skiten. suger att inte kunna njuta av dessa fina dagar. det var allt bittra jag hade att säga genom denna mobilbloggning. hejsvejs.

Barely even friends, then somebody bends. Unexpectedly


Idag ringde jag min familj i USA. Min gamla familj, min första familj, familjen King. De mådde bra. Pratade bara med Rick och Michelle. Rick och Nancy har skilt sig och Michelle bor med Rick, ringde aldrig Nancy. Hon har det lite svårt nu, därav separationen. Annars var allt toppen! Rick mår bättre och Michelle tar studenten i vår. Hilary har gift sig. Måste se till att skicka en present! (Skriver påminnelse till mig själv) Becka, sugen på att göra ett bröllopskort?

Bild från en tidig morgon i väntan på skolbussen 2008.

Shine your light down on me


Bloggar jättedåligt nu, ber om ursäkt för det. Jag jobbar mycket men idag är jag ledig! Har bjudit Becka på brunch som en försenad födelsedagspresent och nu är hon iväg och jobbar. Jag hade tänkt lägga ut lite saker på tradera men vädret är helt underbart och vill inte spendera min dag inomhus framför en dator. det får helt enkelt bli en annan dag!
I veckan har jag hunnit med massa inför mitt au pair år. Jag har gjorde min online-visumansökan. Fått nytt pass, gått på hälsoundersökning, sänt efter ett polisutdrag OCH fått hem mitt "personliga relationer"-personbevis. Har även kopierat anställningsbebvis och vaccinationsintyg. Skall slipa lite mer på det som återstår i veckan som kommer. Nu ska jag ut och lapa sol. Tjingeling!


If I just save you, would you save me too?


Har blivit riktigt dålig på att skriva det senaste nu. Jag jobbar som ett djur. Startar dagen i skolan klockan 8, går hem och powernapar och fortsätter sedan jobbdagen på Strandbaden tills småtimmarna är nådda. Det är väl i princip så det ser ut, även morgondagen. Idag jobbar jag dock bara i skolan så ska iväg och träna fuego om en kvart. Ha det fint!

Gick på överskottsenergi en dag och rensade lite ogräs mellan jobben.

Jag har bara regn hos mig.


Nu beger jag mig mot stan för att käka thai, träna och kolla hockey. Tjing!


I need a second to breathe


Jag håller på att fixa lite med min onlineansökan till visumet. Behöver dock skriva in lite utgångsdatum o.s.v. för passet, vilket är för gammalt så jag måste göra nytt innan jag kan fortsätta. Har massa andra au pair saker att ta itu med nu när vi passerat 3 månader och man faktiskt får börja med alla viktiga förberedelser. Tänkte ringa Familjeläkarna idag och boka in en hälsoundersökning, ska bara hitta pappret som måste fyllas i.
Annars är jag ledig idag, slutade 2:05 inatt så är halvt död efter det. Träning och hockey-VM står annars på schemat ikväll. Puss!

Lägger upp bildern nedan som skulle varit med i förra inägget.

Carry me home tonight


Hallå!
Har inte skrivit på en vecka nu, så kände att det var dags igen. Jag har hunnit vara på SPA, och fira fars 50årsdag. Har hunnit med att spana in Johannas nya lägenhet, jobba, gå på konfirmation, en trip till Varberg och lustigt nog, vinna en tävling på tur! Har aldrig hänt tidigare så jag blev superlycklig! Jag röstade på veckans snyggaste mål på hockeyligan.se och vann NHL12 till xbox och Elitseriens årskrönika på DVD från säsong 10/11. Tyvärr kunde jag inte få årets då de kanske inte ens skall göra någon mer årskrönika, hade varit roligt att ha SM-Guld året annars.

*Här skulle det varit massa bilder men det fungerar inte att ladda upp just nu*

Ikväll ska jag jobba igen. Är schemalagd på 47 h denna veckan och då var jag ändå ledig både igår och är ledig imorgon med. Detta gäller då jobb i både skolan och på Strandbaden. Tjing!

Champagne showers


Valborg hos Malin i Uppsala var U.N.D.E.R.B.A.R. dock hinner jag inte beärtta om det nu. Ska packa det sista, sova och gå upp tidigt imorgon för att åka till Blekinge. Far fyller 50 och det skall firas med SPA-upplevelser på Ronneby Brunn i Blekinge. Puss!

Snerikes champagegalopp.

RSS 2.0