Packing up my shit and I'm going real far.

 
 
Nu har det blivit dagt för mig att åka till flygplatsen och för första gången på 4,5 år sätta mina fötter i Oklahoma igen. Haha, Oklahoma, vilken håla. Men det är min håla :) Är taggad till tusen!! Tr bilen själv och parkerar där borta så jag enkelt kan ta mig hem på måndagkväll när jag kommer tillbaka till Denver. Tar inte med datorn så blir förmodligen inget bloggande men det kommer jag ändå inte ha tid för. Jag ska till Wetumka! Flygningen tar 1,5 h och de är en timme före där borta så är framme ungefär 22:30 Oklahoma tid.
 
Ha det så bra allihop, vi hörs på måndagkväll om jag orkar, annars tisdag. Puss!

When the time comes, don't run.

 
Idag fyllde min vm (värdmamma, för er som missat den förkortningen) år. Det firades med hämtpizza och hemlagad tårta av mig. Inte marängen som jag brukar göra utan en klassisk sockerkaksbotten med grädde, bär och sånt gott. Alla älskade den. Mina bakverk slukar barnen utan att tugga, tänk om det vore så lätt att få dem att äta annat. Jag köpte en orkidé till henne, eftersom det är min mammas favoritblomma tänkte jag att hon kanske också skulle gilla den. Det gjorde hon verkligen, sen skrattade hon åt hur hon inom snar framtid kommer ta död på den. De enda blommor som finns i HELA huset är den vissna buketten jag gav dem i bröllopspresent och nu denna lilla orkidé. Jag köpte även ett presentkort på The Cheesecake Factory som hon vägrade ta emot. Med tanke på att hon är min arbetsgivare så är det ju ändp hennes pengar som hon en gång gav mig, haha, men hon ville absolut inte ha något mer av mig. Vi puttade kortet fram och tillbaka men som fattig au pair gav jag till slut upp, hon vann fighten och jag fick ta tillbaka mitt presentkort. Nåja, det kommer garanterat användas upp snart ändå.

Är ruskigt trött nu så tänkte lägga mig. Måste bara berätta världens bästa grej först!!
Jag skrev till bästis Hilary, som bodde i Wetumka med mig men som nu bor i Californien, om att jag ska till Oklahoma i helgen(!!) Helt utan att planera något ska hon också tillbaka till vår lilla småstad just denna helg för att gå på möhippa (tror det var det hon sa). Vad är oddsen på det?? Så vi ska definitivt mötas upp och snacka minnen. Jösses vad jag saknat min lilla mexikanska!
Godnatt!

You and I will be safe and sound.

 
Godkväll USA, godmorgon Sverige!
 
Jag fortsätter ha mina tvister med äldsta värdbarnet som idag påstod att hon inte gillar potatismos och fiskpinnar, som hon dock åt i helgen när mamman lagade det, allt med henne är liksom en kamp. Inget kan vara bra nog, ingen annan kan ha rätt och inget görs när det ska göras. Tog upp detta med vm ikväll som backar mig helt och hon vet själv att hon är tuff men hon gav mig lite tips och så vidare. Det kommer bli hus i helvete men så länge jag vet att hon backar mig så känns det bra. Det är liksom hennes inställning till livet i allmänhet som suger. Allt är skit, förstår inte hur man kan vara så negativ, som att man mår bra av att dra ner andra i sin omgivning. Skittråkigt. De som känner mig vet att jag oftast är glad och positiv och det är så jag trivs bäst. Förstår mig inte alls på pessimister. Gör som mig istället. Ta ut all ilska på alla idioter i trafiken, Skrik som en galning och tuta lite ibland om det behövs, man känner sig som en ny människa efteråt! Haha :)
 
Ännu en lunch har spenderats med Jen idag då Emma är helt ny i stan och inte var 100 på vägen till Cherry Creek Mall än, så vi ska träffas en annan dag istället. Vi åt på MAD Greens, ett salladsställe där man i princip man göra sin egen sallad och allt sker mitt framför ögonen på en, gott! Gick sedan till Dick's Sporting Goods och spanade in utbudet inför årets skidsäsong. Lyckades hitta varsin skidhjälm till vrakpriser. Min hjälm kostade $65 i originalpris, fick den för $12. Det är ungefär en sänkning från 450 - 85 kr Kaching!
Nu saknas "bara" skidbyxor, jacka och googles...

I'm searching for salvation as the winter closes in.

 
Hej igen!
Två inlägg på raken, vilken grej!
 
Det goa med alla au pairer (nåja, de flesta i alla fall) är att vi är ett stort fett gäng öppna ja-sägare. Lite som en gigantisk familj. Marta som jag träffade igår hade jag ju inte "känt" i mer än några minuter innan vi hade middag tillsammans. Imorgon ska jag på ännu en blind-date med en ny svensk tjej vid namn Emma. Hon bor nästan en timme bort från mig så vi ska mötas halvvägs i Cherry Creek Mall. Perfekt, då ska jag passa på att springa in till H&M och köpa mig en svart body. Jaja, jag vet att jag ska spara pengar men detta är inför halloween. Väldigt viktigt här i USA ska ni veta! Det är roligt att träffa nytt folk och imorgon tror jag inte blir ett undantag.
 
Nu ska jag iväg och träna, ha det så bra! :)

You'd be my reason to go home.

 
Hej mina vänner!
 
Idag är det ännu en lugn dag. Jag ska försöka hålla mig hemma/bara träna under dagarna nu för tiden, blir annars att jag kör runt och spenderar pengar. Inte bra! Dock gjorde jag ett väldigt bra inköp på Ross igår - en butik fullproppad med märkes och designer kläder, skor och väskor. Det finns även massa annan skit där inne men man kan hitta riktiga fynd om man letar! Hur som helst så fick jag med mig en ny datorväska hem igår. Är inget fan av tråkiga datorväskor som skriker... dator. Min förra var ljusgrå med nitar men det är nog dags att säga hejdå till den då axelbanden åker av i vilken sekund som helst. Nej, nu babblar jag på igen. Kommer ju aldrig framt till vad som egentligen ska bli sagt... Jag har köpt en ny, stor svart datorväska som är jättesnygg! Här har ni en bild.
Det var allt. Ha det fint!

Sinners never sleep

 
Mätt som ett svin sitter jag nu på min säng och försöker välja vilken av mina tre nya filmer jag ska se ikväll. Bytte ut mina tre gamla filmer mot: Warrior, Project X och Driver. Det lutar åt Project X ikväll.
Åt en Ceasarsallad med kyckling på The Cheesecake Factory ikväll och Marta tog också en sallad för att vi så gärna ville avsluta med varsin cheesecake. Vi ska kanske börja införa "lunch-måndag" då hon är ledig alla måndagar hon med från 9:00. Jättetrevlig tjej som jag nog kan tänka mig att hänga endel med. Hon är 19 år, från Polen och bor ca: 15 minuter från mig.
Nu ska jag kolla film innan det blir för sent. Vill försöka somna i tid när jag ska jobba imorgon. Dock låg jag och vred mig till 2:00 igår, vet inte varför jag har så svårt att sova nu för tiden, brukade vara min specialitet.

I want to be as happy as I can be

 
Hallå!
 
Idag är det måndag, vilket gör att jag är ledig. Bruna bananer låg och skräpade i köket så nu har de förvandlats till en banankaka. Det har satts lite i system tror jag. VM Debbie köper bananer, ingen äter dem (för alla gillar banankaka mer än färska bananer) och när de är bruna gör jag banankaka. Nåja, inte mig emot. Jag har ju så att säga tid över.
 
Ikväll ska jag ut på en random middag med en tjej jag känt/pratat med i ca: 5 minuter. Hon skrev på en facbooksida för au pairer i Denverområdet och undrade om någon ville käkapå The Cheesecake Factory ikväll i Park Meadows (shoppingcentret där jag gör de flesta av mina köp, bara 20 minuter från mig). Eftersom jag är ledig så tackade jag glatt ja. Väldigt spontant och kul!
 
Innan dess ska jag hinna med att träna och lämna tillbaka filmer på bibblan. Nu dör datorn snart men här får ni en bild från Octoberfesten.
Lev väl!

I miss those blue eyes.

 
Haj allihopa!
 
Ännu en grym helg har dragit förbi och självklart spenderades den i Denver/Stapleton med mina SGID (Swedish Girls In Denver för er som missat det). Dock gick inte alla ut i helgen. Jag och Jen stannade hemma med sjuka Angie efter en hederlig svensk måltid med kött och potatisgratäng. Vi kollade på en skräckis och hade allmänt trevligt. Vi ska försöka spara pengar på mindre festande... Spara pengar är verkligen något jag borde bli bättre på. Tänkte börja nästa vecka.
Under dagen på lördag var det Octoberfest i min lilla stad. Det fanns en stor hoppborg med rutschkana, springa-på-vatten-bubblor, sockervadd, popcorn, ansiktsmålning, öltält och massa, massa gratissaker för banen att plocka på sig - vilket gav mig löjligt många saker att bära på.
Har inte hunnit lägga in bilder från min kamera än men ska göra det imorgon, eftersom jag är ledig på måndagar. Måste träna med! Har missat två dagar i rad vilket ger mig en lätt ångest... Usch!
Nu ska jag kolla sista hyrfilmen "The Fighter". Filmen jag och vm såg i fredags, "Melancholia", var väldigt trög och trist. "The Help" å andra sidan var riktigt bra! Den måste ni se!
 

Please, never hold her down.

 
Hallå!
Sitter och trycker i mig en snabb lunch nu innan jag ska bege mig till en butik för att kräva tillbaka lite pengar. De har råkat dra dubbla summan då "transaktionen inte gick igenom" - gjorde den visst!
 
Idag har jag redan hunnit med att gå på ett bodypump pass också. Gick så dåligt! Kunde inte somna förrän 2 inatt typ sen vaknade jag vid 5 igen och kunde knapt somna om. Började jobba 7 och bodypumpen startade vid 9:30 så har flängt runt hela dagen. Nu är den snart 12 och jag har nyss kommit ur duschen. Skyller det hemska passet på dålig sömn. Vi var ca 30 pers på passet och instruktören var framme hos mig 3 gånger får jag gjorde fel/hängde inte med, tog inte i tillräckligt mycket, gick inte tillräckligt långt ner. Jag var helt enkelt inte alls med. Tappade balansen hela tiden med då jag använder mig av rundade toningsskor. Hon har ju definitivt ögonen på mig nu. Bra att hon bryr sig dock! Jösses vad jobbigt det var! Hela kroppen skakade vid varje rörelse. Passet varar en timme och man fokuserar på en muskelgrupp i taget under en hel låt så man är verkligen slutkörd i slutet av varje låt. Kommer dock förstätta gå på det, grym träning!
Här har ni en bild på hur en del av gymmet ser ut, andra våning = konditionsvåningen.
 
Nehe, nu babblar jag på för mycket. Måste ge mig iväg nu för att hinna med allt jag ska göra innan barnen ska hämtas. Tjingeling!

Whatever it is you need, I pray I am.

 
Idag har varit en rätt bra dag! 
Morgonen flöt på rätt bra och vi var faktiskt ute ur huset i tid inför skolan!
Efter att ha släppt av dem åkte jag hem och sov vidare innan min lunchdejt med Jennifer på The Cheescake Factory. Smakade på min första cheescake därifrån med, sjukt gott men väldigt mättande! Tog med sista biten hem då jag inte orkade äta hela.
 
 
Det slog mig plötsligt att jag verkligen börjat bonda med lilltjejen. En av hennes fjärilar dog idag (man kan köpa fjärilslarver, se dem bli puppor och sedan fjärilar för att kunna släppa ut dem). Han fick inga vingar i sin puppa och överlevde tyvärr inte så jag tröstade henne sen hade vi begravning. När vi sedan åkte till simningen tog hon mitt parti mot sin syster hela tiden och hon gör verkligen det jag ber henne om i princip hela tiden. Så skönt! De bråkar fortfarande en massa men det gär bättre nu, eller i alla fall idag. När vi kom hem från simningen ville hon ha min hjälp med läxorna med. Kände mig väldigt hedrad. Tog mig lite tillbaka till min tid med ettorna på Skogstorpsskolan, mina små söta ettor.
 
På en månad och 10 dagar har jag alltså lyckats få dem att:
borsta tänderna
borsta håret
bädda sängen
ta undan sin egen disk
hänga upp sin ryggsäck efter skolan
ibland ta av sig sina skor
...utan att bråka! Måste ge mig själv en klapp på axeln för detta. Klapp, klapp.
 
Nu ska jag kolla på en av de tre filmerna jag hyrt på bibblan. Godnatt!
 

You listen and wait for the echoes of angels who won't return

 
Ikväll börjar mina spanskalektioner som jag måste ta för att min visum skall vara giltigt. Jag måste ju inte plugga just spanska men måste ha totalt 72 timmars studier. Det är jag och Kudy som ska gå tillsammans och henne har jag faktiskt inte träffat på minst 2 veckor, hennes syster har varit här och hälsat på och jag har helt enkelt haft annat för mig.
Barnen var jobbiga imorse, man börjar vänja sig vid att ha de skrikande och gråtandes runt om sig, tråkigt nog, men idag var det värre än vanligt. Nu är det i alla fall i skolan och jag har x antal timmar på mig att andas ut innan det är dags att hämta dem och köra till danslektionen. Väl där släpper jag bara av dem så blir de oftast upplockade av vm. Tänkte stanna förbi Walmart för första gången sedan jag kom hit och köpa block och penna till lektionen. Spanskan börjar inte förrän 19 ikväll och slutar 21. Har en känsla av att jag kommer vara helt slut när jag väl kommer hem.
Bjuder på lite egobilder från när jag bodde i Torrevieja, Spanien.


Nu ska jag iväg och träna! Missade mitt konditionspass igår då jag skulle tränat på kvällen men vm jobbade över så det blev väldigt sent och jag blev väldigt trött... Idag är det hur som helst styrka och kondition som gäller så får gå extra hårt ut på konditionen. Tjing!

Don't pay no mind to the deamons they fill you with fear.

 
Är inte mycket för att vara negativ, men här kör vi.
För ca: 2 dagar sedan blev det klart för ännu en lockout i NHL. När man väl är i USA och planerat att se endel matcher blir det såklart inga. Idag fick jag även reda på att Avalanche's träningslokal ligger ca 20 minuter från mitt hus?? Man är välkommen att åka dit och kolla när man vill, hallelujah! Så när säsongen väl drar igång (vilket jag hoppas den gör snart så lockouten inte håller hela säsongen) vet ni var jag hänger under "icke-matchdagar när laget infinner sig i staden". Verkar som att man får chansa sig till när de tränar...
 
Bjuder på en googlad bild där Gabriel Landeskog tar över kaptensrollen från Milan Hejduk som nu är assisterande.
Det ryktas om att Gabriel ska spela för norska Rosenborg under lockouten då Elitserien inte tar emot NHL-spelare för korttidskontrakt. Synd, hade varit trevligt med lite Bäckström i Brynäs igen.

I can make you glad you came.

 
Lördagen med b-rudarna var tiptop som vanligt! Jag mådde oförtjänt dåligt i söndags tycker jag då det inte konsumerades så fruktansvärt mycket, men min vm säger att mycket beror på höjdnivån. Hon hade ju varit uppe i bergen och firat bröllopsdag så hennes söndag var inte heller den bästa.
Lördagen var i alla fall hur bra som helst! Vi började kvällen med förfest hos Angie där vi sedan övernattade efter en sväng i downtown.
Om jag får ta två dagar ledigt för familjen ska jag förresten med Anna (i rött) till Chicago från 13-17 oktober. Håll tummarna för det!


Från vänster har ni Elise (norsk), Jennifer (Gävle) och Angie (Stockholm)

Idag står det kondition och fria vikter på träningsschemat. Det är ju himla bra träning men måste säga att jag känner mig rätt töntig när jag klämmer mig in för en plats mellan alla muskelberg framför spegeln och börjar lyfta vikter, haha! Jag tror det ser ungefär lika dumt ut som jag känner mig. Men inget ska få hindra mig!

Tasty.

 
Hallå mina vänner! Kul att ni lärt er kommentera nu, haha ;)
Idag har jag bakat en massa. Vill vara lite snäll mot mina vf som kommer hem imorgon efter att ha firat sin 10e bröllopsdag. Har även tränat idag och köpt med mig lite thaimat hem. Visade mina thaiskills genom att beställa på thailändska, vilket resulterade i att jag fick en låda ris och en vårrulle med dip köptet. Mätt och belåten ska jag nu hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällen med mina SGID (Swedish girls in Denver), som jag så fint kallar dem.

Tjingeling!

Tutorial

 
Kära bloggläsare. Jag antar att det finns dem som läser som inte är födda på 80-talet och framåt. (Hej mamma, pappa, farmor och farfar!) Här kommer en liten beskrivning/förklaring på hur man hittar rätt i bloggen o.s.v.
 
"Kommentarer" är alltså knappen ni ska trycka på om ni vill skriva en fin liten hälsning/kommentera ett inlägg eller liknande.
I första rutan skriver ni vem ni är. Namn alltså.
De andra två är egentligen obetydliga, så håll er till att få med ett namn åtminstone!
I fjärde och största rutan skriver ni det ni vill ha sagt och sedan klickar ni på "Skicka kommentar". KLART!
 
Alla som kände att detta inlägg var lärorikt kan ju kommentera nu så jag får se om ni förstod! Kram!

I see your true colors

 
Från och med 16:30 kommer jag att vara ensam hemma till söndag eftermiddag. Resten av familjemedlemmarna ska som sagt iväg på olika håll och jag är husvakt. Kan inte bara sitta och tråka för det så ikväll kommer Camila över på middag. Vi ska laga potatisgratäng med tomat och mozarella fyllda lövbiffar och dricka lite vin. Hon säger att hon inte alls kan laga met så jag erbjöd mig glatt. Dock vill hon hemskt gärna vara med och laga så hon kan lära sig lite. Hon kommer att komma förbi runt 18 snåret.
Innan dess ska jag tvätta. Barnen skall även hämtas i skolan och fixas inför sin helg med mormor och morfar. Tack och lov så är väskorna redan packade. Har även gjort nutellamaränger som står i ugnen nu. Hade jag haft såhär mycket fritid i Sverige hade jag ju klättrat på väggarna! Jag har redan hunnit med att få min dagliga dos av träning också.
 
Bild på Cami från när vi var i Garden of the Gods.
 
Ska försöka lägga upp bättre bilder på håret med, måste bara tvätta det först, haha :)

Some nights I'm scared you'll forget me.

 
Idag vann Brynäs sin första Elitseriematch för säsongen, heja! Förutom detta har jag haft en toppendag med Angie och Jennifer - som faktiskt är från Gävle. Vi stack till öppningen för en ny H&M butik och köade i 2,5 h, de 150 första fick presenter. Vi missade nog de stora goodiebagsen men fick ändå med oss en H&M t-shirt hem (perfekt sovtröja), en gymnastikpåse typ, en katalog och ett presentkort med slumpmässig summa på. Jag lyckades för en gång skull ha lite tur och fick hela $25 pa mitt. Allt var dock tvunget att spenderas samma dag, vilket inte var så svårt. Fick bl.a. med mig ett par nya skor och en jacka hem, båda i brunt. Jag hittade även en go myströja, liten väska och annat smått och gott. Angie var tvungen att dra hem tidigt p.g.a. jobb men jag och Jennifer drog vidare till Pei Wei för att luncha efter shoppingen. Gott!
Tack tjejer för att ni är så jäkla goa, lever för mina helger med er!






Ombre

 
Har helt glömt berätta för er att jag färgat håret!
Jag gjorde en ombre, som det så fint kallas när det är mörkt högst upp och sakta men säkert bleks av mot topparna. Det syns knappt om jag ska vara ärlig så ska nog tillbaka nästa vecka för att bleka lite till. Försökte hitta någon bra förebild och ta en efterbild. Gick väl sådär. Här har ni i alla fall!
Före:
Efter:

This is what I do.

 
I skrivande stund är klockan 14:45 hos mig och om en timme ska jag åka och hämta flickorna från skolan. Såhär ser veckan ut för mig.
 
7:00 - börja jobba.
7:00-7:30 - se till att de får i sig frukost, borstat och ev. satt upp håret, borstat tänderna, se till att ryggsäckarna inneåller allt de ska så som; lunchlåda de dagar de inte äter i skolan, snacks, vatten, extra tröja och läxor.
7:30-8:15 - köra till skolan och stå i kö för avsläpp.
8:15-15:45 - LEDIG.
15:45-16:15 - hämta upp från skolan.
16:15-16:50 - se till att de får i sig mellanmål och byter om inför sin "efter skolan aktivitet".
17:00-19:00 - aktivitet.
19:00-läggdags - LEDIG
På tisdagar spelar de fotboll och då är mig dag slut runt 19, detta är alltså min längsta dag.
Onsdagar dansar de på, då släpper jag bara av dem vilket ger mig fritid från 17:15.
Torsdagarna ägnas åt simlektioner som inte startar förrän 17:45 men även då blir jag oftast avbytt så jag är ledig efter att de hoppat i poolen.
Fredagar har barnen ingen aktivitet schemalagd och då leker de oftast med kompisar. Föräldrarna slutar jobbet runt 18 snåret.

Jag är ledig lördag-måndag. Har som ni kan se ett förbannat slappt schema med väldigt mycket fritid som oftast spenderas på träning och shopping.

Vissa dagar händer det att jag är extra ambitiös och då handlar jag det jag tycker behövs till familjen eller lagar mat till föräldrarna som ofta är hungriga efter jobbet. En gång bakade jag till och med bröd. Det ni!
 
Denna dagen har spenderats åt att äta gårdagens rester till lunch, kolla på film, bädda om sängen och skype. Gymmet ligger strax bortanför barnens danslokal så tänkte passa på att träna efter jag släppt av dem.
Hejdå!

I could use a friend for a change.

 
Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret såg jag ungefär ut såhär:
fast med lite mer kläder på mig.
Det regnade. Jag tror det har regnat totalt 3 gånger sedan jag kom hit för någon månad sedan och då är det bara en snabb skur som dyker upp på eftermiddagen. Colorado är känt för sina "300 soldagar om året" och som människa vänjer man sig snabbt vid bekvämligheter. Temperaturen är nere på 15 grader ungefär, men det är lugnt. Till helgen ska det bli runt 25-30 idag verkar det som. Är ännu inte redo att lägga undan shortsen!
Till helgen firar mina vf deras 10åriga bröllopsdag. De ska bort över helgen till ett ställe kallat Estes Park som uppenbarligen ska vara jättevackert, får ta mig dit någongång, och barnen ska spendera helgen hos mormor och morfar. Detta hade varit ett perfekt tillfälle att åka bort för mig med men jag ska nog ta det rätt lugnt. Pengarna går åt som smör här och speciellt på senaste tiden så jag måste försöka spara. Hunden måste även någon ta hand om.
Tänkte skriva lite senare om hur mitt veckoschema ser ut, för det tror jag inte ni fått förklarat för er än. Nu ska jag käka! Ha det bra!

Brand new things to come

 
Nu kära läsare har jag skaffat mig en helt ny dator! Höll mig till samma märke som innan, en acer. Jag är verkligen ingen apple-typ och vet inte om jag någonsin kommer bli det. Hur kan jag skriva "åäö" tänker ni kanske nu? Jo, såhär är det! Har ändrat installningarna till svenskt tangentbord så får helt enkelt skriva utifrån huvudet då knapparna hamnat lite överallt nu med tankte på att ett svenskt och amerikanskt tangentbord inte ser likadant ut.
 
I helgen var jag på au pair-träff med de andra och vi hikade i Garden of the Gods. Det var så löjligt vackert med de stora röda bergen överallt och den klarblå himlen gav bilderna en underbar kontrast.
Bildbomb av röda berg finner ni nedan. Jag och tjejen i leopardlinne som posar glatt tillsammans är min columbian Camila :)



På sista bilden ser ni alla au pairer i Castle Rock/Castle Pines området. Längst till höger har ni vår LCC (Local Childcare Coordinator), vår mentor i princip som stöttar oss och är vår kontaktperson vid problem.

Party animals

 
Hallå!
 
Förutom att hika i helgen var jag även uppe hos tjejerna i Denver och hade ännu en grym kväll. Vi drog på hemma-collegefest med norrmännen, minglade runt och hade allmänt kul. Festen hölls hos en amerikansk tjej och det var en himla blandad skara av människor. Jag snackade även med några fransyskor ett tag som bodde i Denver och pluggade. Hemmafester är bland det bästa! Nu när man är tillräckligt gammal för att gå ut (även i USA) blir det ju så sällan att man hemmafestar. Har tyvärr inga bilder att bjuda på därifrån så ni får en från dlig mobilbild förra helgen när vi gick ut.

Baby, try to understand

 
Sa, jag har bestamt mig for att kopa ny dator. Tankte ta dessa pangara fran det svenska kontot da mitt amerikanska endast haller pengar jag overlever pa under veckan. Ska forsoka spara mina amerikanska pengar med saklart, men svart nar man inte ens borjat plugga an och kurserna kostar en massa, pengarna jag far fran familjen racker inte. 
Veckan har varit helt okej, borjade bra med barnen men sedan gick det utfor. Naja, vi fick en halv bra vecka tillsammans! 
 
En annan kul grej at ju att Gabriel Landeskog blivit utsett till kapten for Avalanche. Riktigt kul! Gor mig lite extra stolt att bo som svensk i Colorado, maste se till att ga pa en match! Tycker att elitseriebiljetterna kostar ibland, har far man betala mist 700 spann om man vill kunna skymta spelarna. Trist men det lar vara vart det! Har lite hockeyabstinens nu och foljer Brynas slaviskt aven har borta. 5-0 mot Leksand idag, WOHO!
 
Nu ska jag ga ner till mitt rum och boa in mig, vp har en kompis pa besok sa det lar vara fest utanfor mitt rum in pa smatimmarna, men det ar lugnt! Ar jag trott somnar jag och de var aven sa vanliga att bjuda in mig. Ar dock inte sa sugen pa det med tanke pa att jag borjar 7:00 imorgon (som alla andra dagar). Maste dock inflika och saga, hur skont ar det inte att bo pa jobbet? Vaknar 6:45, stracker pa mig, baddar sangen, tvattar ansiktet och byter om. Gar upp for trappan och, TADA! Klar for annu en dag "pa jobbet".
 
Ledsen for alla trakiga inlagg utan bilder, det ska det snart bli andring pa. Tankte ge mit ut pa datorjakt i veckan :)

It's nothing there for me

 
Igar var en grym dag! Behovde inte skalla alls pa barnen, det rackte med att tjata hal i huvudet pa dem. Ett steg i ratt riktning! 
Nar jag skickat ivag dem pa kalaset drog jag for att luncha och ga runt pa IKEA, helt sjalv. Gillar faktiskt att vara sjalv for den som undrar. 
sag tva killar i 20ars aldren som garanterat inte var amerikaner - man ser sant. de lutade valdigt mycket at det svenska hallet sa jag bestamde mig for att folja efter dem lite diskret, ni vet, kolla pa produkten bredvid och rora mig i samma takt, haha! Horde att de pratade norska sa gick fram och sa: "Hej! Ar ni fran Norge?" Kort och gott. Det slutade med nummerbyte da vi alla ar ratt nya i staden, de pluggar. Och sadar gott folk, skaffar man vanner i USA! 
Nar jag kom hem igen hade Johanna skrivit pa facebook att hon ev. ska till USA nasta ar. WOHO! Gardagen var absolut basta hittills i USA.
 
Nus ka barnen hamtas pa skolan och sen blir det fotbollstraning! Traningne idag med Courtnee (pt) gick bra forresten :)

Long time, no see.

 
Halla! Evigheter sedan jag bloggade nu kanns det som. Har varit upptagen varje dag, samt att datorn tar 30 minuter pa sig bara for att starta... Jag har sakta men sakert insett att jag lar fa kopa en ny har - vilket suger. Inte bara for att jag inte lagt undar pengar till ett sadant inkop men ocksa p.g.a. tangentbordet och liknande saker. Det ligger dock en laptop i min garderob, ska se om den fungerar med innan jag gor nagot forhastat. Forra inlagget jag skrev var fran min dator (som ni forstar nu sa skriver jag pa familjedatorn) och det tog exakt hela "A cinderella story" filmen att bara lagga in bilder + publicera ett inlagg. Nog om det!
 
Foregaende vecka var jag vid poolen 4 dagar och tranade 4 ganger, 3 med Cami och en gang ensam. Jag har alltsa fixat mig ett gymkort nu for 480 kr/manaden som min vp (vardpappa) star for. Erjbod mig att betala da priserna har stigit det dubbla sedan forra au pairen var har. Dock betalar dem det at mig med sa nu kommer jag verkligen se till att anvanda det ska ni veta! Cami har med kopt gymkort sa vi kan pusha pa varandra. 
Denna vecka ska jag traffa min PT (personliga tranare, japp, ni laste ratt) 3 ggr for att hjalpa mig komma igang och fokusera pa mina "problemomraden". Det ska goras pa tisdag, torsdag och lordag. Idag tanke jag bara springa lite sa jag inte tar ut mig helt infor imorgon. Jobbar egentligen idag med da det ar en slags helg har och vf (vardforaldrarna) ar lediga sa de passar pa att spela golf idag. Dock ar det barnkalas som galler sa barnen ska snart ivag till ett nojesfalt, vilket ger mig lite alskad egentid. Forutom gymmet ska jag aven kika forbi IKEA for forsta gangen som ligger pa samma gata. 
 
I helgen var jag och motte upp ett gang svneskar i Denver. Jag hade SA KUL! Det var underbart att fa snacka lite svenska och bara vara for ett tag. Vi svenskar forstar varandra pa ett helt annat plan an folk fran andra lander, sa at det for alla sa man kommer automatiskt dras till sina egna. Tejerna var hur som helst varldens goaste och jag hade min roligaste kvall sedan jag kom hit, tack for det! :) Och tack Angie for att jag fick sova hos dig! 
 
Okej, ha det sa bra sa hors vi snart igen hoppas jag! Kan tyvarr inte lagga in nagra bilder da jag inte sitter vid min dator. 

RSS 2.0