Before you start a war, you better know what you're fighting for.

 
Helgen var händelserik! Fredag gick jag ut en snabbis, skulle jobba lördagmorgon så körde och hade Anthea med mig som sällskap i bilen. Folk i USA sparar inte på komplimanger, tycker de något bra säger dem det och det älskar jag! Jag är likadan, har man något snällt att säga så varför inte? Kommer verkligen sakna det när man kommer hem till Sverige.
Fick extra betalt för att jobba på lördagen eftersom jag går över mina jobbtimmar under vardagarna, alltid trevligt. Så fort jag jobbat klart hoppade jag in i duschen, fixade mig och drog till Lina. Sen åkte vi ett gäng till Theresa, en österrikisk au pair och åt och drack gott innan lördagens utgång. Lika roligt ute som vanligt på View House med massa folk och mingel. Drog sedan på den klassiska efterfesten hos Blake med gänget innan vi sedan åkte hem till Lina och sov.
Söndagen bjöd på en roadtrip till de mäkiga sanddynerna, "The Great Sand Dunes". Det är helt sjukt. Bara sådär mitt i ingenstans finns det liksom en slags öken i Colorado. Tog massa kort och hade allmänt roligt med några gamla och några nyfunna vänner. En väg gick på 4 timmar och efter totalt 8 timmar i en bil på en dag. Hade nästan hellre spenderat 8 timmar på en hästrygg.
 

I'm hard to love. You know, I don't make it easy.

 
Terapimåndag spenderades ensam vid poolen, skönt! Tycker dock det är så extremt tråkigt att sola men slumrade till lite då och då så det var inte så farligt. Sen kom en av Colorados extrema väderförändringar och det började blåsa storm. Flydde då till mallet och drog till Victoria's Secret. Skulle egentligen varit ledig hela dagen, som alltid på måndagar, men vp är på jobbresa och vm hade softballmatch så jag hade ungarna från 17:30 till läggdags. De skötte sig bra dock.
Jag var rädd för att sommaren skulle bli jättejobbig när man går så långa dagar med barnen hela tiden men det går faktiskt väldigt bra. Vid det här laget är jag van vid drama så det rör mig inte så mycket längre. Stämningen mellan mig och barnen är lättare med. Vi behöver inte slänga i oss frukost för att hinna till skolan. Efter skolan behöver vi inte slita upp läxorna ur väskorna för att få så mycket som möjligt gjort innan vi ska äta och sedan dra på en av alla aktiviteter. Under sommaren slipper vi all den stressen och det är riktigt skönt!
Sommar som det är lever man dock för helgerna. Slappa hela dagen, vara ute hela natten - passar mig perfekt. Kommande helg blir det utgång igen. Förhoppningsvis både fredag och lördag!
Nu ska det nattstädas lite. Ha det fint!
 

I wanna live not just survive.

 
Då var det fredag igen, alltid lika välkommet!
Ska på middag med mina tjejer ikväll och sedan blir det utgång. Vi ska inte äta förrän 21 nästan och jag är redan hungrig som en apa. Sitter just nu och tuggar i mig handfulla portioner av favoritkexen. Drog en snygg photoshoot med paketet sen som jag tänkte bjussa på. Är väl i princip klar redan nu. Ska bara slänga på lite ögonskugga, fluffa till håret och borsta gaddarna. Ska sedan plocka upp min tysk Anthea för att hämta födelsedagsbarnet Martha (polack) och en annan tjej som jag inte träffat förr, innan vi drar till Jen som sedan tar oss downtown. Vet ännu inte var vi ska äta dock...
Fyller år idag gör även Kristoffer, Grattis!
Tänkte väl passa på att städa rummet lite nu innan jag drar med, det ser ut att behövas.
Igår möttes svennarna (+ en norsk, tysk och österrikare) förresten på Starbucks och åt tårta för att fira nationaldagen. Jag stod för tårtan och självklart blev det klassfavoriten med maräng, smörkräm, grädde och bär på toppen!
 

Loving me's a great mistake because I have never loved myself.

 
Har varit ute och hittat på grejer sedan i fredgaskväll så har faktiskt inte hunnit skriva. De gånger ajg varit hemma har det varit för att duscha, byta om och sedan ge mig ut igen. Har alltså varit ledig så tiden har spenderats med mina underbara vänner. Vi har festat, bara hängt, kollat rugby, shoppat, hängt vid poolen, ätit... You name it. Har utnyttjat mina dagar och efter min terapi-måndag, som jag så fint kallar det, är jag redo för en ny jobbvecka. Kommer dock jobba lördagkväll med och det är jag väl inte lika taggad på, men jag får extra betalt och med tanke på att jag beöver alla pengar jag kan få antar jag att det är lika bra.
Just nu sitter jag och äter upp mina körsbär och vindruvor jag släpat runt på i några dagar. Snacksmamma är jag, ser till att ingen går hungrig. I veckan händer inte mycket annat än jobb. Ska försöka ta mig ut på fredag för att göra något av helgen. På söndag har vi au pair möte så den dagen försvinner med. Terapi-måndag ska nog helst spenderas vid poolen, men det hänger såklart på vädret.
Vet att det är dåligt med uppdateringar nu men nu när det är sommar är det så mycket annat som pågår med. Men jag mår bra! Här får ni en bild tagen för nåra sekunder sedan som bevis!
Puss på er

RSS 2.0