Keep on dancing till the world ends.



Då var det dags för förfest inför Torsdagsklubben. Tjillevippen!

When you smile, the whole world stops and stares for a while.


Har hängt på stranden två dagar i rad så idag stannar jag hemma, klipper lite gräs, städar och lagar mat. Mor bad mig fixa mat så det gjrode jag. Slängde till och med ihop en liten dessert bara för att - men det vet hon inte om än. Ikväll har Torsdagsklubben premiär, dit ska jag i brist på annat under mina lediga dagar. Från och med lördagkväll hittar ni min på Stanton's om det är något!
Nehe, vad mer? Om 10 dagar fyller jag år, wohoo! Ska sätta ihop en liten önskelista till er alla ;)


Jag på min 19års dag med farmor & farfar.

You loved me cause I'm fragile, when I thought that I was strong.       But you touch me for a little while and all my fragile strength is gone.


Sov hos pappa som släppte av mig hemma innan han drog vidare till jobbet. Usch för tidiga mornar, jag tror jag somnar om en stund till. Hejdå!


I can't seem to let you go


Jag fick jobba över 45 minuter och kände mig rätt elak när jag gick trots att jag inte var schemalagd längre än till 14.00, det var massor att göra! Tryckte i mig en sallad på stranden som jag tagit med från jobbet och sen somnade jag gott efter lite volleybollande. Ikväll ska jag grilla banan med choklad och spela kubb. Vet inte alls vilka det blir men det lät som att ett helt gäng skulle med, kan nog bli kul!

Nehe, nu ska jag duscha. Ha det fint!

May angels lead you in


Jag körde över en hare igår kväll på väg hem från Johanna. Roligare saker har man ju varit med om.

Börjar jobba nu, klockan 8.00 och slutar 14.00 efter lunchen. Drar till stranden direkt efter och idag ska jag smörja in mig, ser nämligen ut som en nykokt kräfta.

I've tried so hard to keep me sheltered from you


Idag har jag och Carro legat på stranden heeela dagen. Svensk sol är underskattad och jag som sällan blir röd, är röd. Trots detta kan ni förvänta er att se mig steka även imorgon efter 14, då jag jobbar fram tills dess.

Nu ska jag till Johanna och picknick mysa. Tjingeling!

...De två senaste dagarna har jag haft problem med att ladda upp bilder, så kan tyvärr inte bjuda på några.

Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed.



Självplockade jordgubbar, vaniljvisp & choklad. Fint ska det vara!

Förlåt farmor och farfar för att jag inte hann komma förbi och kolla fotbollen ikväll!

My weakness is that I care too much.


Idag har jag varit hängt med Lillie största delen av dagen.

Vi strosade omkring i stan med Bobby och lunchade på Falkmanska. Superdupergod kycklingpanini har dem där för den sugna!

Vi kollade bl.a. in på Kullens Skor och jag fick med mig ett par bruna gladiatorsandaler, de kommer alltid vara bäst/skönast att gå i (bortsett från Converse). Mitt tidigare par har jag gått sönder, bokstavligt talat. Hade även ett vitt par som jag fick slänga i Thailand för att jag gick sönder dem med.
När vi kom hem åkte vi vidare till Becka och Alfred, med oss hade vi en pool.

Efter det åkte vi och plockade jordgubbar, men det glömde jag ta med kameran till. Det har varit mycket flängade fram och tillbaka idag men med underbart väder gör det ingenting.
Nu ska jag käka jordgubbar och vaniljvisp! :)

Sometimes it cuts you so much, much deeper than it seems.


Godkväll! Har inte skrivit om midsommardagen än då jag helt enkelt inte orkat. Jobbade 10 timmar igår och sen åkte jag till farmor och farfar som hade lite datorproblem. På något vis hade allt råkat bli väldigt, väldigt litet så jag zoomade in allt igen.

Under midsommardagen var vi några stycken och förfestade vi i pappsens lägenhet. Sedan gick vi ut på Bratt. På vägen hem köptes pizza till Prim och Johanna och pasta till mig, gott.


Like a fool you will never see the truth. I keep thinking something's going to change.


Midsommarafton firades precis som det ska göras. Det bjöds på midsommarstång-bygge och dans runt det färdiga resultatet. Det regnade (ingen midsommar utan regn) och buggades. Jordgubbar, glass och nubbe intogs och alla skrålade för full hans med i svenska sommarklassiker som Spotify bjöd på.


I'm leaving you for the last time, baby.


Sitter hemma och är allmänt ofräsch. Ska strax hoppa in i duschen och börja med förberedelserna inför kvällen. Naglarna målades igårkväll när jag och Prim hade det lite mysigt med ost och vin.


Den osminkade sanningen.

Dress me up, make it tight, I'm your dolly.


När mina kusiner sov över här för ett tag sedan fick Caroline friheten (efter att hon så fint påstått följande: "Asså shit Katta, du har ju mer kläder än H&M!") att sätta ihop en outfit till mig. Resultatet ser ni nedan.


Jodå, jag gillart!

Itsy bitsy spider


Vaknade mitt i natten av att denna rackare sprang över mig. Skitkul.

Livet har sina goda stunder



Lagomgladtjejjämtelagomsnyggkillesomspelarilagomfellag.

-Har det varit många här eller?
- Jo endel, fast mest småkillar. Eller ja, ni är faktiskt dom första tjejerna...

Tha land of the free, and the home of the brave


"I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the republic for which it stands, one nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."


Mina designade klänning på NELLY.COM

Jag satsar inte direkt på att bli en ny stordesigner, men som Hedi alltid säger på Project Runway måste designerns personlighet lysa igenom. Jag som älskar amerikanska flaggan tyckte därför att denna design skulle vara passande :)
Rösta gärna på mitt bidrag genom att klicka på bilden!

We accept the love we think we deserve.


Ikväll bjöds det på derby mellan Stafsinge - Vinberg, men fick nästan slåss för att få plats på gräset runt om planen, så mycket folk var det.


Tyvärr förlorade Stafsinge.

Call me when you're sober


923 kronor senare...

Jag tror att jag faller.


Nu drar jag för att fixa till detta:

Thailändska cashewnötter är inte att leka med ska ni veta.

Where do you want to go from here?


Imorgon får vi finbesök i lilla Falkenberg.

Creature of the night


Philips lag, LGM vann med 5-0, härligt! Alla som spelade har jag haft i skolan så jag kände igen dem allihop, himla duktiga killar!
Körde med Philip till Donken efter matchen för att fira med lite skräpmat, köpte hem till Caroline med som låg hemma, sjuk. Vi kollade på Zombieland och hade allmänt trevligt.

Nu är klockan 00.13 men jag är inte trött... Som gemensamma favoritprogram på TV har jag och mamma gått från Animal Cops till The Mentalist till en blanding av The Bachelorette och psykfall program på TLC. Just nu spanar vi in Deadly Woman och suckar åt alla sjuka människor. Det är i såna här lägen man känner sig någorlunda normal i alla fall.

Gertrude Baniszewski som kvällens avsnitt av Deadly Women handlar om.

Just do what you think you should do


Nu har jag lagt ut massa annonser på tradera, ett sätt att kunna betala tandläkar- och doktortiderna på. Klicka på det understrukna för att kika på mina auktioner.

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan kolla när min kusin Philip spelar en fotbollsmatch mot Träslövsläge, med mig som sällskap har jag Bobby :)


På återseende!

Mad world


Jag ska till tandläkaren imorgon och efter en låg månadslön får jag nog ta till sparkontot för att ha råd att laga min framtand... Det värsta är att jag redan gjort det, men lagningen ramlade av och nu ska jag få betala för en ny. Att det ska va så himla dyrt att gå till tandläkaren! Nu har dessutom en visdomstand börjat titta fram. Går jag samma öde som de övriga i min familj till mötes kommer den snart att dras ut dock = ännu mer utgifter.
Det suger att fylla 20.
Jag måste även till doktorn för att få starkare piller mot min jobbiga huvudvärk, för jag får inte ta något annat än Alvedon p.g.a. min ansträngningsastma. Detta skall alltså kollas upp. Det ska ha kollats upp för flera månader sedan men det är inte heller något jag prioriterar då det är så förbannat dyrt att få en snubbe i vit rock att säga två meningar...

Arg är jag idag.

I met you for a reason




Gårdagen i bilder.

Your laugh, your smile means everything to me.


Vaknade vid 13.20 idag, skönt. Vi gick dock inte ut igår utan hem så idag är jag riktigt utvilad! Bilder från gårdagen dyker upp senare, nu ska jag ut med Bobby. Vi hörs!

To the right, to the left, we will fight to the death.


Spenderade precis 30 min på att göra en "snyggt slarvig" svinrygg. Dock blev den inget annat än misslyckad. Slet ut alla 23 hårnålar och skakade loss frisyren. Nu orkar jag inte göra något mer med håret så nu får min fluffiga och tupperade lejonman se ut som den gör, jag ger upp!



Nu ska jag på med smink, byta kläder och kanske hinna måla naglarna. Bilder på mina kläder får ni imorgon tillsammans med fler bilder från kvällens partaj!
Trevlig kväll allihopa! :)

Jag går bredvid med halkar efter, jag orkar inte springa mer.


Bobby väckte mig för någon timme sedan för att han ville säga godmorgon, himla söt kille den där.
Efter en god frulle och lek med Alfred (han och Becka var här när jag vaknade) ska jag nu piffa till mig lite. Det bjuds på loppis i Stafsinge och vi ska möta upp Liane och Sigge där för att kika runt lite. Jag har knappt några kontanter på mig så det blir inte mycket inhandlat, jag behöve ringet heller - det är mest ha-begäret som spökar.

Ikväll blir det fest, men jag tror vi hinner höras innan dess. Ha det fint så länge!

Quit playing games with my heart.


Kom hem från jobbet ungefär vid 21.45, sedan dess har jag mest suttit här. Är helt slut i huvud och kropp så jag ska nog ta mig en dusch, leta upp en outfit inför morgondagens påhitt och sedan lägga mig.
Imorgon ska jag hem till Evelina, som fyllt 20 år, på trädgårdsfest (snälla Gud, låt det inte regna allt för mycket i alla fall!), det vill jag gärna vara utvilad till. Har nämligen inte sovit överdrivet bra de två senaste nätterna då jag delat säng med mina kusiner. Första natten snodde Carro allt täcke och från klockan 7.30 körde grannen grässtrimmer fram till 11-12 snåret. Klippte han hela gräsmattan med den då?! ...kan man ju undra. Natten till idag bjöds det på armbågar från både höger och vänster. Kände mig som en makrill i tomatsås, riktigt blåslagen och allmänt... ofräsch?

Nehe, nu ska jag bege mig. Godnatt!

Sometimes love just aint enough


Släppte av kusinerna hos sig och körde hem. Kände mig ensam för att mamma är hos en kompis, ringde hit kusinerna och nu är vi alla samlade igen! :)


Scars are souvenirs you never lose, the past is never far.


Ikväll blir det bio med mina kusiner Philip och Caroline. X-men First Class står på schemat, najs! De är perfekta att ta med sig på "såna" filmer för mina vänner är inte så mycket X-men som jag hade velat. De var även mina bio-kompanjoner på bl.a. Avatar.

Nu ska jag hoppa in i duschen. På återseende!

There's a reason why people don't stay where thay are


Fick hem dessa förra veckan men har inte blivit av att jag slängt upp dem tidigare.


Måste bara skriva lite om Maria med. Denna sjukt goa tjej träffade jag i Uppsala, hon är kompis till Malin (Johannas syssling som vi egentligen var uppe och hälsade på under Valborg) - hänger ni med?
Hon är typ som min tvilling i Uppsala, helt sjukt! Det är allt från stora till små saker. Bara det faktum att båda nyss köpt hem exakt likadana örhängen (okej, hon har cuffs - men det får jag hem imorgon), älskar B&J (BJ i Uppsala är inte heller fel).
Vi lyssnar på samma musik och bara.. ja. Det är coolt, faktiskt!

Run as fast as you can


Jag lade mig en stund på soffan igår för att jag fick en hemsk huvudvärk, somnade där och fortsatte sova tills natt blev dag.
Nu ska jag fixa mig för att sedan dra iväg och jobba från 15 till stängning. Vädret suger så det är lika bra att göra lite nytta.

Idag har förresten min lilla far namnsdag. Grattis pappa och alla andra Håkan där ute i världen!

She owns the night


- Bild tagen efter Alfreds dop.


Dagens I-landsproblem.
Var förvarar man långklänningar? Förra årets balklänning hänger fortfarande på garderobsdörren...
Och var gör man av alla skor?

Några av favoriterna står framme. Det bruna mittenparet är det senaste tillskottet. Becka beställde hem dem från H&M men det klickade inte, så jag sa att jag kunde köpa dem av henne.

I touched and I was burned


Jag har glömt att berätta för er om min lyckade dag!

Det började med att jag svingade in pannan i box-gallret (tog mig friheten att markera ut just det galler som ville mig illa med hjälp av paint, mitt favorit redigeringsprogram).


På jobbet lyckades jag med att börja mig ner över en kyldörr som stod öppen. Fick in den vassa kanten rakt mellan revbenen, ack så oskönt.

Nu har det växt ut en bula, likt ett djävulshorn, i pannan på mig. Man kan ana en viss underton av blått med. Tacka vet jag smink.

I don't want to lose you, but I don't want to use you - just to have somebody by my side.


Lugn dag blev till fullbokad dag. Efter stallet hälsade jag på Lillie i Skrea och åt goda kladdkaksmuffins hon bakat. Sen stack vi till stan och jag åt mitt livs första MAX hamburgare. Från staden rullade jag hemåt med full mage, då ringde mobilen, Stanton's. Timmen efter stod jag ombytt i en miljö som doftar pizza. X antal timmar efter det kom jag återigen hem - denna gång med mjöl mellan tår, i navel och hår.


I was difficult to reach, but you picked me.


Godmorgon. Nu drar jag till stallet för att hälsa på Derry, förutom det har jag en lugn dag framför mig.

Melker håller er sällskap tillsvidare. Puss!

Vi två som skulle bli gamla ihop.


Nostalgi är att lyssna på Fronda - Gränslandet.



Sitter i min barstol var också den en gammal favorit.
Den finns inte på Spotify så den bjuder jag på nedan.


It's time for you to go out, go out into the world.



Tada!
Supersnygg, svart långklänning som klickades hem i veckan från Tradera. Vet inte riktigt när jag ska ha den än, men det kommer säkert ett tillfälle tids nog! Den sitter som gjutet trots att den inte har några axelband, helt perfekt!



Idag har jag hållt på att fota mina gamla ridgrejer som jag själv tänkt sälja - det måste ju gå runt!

The only way her heart will mend is when she learns to love again.


Här sitter jag och kissar - skämt åsido.

Eloge till alla modebloggare dock, jag känner mig supertöntig med poser som denna.

Det bästa med sommaren är att när man vaknat behöver man bara dra på sig en skön klänning, slänga upp det tilltufsade och feta håret i en boll och sen är man fit for fight! Så har i alla fall jag gjort och ovan ser ni hur jag strosat omkring hela dagen.

Slänger strax upp ett inlägg med ännu ett traderafynd, stay tooned!

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Frysta hallon svalkar en ond hals gott. Blandade även till en fruktdrink av Proviva's Gul Kiwi och Mangostan och ett gäng iskalla hallon. Min blender är lätt en av favorit maskinerna i huset!



Har förresten en ny liten earcuff!
Det är en dålig bild, men det föreställer ett ankare med ett rep runt.
Tradera is the shit.

Just a small town girl


Min förkylning gör att jag inte känner några direkta smaker (eller konsistenser?!). Hällde upp ett glas mjöl i morse med utgångsdatum 9/6. "Bäst före, bra efter!", tänkte jag och klunkade glaset. Insåg sedan att mjölken liksom drog sig kvar i glaset tack vare en seg struktur. Härligt, får hålla tummarna för att magen inte är så känslig för gammal mjölk.

Fick sjukanmäla idag med, annars hade jag fått jobba från 11-21 och det hade inte fungerat alls. Dock har jag samlat tillräckligt med kraft för att köpa (ny) mjölk och gå en runda med Bobby.

Annars idag tänkte jag bara hänga med mina vänner: näsdukslådan, Gynning och B&J - som även dem hängde med Mr. Milk hem från ICA.





Gamla Top Model repriser på TV håller mig också sällskap, tack Tyra Banks.

It is never too late when will is set to purpose


Blä, jag mår skit.


There's a danger in loving somebody too much.


 

Jag mår inte alls bra för tillfället. Trodde jag höll på att bli frisk men nu känns det nästan värre än innan. På jobbet var det dessutom så galet varmt att allt snurrade. Snällaste Simon dök då upp upp i blank rustning på en vit springare, bildigt talat, och sa att han kunde ta över mitt pass. TACK!

 

Jag stack och hälsade på David och hans flickvän (från Austalien) en snabbis med Johanna och Olivia för att ta igen lite utav det vi missat de två senaste åren vi inte setts. De åker imorgon och jag hade inte ens hunnit säga "hej" tidigare p.g.a. jobb.

 

Nu ska jag och mina täta bihålor försöka sova utan att dränkas i svett. Godnatt!


Despite my words, I stand as weak.


Dagen har spenderats i skolan och kvällen hos Becka och Alfred. Det har pysslats med hemmagjorda grattiskort, kreativiteten har alltså varit på topp ikväll.
Under dagen lärde jag några elever att kasta/ta emot flygande rockringar samt rätta tekniken i att få till ett bra slag på brännboll. Tro det eller ej, men när jag får till en bra slag - då är det bra.


The world at large


Livets första dopp.


Vamos a la playa


Idag är det Sveriges nationaldag.
Det ska jag fira med att inviga stranden (i Sverige) för i år!


Bild från Torrevieja, Spanien. November 2010.

Take my hand, hold it tight


For one so small, you seem so strong.
My arms will hold you, keep you safe and warm.
This bond between us can't be broken.
I will be here, don't you cry.


Far vet hur man stjäl en bild ;)

Where do you go when you're lonely?


Denna hektiska vecka har (äntligen) nått sitt slut. Det firade jag med att sova 4 timmar, i skuggan, på altanen och tycka i mig en halv påse cheese balls.

Nedan bjuder jag på bilder från West Coast House Festival, som för övrigt var grymt! Spiknykter, trots det var jag nog en av dem som släppte loss mest. I alla fall under den tid som mina två scary stalkers inte drog i mina armar för att jag skulle dansa med dem... Tacka vet jag alla mina goa killkompisar som jag fick gömma mig hos.


Rebecca & Fiona

Adrian Lux

Mäktigt.

Give me a roar


Jag tycker faktiskt mitt nya linne från topshop är rätt häftigt.

I'm staring at the mess I made


Jobbet var förhållandevis lugnt men tiden rullande ändå på rätt bra. Morgondagen kommer vara allt förutom lugn. Jag och mor ska laga mat till Alfreds dop, med ca: 60 medverkande. Jag står bl.a. för den klassiskt krämiga potatissalladen á la Katta. Skulle jag på något sjukt vänster ha tid över ska jag bort till stallet och rida Derry.

På kvällen är det West Coast House Festival som gäller. Jag ska ta det lugnt med tanke på att jag har fått den stora äran att vara Alfreds gudmor (eller heter det fadder nu för tiden?) på söndag morgon.

Pust! Det har varit en tuff vecka och än är den inte över. Måste in en snabbis till staden imorgon förmiddag med för att hämta ut en beställd doppresent. Nu ska jag gå och ladda batterierna. Godkväll!


The more I see, the less I know


Nu ska jag dra mig bort mot jobbet. Måste bara försöka få ordning på mitt hår först... Vi hörs!


The best part of me was always you



Don't take this life for granted, like I used to do.


Igår firades studenten i hela stan. Rosor hängdes och kramar delades ut till både höger och vänster.
Dagen gick åt till att springa runt som en yr höna i en djungel av människor
- för att hitta just den människan man skulle ge ros till.
Nedan kan ni se: Adde, Oliver och Emelie.


Kvällen fortsatte i samma snurriga veva och startskottet avfyrades hos min forna granne Angelica.


För att mätta våra tomma magar stack jag och Prim till världens snällaste kille, min barndomsvän Alexander.


Efter maten rullade vi vidare till årets gladaste student, Frida.


Där bjöds det på tårta. Jag lyckades charma den marsipanälskande lillebrodern tillräckligt för att få hälften av den dekorativa marsipan-studentmössan. Han påstod sig må illa av för mycket marsipan, själv gillar jag min sida av historien bättre.

Prim rullade vidare rätt fort och kvar var:


Efter presentöppningen drog vi oss bort i riktning mot centrum, med oss hade vi hedersgästen.


Väl inne på Bratt hittade jag Alex flashande med cashen bakom baren
(i hopp om att få snabbare assistans skulle jag tro).


...han blev snabbt tillrättavisad, fortfarande med ett lurigt leende på läpparna.


och där tar kvällens bilder slut.

Jag hade en toppenkväll, tack för allt!
Grattis igen till alla studenter, bra jobbat! :)

Sing it out. Girl, you've got to be what tomorrow brings.


Idag har jag spanat in Skogstorpsskolans fotbollsturnering. Vågade inte direkt heja på någon då jag mer eller mindre haft alla klasser, dock bankar hjärtat nog alltid lite hårdare för C-spåret. Det brukar liksom vara lite "borta bra men hemma bäst" när man jobbar i andra spår. Jag har ju trots allt spenderat fyra år i gamla goda C.

Dagen har annars rullat på i sakta mak. Rosor har införskaffats till morgondagens studenter och huvudet har skrikit efter värktabletter. Är inte helt 100, men tror jag lättare får huvudvärk när det ligger åska i luften. Det blir liksom ännu mer spänning i atmosfären då.

Topshop ordern har hittat rätt och ett utav de nya linnerna åker på imorgon - tillsammans med H&M's CC vita jeansshorts. På fötterna sitter vita remsandaler från Thai.

Har fortfarande huvudvärk och tiden bara rinner iväg, måste sova nu för att orka med morgondagens påhitt.
Godnatt allihopa!


RSS 2.0