Leave this world behind.


Den 6 augusti lämnar jag lilla landet lagom för att återförenas med det land jag tror att jag egentligen borde fötts i, USA. Jag anländer även den 6 augusti p.g.a. tidsskillnaden och checkar direkt in på Au Pair skolan i New York.

Där kommer vi att paras ihop med rumskamrater från olika länder för att få igång det engelska pratet och tänket direkt. Vi kommer stanna där till den 10:e och under de 5 dagarna kommer vi lära oss i princip allt vi behöver för att klara av vårt år. Vi kommer även att åka på sightseeing och få tillfälle att shoppa (WOHOO).

10:e augusti flyger jag vidare till Denver, Colorado för att möta upp min "nya" familj. Familjen bor i ett hus på 362 kvadratmeter och jag har mitt rum i källaren. Sovrummet sägs vara litet men innehåller allt jag kan tänkas behöva. I allrummet utanför mitt sovrum finns biljardbord, löparband, TV och barnens lekrum m.m. Jag får tillgång till egen bil som får användas när helst jag vill.

Familjen består av en mamma, pappa och två små söta tjejer på 6 och 7,5 år. (Väljer att inte gå ut med namn o.s.v. för deras skull då jag inte vet vad de tycker om sånt än). Familjen har även en gul labbe som är 2,5 år vid min ankomst. Skönt, då kanske man inte kommer sakna Bobby lika mycket. En riktig hurtig familj verkar de vara som sysslar med allt från skidåkning till golf. På tal om sport så är även Denver en stad full av olika sporter i de högsta ligorna, så som ishockey (hallelujah!), amerikansk fotboll, basket och baseball.

Området där jag kommer bo heter Castle Rock. Det ligger ca: 25 minuter söder om Denver och någon timme norr om Colorado Springs. Vill man inte åka till Denver för att roa sig finns det även bio, bowling, shoppingmalls o.s.v. bara 10 minuters bilväg från hemmet. Bara någon timme bort ligger även Klippiga Bergen där det åks flitigt med skidor! I mitt bostadsområde brukar finnas en hel del au pairer och i området finns även en pool som är öppen under sommaren.

Där har ni det! Jag är superlycklig och vet verkligen att det här är rätt familj för mig. Kan knappt bärga mig tills augusti är här.
Godnatt :)

Sometimes, I get a good feeling.


Tjeninixen!

Inatt kommer jag sova gott! Har nyss duschat efter träningen och idag var det en extra lång skoldag. Mumsar just nu på lite hallon som jag tyckte mig förtjäna. Tänkte slänga upp ett inlägg om min blivande familj i USA senare ikväll så håll ögonen öppna! :)


This is not the time or the place for a broken-hearted.


Todiloo!

Är hemkommen från Friskis för en liten stund sedan. Lyssnar just nu på den precis avslutade matchen mellan Brynäs - AIK, skit. Träningen gick bra, styrkan är klart min sämsta sida men det blir till att jobba på! Imorgon kör vi ett pass till så jag hoppas på så lite träningsvärk som möjligt då.
I skolan sververar de kokt fisk imorgon + att det är extra lång dag. Jag har planerat att äta minst två knäckebröd och ta med mig frukt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Godkväll!

I work out!


Idag är jag supertrött! Skolan suger musten ur en, speciellt när man har varit på semester en månad och eleverna haft lov. Har köpt Friskis & Svettis kort med Johanna, Linnéa och Lillie idag, imorgon börjar träningen. Ikväll ska jag på ljusparty med Lillie hos hennes mamma. Har nog inte råd med mer än ett paket värmeljus. Träningskortet kostade mer än lönen jag fick denna månaden...


Tiny bits and pieces.


Jag mår tiptop och alla lösa pusselbitar i livet verkar ha allit på plats. Ändå är jag så osugen på bloggandet. Det tog et tag att avvänja sig men nu verkar det vara lika tufft att komma tillbaka in i det. Ni ska få semesterbilder, bara inte nu. Håll ut mina vänner, när jag kommit in i mina vanliga rutiner igen kommer ni känna igen mig. Bilder från igår kan ni inte heller få för jag glömde kameran hos Prim.

Ni får en bild på världens bästa mormor istället.


Godkväll!

Smile, and the world will smile with you.


Återigen en dag med massa fläng. Antar att man inte ska säga så mycket om det då jag haft min semester. Kom nyss hem från Isabellas 3års kalas och nu väntar jag på ett ev. samtal från min framtida värdfamilj i USA. Ja, jag har fått en familj!!! - Mer om det en annan gång. Ska piffa till mig lite inför kvällens partaj nu så vi hörs på... vi hörs när vi hörs. Onsdag verkar för tillfället se rätt lugn ut. Tjing!

Bjuder på en vacker tandbild då barnens tandläkare sa att jag hade "helt fantastiska tänder", haha! Man tackar!


When did you last let your heart decide?


Inatt sov jag, Becka och Alfred hos pappa. Blev väckt 6:30 och drog på mig en huvudvärk. Har flängt runt som en idiot sedan dess. Hämtade Bella och Antonia (småkusiner) på dagis och körde till tandläkaren - körde tillbaka till dagis. Kom hem och däckade på soffan. Vaknade, slängde i mig mat och åkte till farmor och farfar med Becka och Alfred. Åkte från F&F för att hämta barnen på dagis igen och lämna hem. Kom hem, fixade och donade, grejade med datorn och nu är vi här. Allt har genomförts med en påtaglig huvudvärk. Tjöt, tjöt från min sida, ikväll ska jag tjöta av mig med Prim och Johanna. Linnéa är upptagen idag men henne lekte jag med igår och vi drog en obligatorisk catching-up lunch på Café Ströget i Varberg.Har egentligen massa jag vill berätta för er men varken hinner eller orkar. Tänkte ju berätta lite om resan med men det får vänta det med. Tjing!

Honey, I'm home.


Det är den 22a februari och jag är tillbaka! Så var har jag hållit hus denna månad? Enkel fråga, Thailand! Är jetlagad och supertrött just nu. Kom hem tidigt imorse och har spenderat dagen åt att packa upp, hälsa på pappa, mysa med Bobby och handla.
Livet här hemma rullar på som vanligt och mitt schema ser ut att bjuda på händelser ändra fram tills nästa fredag. Imorgon ska jag spendera lite kvalitetstid med Pernilla och på kvällen ska jag bort till far.
Vi hör imorgon, nu orkar jag inte mer.

Matar lite apor som kan ha varit det sötaste jag sett.

RSS 2.0