Valentine's Day

 
Hej igen, det var alla hjärtans dag i söndags, så tänkte vara kika förbi och önska er en bra alla hjärtans dag i efterskott! Hoppas den var mysig. Jag och Lina gjorde inte så mycket direkt. Vi klädde upp oss och tog kort haha! rosorna är Linas, ballongen och nallen är vår rumskompis, jag bara står där och låtsas att jag också fick blombud... äsch då, gör mig faktiskt inte så mycket. Vi gick ute en sväng på kvällen sen och tog oss ett glas vin och delade på en dessert. Sen möte vi upp med några vänner innan vi gick hem igen.
 

The Manitou Incline

 
Hallå, hallå!
 
Här kommer bilder från vår hike upp för the Manitou Incline.
Här är första bilden från bara ett par steg upp. Nu ser trappan helt okej ut, men vissa ställen var fortfarande snö och isiga samt att några steg var så höga att man fick använda både händer och närstående träd för at dra sig upp. "Toppen" man kan se är också kallad "falska toppen" för man tror att det ska vara slut där, det är det inte...
Tog en paus på vägen för att fota lite
På toppen! 2741 steg och 1,25 h senare.
 
 
 
 

Snowday

 
Jösses, två inlägg på två dagar! Blir ju nästan som julafton för er där hemma! Skämt åsido...
Ska snart bege mig till min "Internationell Marknadsföring" lektion, men först vill jag knappa in några rader här till er.
 
Idag har jag jobb/lektion mellan 9:00 - 18:15 och sen ska vi på lacrosse match eftersom våra Kanadavänner är i stan och spelar. Vi har som tradition att alltid gå ut med dem efter matchen, vet dock inte om det blir av ikväll. Lina är sjuk, jag hostar lite jag med och har dessutom jobb imorgon också. 
 
Vädret här är helt fantastiskt! Idag har jag inte ens jacka på mig utan bara en väst. Graderna ligger runt 15-20 och solen skiner som vanligt alltid här. Igår satt jag ute med en vän i solen och gjorde läxor och svettades nästan. Lite lustigt hur vädret här är, förra veckan hade vi en "snödag" när campus till och med hade stängt (för tredje gången i historien) för att det var så mycket snö överallt. Vi passade på att dra på oss våra vinerkläder och gå ut och leka i snön. Bara för att man fyller 25 i sommar är man inte gammal ännu ;) En gång när jag och Lina var ute på en av våra promenader passerade vi en jättestor park vi ine hade en aning om existerade, så dit gick vi och gjorde snöänglar.
Hoppas allt är ba med er där hemma! I helgen ska vi hikea upp för "The Manitou Incline", en trappa som är 1,6 km lång och består av en backe som sträcker sig 600 meter upp i luften. Jösses, blir trött av att bara skriva det. Lär ha träningsvärk för resten av månaden men ändå en kul grej att göra tycker vi hurtiga svenskar haha! 
 
Berättar hur det gick efter helgen! Nu kallar lektionen. Kram!
 

En liten paus

 
Hej hej!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Det är fullt upp i skolan som vanligt. Nu har jag börjat min sista lektion, matte. Det är faktistk inte så farligt. Än så länge kan jag allt och hänger med, men mattelärare är väldigt go med och ser till så att alla fattar innan hon går vidare.
 
Broncos vann Super Bowl i helgen. Säger antagligen inte er något så såhär ligger det till; Broncos är Denvers amerikanska fotbolls lag, största sporten i USA. De vann precis NFL ligan denna säsongen och med tanke på att i princip inga anda länder spelar amerikansk fotboll vågar de till och med sig på att kalla sig världsmästare. Folk blev helt galna, välte bilar och sköt raketer downtown. Vi som är lie smarta passerade tumultet ganska snabbt och höll oss sedan utanför det värsta eftersom vi inte var så sugna på en raket i ansiktet. Kul var det i alla fall! Igår var det parad i stan, 1 miljon människor hade samlats för att vinka på spelarna och fira. 1 miljon, helt sjukt. Jag kunde tyvärr inte medverka på paraden eftersom jag hade jobb och lektioner att gå på, men men. man hade nog ine sett så mycket ändå.
Här har ni de äkta bilderna tagna från nyheterna, det var helt galet mycket folk på stan, som ni kan se.
 
 
 
Nu måste jag till engelskan. Ska försöka skriva snart igen!

RSS 2.0