Every move I make feels lost with no direction.


Dag 27 – Min favoritplats

Jag har ingen direkt favoritplats. Så länge jag är med folk jag tycker om kan mer eller mindre vad som helst vara min favoritplats. - Dock älskar jag att sitta på Petters Brygga varma sommarkvällar och se solen gå ner över havet. Åh, det är inte mycket som slår det!
Hela Thailand är även en favoritplats för mig, men ni vet vad man säger; Borta bra men hemma bäst. Måste jag välja en enda plats här hemma så är det ändå rätt lätt. Min säng. När Gud skapade sin första säng var det nog min han hade i åtanke. Så fin är den.


Hold on, we'll make it last.


Jösses vad fullt upp jag har haft det! Idag har jag jobbat dubbelpass (8.30-15.00 / 17.00-21.30) där i mellan har jag tagit en powernap. Har spenderat de två senaste nätterna hos far där jag varit utan Internet, vågade knappt kolla min bloglovin' med tanke på hur mågna olästa inlägg jag skulle ha.
Jag har inget att säga egentligen, jag är helt utmattad! Tack gode Gud för att det är nyår imorgon så att jag är ledig. Nu ska jag ta tag i dagens punkt på listan, kommer upp inom kort.

Bjuder på en sommarbild sålänge. Tjing!

I'm not scared of dying, I just don't want to.


Dag 26 – Mina rädslor

Jag är rädd för spindlar, eller kryp i allmänhet egentligen - men spindlar är värst!
Jag är rädd för att dö ensam och jag är rädd för inbrottstjuvar... och andra läskiga typer.
Jag är också mörkrädd, mest för att man inte ser vad som gömmer sig i mörkret.
Jag är också rädd för att somna när jag kör bil. Som jag sa igår kan jag somna lite när som helst.
Jag är rädd för att förlora mina nära och kära, för jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem.

Det är nog mina rädslor i stora drag.

- Här skulle det varit en bild på en spindel men jag googlade det och sen började jag nästan gråta... Som ni vet gråter jag även väldigt lätt -

I will make you feel my love


Nu ska jag bege mig bort mot Pernilla och Pamela. Vi ska vänta på Johan där och sedan är det hockey som gäller! Jag ska för första gången i mitt liv köra till och i Göteborg, spännande! Matchen spelas alltså i Scandinavium och det är Frölunda som möter underbara Brynäs.

Nu håller vi tummarna för att tigrarna slår indianerna! Puss!


Sist jag var i Scandinavium blev det till att fira! :)

Why don't we go somewhere only we know?


Dag 25 – Det här är jag bra på

Jag är bra på att prata, jag pratar ofta och när jag är nervös pratar jag ännu mer, fast då händer det ofta att jag sluddrar med.
Jag är bra på att övertyga folk om allt möjligt, köp det, köp inte det. Jag kan alla för- och nackdelar.
Jag är bra på mitt jobb och jag är bra på att hantera människor.
Jag är bra på engelska och att ta hand om mig själv.
Jag är rätt kreativ och det är ju aldrig negativt.
Jag är rätt bra på att lyssna, men om någon snubbe ska börja prata om något gammalt jag inte bryr mig om somnar jag lätt. Jag är bra på att somna i tid och otid, men det är nog inte så bra att vara bra på alltid.
Jag är bra på att köra bil. Vill inte kalla mig racerförare direkt, jag är mer den lugna, säkra typen man faktiskt vill åka med.
Jag är bra på att komma ihåg saker, som telefonnummer, födelsedatum och låttexter.
Jag är bra på att glädja andra och det gör jag mer än gärna.
Jag är (eller var i alla fall) bra på luftgevärsskytte.
Jag har ett öga för detaljer och är lite utav en perfektionist, gällade vissa saker.
Jag är också bra på att laga mat och att skriva. I bloggen skriver jag inte särskilt bra, men det är bara för att jag bara skriver av mig när jag känner för. Inga djupa grejer direkt.
Jag är bra på att göra fula miner.

Det känns rätt bra att kunna skriva såhär faktiskt, jag är inte så pjåkig trots allt!


The hardest part is letting go of all the nights we shared


X antal gånger har jag tänkt skriva om julafton och jag har påbörjat flera inlägg. Nåja, bättre sent än aldrig, här kommer min jul!

Vi började öppna klappar redan den 23:e, jag, mamma och Becka.
Becka fick som ni ser årets julklapp, en Brynäs-body. Mamma fick ett julförkläde som hon genast satte på sig för att sedan fortsätta med förberedelserna i köket.


Detta året såg jag Trolltyg i Tomteskogen med, för första gången. Mysig liten film. Sedan slog klockan 15 och så satt jag, som de flesta andra bänkad vid Kalle & CO.

Hemma hos Pernilla och Pamela visade Becka hur man kunde framkalla "rouge-kinder" utan rouge - medans jag drog en pose, med rouge på.


Pamela och Pernilla


Sen fortsatte jag posa...


...såhär mycket tyckte Becka om det.


Antonia och Isabella vid granen med alla paket.


Becka tycker om att bryta ryggen på små barn...


Sen kom Tomten och slängde ut paketen, bokstavligt talat. Här fångar farfar en flygande klapp.


Isabella hämtar fint ett av alla hennes paket.


Där har ni min julafton i stora drag och bilder. Förutom paketutdelningen/öppningen spenderade vi kvällen åt att äta och spela spel.

Something always brings be back to you, it never takes too long.


Åhh, GE MIG!


Cry me a river


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det är mycket som får mig att gråta, väldigt mycket. Jag grät för bara någon timme sedan när jag kollade på Micke och Molle. Jag gråter till Extreme Home Makeover och Biggest Loser (för att bara nämna några) och som tidigare nämnt grät jag även till årets Victoria's Secret Fashion Show. Jag gråter till fina låtar och till minnen av alla dess slag. Jag kan gråta av lycka, sorg och smärta, sen kan jag låtsasgråta med.
Nu låter det som att jag gråter konstant, riktigt så illa är det väl inte. Jag är en väldigt glad person och det framgår nog med. Främlingar på jobbet säger åt mig att jag jämnt ser glad ut och då blir man ju ännu gladare. Men nu bytte vi visst spår... Jag gråter helt enkelt när jag behöver gråta.

Jag skrattade så jag grät när jag såg denna bild första gången. Utomstående finner nog inte detta så kul, men när Prim slänger upp lite pepparkaksdeg i luften samtidigt som jag tar kort på Johanna och resultatet blir såhär - då gråter jag av glädje.


That's what girls do


Jag låter bilderna tala för gårdagen.
The place where I belong


Dag 23 – Mitt hem

Jag bor i ett rätt stort hus vill jag påstå. Jag och mamma bor i ett rött, trevånings tegelhus. Vi har 3 badrum, 4 sovrum och ett kök. Vi har ett fint uterum med tillhörande terrass där det står en murad grill som används flitigt på sommaren. Halva trädgården är inhängnad så Bobby kan springa fritt, på den sidan av trädgården har vi även en kattgård med kattlucka som går in i uterummet. På andra halvan var vi äppel- och plommonträd, hönshus, en till uteplats, mammas grönsaks/blomsterland. På den andra sidan har vi även vårat garage, med plats för två bilar, som sitter fast i huset. Vi har även en liten stuga på tomten som kan vara rätt mysig att sova i.
Mitt hus är mer än ett hus, det är ett hem. Jag har bott där i hela mitt liv och jag tycker det är toppen! Inredningen går i trä och ljusa toner - det känns väldigt välkomnande tycker jag. Vi är lite samlare båda två så det står saker precis överallt. Kort på släkt och familj pryder nästan varje vägg i huset. Blommor och lampor smyckar varje fönster, orkidéer har vi ett gäng utav, det är mammas favoritblomma.Jag hade kunnat gå på hur länge som helst om allt annat men det är nog inte så intressant, ni får nöja er med detta.

Hurry


Ni får visst inte höra om min julafton riktigt än, hinner inte idag. Vi hörs imån. Festa lugnt ikväll, Puss!

All I really want from you is to feel me


Här kommer lite bilder på mina klappar. Själva firandet får ni höra mer om ikväll :)Gigantisk pulka, svarta Hunters, boots från Tiamo, Ove Molins självbiografi, nagellackstorkare (i form av en apa), nagellack + nagelmotiv, shower gel, presentkort på Gina Tricot, baht, bagagevåg (perfekt till alla mina resor), film - Micke och Molle, ormring från Guldfynd by Kenza, trähalsband, kroppsfilt, skrivare/scanner med tillbehör, morgonrock... jag tror det var allt. Kan ha missat något, men sånt är livet. Är hur som helst jättenöjd med allting! :)

Vad fick ni i julklapp?

What hurts the most


Jag har inte tagit kort på mina klappar än/lagt in bilderna från igår, så ni får ta listan först idag.Dag 22 – Det här upprör mig

Djurplågeri upprör mig. Egoistiska människor, armbågsmänniskor på dansgolvet, folk som skyller ifrån sig, som inte tar ansvar och såna som inte uppskattar vad dom har innan det är försent. Det är rätt mycket som upprör mig faktiskt men det ovan och falska människor är värst. Kort sagt sånt de flesta blir upprörda över om man inte tillhör en kategori redan, då vet men nog inte om de själv. Slavhandel, rassism.. listan kan göras lång, men ni hajar vilket spår jag är inne på, right?

1994 togs denna bild av Kevin Carter i Sudan.Barnet höll på att kräla till ett "United Nation Food Camp" som låg någon kilometer bort. Carter tog koret och gick sedan sin väg. Inget vet vad som hände med barnet men vi alla kan ju lista ut svaret.
Han vann Pulitzerpriset för bilden men tog tre månader senare självmord p.g.a. depression.

Detta upprör mig.

It's Christmas time!


GOD JUL alla fina!

Idag ska det hinnas med massor! Har nyss kommit ur duschen, ska måla naglarna, sminka mig, fixa håret, sätta ihop en outfit, laga mat, kolla Kalle och allt annat man ska hinna med. Ikväll runt 17 snåret beger vi oss bort till resten av släkten och firar med dem, äter god mat, väntar på Tomten, spelar spel o.s.v.

Granen med de flesta paketen förra året och Antonia :)


Nu ska jag skala potatis! Puss!

PS. Jag skjuter upp listan till imorgon.

All I want for Christmas is you


Om 7 minuter är det julafton. I min familj går vi på nålar hela dagen före, oftast sliter vi upp några paket eller två föra den stora dagen med. Ivriga små fingrar sliter bort alla tejp-bitar på de omsorgsfullt inslagna paketen. Det är min familj i ett nötskal. Becka har spenderat kvällen här hemme med mig och mamma. Mamma är minst lika illa som mig och Becka gällande paketen, hon vill bara inte erkänna det. Jag har idag fått marsipangrisar av Bobby och ett nagellackskit + blåsapa av Becka. Ni får bilder på klapparna imorgon, det är inte mer än rätt. Fick dock en Paradisask och en biobiljett av jobbet idag med. Gott. Chokladen åt vi ikväll till The Holiday. Mysig film!Jag har inte direkt önskat mig något denna julen, otroligt nog. Det blir helt enkelt spännande att öppna klappar detta året :)

Godnatt på er allihopa och GOD JUL! :)

Go ahead as you waste your days with thinking


Dag 21 – Mina dåliga sidor

Jag tycker jag nämnde några av mina dåliga sidor under Dag 14. Kan bygga på mitt datorberoende och att jag slösar alldeles för mycket pengar - och för ofta. Internetshopping är en stor passion för mig.
Jag är en matchnings-freak, men det tycker jag inte är dåligt, andra tycker väl kanske jag är lite överdriven dock...
Jag vill inte påstå att jag kommer sent, utan jag kommer alltid preciiiis i tid, det tycker jag själv är jobbigt men hur man än gör blir det alltid så, hade ju hellre varit lite tidig.
Jag är överkänslig gällande det mesta och har en rätt kort stubin. Jag är även ett stort matvrak.

Där har ni mig i stora drag, med mina dåliga sidor presenterade på silverfat.


I must stick with you


Bjuder på lite bilder från kvällen, sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ännu en dag med jobb.Om ni undrar var Isabellas hår tagit vägen, så har hon dragit av sig det, tokigt! :)

I shot for the sky


Idag lyssnade jag på låten "Mine" som Taylor Swift gjort för första gången. Sen 17 aug har den legat i min Groooovy spellista på Spotify och jag har hört den extremt många gånger förut, dessutom spelas den sönder på radion, men idag lyssnade jag och sen började jag gråta. Kalla mig överkänslig för det är jag (började gråta när Chanel fick sina första vingar inför Victoria's Secret Fashion Show för att hon blev så lycklig), jag gråter till det mesta faktiskt. Mer om detta kommer ni att få läsa om under dag 24 på Listan.
Lyssna på Mine förresten, om ni inte gjort det, den är bra! Jag gillar Taylor Swift, det är oklahoman i mig som talar där.

Om en timme sitter jag hemma hos Pernilla och minglar med släkten, tills dess ska jag bara njuta av livet.Tjing!

I'll still catch a grenade for you.


Dag 20 – Mina förebilder

Min största förebild är min syster. Det har det alltid varit och det lär det alltid vara.
När jag var liten älskade jag grädde men det gjorde inte hon, så jag slutade äta det. Nu gillar jag det inte så värst mycket. Samma sak gäller blåbärssoppa, men jag har nog aldrig slutat gilla det, jag slutade bara dricka det - egentligen är jag halvt besatt av det!
Jag antar att det var såna saker men gjorde förr när man såg upp till någon. Helt ärligt har jag väl aldrig varit jätte hypad över att ha hål i naveln heller, men nu har jag haft det i 7,5 år.
Jag tror inte jag behöver någon förklaring till varför jag ser upp till henne egentligen. Hon är min storasyster, är det inte meningen att hon ska vara min förebild?


I gave in to sweet temptation


Idag fyller min kusin Pernilla 17 år, massa, massa grattis till henne! :)
Vi skulle firat henne ikväll med då 3/4 i min familj jobbade/var upptagna ikväll blev det flyttat till imorgon. Bra, jag gillar våra släktkalas! Vi träffas minst en gång i månaden nästan hela året runt, kan tyckas mycket för vissa men jag gillar det. Det är mysigt och maten är alltid suverän! Varje gång tar jag med kameran och det slutar med att jag tar ca: 30 bilder. 12 på Isabella och Antonia 4 på allt övrigt och de 12 resterande ser oftast ut såhär...Pamela medverkar såklart också på våra släktkalas, hon är bara så snygg att hon inte medverkar på våra ful-bilder ;)

Lights will guide you home


Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar inte saker jag gjort, utan saker jag inte gjort. Att ångra något som redan hänt är bara onödigt. Det är slöseri med energi på något du inte kan ändra/påverka i alla fall. Detta är även en stor del till varför jag vill vara med överallt och göra allt. Jag vill inte gå miste om något och sedan behöva tänka: "Tänk om...".

Jag ångrar att jag inte sparat pengar till en USA-resa, varje gång jag kollar på bilder därifrån börjar jag nästan lipa för att jag saknar det så mycket. Jag ångrar att jag inte bloggade när jag var i USA.Det är nog det jag ångrar mest. Annars är jag rätt nöjd med det liv jag lever. Man ska inte lägga energi på dåliga saker, det gör man ändå så ofta på automatik. Jag försöker istället glädjas åt allt bra i livet, alla de småsaker man knappt lägger märke till. Det är dem guldkornen gillar jag bäst!


I will survive


Tjingeling!

Blev precis inringd att börja tidigare på jobbet, ska slänga i mig lite mat och sedan bege mig. Vi hörs när jag kommer hem igen, då ska nästa sak på listan prickas av. Puss!

You play with my heart while you play your game


Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

När jag precis hade börjat på Stanton's och stod i kassan skulle en familj beställa. En beställnign återstod och då säger jag (till mamman i familjen om barnet):
"...och vad vill han äta?"
Mamman ger mig en menande blick och säger:
"Hon vill ha..."

Det tyckte jag var grymt pinsamt, just då. Nu får det typ 2/5 solar.En annan grej som hände i somras var snäppet värre, även detta på jobbet.
Bakgrundshistorien till detta är att samtalet som följer handlar om en kille som brukar äta på Stanton's och alltid beställer samma sak. Jag och Emma diskuterar detta och honom, jag inleder samtalet.

"Åh, han är så snygg! Beställer alltid samma sak med, söt."
"Han hade man inte tackat nej till..."
"He he, neeeej."
"Min!"
"Glöm det, jag sa det först!"
"Men nej, så kan du inte göra!"
"Det är lugnt, jag tror han har tjej... hon där sminkade tjejen." (Visade sig dock att jag hade tagit fel på tjej).
"Ahaa."
"Vad är det nu han heter.. jo just det typ (säger rätt förnamn och efternamn)"
"Aha okej." - Går in i köket.

Jag står ensam kvar ute vid salladsdisken när killen i fråga lutar sig tillbaka på sin stol och kollar rakt in i restaurangen, rakt på mig.
Det visade sig att han suttit bakom dörren på uteserveringen och hört hela samtalet. Skitkul att stå där ensam. Fort som attan springer jag in i köket och skrattgråter inför Emma.


Isn't it obvious that I love you?


Hann hem en snabbis innan jag ska iväg igen. Hockeyn börjat inte förrän vid 19.00-19.30 snåret så jag har lite tid över att spendera. Tänkte köpa de sista klapparna så jag ska föra över lite pengar nu från sparkontot. Denna julen har gått hårt på plånboken som redan ekade rätt högt.

Efter hockeyn ska det nog spenderas lite quality-time med Prim och när jag kommit hem igen ska ni få höra om ett pinsamt ögonblick. Jag kan komma på två, båda har hänt på jobbet, men mer om det senare! :)

Nu ska jag pälsa på mig och åka in till staden.
Kalla dagar som denna längtar man till sommaren och värmen...

Can't get no love without sacrifice


Nu börjar jag jobba, slutar igen vid 16 men inte ska jag hem efter det. Hockey är det som gäller. De må bara vara lilla Falkenberg som spelar, men vill man nå toppen måste man kämpa för det!
Har tidigare varit hos doktorn och kollat ett jäkla födelsemärke som krånglar. Håller tummarna för att allt ska vara lugnt, man vet ju aldrig nu för tiden...
Efter jobbet ska jag som sagt kolla hockey, det blir jag, Johanna och Jennie. Har för mig att någon mer ville med..? Vet inte vilka de möter än, låt säga att det blir en överraskning!När jag kommit hem igen ska jag skriva om ett pinsamt ögonblick. Svårt, jag har en tendes att förtränga jobbiga saker. Ska försöka klura ut något under dagen.

Vi hörs ikväll! Puss.

I follow you, you follow me


Under den årliga julpromenaden på skyttet finns det även alltid olika sorts lotterier. De två senaste åren i rad har jag kammat hem förstavinsten i chokladlotteriet - i år ville jag inte vara sämre! Dock var jag det... Det blev "bara" en andravinst, men jag var lika glad för det! :) Denna chokladen är dessutom godare än vad förstavinsten var, allt händer av en orsak!Frågorna förstod vi inte oss alls på, vi kryssade mest i de rutor vi tyckte bildade ett snyggt mönster, dock hade vi inte börjat än på bilden nedan.


Vi träffade Tomten i skogen, men han ville inte ge oss paket. Han sa att vi var för gamla.


Stackars farmor och farfar vann ingenting på sina lotter.


Efter att ha gått promenaden var vi hungriga, så vi drog och åt pizza.


Då visade Johanna stolt upp sin julklapp från ICA.


Efter detta mötte Linnéa upp oss, sen spelade vi fotboll med en konfirmadgrupp. Min tävnlingsinstinkt flög fram och jag spelade nog mer rugby än fotboll tillslut. Det är hemskt vad 8:or är starka nu för tiden.

This year's for me and you


För att skapa lite julstämning här hemma har jag idag: klätt granen, låtit julmusiken gå varm i huset och satt igång en brasa... Vem har sagt att man inte kan ha en brasa utan eldstad? :)Nu ska jag ge mig iväg till julpromenaden på skyttet, Johanna hakar också på, mys! :)

We don't even talk no more.


Jag vet inte om några av er redan listat ut det, men det blev ingen utgång igår. Istället spenderades kvällen åt film. Narnia, som gick på TV, och sen tittade Linnéa förbi med Paranormal Activity för den hade ingen av oss sett. Med risk för att reta upp någon demon måste jag säga att den var en grym besvikelse. Den hoppade fram och tillbaka i händelser och den var varken bra eller läskig. Kanske var det för att folk hade förstorat den enormt mycket, men nej, ingen film för mig. Ändå har jag bestämt mig för att ge tvåan en chans. Dock brukar uppföljare vara sämre, det krävs bara ett enda ord för att förklara detta fenomen. Pocahontas.


Without you I'll be miserable at best


Hittade två bilder jag tänk publicera när jag skrev om min syster Rebecka, självklart glömde jag det. Så här kommer de istället :)


Come home to my darling


Dag 17 – Barndomsminne

Mitt starkaste/första bardomsminne var nog när jag sakta men säkert rev sönder våran tapet hemma i TV-rummet bakom bokhyllan. Face it, allt förbjudet är roligt! - Det lärde jag mig i tidig ålder.
Våran tapet bestod av bruna snören som var färgade på olika sätt så de bildade blommor, tror jag. Nu tänker ni er säkert en halmlada men det var rätt fint faktiskt, hemtrevligt och det såg inte alls dumt ut. Hittar tyvärr ignen bra bild som jag kan visa er.
Bokhyllan vi hade gick inte ända in i hörnet så där brukade jag ställa mig och dra av ett snöre i taget, bit för bit. Självklart var det ju inte jag när de frågade om vem som hade gjort det.

Det är det första jag tänker på när folk frågar mig om ett barndomsminne. En annan grej jag tydligt minns är våran barnstol som man kunde tippa/göra om till en annan slags stol med bord. Skitcoolt enligt mig! Dock hittar jag ingen bild på den heller...


My first kiss went a little like this


Dag 16 – Första kyssen

Idag är det dags att skriva om min första kyss, spännande?
Året var 2006, tror det var den 8:e eller 9:e augusti. Sommaren drog mot sitt slut och det var snart dags att börja skolan igen. Sommarlovet hade varit bättre än väntat! Jag hade träffat massa nya vänner, hängt med á la jao, börjat använda leggings istället för byxor (och Linnéa hade fortfarande på sig jeans), spenderat de flesta dagar/kvällar på att cykla runt i Olofsbo, slingat stora partier av håret rött, bott i min Elvine jacka, jag hade haft en fantastisk sommar helt enkelt!
Mot slutet av sommaren började jag hänga en hel del med Oscar. När jag gick i sexan hade jag en crush på honom men då blev Prim "ihop" med honom, haha! Drama, drama, drama. Åren hade dock passerat och det var längesedan glömt. Vi åkte moped, träffade Linnéa och Johanna och hängde i Olofsbo, vi hade bara kul helt enkelt.
Så en kväll innan jag skulle köra hem från Oscar, efter att vi hade varit ute och kört, fick jag min första kyss mitt på garageuppfarten. Det finns väl inte så mycket detaljer att gå in på, och det tänker jag inte göra i alla fall. Det var vad som hände, kort och gott. Sen hoppade jag på min moppe och skrattade högt hela vägen hem.


I don't wanna be just another one


Idag jobbades det heldag. Jag har lagat mat och serverat x antal bakfulla människor tack vare gårdagens studentfest. Andra var bara bakis för att de firat att det var torsdag... Själv är jag rätt utmattad jag med, p.g.a. jobb. Har visst redan missat över halva Gladiatior men jag funderar på att sätta mig vid TV:n ändå, den är ju så attans bra!
Imorgon hoppas jag på att få min första sovmorgon på länge. Sen blir det röj på kvällen! :)

Har för någon timme sedan även bokat biljetter till Frölunda - Brynäs. Äntligen! Min första elitseriematch som jag ser live denna säsong. Känner absinensen komma krypandes.

Nehe, nu väntar Russell Crowe på mig. Tjing!Help me, help you.


Dag 15 – Mina drömmar

Jag tänker stort, jag vill inte slösa bort mitt liv på meningslösa saker. Inte strävar jag efter att kamma hem ett Nobelpris, men jag vill göra något betydelsefullt, jag vill bli ihågkommen.
Jag drömmer om att resa och få se världen. Jag drömmer om att få hjälpa fattiga barn i U-länder få sitt liv på fötter. Jag vill hjälpa familjer, ja, hela byar! Jag vill vara volontär, jag vill vara au pair, jag vill inte fastna här.
Jag vill att det ska kännas att jag har levt mitt liv, att jag utnyttjat det på bästa sätt. Jag vill att folk ska säga "Den där Katta, hon lämnade verkligen ett starkt intryck på mig." efter min död. Kort sagt vill jag helt enkelt bara vara med att påverka, det är lättare sagt än gjort. Det är även mycket snack och lite verkstad.
Jag önskade jag hade mycket, mycket pengar. Absolut hade jag shoppat, ni känner ju mig, men jag hade även kunnat använda pengarna till att hjälpa andra, hjälpa mig själv att hjälpa andra.
Klyschigt nog drömmer jag om världsfred. Jag drömmer om en grön planet där generation efter generation ska få leva i fred på en planet där man utvinner energi från en sol som aldrig kommer slockna. Jag drömmer om ozonhål som inte finns och jag drömmer om en värld utan fästingar. Face it, de är de enda djur på vår planet som inte ingår i en näringscirkel.

Jag drömmer om en värld där alla delar lika, en värld med jämställdhet i varje land mellan kvinna och man, svart och vit. Jag drömmer om ett liv efter detta där alla är lyckliga och smärta där inte existerar. Jag drömmer om en värld där alla lever i harmoni med varandra.Imagine all the people
Living life in peace

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one


We'll live the rest of our lives, but not together.


Sitter och har lunchrast på jobbet nu, förmodar jag. Detta är ett tidsinställt inlägg. Som tidigare sagt ska jag bara hem efter jobbet. Ska samåka med Pernilla och snacka lite om Frölunda - Brynäs som vi ska åka och kolla på den 28:e. Pamela och Johan ska också med. Kör på de gamla vanliga platserna skulle jag tro, har jag tur kanske jag lyckas få tag på en puck till.Annars händer inte så mycket, det var ju tänkt att vi skulle kolla film imorgon och bara mysa, men det blev ändrade planer så det ser ut som det blir utgång istället, som vanligt. Man borde kunna köpa ett säsongskort eller liknande när man går ut, det hade jag tjänat på!

Vi hörs ikväll när jag kommer hem, då ska ni få höra om mina drömmar. Puss!

I lost me in the search for you


Jag och mor har just sett klart på Hulken. Har sett halva tidigare, men hur lustigt var det inte att Mr. Stark från Ironman medverkade i slutet? Nåja, spännande att se om det kommer en fortsättning.Imorgon är det jobb som gäller från 11-21. Tjejerna skulle nog mysa framför en film men jag ska inte vara med (bäst för er attt det inte blir Paranormal Activity!!). Efter jobbet ska jag bara bege mig hem, mysa lite och lägga mig. Det blir möjligtvis en utgång på lördag med, men det återstår att se. Puss!

Where is the love?


Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Mina laster är
att jag alltid vill vara med på allt. Jag pratar ofta för mycket och för fort, jag är lat och jag spenderar alldeles för mycket. Jag är för snäll och håller allt jag egentligen känner inom mig med risk för att såra folk om jag säger vad jag egentligen tycker. Det slutar oftast med att jag själv mår dåligt. Jag har väldigt kort tålamod och jag rapar offentligt. Jag lever i en organiserad oordning - de flesta skulle dock bara kallat det oordning. Jag är även väldigt, väldigt självkritisk. Jo just det, en till! Jag skjuter alltid upp saker!Mina dåliga vanor är
att jag äter dåligt och på fel tider, jag har även tvångstankar (t.ex. att jag måste blåsa i glaset innan jag fyller det med dryck).

Det är faktiskt skitsvårt att sitta och bedöma sig själv. Både bra och dåliga saker, detta är vad jag har att bjuda på ikväll, kommer ni på något annat får ni hojta till.

Dock kan mitt rum se ut såhär med :)


Det är en gammal bild, vid nästa städning kan jag ta nya bilder så ni får se alla klädställning o.s.v. med!

If you never try, you never know.


Dag 12 – I min handväskaJag byter väska rätt ofta och då händer det ju självklart att vissa saker ligger kvar i någon väska och liknande. Ovan ser ni det som ofta hänger med och släpar runt på. Dock inte boken, den har jag med när jag är på skolan för att ha något att läsa på samlingarna.
Plånbok och nycklar säger ju sig självt.
Penna och papper, alltid bra att ha!
Toffs - för dåliga hårdagar.
Läppsyl/läppglans/läppstift - läpprodukter av alla slag är ett måste och dessutom en helt fantastisk uppfinning!
Tamponger - alltid med, behöver inte jag behöver säkert någon annan och då är det ju klart man ställer upp! :)
Tuggummi brukar finns med, men är för tillfället slut.
Glasögonen brukar också hänga med - men inte idag.
Mobil och kamera har jag också alltid med mig, ligger de inte i väskan har jag det i jackfickorna. Det jag kan tänkas behöva som inte syns ligger förmodligen intryckt i plånboken. I den kan man hitta allt från tandpetare till donationskort.
Mina väskor går oftast i brunt läder, alla i olika nyanser och storlekar. Just den på bilden har jag hittat i mammas garderob så jag fick behålla den.
Ska försöka tillägna mina väskor ett inlägg inom snar framtid.

Imorgon ska jag avslöja mina dåliga vanor och laster. Hörs då!

I wanna do bad things with you


Sitter hemma och fryser som en idiot. Temperaturen bara sjunker utanför, ändå är det sagt att det ska bli milt och snöa imorgon? Vi får väl se...

Har spenderat största delen av dagen på Skogstorpsskolan, därefter åkte jag och far runt och letade julklappar till Becka. Vi hittade vad vi sökte, imorgon är det Beckas pch pappas tur att leta julklappar till mig. Himla trevligt!
Tänkte gå och sätta mig vid ett element eller liknande nu, suger att inte ha en brasa.

Tjing!

It feels like I have always known you


Jag låter bilderna tala.


I need you to need me back.


Jag byter plats på dag 12 och 13, har inte hunnit ta någon bild på min väska så jag sparar det till imorgon. Jag ska nu alltså berätta om min vecka.
Dag 13 – Den här veckan

Denna veckan har inte varat så länge. Igår var det Lucia och då sov jag till sent, jobbade, åt en lussekatt och drack mjölk till. Idag har jag jobbat på Skogstorpsskolan, imorgon ska jag jobba på Skogstorpsskolan och från och med torsdag blir jag fast på Stanton's. Jag kommer att jobba varje vardag framöver, Skogstorp hamnar alltså tyvärr i kläm då. Ikväll kommer även tjejerna hit och så ska vi julbaka. Det blir nog lite av varje, knäck, conflakeskakor, pepparkakor, ischoklad, chokladdoppad marsipan och skumtomtar. Yummie!
Imorgon efter skolan ska jag och far gå på julklappsjakt. Vet inte riktigt vart vi ska, men det blir nog bra i vilket fall som helst!
På torsdag har jag nog inga planer förutom jobbet men det är skönt att få ta det lugnt lite då och då med.
På fredag ska jag jobba igen, varje vardag som sagt och var tredje helg. I helgen ska jag njuta av min ledighet och ladda upp inför juldagen genom att mysa med mina älskade flickor.

Det var/är min vecka i stora drag. Hoppas ni får en toppenvecka, det tänker jag ha :)


I need you to hold my hand.


Dag 11 – Mina syskon

Jag har en syster, och en hund som jag kallar lillebror, men detta inlägg tillägnar jag Rebecka.

Min syster är tre år äldre än mig. Hon är skitjobbig. Krävande, överkänslig, lättskrämd, irriterande och agressiv.

Min syster är även väldigt snäll, givmild och rolig. Hon är bra på att lyssna, uppmuntra och ge tips och råd. Hon ställer alltid upp och hon gör det för att hon vill, inte för att hon måste.

Nu väntar hon sitt första barn och jag kan med stor säkerthet berätta för er att hon kommer bli en grym morsa! Vill även tillägga att jag minsann inte ska vara sämre som moster inte!

Som små bråkade vi lite då och då, som syskon gör. Nu för tiden bråkar vi aldrig, småtjaffs bara. Skulle det bara vara ros hela tiden skulle man ju inte upskatta det lika mycket. Vi lånar ofta kläder av varandra, men allt för ofta blandar Becka ihop orden "lånar" och "får". Så alltså måste jag konstant shoppa nytt då många av mina plagg "försvinner".

Kort sagt är min syster en utav de viktigaste personerna i mitt liv och jag skulle offra allt och mer därtill för henne. Hon är fantastisk och jag älskar henne, precis som hon är :)


I wanna feel your touch, this ain't a little crush.


Ska iväg till jobbet om en timme. Innan dess ska jag hinna äta, duscha och piffa upp mig lite. Sov till 14.00 idag p.g.a. huvudvärk framkallad av för lite sömn, skulle jag tippa på.
Hoppas på en lugn kväll och det blir nog även det då det är en måndag.Har inget mer att komma med nu. Ikväll ska jag skriva om mina syskon/mitt syskon.

Puss!

All I really want to do is to love you, a kind much closer than friends use.


Spanade just in senaste avsnitten av 90210 och VD, båda slutade galet spännande och jag längtar tills nästa avsnitt släpps!
Imorgon ska jag jobba från 16.00 till stängning. Kanske ringer Skogstorp, kanske inte. Skulle som sagt vara skönt att få sova igen men jag hade väldigt gärna sett Luciatåget imorgon. Det inför lite mys-stämning liksom. Jag kan behöva lite mys i denna råa vinterkyla. Nåja, nu är det läggdags. Vi hörs imorgon. Puss!


It sure feels good, to finally feel the way I do.


Dag 10 – Bloggfavoriter

Mina bloggfavoriter är lätt tjejerna på Modette. Jag följer inte dem alla men Angelica, Karin och Ebba är grymma! Har helt ärligt knappt våga kolla in de andra för jag är rädd att fastna och jag förljer redan allt för många bloggar!

Andra bloggar jag följer är bl.a. släkt och vänners, Kenzas (såklart) The Montazami's och sedan en salig blanding som jag på någon konstigt vis fastnat för.

Här är en bild på urläckra Angelica som, som sagt, bloggar på Modette.

Tell me, do you wanna stay?


Sitter på jobbet i detta nu, så som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg.
Tror att jag har lunchrast vid denna tid, vi brukar passa på att äta när restan av invånarna inte gör det. Ikväll ska jag ut, som vanligt. Annat vore att bryta en vinnande tradition. Slutar inte förrän 21.00 och förmodligen senare för att vi måste stänga/städa.

Hoppas på att se er ute ikväll små vänner! :)


Close yet far


Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Jag är nog inte så himla religiös av mig. Visst säger jag saker som "tack gode Gud" och liknande, men det kommer på automatik. Jag är döpt, konfirmerad och som liten gick jag alltid på kyrkans barntimme. Jag skulle nog kalla mig kristen, men inte aktiv. Jag fick minsann MVG i religion med, nog kan jag min och andras religioner åtminstånde!

Min livsfilosofi är att "allt löser sig, så småningom." = "Det löser sig!" och "Allt händer av en orsak" - för dte gör dte faktiskt.
Jag tror även på karma - what goes around comes around - och försöker därför leva mitt liv på bästa sätt för att bara få gott tillbaka. Det månste ju finnas någon slags balans i världen, det är vad jag tror på.

Nu måste jag ge mig iväg till jobbet. Puss!

You are my heaven.


När rastlösheten slår in.


It's time to forget about the past, to wash away what happened last.


I helgen ska jag jobba, dock inte de 24 h pass jag normalt hade/har. Jobbar 13.00 till stängning på lördag och 17.00 till stänging på söndag. Skönt. Ska minsann ut i helgen med! Jag var sjukt otaggad, sen blev jag taggad, efter det väldigt otaggad och nu rätt bra taggad. Det är mitt jäkla EQ som spökar. Det suger att behöva jobba till stängning på lördag men det löser sig nog, får speedfixa mig. Outfit har jag klart nu med tanke på att mitt paket från Spanien anlänt, mörbultat var det men det kom fram som det skulle och allt innehåll är i prima skick! Vad jag drar på mig får ni se imorgon.Ikväll ska jag mysa framför IDOL-finalen med mor, jag ska nog dammsuga mitt rum med. Har igna planer utöver det. Vi kanske hörs. Puss!

I keep dancing on my own


Dag 08 – Favoritsaker

Det finns mycket som går in under kategorin "favoritsaker" enligt mig. Hade aldrig klarat mig utan min mobil, så det får väl klassas som en favoritsak. Hockey, resor, shopping... Räknas det som favoritsaker? Äsch! Min lista, mina regler. Jag älskar hockey och jag älskar att resa! Jag älskar att shoppa och jag älskar saker överlag. Jag kan få fnatt på små ting som jag bara måste ha trots att det är väldigt, väldigt onödigt. Tack och lov har jag inga cravings på att ha den senaste mobilen eller en Ipad - hellre små billiga skitsaker än dyra elektroniska saker.
Min mobil har jag haft sen urminnes tider och har upprepande gånger fått frågan om när jag ska byta ut den. Jag kan sms:a och ringa med den, allt jag behöver. Bilder kan jag ta med min kamera som jag haft lika länge, och tappat lika många gånger i marken som mobilen. Jag kräver inte så mycket helt enkelt.
Detta hade kunnat vara roligt att skriva om, men min skrivlust försvann lika fort som något som försvinner fort. Man kan ju inte alltid leverera.. Det är 22 dagar kvar av listan, det blir bättre då.

Mina favoritpojkar. Tycker Greiss kunde tagit ett annat nummer än #25,
#25 är Markan för mig.


Nu ska jag packa upp och julstäda. Puss!

The first cut is the deepest


Jag är helt slut, utmattad! Hade jag varit hemma denna kväll skulle jag förmodligen slockat på soffan för x antal timmar sedan och fortfarande ligga och dra mig där. Kom hem runt 21.45 från Stanton's ikväll och jag vet inte alls vad jag gjort sedan dess. Tänke kolla på Death Race på kanal 6 men den har jag redan sett två gånger så jag satte mig här istället. Är för trött för att tänka så jag ska nog lägga mig snart och hoppas på en sovmorgon. Jag vill jobba på skolan, det tackar jag alltid ja till, men det hade varit så skönt att få sova!
Nåja, nu ska jag nog unna mig lite sömn. Är jag ledig imorgon ska jag nog försöka packa upp min väska från Spanien, fick hem mitt paket jag skickade med.Godnatt gott folk :)

You're the one that makes me laugh


Dag 07 – Min bästa vän

När jag var liten var min bästa vän Mimmi, a.k.a Marielle Björklund. Dock gick åren och när vi började Skogstorpsskolan i 6:an gled vi snabbt ifrån varandra. Helt plötsligt var Mathilda Prim min bästa vän. Vi brukade alltid sova över, ligga och berätta hemligheter och andra spännande saker för varandra, det göt vi fortfarande men vuxenlivet kommer ifatt en och helt plötsligt har vi båda jobb och inte alls lika mycket fritid.
I sjuan (tror jag det var) började vi hänga mer med Linnéa och Johanna. Vi alla var väldigt olika varandra men ack så lika. Johanna var den blyga hästtjejen, Linnéa var tennistjejen med det långa blonda håret, Prim var sportbruden och jag, tja jag vet inte riktigt, jag tror jag var den glada halvthaien. Från den första stund vi, JKLM, började hålla ihop fanns det inget som kunde dela på oss. Våran klassföreståndare kallade oss "The Pimpinetts" varför får ni fråga honom.
Dock tror jag att vi lämnade ett avtryck när vi sorgligt nog var tvunga att ta farväl av kära gamla Skogstorpsskolan. Nu när jag är tillbaka som vikarie drar lärarna fortfarande upp "The Pimpinetts" och de undrar hur våra liv ser ut nu för tiden. Lärare från andra spår vet vem jag är och bibliotikarien, som presenterade mig för Twilight, känner också igen mig. Låt säga såhär, JKLM drar aldrig förbi obemärkta ;)

Har tyvärr inga nya bilder på JKLM. Något vi får ta ock ändra på snart tycker jag!
Carro och Lillie får även räknas in i "min bästa vän" kategorin. Har inte känt de små krabaterna riktigt lika länge men jag skulle inte byta dem mot något :)

Det kanske var tänkt att jag bara skulle nämna en person i denna kategorin, men det går inte. Vi tjejer är liksom som ett paketerbjudande. "Få fem betala för en." Inte för att vi kan köpas för pengar... men ni förstår principen.

You leave me speechless.


Idag har jag haft fullt upp. Vikarierade återigen på Skogstorpsskolan, vilket jag ska göra imorgon med + jobba på Stanton's när jag är klar på skolan. Jag ska hålla i två tyska lektioner, för 8:or och 9:or, även en franska lektion fär ett gäng 7:or. Hur detta kommer gå har jag absolut ingen aning om, har aldrig läst tyska i hela mitt liv. Idag höll jag med i en tyska lektion, men vi inledde den på spanska och avslutade på engelska. Jag tycker det är rätt roligt att vikariera, har börjat vänja mig vid att alla saknar respekt för mig... Kanske inte låter så himla kul men jag vinner över dem sakta men säkert, tror och hoppas jag i alla fall. Efter skoldagarna är jag helt slut, kommer hem och somnar på soffan, det måste ju ändå innebära att jag gör något. Har en timme ledigt imorgon efter lunch så jag ska ta med en bok eller liknande då för att läsa i.

Imorgon har jag en lång dag framför mig men jag hinner slänga in minst ett inlägg mellan skolan och Stanton's. Vi hörs då, nu ska jag kolla på "The boy in the striped pajamas". Godnatt!


A breath away is not far to where you are


Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Tufft samtalsämne. Om detta vore min sista dag skulle jag nog gå upp väldigt tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Jag skulle äta min fantastiska müsli till frukost och en smoothie på det. Jag skulle äta massa hallon, för det älskar jag. Även vindruvor - kärnfri och röda ska de vara! Jag skulle nog äta väldigt mycket helt enkelt för jag älskar mat!
Jag skulle vilja spendera all min tid med familj och vänner, gärna på en strand i Thailand och bli serverad färsk ananas. Gott! Jag skulle även åka massa bananbåt! - Om detta nu vore möjligt.
Annars skulle jag vilja ha en jättestor fest där alla skulle få berätta om sitt bästa minne de har med/om mig. Sånt är roligt att veta och jag skulle vilja höra allt sånt min sista dag. Jag skulle även försäkra mig om att Josh Groban's låt: To Where You Are skulle spelas på min begravning. Vita liljor vill jag ha på min mahognybruna kista med, bara så ni vet ;)Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, Grey's har börjat! Nu har ni i alla fall ett hum om hur jag skulle vilja spendera min sista dag på denna jord.

I'm praying to a God that I don't believe in.


Nyss hemkommen från kusinerna, de åker till Thailand imorgon så jag spenderade lite quality-time med dem och åt Paradis choklad.

Philip och jag.


När jag satt på jobbet tidigare idag så ringde de från Skogstorpsskolan och undrade om jag kunde hoppa in imorgon. Jag gillar framförhållningen! De ringde imorse med om idag men det kunde jag ju inte ta. Ska få testa på B-spåret imorgon, spännande. Nya utmaningar!

Tänkte försöka lägga mig i tid ikväll för att vara så utvilad som möjligt imorgon. Det hade varit roligt att komma på en planering att använda mig av imorgon, men jag vet inte riktigt hur B-spåret arbetar och om de vill låta mig köra min grej. Nåja, ska tänka lite på saken.

Vi hörs imorgon. Puss!

I wanna kiss you, but I want it too much


Dag 05 - Vad är kärlek?

"kärlek kärleken, kärlekar, kärlekarna subst.
1 stark känsla som man har för någon man tycker mycket om eller älskar
2 stark känsla för någon/något som man bryr sig mycket om *kärlek till naturen
3 person som man är kär i *Hon är ute med sin nya kärlek."

- Det är hur Nordstedts Svenska skolordlista definierar ordet kärlek.

Jag håller helt klart med - det är ju vad ordet betyder, men kärlek är så mycket mer än så.
Kärlek för mig är fjärliar i magen, att inte kunna sova på nätterna av längtan och att inte kunna tänka klart. Kärlek är ett begär, ett beroende, en passion.
Som ovanstående säger kan man även känna kärlek för något och inte bara någon. Det finns så väldigt många olika sorters kärlek och att ens försöka sätta ord på allt vore idiotiskt. Kärlek är obeskrivlig känsla och att säga något annat vore en förolämpning mot kärlek.

Jag tror även på att många är kära i kärleken och jag tror att jag är en av många.Här är förresten en supersöt blogg som ägnar sig helt åt just kärlek.
----> Lovetrains.

We should be making memories


Dag 04 - Det här åt jag idag.

Fick som sagt ett väldigt hetsigt uppvaknade och slängde i mig en "Äntligen"-macka från Pågen med ost på, till det drack jag ett glas mellanmjölk från Arla.

Till lunch åt jag det som serverades i skolan, fisk med potatis och sås. Pizzasallad, morötter och ärtor. Jag vet inte om jag blivit gammal eller om maten var så mycket bättre på Skogstorp än i gymnasiet, för jag gillar maten. Drycken som konsumerades var två glas lättmjölk från Arla och sällskapet bestod av lilla Olivia som faktiskt inte är så liten längre. Jag fick även förklarat för mig att hon minsann är längre än mig - jo tack jag vet.

Kvällsmaten bestod av ris och kyckling, väldigt basic och det finns inte så mycket mer att tillägga på det. Åt även två tomatskivor och en gurkskiva, om det nu skulle intressera någon. Ananasjuice drack jag till.

Till Top Model åt jag ett äpple.

Dagens bild på min favorit, Reina - vackrare tjej får man leta länge efter! Tycker även hon påminner om min favoritängel Adriana Lima.


Enligt mig var detta nog en utav de mest meningslösa punkterna på listan, men nu vet ni lite mer om mina matvanor. Har inte tagit kort på något, så det får ni försöka klara er utan.

Tjing!

They've got nothing on you


Klockan 7.54 ringde mobilen imorse, det var dags att vara vikarie igen. Hoppade in i duschen och otroligt nog stod jag 8.30 i 6C's klassrum med ett gäng loggböcker i hand för att hålla i samlingen. Spenderade första timmen i C-spåret och resten av dagen i A-spåret. Självklart ska de små rackarna hålla på att testa en konstant, men än hänger jag med. Hade tre mattelektioner och en NO lektion idag - vill inte påstå att det var en idealisk dag för mig. Jag är en språkperson och denna språkperson hade stora komplikationer med att förklara sjättegradens matte. Dessutom höll jag en genomgång om ekvationer för ett gäng 7:or. Haha! Jag + X = Horribelt.

Ikväll ska ni enligt listan få veta vad jag stoppat i mig idag. Det får mig att vilja äta nyttigt, jag som är så sugen på något sött!

Hittade en somrig bild från studenten som jag ville visa er.

Where do you go from here?


Denna helgen har varit hektisk! Jag har hunnit med massor samtidigt som det känns som att jag inte fått gjort ett skit. Har hängt med kusinerna, Prim, Johanna, varit ute, sovit, kollat hockey, festat.. Tja, jag har spenderat min helg på bästa tänkbara sätt att spendera en helg på. Finns inte så mycket mer att säga om det.


I am what you made me


Dag 03 - Mina föräldrar

Idag är det en passande dag att skriva om mor och far. Varför? De skulle firat sin 23:e bröllopsdag idag om de fortfarande varit tillsammas. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om dem...
De är verkligen varandras motpoler och jag antar att det även var det som fick det att fungera.
Jag bor tillsammans med mamma och alla djur i de trevåningshus jag alltid bott i. Pappa hälsar jag på lite då och då, han har även alla Brynäs matcher på TV vilket inte heller är helt fel! Vi brukar prata med varandra i telefon var och varannan dag med.Jaha, det var nog allt om Håkan och Rattana. Visst har vi haft våra småtjaffs. men de är ändå de bästa föräldrarna man kan tänka sig :)

Remember to let him in to your heart.


Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför kvällen. Ikväll blir det mys med kusinerna och efter det, beroende på vad klockan blir, ska jag kanske ut. Måste bara hitta något att ha på mig, detta eviga problem! Jag har så mycket kläder att galjorna och garderoberna inte räcker till, allt svämmar över men det finns ändå inget att ta på sig. I-landsproblem! Ännu ett I-landsproblem är att jag vill måla naglarna men inte får ha målade naglar på jobbet... Nåja, ska inte jobba förrän tisdag så det hinner jag tvätta bort, Wohoo, målade naglar!!


På tal om något helt annat så är jag inte mycket för svensk musik men Melissa, hon kan!


Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut


Lasse är också väldigt bra :)

L-O-V-E is not what this was


Dag 02 - Min första kärlek

Idag är det meningen att jag ska skriva om min första kärlek. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det med tanke på att jag nog aldrig varit kär. Självklart har jag haft en crush hit och dit, men om jag säger att jag varit kär försöker jag nog bara lura mig själv. Visst har jag legat och gråtit över killar och trott att mitt liv var över men nej, det var nog bara knasiga tonårskänslor som spökade.

Jag tror inte man kan vara särskilt kär om den kärleken inte är besvarad och under mina 19,5 år här på jorden har jag varit singel. Det är inget jag sörjer över för jag känner inte att jag saknar något direkt. Inte heller tror jag på att man ska ge sig in i något man inte känner helhjärtat för, bara för att man känner sig ensam - men det är ju bara jag.

Jag reser mycket och när jag känner mig som mest ensam håller jag fast vid tanken av att en kille bara skulle hindrat mig i mitt lagom fartfyllda liv. Jag har en fantastisk familj och de bästa vännerna man någonsin kan önska sig, inte behöver jag mer än så. Allt händer av en orsak och snart kanske min orsak kommer förbi springandes. Tills dess ska jag glädjas åt allt jag har och inte sakna det som saknas.Spend your time on me


Har just satt in en slags pastagratäng med kyckling i ugnen. Är jag rastlös äter jag oftast, nu är det så att jag inte alls är hungrig, så jag lagade mat istället. Det blev något hopkok av vad vi hade hemma, håller tummarna för att det blir ätbart. Väntar mest på att Johanna ska komma hit, vi ska ha lite idolmys etc. Heja Olle och Jay!Imorgon står "Min första kärlek" som nästa punkt på listan, spännande, eller inte... men det får ni läsa mer om imorgon, Tjing!

This is real, this is me.


Dag 01 - Presentera mig själv.Mitt fullständiga namn är Ann Katarina Sirinapa Nilsson. Så vitt jag vet har Ann inget att göra med släkten eller liknande. Anna hette min farmors mor om jag inte minns helt fel. Dock låg det en surkärring som födde samtidigt som mamma som skulle döpa sin dotter till Anna så det fick jag minsann inte heta för henne... Sirinapa är från Thailand, som de flesta redan vet/listat ut är jag inte helsvensk. Mamma är från Thailand och pappa fårn Sverige.

Jag föddes i Sverige (10 juli 1991) och har bott i en och samma stad hela livet, Falkenberg. Ska sanningen fram bor jag utanför Falkenberg men jag räknas in i kommunen. De skolor jag gått i är Morupsskolan (numera Morups Friskola), Skogstorpsskolan och Falkenbergs Gymnasieskola med inriktning Hotell- och Restaurang. Jag älskar mat, många äter för att leva, jag lever för att äta.

Redan i unga år satt jag med mamma på köksgolvet och styckade gris.


Jag är en väldigt äventyrslysten person som lätt blir rastlös. Har under mina 19 år bott 5 månader i USA och 3,5 månader i Spanien. Älskar att resa och se världen, men mer om det kommer ni får läsa om senare.

Fart och fläkt är det som gäller för mig!


Jag kom nyligen hem från Spanien där jag nu tagit ett certifikat som internationell engleskalärare. Låter himla fancy. I Sverige betyder ett sånt certifikat inte så mycket eftersom alla här redan kan engelska men det kan alltid vara bra att ha, och tro mig, jag kämpade hårt för det.

Jag har i mitt liv sysslat med fotboll, skytte och ridning. Fotbollen varade bara i fem år, ridningen i ca: 7 år och skyttet i 13 år. Jag är inte helt säker, men jag tror att jag slutat med skytte nu med. Ska jag vara ärlig var nog ridningen det enda jag verkligen gillade och det jag saknar.
Jag saknar skytte på grunt av SM, resorna, alla läger och gemenskapen - men inte själva skjutandet så mycket. Det känns bara konstigt, att skytta är ju i princip det enda jag vet, det jag gjort i hela mitt liv. Ibland känns det som om det är det enda jag är bra på. Jag har ju trots allt vunnit alla tävlingar som jag ställt upp i minst en gång. De fem sista åren tror jag att jag sköt för alla förutom mig själv. Jag hatar att göra folk besvikna och det kändes som om folk skulle bli just besvikna om jag lade av med skyttet.
Ridningen saknar jag på ett annat sätt. Jag längtar liksom efter doften av hästar och klappar på alla jag passerar. Längtan att få springa fritt på en stubbåker, spontanhoppa över gärdsgårdar som kom i vår väg och liknande. En stor del av min häst-längtan dog dock med min älskade Fican, på både gott och ont.För tillfället jobbar jag på Stanton's Pizzeria och Salladsbar i Falkenberg, vilket jag gjort sedan våren 2007. Har nyligen även börjat hoppa in som vikarie på min gamla skola, Skogstorpsskolan. Det är roligt, nytt, jämfört med allt jag tidigare sysslat med.

Jag har alltid älskar djur och har haft djur så länge jag kan minnas. Katter, kaniner, fåglar och nu även en hund.


Mer om man familj, mina överiga intressen och liknande kommer under de kommande 30 dagarna.

Jo just det! Jag är även bäst på att stava fel så det får ni ha överseende med :)

The summer is gone


Vintern har definitivt kommit! Med värmen försvann all min inspiration till att skriva så nu sitter jag mest här och fryser, skriver gör jag för att jag alltid skriver. Därför tänkte jag nu göra som så många andra redan gjort. En "Lär-känna-mig-under-en-månad-lista". Denna listan är tagen från Bloggkommentatorerna. Har på senare tid fått lite nya läsare och eftersom jag inte har någon aning om vem/vilka ni är så tyckte jag att en lista skulle passa bra. Självklart kommer vanliga inlägg finnas kvar men jag kommer som sagt även skriva ett inlägg var dag om nedanstånde kategorier, med start imorgon. Puss!

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Favoritsaker

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Mitt hem

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Saker jag saknar

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödssynder

 


Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.


Idag kom jag från jobbet vid 21.30. Första gången jag ansvarade för stängingen och det bra, tror och hoppas att jag inte glömde något men, det återstår att se. Det var rätt lugnt, på något vis hamnade jag vid pizzabänken och gjorde inte en enda sallad på hela kvällen. Skönt med lite omväxling.
Innan jobbet hann jag med att köpa två julklappar. Hade dett dem båda i en katalog men de var inte alls som jag tänkt mig. Köpte dem ändå då jag är rätt så säker på att de som ska få presenterna inte kommer få detsamma av någon annan.

För tillfället sitter jag bara hemma och fryser. Imorgon har jag inte planer, tror jag. Det dyker allt upp något. Kanske är det dags att packa upp resväskan?


Why won't you kiss me?


Väcktes för en timme sedan utav Bobby, har käkat lite frukost och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Ska jobba idag klockan 16.00 till stängning. Till min stora fasa insåg jag även idag att jag ska öppna nyårsdagen... Någon som vill byta? Det blir du och jag Pernilla. De övriga två är fortfarande osäkra. Dock lär vi få ta in en exta pizzabagare i alla fall. Nyårsdagen är den mest fartfyllda dagen på hela året. För två år sedan var vi med i tidningen p.g.a. det. Tidningar, dom kan verkigen konsten att tajma, står med kameran upptryckt i ansiktet och ställer frågor på årets första(!) och jobbigaste dag.

Tänkte åka in till stan lite tidigare idag för jag har snapat in två klappar att köpa. Funderar även på att växla in mina Euro coh DKK för att kunna köpa julklappar för dem. Så illa är det i år. Dock ligger Euron lågt... kanske kan vänta ett tag till.


I could use someone like you.


Vaknade idag 8.08 av att mobilen ringde. Dolt nummer, såhär tidigt?! Idiot, tänkte jag, svarade, och möttes av rösten tillhörande en kvinna från Skogstorpsskolans expedition. 8.35 stod jag inne på expeditionen med nycklar i hand. Jag skulle vara vikare. Blev tilldelad klass 7C, till min kusin Philips förtvivlan(?). Sen insåg han nog hur cool jag faktiskt var och då det lugnt ;) Haha. Stundtals fick jag vända mig och och räkna till tio för att inte göra något förhastat i ilska. Det gick dock över rätt fort det med. Tur att man inte är långsynt och har svar på tal. Det var 'ndå väldigt kul och jag hjälper gärna till där igen :)

Har sedan jag kommit hem ätit, hängt med Pernilla, somnat ifrån Pernilla som åkte hem och kollat på Grey's. Väskan från Spanien är ännu inte uppackad.
1, för att det är så jäkla kallt i mitt rum att inte inte ens vill vistas där.
2, för att jag nästan haft fullt upp varje dag sedan jag kom hem. Skall även jobba imorgon, men då på Stanton's, pust!

Godkväll!

RSS 2.0