GKIHS

 
Hallå hallå!
 
Lov förra veckan som sagt. Vi åkte till Fika när jag var klar på jobbet sen körde vi mest runt lite och bara kopplade av. När vi vaknade morgonen efter möttes vi av snö, massor av snö. Jag fick ändå för mig att köra till jobbet men gav upp ganska fort eftersom jag inte ens kunde se vägen. 
Det ser kanske inte ut att vara så mycket snö på den bilen ännu men som ni ser stormade det fortfarande en hel del. När allt väl lagt sig låg snön i ett täckte ända upp och förbi de första 20 cm på parasollet. Typiskt Colorado. Dagen innan fikade vi som sagt i solen, såhär såg det ut:
Annars då? Tja, jag blev inbjuden till ett hedersprogram igår kallat "Golden Key International Honor Society". Ett hedersprogram man måste motta en personlig inbjudan ifrån, men bara om man blivit rekommenderat genom sitt universitet och är bland de top 15% bästa studenterna i sitt år på skolan. Genom det programmet sedan kan man så stipenier och nätverka osv. Det kostade $110 att gå med men det avgiften håller livet ut och jag får även ett certifikat att använda till mitt CV. Tyckte i alla fall det var värt det. Vi har vårt första mingelmöte på fredag. 
Hoppas ni har det gott där hemma! Kram

Spring break #2

 
Hejhej!
 
Jag sitter på jobbet nu, har 5 minuter kvar av passet så passar på att skriva till er. Jag ska jobba imorgon också men sedan är jag ledig resten av lovet. Lyckas i alla fall skrapa ihop 14,5 h istället för de veckliga 19,5 h jag annars jobbar, helt okej. Igår hikade jag, Tony och Lina upp för en stor sten, kan man nog kalla det. Den ligger i Castle Rock och är orsaken till att staden heter just så (rock = sten). Har varit uppe på den en gång tidiagre men det var tre år sedan. Sen åkte vi till Daniel's Gate Park, en fin utsiktsplats och åt lunch och sen drog vi hem. Ganska så händelselös idag men skönt att komma ut på lite småsaker och ändå har möjlighet att ta det lite lugnt under lovet. 
Utöver det fortsätter lovet i ett ganska lugnt tempo. Får se hur det blir med de andra utflykterna vi planerat, kanske hellre sitter hemma. Idag när jag kommer hem ska vi hursomhelst till "fika" det cafét jag besökt en gång tidigare som drivs av en svensk, eftersom Lina aldrig varit där men hemskt gärna vill kika förbi.
 
Vi hörs snart igen, kram!

Spring Break

 
Hej allihop!
 
I torsdags hade jag min sista lektion på 10 dagar och nu alltså vårlov. Sitter på jobbet nu men finns basolut inget att göra, kommer bara jobba måndag och tisdag kommande veckan men p.g.a. just det och för att jag verkligen behöver lov. Har dessutom läxa som måste tas tag i med då inlämingar och prov väntar efter lovet. 
På lovet sitter jag och Lina som sagt hund- och husvakt för min gamla värdfamilj nere i Castle Pines då de är på semster i Florida. De kommer tillbaka igen den 26e och då ger vi oss tillbaka till stan. Eftersom vi har bil under denna veckan tänkte vi passa på att åka på endel utflykter som vi annars inte har möjlighet att göra. Kommer berätta om det när det skett eftersom vi inte direkt har ett schema utan tar dagarna som de kommer.

Vi hade hoppats på att ha en massa sol under lovet men typiskt Colorado har varit superfint i två veckor så självklart skulle det snöa en massor under torsdag och fredag, såg även några få flinger falla idag. Förhoppnignsvis for vädegudarna koll på läget snart och ger oss lite sol i under lovet i alla fall.
 
Hoppas allt är bra med er där hemma, jag mår toppen!
Såhär fint var vädret förra veckan bara. (Har fantastisk är inte dena utsikten förresten? Bilden är tagen på Castle Pines Golf klubb där vi firade mina gamla värdbarns mosters 40års dag förra veckan).
 
 

2 weeks

 
Jösses, nu har jag knappt skrivit på två veckor igen. Denna veckan har vi endel midterms, alltså "mitt-i-terminen-prov". Vi har vårlov nästa vecka och har även endel midterms och inlämningar till när vi kommer tillbaka. På lovet ska jag och Lina flytta ner till Castle Pines och vara hund och husvakt för min gamla värdfamilj eftersom de ska till Florida. Det har jag absolut inget emot. Får betalt och dessutom en bil för en vecka. Jag tycker egentligen inte om att köra bil så vidare mycket men saknar absolut friheten med att ha en. 
Skolan går bra, är fullt ös men jag överlever! Händer tyvärr ine så mycket annat här just nu. På torsdag är det St Patrick's Day, har ingen aning om varför man firar den Irländska högtiden här, med det gör man. Alla går runt i grönt och dricker grön öl i princip. Ska försöka skriva snart igen, måste få en läxa gjort innan min lektion bara så ska kila nu. Vi hörs!
BAH just det! Jag har vi varit på konsert! Ron Pope, såg honom får nästan exakt två år sedan i Göteborg. Min favoritartist och vi hade även köpt pass för att träffa honom en snabbis innan. Så häftigt!
Igår fyllde Bobby hela 12 år också, puss lillen :)
 

I love sports

 
Hej hej!
 
Det är galet mycket att göra här, som ni kanske märker på den dåliga bloggningen. Skola tar upp det mesta av min tid, dock hade vi en himla rolig vecka förra veckan då både hockey och basket (Coloados professionella lag) hade studentpriser på sina biljetter och så fick vi gratisbiljetter till lacrossen, vilket resulterade i all vi spenderade 3 dagar i Pepsi Center förra veckan och kollade en massa sport. 
 
Jenny är här och hälsar på från Sverige så i helgen hängde vi med henne och gick ut en sväng. Väldigt trevligt.
 
 
Under dagen var vi även på Red Rocks och tränade lite upp och ner för trappan.
 
 
Det var nog allt för tillfället. Ikväll har vi absolut sista basketmatchen för säsongen. Lite tråkigt. Skönt att slippa jobba helg men tråkigt att spendera all tid på kontoret istället för i hallen. Nåja! Får min veckliga dos av sport denna veckan med (basket, hockey och lacrosse, precis som förra veckan med) eftesom vi har basket idag, på fredag har jag fått biljetter till College hockey på Denver University av en bekant och på lördag är det lacrosse igen. Woho! 
 
Nu ska jag bege mig iväg till yoga innan det är dags att jobba igen.
 
Ha det gott :)
 

RSS 2.0