Torsdag

 
Hej!
 
Veckan har spenderats i skolan och pa jobbet. Det borjar bli lite mer att gora nu pa jobbet allt eftersom sasongen borjar dra igang. Forst volleyboll och sedan basket lite senare under aret. For er som fortfarande ine riktigt forstar vad jag gor pa jobbet; Jag tar hand om bokningar och planering av alla olika (men framst sport) event som tar plats i event arenan pa campus. Jag svarar pa mejl och i telefon nar jag sitter pa kontoret och under eventen sa putsar jag golvet, ser till att publiken skoter sig, laser upp dorrar osv, lite vaktmastare typ. 
 
Jag ligger ganska bra till med laxor, har bara sa fruktansvart mycket lasning att gora. Larare har alskar laxor. Annars gar skolan bra. Tror nog jag ska overleva denna terminen med. Vagar ine utlova toppbetyg an men det ar givetvis det jag siktar pa i alla fall. 
 
Nu ska jag aterga till mitt arbete, vi hors!

Baseball

 
Hej hej!

Helgen har varit relativt lugn. Igar, sondag, var jag pa baseball med Elizabeth och Megan. Lizzie hade fatt biljetter genom sitt jobb eftersom hon jobbar som cocktailservitris och serverat agarna till laget. Kan inte jattemycket om baseball men grunderna hanger jag anda med pa. Det ar en rolig, social tillstallning och jatteskont att bara sitta ute och vara i det fina vadret vi har har nu. Dock ar det disigt i luften eftersom det brinner i Seattle. Later jattekonstigt, jag vet men sa ar det. 
 
Denna veckan bjuder inte pa nagot annorlunda tror jag. Skola, laxor, jobb osv. Ska forsoka ha en riktigt duktig vecka nu och gora alla laxor i god tid. 
 
Ha det fint gott folk!
 

Hej igen

 
Hej igen.
Sitter pa jobbet och bloggar nu. "Far hon gora sa?" Tanker ni nog nu. Arligt talat sa ar jag inte helt saker, formodligen inte. Dock Har jag gjort klart alla event i hela augusti och september, aven storsta delan av oktober med sa ger mig sjalv en paus. Jag ar dessutom mer eller mindre min egen chef och lagger mitt egna shcema, sa lange jag gor allt jag ska inom den tiden jag far pa mig tror det det ar helt okej att ta en paus eller tva. Manga av studenterna som jobbar har gor laxor helt oppet sa de ar inte jatteharda har. Pa tal om laxor, har 3 till att a itu med denna veckan sen ar jag klar. Ska forsoka fa det gjort nar jag kommer hem. Vill klamma in ett traningspass ocksa, var tyvarr ett tag sedan sist. Imorgon ar sista skoldagen denna veckan, vad fort det gatt anda! Nar man bara gar 4 dagar i veckan flyger latt tiden forbi. Dock jobbar jag tidigt pa fredag sa blir en lugn torsdag, tror jag kanske gor nagra av laxorna da med sa jag slipper gora allt ikvall. Jag har bara en lektion pa torsdagar men jobbar 7 timmar. 
 
Har ar forresten mitt shcema for denna terminen:
 
 
Mandagar: Nutrition (Narlingslara) och Event Industry (Event Industrin).
Tisdag: Public Speaking (Offentligt, tal, en lektion dar man lar sig att halla tal och prata infor en grupp), Engelska och Food Fundamentals (Grundlaggande matkunskap).
Onsdag: Naringslara
Torsdag: Public Speaking och Engelska.
 
Det kanske inte ser sa mycker ut pa pappret men ar som sagt en hel del arbete att ta med sig hem och att jag jobbet i alla luckor som finns underlattar inte direkt. 
 
Nu ska jag fortsatta jobba igen. Vi hors snart igen! :)

Back on track

 
Ojdå, det var ett tag sedan man skrev här! Jag är tillbaka i USA igen och har påbörjat min andra termin här på Metropolitan State University of Denver. I förra inlägget (som nu är jättegammalt) nämnde jag att jag skulle söka jobb. Jag fick det. Så förutom attgå full tid i skolan jobbar jag 20 timmar i veckan som vårt campus sport och event arena manager. Inte fy skam, är bara mycket att ha koll på.
 
Har nu överlevt mina två första dagar i skolan och jag är redan redo för ett lov. Innan skolan ens hade börjat hade några av mina instruktörer mejlat mig med läxor och saker vi skulle kunna inför första lektionen. Välkommen till universitetslivet i USA mina vänner. 
 
Jag har som sagt mycket att göra, har endel läxor att ta itu med så fort jag skrivit klart detta, men jag ska bli bättre på att blogga! Jag ska verkligen försöka, vet att detta är enda sättet för några av er att hålla koll på mig så vill inte svika er. Allt är i alla fall bra med mig. Skönt att vara tillbaka och vädret här är helt fantastiskt!
 
Puss & Kram

RSS 2.0