This is how the story went. I met someone by accident - that blew me away.


Är superduper stressad just nu. Har knappt börjat packa + att jag nyss kom ur duschen. Klockan 19.20 rullar tåget iväg mot Uppsala och då skall jag och Johanna sitta på det. Helgen skall spenderas hos Johannas syssling Malin som även jag känner sedan tidigare. Hon var bl.a. med oss på Hultsfred sommaren 2009. Riktigt skön tjej!

Helgens trio.


Det ska visst vara massor av folk i Uppsala under Valborgshelgen så det ska bli kul! Jag gillar att träffa nya människor. Budade förresten hem ett par höga, vita jeansshorts från H&M's Conscious Collection som kom igår, så de packas med. Bad mor min om smakråd så till den blev det en oversize leopardtop + JC's Lita på fossingarna.

Nu måste jag packa vidare och äta, jag är skithungrig! Då jag vickade idag med har jag bara skolmat i magen, det står man sig inte länge på. Idag har jag även hunnit med en runda i stallet. Här sitter hurtbulle nummer 1 ska ni veta! ;)

Kommer hem igen på söndag vid 23.30ish och ska vicka på måndag - så vi hörs på måndag skulle jag tro. Lev väl tills dess! :)

Pris William kan få ett litet grattis på bröllopsdagen med. Grattis!

Just love yourself and you're set.


Min kära kollega Simon tyckte att jag skulle blogga om att jag har en finne i näsan. Det tyckte jag att ni skulle få slippa. Sen kom jag på en rolig grej som jag och min finne gjorde i onsdags! Eller ja, rolig för er kanske, mest pinsam för mig...

Jag, Johanna och Malin käkade Donken. Efter maten (och glassen och muffinsen) ville Johanna och Malin ha varsin muffins (till), så de gick fram till kassan. Alla vet ju hur jobbiga finnar är, right? Så jag tog tillfället i akt att försöka misshandla den lille jäklen till döds. Med pekfingret halvvägs upp till hjärnan känner jag mig plötsligt iakttagen. Hmm... Kommer på att det är mörkt utomhus och ljust inomhus. Kisar lite (med finget kvar i snoken) och får syn på en sunkigt snygg ungkarls-lodis i skåpbil vid drive-thrun - som definitivt fått syn på mig, och mitt finger. Heja!

Finnen - Katta.
1 - 0

Fräschörnivån på detta inlägg, -3

Tror det är bäst att jag går och lägger mig nu. Godnatt.

Yo no quiero agua, yo quiero bebida.


Pernilla och jag har inte träffats på hur länge som helst (utanför jobbet), så denna dagen hade vi bokat upp för lite quality-time. Dock lever man ett alldeles för hektiskt liv nu för tiden så det fick bli en liten fika och en snabb runda i stan/på ICA. Nu är hon hemma hos sig och jag är hemma hos mig. Skulle ridit idag men jag håller på att somna i vilket sekund som helst. Tåget till Uppsala (har inte nämnt att helgen ska spenderas där va? Hmm, återkommer om det!), går inte förrän vid sju o jag inte minns helt fel, så jag rider imorgon efter min syslöjdslärar-insats på Långavekaskolan. Packa och så får jag helt enkelt göra idag.


I can break the chains that bind you.


Glen & Derry.

I miss everything about you.


Igår red jag tre olika hästar och idag Derry, som "vanligt" (vanligt denna veckan). Han är som en liten ponny fast i en stor häst kropp - trippig med bus i ögonen men helmysig! Tusan vad man saknat ridningen. Efter att Fican dog var liksom ingen häst "bra nog" så jag har inte ridit på riktigt sedan 2007. Det kommer inte bli något regelbundet nu heller, men det är kul att få återuppta det gamla favoritintresset lite då och då.


Oliver och Fican återförenades tillslut och springer nu på Trapalandas evigt gröna ängar.

Tänkte ta lite kort imorgon i stallet. Det blir nog till att rida ensam men Johanna tog ett gäng på mig och Derry idag. De ligger på face, jag kan kopiera några och fixa till imorgon.
Godnatt!

You can fight or run away.


Vid rastlöshet sätter jag ihop outfits i huvudet. I morse var min beige playsuit i spets med i en. Sen slog det mig att jag inte sett den på länge, väldigt länge faktiskt. Sms:ade då Becka och frågade om hon tagit den.
Fick ett svar som löd:
"Nej det tror jag inte, visste inte ens att du hade en :) jag har en sek i spets som är.Bruce. Men det är nog ett lille som har extra.mycket bestämt på ena sidan?"
Haha! Skrev tillbaka att jag minsann inte förstod ett skit varpå hon ringde upp. Hon hade visst införskaffat sig en ny mobil. Vi kom även fram till att hon hade min playsuit - som hon använt som ett linne då hon hoppat i med båda benen i ett. Bara något hon skulle lyckas med... Berättade bestämt för henne att jag köpt den från en designerskola i London och att det var säkrast för henne att jag skulle återfå den hel, då jag ännu inte fått tillfälle att använda den.


I'm down on my knees 'cause it's the last place left to fall.


Sitter och planerar lite lektioner inför veckan som kommer. Påsklovet är nu slut och det är återigen dags för tidiga mornar.
Lovet har spenderats åt jobb och fest i stora drag, mest fest till min hälsas förtvivlan. Igår var det Hoffmaestro på Grand, självklart glömde jag kameran hemma - men jag har det lilla jag såg i minnet. Ibland är det jobbigt att vara kort. Efter det stod vi i kö en timme på Bratt och sen hängde vi där till stänging. Drog en pizza och cyklade hem. Galet vad otränad man är, sen när blev cykling jobbigt? Har hängt på Bratt både på torsdagen och fredagen med. Där i mellan jobbade man 12 timmar, hur det nu gick ihop. Kan ni förstå att jag varken dricker kaffe eller energidrycker? Nästan så jag vill klappa mig själv på axeln för att jag hållt mig vaken.



Nåja, mycket snack och lite verkstad nu. Det beror på att Internet här hemma knappt fungerar, som vanligt. Vi hörs imogron. Godnatt! :)

I'm coastin' on a dream


Vädret är fan-freaking-tastiskt! Derry svettades trots att vi bara skrittade. Rackarns vad söt han är! Ser precis ut som en ponny, med det undantaget att han är dubbelt så stor som en. Måste ta med kameran nästa gång till stallet.

Nu har jag satt igång grillen och ska fixa mig ett par ryggbiffar, gott :) Vi hörs!

So lucky, so strong, so proud.


Idag fyller Rebecka, min lilla storasyster, 23 år. Vi ska inte fira henne då hon inte är hemma, paket har hon redan fått med. Hon har liksom blivit så gammal nu att hon inte vill ha kalas. Låt mig fylla 20 först, sen kan jag också börja fundera över den punkten. Jag har nog redan sagt allt jag kan om min syster, det är utspritt lite här och var i bloggen. Om ni missat något kan ni ju klicka in här - där har ni en kort sammanfattning.




Nu ska jag leta upp lite ridkläder och sedan bege min bort mot stallet och Derry :)

Will you play along?


Det bästa med påsken är Anthon Bergs Mandelägg. Jag är nästan säker på att ICA får köpa in extra mycket för att det ska bli över till andra än bara mig och mamma. Okej kanske inte, men det hade kunnat vara så...



Så hur spenderas min påskafton 2011? Tja, jag och Bobby hänger här hemma och käkar mandelägg. Försöker genomleva alla skitprogram på TV men har tack och lov köpt hem två tidningar idag som jag kan läsa istället. Det kan vara rätt skönt att vara ensam, men inte de dagar det inte är självvalt. Idag är en sån dag.

Åhh! Det sprang precis förbi en sån där jättestor brun husspindel storlek XXL. Nu vill jag verkligen inte vara ensam.

...gick på jakt efter den med ett paraply och en plastbunke. Jag må ha spindelfobi, (och lipa så fort jag ser en som är större än min pekfingelnagel, dagens spindel var lika säkert 3-4 cm i diameter. Låter litet, men mät, det är skitstort!) men jag klarar inte av vetenskapenom att en springer lös i mitt hus. Finns det ingen där som kan hjälpa mig brukar jag fånga dem tills mamma kommer hem.
Jag kan inte döda.
Jag hittade honom inte.
Jag har ont i tårna för varje gång jag ser kryp krullar jag automatiskt ihop dem tills "faran" är över. Faran är ännu inte över trots att fötternas läge är högre än huvudet i detta nu.

Usch! Nu är det bud på att gömma sig i sängen och läsa. Vi hörs imorgon, håll tummarna för att jag har sinnet i behåll då.

Every new beginning comes from some other beginning's end


Sa att jag skulle lägga upp bilder på pjuxen igår, det gjrode jag inte. Har inte haft tillgång till en dator förrän nu så ni får alltså bild på dem idag. Det är ett par Jeffrey Campbell i modellen Foxy Silver Glitter.
Hade på mig dem i torsdags ute och jösses vad sköna de var! De är lägre än vad Lita-modellen är och dem är ju med hur sköna som helst.
Självmordstrappan på Bratt var inget problem för mig! :)



Har en grej för skokartonger (fråga Pernilla), varför? Ingen aning. Jag fullkomligt älskar dem! Ni kan ju förstå att jag blev ledsen när jag var tvungen att lämna min låda i Thailand sist. Snyggare lådor är såklart mycket svårare att göra sig av med. Blev lagom glad när jag fick hem skorna i en likadan kartong jag gjort mig av med i Thailand, som låg i en annan kartong. Najs.

Såhär ledsen kan man bli när man slänger fina saker, även om man är solbränd.

I wanna see you dance like me


Det har varit tre tuffa dygn, de 72 senaste timmarna. Har känt mig lite krasslig och har suttit barnvakt åt små sjuklingar, jobbat strax över 12 h på en dag efter en natt med två timmar sömn. Fortsatt min långa jobbdag med en utekväll... Ja, jag har ju mig själv att skylla för att jag inte låter som jag brukar när jag pratar. Jag låter nog inte som någon annan heller, ibland låter jag inte alls. Jag har hur som helst haft skitkul och då antar jag att det är värt allt det här.
Bratt har öppnat, graderna ligger på minst 15+ och det känns riktigt, riktigt bra.


Sparkling.


Hämtade ut dessa rackarna som jag skrev om förra veckan. De kanske åker på ikväll, det återstår att se. Ni får i alla fall se dem imorgon. Den som väntar på något gott... :)


Let's not over analyze


Igår och idag har jag inte gjort något annat än att vara barnvakt. Sov även över hos Becka, vaknade runt sju-snåret och klädde på lill-killen. Vi lekte, snackade och skrattade. Slängde i mig ett mål mat och begav mig bort mot kusinernas hus för att passa Antonia och Isabella. Vi gungade, kastade boll med Ludvig, läste, sov lite, åt glass och massa annat. Sånt man gör när man är barnvakt helt enkelt! Nu är jag extremt trött, men har lovat att bjuda på förfest ikväll. Tänkte hoppa in i duschen och fixa mig lite, käka mat och kanske få i mig en... energidryck? Hmm, jag gillar varken dem eller kaffe men är rädd att jag kommer somna utan en sådan i kroppen. Nåja. Här har ni lite bilder från mina bajsblöj-bytar-dagar.


Emma kom förbi med ett par snygga brillor till Alfred.

What does it take for you to confess?


Sitter som på nålar. Varför har inte eztv släppt det senaste avsnittet av VD som sändes i fredags?! 90210 har de ju släppt (tack och lov) men jag måste ha min veckliga dos av vampyrer med. Tonårsintriger och extremt snygga kläder räcker liksom inte till. How I met Your Mother är ute med, gött! Jag vet vad jag ska göra ikväll :)

I'm praying that they someday will understand.


Idag har jag:
...efter år av sökande, äntligen fått tag på ett par svarta jeans. Tack Gina Tricot!
...löst x antal sudoku i väntan på Doktorn som aldrig kom.
...insett att hela Conscious kollektionen inte ens levererats till Varberg, den kommer inte heller göra det.
...köpt en svart spetsbody.
...tagit en miljon egobilder i bilen, skrattat åt mig själv, och tagit bort i princip alla förutom den nedan.
...ätit en groteskt stor hamburgare från Korv med Mos i Tvååker.
...försökt ladda upp filmklipp på facebook - utan framgång.
...gluffsat i mig färdigskurna, från skal, kärnor och skinn, apelsinklyftor som mamma fixat åt mig.
...köpt födelsedagspresent till Becka som fyller år på söndag.
...haft mittbena för första gången sedan sjuan skulle jag tro.



Nu ska jag bege mig bort till Johanna, vi hörs!

Witch


Jag zappade runt på TV för någon dag sedan och fastnade framför ett program om häxor (döm mig inte). Rätt intressant, jag antar att det är såna grejer som gör att jag kan onödigt många onödiga saker. Det visade sig att världens mest kända, nu levande, häxa heter Laurie Cabot. Hon föddes i Wewoka, Oklahoma. "Wewoka?" tänkte jag, "Låter bekant!" Med hjälp av min bästa vän, Google, kom vi fram till att Wewoka ligger 25 min med bil från Wetumka, där jag bodde i USA. Nu för tiden bor Laurie i Salem (konstigt, huh?).
Fortsatte att kolla ett tag till och då började de snacka om hur en av hennes mest framstående elever var en tjej från Europa. Hon hande varit utbytesstudent i Oklahoma, hört talas om Laurie och blev väldigt fascinerad av ämnet. På den vägen var det.
Senare i programmet började de snacka om hur häxkonst egentligen är vetenskap och allt som behövs är en stark tro på att mirakel faktiskt kan ske. Minns inte exakt men något sånt var det. Vill man någon tillräckligt mycket så kan man få det. - lite så alltså.
Tankarna började skena iväg, som de alltid tycks göra för mig. Jag kände lite att TV:n försökte säga mig något, och jag tänkte på hur jag fått mina motståndare i SM att missa sina (för mig välbehövliga) skott och hur min kamera mirakulöst startade igen efter sitt besök "på den andra sidan". Blev lite rädd för mig själv - och allt annat runt omkring för att vara ärlig. Så jag stängde av TV:n och gick upp på mitt rum för att läsa VR.


Losing your memory


Idag har det jobbats på Stanton's, det är ju påsklov i skolan. Skulle egentligen ha ridit en häst vid namn Derry, jag ska ta hand om honom under en vecka då ägaren är på semester (nästa vecka), men det får bli imorgon istället. Imorgon ska jag och mor även till Varberg. Hon ska till läkaren som ska kika på hennes arm som aldrig läker, efter det ska vi shoppa lite.
Det var allt för ikväll. Godnatt :)


What we had isn't lost.


Det är så rackarns härligt att bo på landet! När jag och lillebror var ute och gick idag stannade vi till hos en liten farbror som jobbade i trädgården, vad jag kan minnas har jag aldrig träffat honom tidigare. Vi pratade som gamla vänner om påskliljor och väder. Han försökte tvinga på mig påskris tre gånger som jag artigt tackade nej till. Sen berättade han hur rådjuren hade ätit upp alla hans krokusar. Attans rådjur.

Kass mobilbild på de skyldiga.


Jag vandrade vidare och hälsade på alla bilar som körde förbi och jag vinkade även på den lilla tanten som putsade sina fönster i uterummet.

Längs med vägen finns det massa söta hästar med, jag gillar hästar!


Nackdelen med att bo bland massa åkrar är att vakna upp till doften av koskit nästan varje dag under våren. Man får helt enkelt ta det goda med det onda.

Yesterday does not define you


Hemma från Oslo!
Jag sov hela bussresan hem (4 timmar) i de skönaste säterna någonsin. Åk med bus4you om ni ska någonstans säger jag bara!

Sensation var kul! Det var grymt mycket folk och det var så sjukt coolt att bara ställa sig på läktaren och blicka ut över "the ocean of white".
Upplägget var lite udda då man skulle köpa biljetter för att kunna göra något annat, men i garderoben lät världens sötaste tjej oss hänga in ändå. Jag fick även ett glas vatten av en annan tjej, efter för mycket dans då min ansträngningsastma gjorde sig påmind, innan dess fick vi tjata på en gubbe som bara upprepade "En bång, en bång." (som betalning för vatten). Idioten brydde sig inte om att mina luftrör hade storleken knappnål så jag övervägde att fejka ett anfall för att kunna stämma honom sen...
En väldigt givmild och läppsyl-desperat tjej gav mig 100 norska kronor för mitt använda läppsyl. Hon tackade mig om och om igen - när det egentligen var jag som skulle tacka. Jag ville inte ens ha hennes pengar men hon slängde ner dem i mitt glas, kramade mig och drog snabbare än kvickt.
Ravekläder i all ära, det går jag med på, dock var det så många tjejer som hade på sig det mest smaklösa jag någonsin skådat. Att gå runt iklädd en neglige och stringtrosor - storlek sytråd - vid offentliga sammanhang är inte okej.

Förfestat skulle vi gjort med några känningar, men de svarade inte i mobilen så vi hamnade på en annan förfest med några norrlänningar/stockholmare. Kommer man därifrån heter man uppenbarligen Mikael eller Erik, för det gjorde seriöst 7 av 10.
Natten spenderades på bussterminalens stengolv, sittandes. Vakten sa åt oss att vi inte fick ligga ner. Han var i alla fall snäll och gav oss våra väskor som vi egentligen inte skulle återfått förrän vid fem-tiden (två timmar senare). Herr taxichaufför erbjöd oss sovplats hos honom som vi vänligt nekade, stengolv är helt våran scene.

Nog snackat, här kommer bilder!

I'm on the right track baby.


Jag blev precis dödligt sugen på en eventkoordinator utbildning i Landskrona som är på två år och inte kräver mer än en grundläggande behörighet. Synd att den inte ligger i Gävle och synd att sista anmälningsdatumet var i fredags. Dock är jag inte redo att plugga än så det är ju lika bra det! När jag är 21 tänkte jag nog ge mig på den här också. Jag har kommit på att jag är en intensivkurs-person. Blir ju så snabbt rastlös annars.

Becka tyckte att jag skulle bli bröllopsfixare och far ville se mig som flygvärdinna, (förmodligen för att han vill kunna resa till ett reducerat pris), så nu blir dom nog nöjda! Jag med, har en bra känsla om det här! Nästa år dock, år 2011 vigs åt att jobba och tjäna pengar.

I'm beautiful in my way, cause God makes no mistakes.


Jösses vad jag är kär i Ulrik Munther. Vilket namn förresten, killen är ju född till stjärna! Spanade in detta klippet fler gånger är jag kan räkna på mina fingrar och jag grät. Jag hade gåshud över hela kroppen, satt med ett töntigt flin upp till öronen och lipade som en liten unge till hans störtsköna röst.



Killen är tre år yngre än mig. Jag kommer följa hans framfart med förväntan och beundran.
Släng dig i väggen Justin Bieber!

They were calling out my name.


|| Tidsinställt inlägg ||

Sitter i detta nu på en buss på väg till Oslo. Det är Sensation White med tjejerna som gäller! Är massor av taggad! Samtidigt har jag lite ont i magen... Åh vilket dumt impulsköp jag gjorde igår kväll. Behövde lite plåster på såren då nästan hela H&M's Conscious Collection redan sålt slut.
Åh, ont i magen, ont i magen, ont i plånboken. Men åh sååå lycklig jag är... men åh så dumt, ändå vill jag bara hoppa omkring och dansa av glädje! Om jag vågar så visar jag er köpet nästa vecka. Jag kommer nog inte kunna hålla mig från att lägga upp bild, så ni behöver inte vara oroliga.
Ledtråd? Det glittrar. Massor!

Har inte shoppat "på riktigt" sedan Thailand, så det är okej att köpa en dyr sak då. Det hade ju varit samma som att köpa massa småsaker, vilket jag nu skiter i att göra.


Sensation kommer bli grymt! Jag älskar tema-fester och nu är ju alla vita, skitcoolt! Klart går man all in med väska, skor och örhängen i vitt. Underkläder håller färgen beige. Ni förstår, många gör misstaget att ha vita underkläder under vita plagg. Big no, NO. (Om det då inte är meningen att de ska synas.) Det syns ju till och med mer än svart! Hudfärgat ska det vara! Nåja, slut på lektionen.

Jag är tillbaka i Sverige igen om ca: 12 timmar. Vi hörs igen när jag fått lite sömn och återhämtat mig allmänt från detta lilla äventyr. Puss!

Legendary


"För mig så var det väldigt, väldigt enkelt. Jag vet vart jag har mitt hjärta - och det är i Brynäs."
För att citera Johan "Honken" Holmqvist. Jag kunde inta ha sagt det bättre själv och håller bara leende med honom. Han kanske anses vara avdankad och överskattad, men jag tror på honom och Pecca, och Svedberg. Det här kan bli bra! Vill väldigt gärna att Sundström stannar med gillar honom bara mer och mer. Brynäs tar fram det bästa i spelarna. Kahna fick inte kontrakt av Frölunda - åkte till Brynäs - Frölunda ville ha tillbaka honom.

Att laget är såpass klart innan sommarträningen ens dragit igång är alltid positivt, då hinner laget jobba ihop sig och lära känna varandra. Kanske hinner nyförvärvet Ryan lära sig lite svenska med?
Alla roadtrips till Gävle nästa säsong kommer bli

LEGEN... wait for it... DARY!



Haha! Jag är så löjligt glad på denna bilden att mitt leende nästan inte får plats i ansiktet.

In time, our wounds will heal.


Idag hade vi en mysdag i skolan för att avsluta mat-temat och fira påsklovet. Femmorna började även min dag på bästa sätt genom att säga att jag är lik Kenza, haha jo tjena, men tack! :)
Andra passet bakades det cupcakes med niorna och jag fick den ärofyllda uppgiften att agera paparazzi. Tog mitt jobb på fullaste allvar och knäppte 118 bilder, som jag lovat att ladda upp på facebook. Laddar dock inte upp alla. Vi åt trerätters med snittar till förrätt (skapad av niorna), skolmat bestående av potatisgratäng och skinkstek (jättegott!) och sen cupcakes. Under middagen hade vi även en musikquiz. Rektorn vid bordet visade upp sina skills genom att spika in de rätta svaren på de två första frågorna. Vilka är Volbeat liksom?
Under eftermiddagen gick vi poängpromenad som mitt gäng vann... men vi vann inte för att skaparna av tävlingen trodde att rätt svar var fel svar. Hrpfh! Nej, jag är inte bitter, bara väldigt tävlingsinriktad ;)



Efter skoldagen åkte jag in till stan för att umgås lite med Johanna. Insåg efter ca: 20 min i staden, och många "hej" och konversationer med random folk, att jag har glasyr från cupcakesen på min tröja. Tack kära medmänniskor för att ni varskott mig om detta...

You've got a feeling that you cannot hide.


Efter att jag jobbat klart i skolan åkte jag och köpte lysrör till kökslampan. Måste säga att jag är väldigt händig faktiskt. Man kommer även långt på logiskt tänkande. Hämtade även upp mamma i staden sen begav vi oss hemåt. Jag somnade på soffan, fram tills nu ungefär. Har inte alls tagit vara på det fina vädret och orkar faktiskt inte göra det ikväll heller. Nu ska jag kolla Grey's som jag missade igår.

På återseende!

I wanna make you happy


Igår blev det SM guld till Falkenbergs volleyboll lag. Grymt! Man tänker inte på hus stort det är, kanske just för att Falkenberg känns så litet och för att volleyboll inte är en så stor sport jämför med t.ex. fotboll och hockey, men SM guld, WOW! Grattis!

Nu sitter jag i skolan, det är rast. Ikväll ska jag inte göra så mycket. Kanske rida med Johanna igen? Det är ju så jäkla kul! Har verkligen saknat det. Träningsvärken idag suger, men det är så värt det! :)


Find out games you don't wanna play


Tog inte kort igår på treornas slutproduktion, varför? Min kamera har lagt av... är vad jag trodde igår!

Min lilla Canon Ixus75 med 7.1 megapixlar har hängt med sedan 2007. Att han har mindre migapixel än vad de nya mobilerna har skiter jag fullständigt i. Han är bäst i alla fall! Efter helgens äventyr trodde jag att ha hade lämnat mig, då han inte ville vakna. Tänkte ge mig på ett sista försök att väcka honom igår kväll innan jag skulle lägga mig. Jag klappade honom lite på magen och sa: "Kom igen nu! With Canon you CAN!". Haha! Ni gör/säger säkert också massa pinsamma saker när ni är ensamma. - Sen startade han! Wohoo!

Nu ska jag städa lite till (nej, det tar aldrig slut), sen ska jag fixa mig lite. I eftermiddag ska jag till Johanna och rida, efter det ska vi kika på volleybollfinalen i Falkhallen. Vinner Falkenberg idag så vinner de SM guld!


Du är oförstörd för mig


Nu ska jag slänga i mig en macka och sen ska jag bege min bort mot Falkhallen för att spana in musiktreornas slutproduktion med Johanna.

Har fått hem årets deklarationsblanketter idag. Hade dock redan kollat mitt på skatteverkats hemsida, jag får tillbaka. Wohoo. Skönt att den goda trenden håller i sig för tredje året i rad. Det är inga stora summor direkt, men det räcker till en lagom shoppingrunda :)

Trevlig kväll!

There was this little girl, she was praying for something to happen to her.


Idag har jag jobbat på Stanton's, imorgon är det skolan som gäller. Det var en hel del att göra på jobbet och jag somnade sent igår kväll, så det har varit en lång dag. Har dessutom tvättat x3. Inte dåligt! Finns lite kvar att tvätta, men det får räcka för tillfället. Ska sanningen fram har jag inte tvättat sedan jag kom hem från Thailand. Vill dock tillägga att inga underkläder eller sockor har återanvänds! Inga smutsiga kläder heller... jag har väldigt mycket kläder.

Det har inte hänt så mycket annat idag. Jag spanade precis in premiären på det nya programmet "Total Blackout". Kul! Vissa kändes lite överdrivna, men jag skulle nog vara likadan om jag var med själv.

Imorgon ska jag förmodligen även spana in en estetföreställning. Vi hörs!

Like everything I've ever known, you disappear one day.


Philips första kommentar var: "Fan va snygg!" och sedan drog vi slutsatsen att presenten var mycket bättre än pengar som han sagt att han ville ha. Så vad fick han då? En svart Chelsea träningsväska från deras officiella supporterklubb. Bara det bästa till de bästa :)

Det blev ingen pizza idag men det var nog lika bra, man måste ju tänka på figuren! Det var en mysig kväll med mycket skratt. Mamma bjöd på det bästa skrattet.

"Det är fysiskt omöjligt att slicka sig på armbågen, fast det finns ju alltid undantag..." sa jag. Varpå alla självklart skulle försöka. Eller inte riktigt alla... Mamma visade stolt att hon minsann kunde slicka sig i armhålan. Haha!


We were the kings and queens of promise


Det förfestades hemma hos Alex igår och sedan begav vi oss mot Laxen. Där satt vi ett tag, sen träffade vi några boråsare som var här på träningsläger och då satt vi ännu längre. Klockan slog två och Laxen stängde. Vi drog till Puls där staketet inte var 100% så vi gick helt enkelt rakt in. Hade inte velat betala 100 spänn för att hänga där knappt 40 minuter. Klockan tickade på och även Puls stängde. Då gick vi till pastavagnen för att köpa käk. Egokillen framför oss tog den sista pasta med köttfärssås så Johanna tog den sista med kyckling. Jag offrade mig och tog carbonara, som jag ändå gillar. Jeppe hade följe med oss hem då han också bor uppför backen + en bit till. Väl hemma hos far tvättade vi av smink och samtalade lite. På något vis blev klockan 05:10 innan vi kom i säng.
Jag hade faktiskt skitkul!



Ikväll kommer Philip och Caroline hit. Philip fyllde år i onsdags med ska få sin present idag. Vi ska käka pizza och bara mysa :)

I was in the darkest of my days, when you took my sorrow and you took my pain.


Ikväll blir det utgång. Är inte supertaggad, men det kan bero på att jag sitter i mjukiskläder och mitt feta hår i en boll mitt uppe på huvudet. Ska bort till kusinerna en sväng och gå ut med Ludvig innan jag åker till Johanna. Innan dess ska jag duscha, fixa mig och allt det där. Välja kläder med... suck! Sist tog det 40 minuter, vilket resulterade i att jag kom försent till Johannas 20års kalas. Problemet ligger inte i att jag inte har några kläder, jag har för mycket att välja på, och så vill jag aldrig använda samma vid utgång. Idag bjuds det i alla fall på en klarblå himmel så något vårigt får det minsann bli.

Bilder kommer upp imorgon. Ha en trevlig kväll allihopa!


Please, don't hold me down


Jag ska banne med flytta till Gävle! Om två år kanske, det låter lagom. Då kan jag åka till USA på roadtrip sommaren 2012 och flytta sensommaren 2013, då har jag nog pengar och sådär fixat + att man vill ju känna sig hemma innan hockeysäsongen börjar. Jaja, "det är långt kvar och mycket kan hända innan dess..." jag vet. Spanienflytten planerades dock tre år innan den genomfördes.

Det låter som att jag är världens planerare och lever jätte rutigt -  inte alls! Jag skulle nästan vilja påstå motsatsen. Inget är ju 100% men det är skönt att ha en plan. Jag är redan nu trött på Falkenberg, känns inte som att jag har något mer att hämta här, för tillfället i alla fall. Jag kommer dock alltid vara en västkustbo var jag än hamnar i världen, men det är dags att gå vidare.

Igår berättade jag om mina planer för far, han drog lite på munnen men sen slog det nog honom att jag var seriös. Mor och far skrattade gott åt min planerade flytt till Spanien med, men det var nog inte förrän jag plötsligt stod med flygbiljett i hand som de insåg att jag menade allvar. Jag känner mig lite som Oh Laura med låten Release Me. Jag kikade lite på boenden och så, kollade in läget på google maps och jämförde priser, det finns endel att välja på så det är bra. Jobb, inte lika varierande men jag ska nog fixa något!
Ni känner till min livsfilosofi vid det här laget: Det löser sig.

Carolina, min gamla engelskalärare från Skogstorpsskolan, berättade att mor hade slagit henne en signal innan jag åkte till USA för att plugga. Hon var superduper orolig och tyckte att Carro var rätt person att lugna hennes nerver. Lilla mor underade om jag skulle klara av det bl.a.
Vi diskuterade detta i matsalen för några veckor sedan, då satt även min vän Linnéa med oss.
Linnéa skrattade lite lätt och sa: "Klara dig? Du är ju typ den mest självständiga person jag vet!".
Carro nickade instämmande och sa att det var precis det hon sa till mamma.

Jag gillar att vara självständig, oberoende. Jag vill liksom visa att jag kan. Dock hoppas jag inte att det är avskräckande på något vis, det kan ju gå åt det hållet med, tyvärr.

Självständig tjej beslöt sig för att uppleva amerikanska high school.
Där fick hon ta emot diplom för att ha hållt klara A i flera olika ämnen genom hela studietiden.


Självständig tjej skaffade sig finska vänner i Spanien att hänga med.


Självständig tjej åkte tillbaka till Spanien helt ensam och tog certifikat som internationell engelskalärare.
Hon var dessutom den enda som inte talade engelska till vardags (holländskan var gift med en engelsman sedan 26 år tillbaka), och kammade hem bästa resultatet (96%) på examensprovet i fonologi.

I'm always right, even when I'm wrong.


- Nummer 51, vem var nu det? Jämntin va?
- Hmm, vet inte riktigt. Inte Jämntin i alla fall, han har 91.
- Nej, det är Jämntin som har 51.
- Nej, Jämntin har 91, jag såg precis det på TV:n.
- Nej. Säg inte emot mig när jag vet att jag har rätt. Han har 51. Det finns inte ens någon som har 91.
- Han har inte 51! Det står ju något med "L" på 51:ans rygg!
- Nej, sluta nu.
- Men pappa! Det står ju "Lander" på tröjan, det är Anton Lander som har 51!
Kolla! Där kommer Jämntin, med 91 på ryggen!
- Öh, nää...
- Säg att jag hade rätt.
- Nej.
- Säg att jag hade rätt!
- Nej.
- Du vet att jag hade rätt! Du hade fel! Säg det då! Säg att jag hade rätt!
- Nej.



Absolute




Jag älskar hockey.
2-0 till Sverige ikväll mot Tyskland. Det var lite hawaiihockey det bjöds på, men äsch! Kan knappt vänta tills VM drar igång!
Vill även tillägga att Silfverberg var grym ikväll! Fasth kan man inte heller klaga på!

All around me are familiar faces, worn out places, worn out faces.


Lunchrast.

Jag sitter mest och filosoferar. Har även sökt in på lite olika program på studera.nu, mest för skoj skull, för att se om jag skulle kunna komma in liksom. Då jag bara läst matte A får man inte vara superpetig men det är oftast bara det som krävs för de linjer som intresserar mig i alla fall.

I eftermiddag står det två bildpass på schemat. Det ska nog gå bra.

När jag kommer hem ska jag bara ladda om, spana in senaste VD avsnittet, sätta i linser och sedan bege mig mot Göteborg för lite hockey. Far kommer och hämtar upp mig vid 17.30 snåret sedan är det Sverige - Tyskland i Scandinavium som gäller!

Skrattar lätt åt alla fula bilder jag tar på mig själv här i lärarrummet, tur att jag är ensam här inne, haha.

Don't let them say you aint beautiful


Skolan tog halvt knäcken på mig idag så jag satte mig i bilen och körde hemåt. Halvvägs hem inser jag, till min förtvivlan, att jag kör åt fel håll. Det var ju dags för nästa jobb!

Kvällen spenderades tillsammans med Olle och Angelica, härliga typer! Alla på jobbet är i och för sig överdrivet bra, Stanton's har helt enkelt stans skönaste personal ;)

Imorgon är det jobb i skolan igen. Förmiddagen blir rätt lugn med korsstygn och kompisband för femmorna och eftermiddagen bjuder på fredagsval (typ som I-val för de icke-Skogstorp insatta) för 6-9or.

Nu är det läggdags! Godnatt alla små.



Pernilla! Ja, efter typ ett år av fixande och trixande har jag fått en ny tröja. Skickade in den och fick tillbaka en ny efter bara någon vecka för att den hade blivit så konstig.

It takes something more this time, than sweet, sweet lies, before I open up my arms and fall


Just nu sitter jag i skolan och tar det lugnt. Skulle haft 8orna i slöjd med de är på prao. Istället läser jag lite på sju olika sidor om alla spekulationer kring nyförvärv och förluster till nästa års hockeysäsong rörande Brynäs. Alla sidor stämmer inte överens men jag har nog grepp om det mesta nu känns det som.

Jag slutar skolan 14.20, efter det åker jag direkt till Stanton's och börjar när jag anländer. Kanske hinner slänga i mig lite mat först med. Ska jobba till stängning så det blir en lång dag.

Imorgon, fredag, ska jag och far till Scandinavium för att kolla Sverige - Tyskland spela, inför VM. Igår spelade samma lag i Halmstad, där Sverige gick ur som segrare ifrån en skakig och långdragen match. Hoppas det ser lite mer stabilt ut för vårt blågula lag imorgon. De tre Brynäsarna som är med i truppen, Mattias Ekholm, Jacob Silfverberg och Johan Larsson, har klarat sig mycket bra hittills tycker jag.


Take a deep breath and dive


Onsdagskvällar är underbara! Jag följer två serier som går på TV, Grey's Anatomy och Off the Map - båda sänds på onsdagar alltså. Så jäkla bra! På tal om serier så har jag även kollat klart första säsongen på No Ordinary Family. Tänkte kanske ta tag i Gissip Girl sen, OTH med, det har jag missat från 5:e säsongen. Det blir liksom inte av att man spanar in de där hypade showerna. Det är liksom kul att följa nya och rätt okända serier. Lite som jag gör när jag letar ny musik.

Varför vara som alla andra när man kan vara lite egen?

Förr brydde jag mig massor om vad andra tyckte om mig, någonstans längs vägen har det försvunnit - nästan helt vill jag våga påstå. Förra veckan sa jag: "Sluta bry dig om vad andra tycker hela tiden. Är du nöjd och om du gör det du vill göra, gör det! Man orkar inte lägga energi på vad andra tycker när det finns så mycket bättre saker att ägna sig åt." till en elev som helt enkelt brydde sig för mycket om andra. - Till min stora glädje insåg jag att jag menade vart enda ord av det.


What's your name? I have to know it.


Dum som man är tänkte jag somna till en film igår. En film passerade utan att John Blund hälsade på. Startade en till film - somnade inte till den heller. När eftertexterna rullade på den andra filmen blickade jag ner på klockan i högra hörnet på datorn. 04:30. Perfekt. Tack och lov för att jag var ledig från skolan idag. Hade sugit att sova två timmar för att sedan undervisa en hel dag.

Såg Stomp The Yard 2 och Death Race 2 igår/inatt. Tyckte mig känna igen en kille från den förstnämda filmen men kunde inte komma på varför. Eftertexterna hjälpte mig, det var ju Twitch! Ni som sett SYTYCD vet vem jag menar. Han är ju så cool!


Death Race 2 var med bra. Tvåan är liksom en förklaring till hur ettan kom till så jag skulle nog rekommendera er att se tvåan först, om ni inte sett någon utav dem. De är faktiskt bra! Fängelsefilm. Felon är annan en extremt bra fängelsefilm ni måste se.


Nu ska jag bege mig in till stan för att möta upp Lillie, Emil och Simon för att käka. Puss!

Release me


Sitter hemma och tittar ut genom ett smutsigt fönster, mot en ännu mer smutsgrå himmel. Det är dagar som den här man bara vill packa väskorna och dra. Åka bort till ett ställe där solen alltid skiner och där man kan slappa alla krav och måsten.

Jag har aldrig varit rädd för att testa nya saker, ensam eller ej - det spelar ingen roll.

Novembermånaden jag tillbringade i Sevilla, Spanien var helt fantastisk! Mina vänner var: Ria 46, Holland, Laura 24, Nashville, Tennesee, USA och Edward 20, England/Spanien. Vi var en udda skara som slagits ihop för att spendera en månad tillsammans för att studera. Tillsammans upplevde vi, vad jag tycker, var en av de bästa månaderna någonsin.



Jag måste iväg snart igen. Känner mig splittrad och, för att låta jätteklyschig, inte hel? Inte heller tom, men det saknas liksom något. Här i Sverige har jag definitivt ett hem, inte bara ett hus. Det har jag dock i USA med. Jag smakade på ensamlivet i Sevilla med och jag älskade det. Staden i sig är även helt fantastisk. Jag måste utforska vidare, är långt ifrån "färdig" och jag tänker inte ge mig förrän jag är det.
När jag fyllt 21 ska jag dra mig till Wetumka, Oklahoma, USA och hälsa på vänner och familj. Sen blir det att roadtripa med Hilary och förmodligen Nathan. Det kommer säkert att haka på någon/några mer senare, men det återstår att se.

När jag kommer hem igen ska jag nog flytta till Gävle. Jag har lovat mig själv att åtminstånde bo där åtminstende ett år och även skaffa mig ett säsongskort till alla Brynäsmatcher såklart. Sökte runt på lediga jobb i Gävle tidigare, man måste ju spana in utbudet.

Min tankeverksamhet snurrar gärna iväg på detta viset. Gärna och ofta. Vad tänker du på när dagarna är långa och gråa som den här?

We are family


Fantastiska fyran.

I don't want to fake it, waste it, be with you - just because I'm scared to let you go.


Huvudet bultar och jag känner mig allmänt slö. Dumt nog vaknade jag precis efter att ha sovit någon timme så jag hoppas jag ska kunna somna ikväll. Har inte så mycket annat att komma med. Veckan är fullbokad, både dag- och kvällstid med jobb, jobb, mera jobb, hockey och lite pizzahäng med fantastic four.

Girls don't like boys, girls like cars and money.


Helgen som skulle spenderats åt att göra nytta har sprungit iväg på andra håll. All min tid har gått åt till att catcha upp med släkten, mer eller mindre. Mammas sida igår och pappas idag. Jag gillar min släkt, vi är ett härligt häng!

Coola killar från igår.



Ikväll kommer Taken på TV4. Jag sa åt pappa att han borde se den, efter att jag kommit hem från Thailand. Han såg den under tiden jag var borta. Nu när jag är hemma igen kan jag låta mamma se den, hon är nämligen ännu mer överbeskyddande än pappa.

Nu ska jag kika vidare på min senaste seriefavorit, No Ordinary Family.

I can't help but surrender my everything to you.


Mosters lilla favorit <3


Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all.


Idag väcktes jag av ett samtal fån Becka vid nio-snåret. Somnade om till 11 då Bobby väckte mig. Sen somnade vi om till 13.30 ungefär. Inlägget publicerat tidigare idag satt jag alltså uppe och skrev halva natten och gjorde tidsinställt, då min sovmorgon var planerad. För första gången på länge kände jag mig utvilad när jag väl steg ur sängen. Nu är klockan strax efter 17 och jag har förlorat hela dagen känns det som. Jag och Bobby har varit ute och gått men mycket mer än så har inte hänt. Åh, jag måste verkligen ta itu med mitt rum!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Ikväll är det, som tidigare nämnt, kalas.

Jag bjuder på lite bilder från förra veckan då vi firade Johannas 20års dag. Puss!


Who am I?


Så, om vi speglar tillbaka på förra inlägget håller ni ju på att lära känna mig lite mer. Jag tänkte fortsätta lite på det spåret. Vi kan tillägna detta inlägg till alla udda saker jag har för mig/kan och till bara lite allmän info om allas eran favorit, Katarina Nilsson. Ni som känner mig känner nog till några av de nedanstående påståenderna, men ingen vet nog alla.


När jag äter godis tar jag oftast ett gäng, noga utvalda, godisar på en och samma gång. Dessa godisar placerar jag sedan i en rad efter varandra, en placeringsorder som jag även äter dem i, så att deras smaker matchar varandra. Dock gör jag även denna procedur om jag äter godis av samma sort, då sorteras de utseendemässigt efter mitt eget tycke.


Jag håller alltid min högra hand på ett visst sätt på vårat trappräcke, som leder upp till övervåningen, varje gång jag går upp för trappan. Tvångstanke.

Jag blåser alltid i glas innan jag häller något i dem.

Jag kan komma på mig själv att räkna reflexstolparna längs vägen när jag kör/åker bil. Då kan jag inte sluta förrän "Det kommer en vit bil./En bil med "W" i reg. skylten./En hastighetsskylt" o.s.v. Antar att detta kan göra mig till en farlig trafikant, men det händer som tur är inte så ofta.

Jag är vidskeplig.

Om någon klappar mig på vänster axel, eller något liknande, måste jag klappa mig själv på höger axel så att det "blir jämnvikt". - Detta gör jag oftast då jag är ensam så inte folk tror att jag är helt knäpp... Becka hade väldigt kul åt detta när vi var yngre. Slog hon mig på huvudets ena sida tillät jag därför henne att slå mig en gång till, på andra sidan.

Jag är en hopplös romantiker.

När jag sitter i en soffan kan jag aldrig ha fötterna på marken (utan att känna mig extremt obekväm, jag hoppar ju inte direkt upp i en främlings soffa och gör mig hemmastad direkt). Varför? Tror det har att göra med att jag såg "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" och "Det" när jag var liten. De blir ju nerdragna under säng/soffa vilket skrämde skiten ut mig.

Jag gråter ofta och mycket till, tja, vad som helst egentligen. Kan också gråta på beställning om det skulle vara så.

Det mest egoistiska jag gjort är att sno 20 kr av en stupfull kille på Hultsfred. Det är inte så illa som det låter, eller det är det kanske.. Okej. Låt mig förklara!
Jag och Johanna skulle ladda våra mobiler och de hade bara ett uttag ledigt, vi stod på andra plats i kön. Killen framför oss tappar en tjuga (utan att märka det) så jag kan ha råkat sätta foten på den... Laddingsmänniskorna bad honom om 20 kronor men då han säkert hade minst 3 promille alkohol i blodet upptäcker han inte att han tappat sina pengar och säger att han inte har några. Vips! gick sista laddingsstationen till mig och Johanna (Ja, hon var också med på det här). Döm mig inte, jag är inte stolt över det.
- Nehe nu lämnade jag den röda tråden lite som min Käre SO/SV lärare Per alltid brukade säga, men jag ville bara förklara mig.


Nu, tillbaka till ämnet!

Jag kan vicka på öronen.

När jag låg i kuvös på BB som nyfödd fick jag en kudde kallad "Långa kudden". Nästan 20 år senare delar vi fortfarande säng. När vi skulle skriva dikter i skolan en gång tillägnade jag honom en dikt.

När jag träffar nytt folk, vuxet folk, försöker jag låta smartare än jag är. Detta resulterar i väldigt mycket prat - vilket jag också gör mycket utav när jag är nervös, tror det hör ihop på något sätt.

Jag gör samma saker när jag skiver prov som ovanstående spelar på. Jag skriver för mycket. Mycket skit blir det ibland och då svammlar jag bara. Jag tror att folk tror att jag är smartare än vad jag är, just för att jag gillar att använda mig av synonymer.

Jag älskar att stå i centrum, fast egentligen gillar jag det inte. Även om jag älskar det...
(Andra Avenyn inspelning)


Jag är en samlare.

Om det är mörkt utomhus när jag släcker lampor i ett rum kollar jag aldrig ut genom fönstret av rädsla för att det ska stå någon där.

Jag är extremt mörkrädd. Extremt som i  = vågar-knapp-öppna-ytterdörren-och-låta-Bobby-gå-ut-när-det-är-mörkt-utomhus-för-att-det-kan-ju-stå-någon-bakom-dörren-och-slita-upp-den-när-jag-väl-låst-upp.

När jag tvättar av mig sminket tror jag alltid att det står någon bakom mig som kommer att visas i spegeln när jag tittar upp igen.

Jag låser alltid toadörren när jag är på toa/duschar även om jag är ensam hemma.

Mina fötter ligger aldrig utan täcke när jag sover - av samma anledning som fötterna i soffan.

Jag har ingen höger- eller vänstersida i sängen. Jag är nöjd så länge jag ligger mest "skyddad" = längst bort från dörren. På så vis kanske jag har större chans att överleva om någon skulle försöka attackera mig i sömnen.

Jag vet exakt var och hur jag skulle gå tillväga om någon bröt sig in i huset. Mer tänker jag inte berätta, vill inte avslöja mina knep.

Trots min (uppenbara?) paranoi ser jag oftast bara det goda i alla jag möter, till en början.

Om någon skulle skada min familj eller mina vänner så finns det inga gränser på vad min kreativitet skulle kunna göra med den skyldiga i fråga. Tänk Saw möter The Hostel.


Jag har sett så många CSI/Navy CIS avsnitt att jag utan tvekan skulle kunna komma undan med det min kreativitet hittar på...

|| Nej usch, nu låter jag faktiskt riktigt skrämmande. Hmm, moving on. ||

Om jag stirrar på mig själv för länge i spegeln blir jag rädd för mig själv, no joke.

Jag är en ja-sägare och vill alltid vara alla till lags.

Filmen Freedom Writers inspirerade mig till att bli lärare, vikarie. Låt mig tillägga att den faktiskt är verklighetsbaserad.

När jag var liten blev jag "kär" i nya personer lika ofta som jag bytte underkläder. På senare år har det uppstått en helomvändning och nu blir jag inte kär(?). Låt säga att jag gillar någon extremt mycket väldigt sällan, men om jag väl börjar göra det så håller den känslan i sig länge, för länge.

Onödig fakta är lite utav min specialité. Jag kan mer än vad som säkert är nyttigt för mig.

Jag tänker i bilder med livlig fantasi och kan därför börja garva helt av mig själv lite när som helst. Ofta skrattar jag åt mig själv med.

Min plånbok har jag med mig i princip överallt. I min plånbok ligger det massa tandpetare. Jag hatar att ha mat mellan tänderna. Det hänger i sedan jag hade tandställning.

Min vänstra sida är min "snygg-sida". Kom igen, ni vet att ni med har en.

Jag pratar med mina maskotar när jag skjuter - och de hjälper mig. Ibland när det går dåligt är det nog för att Pålle är sur för att han ramlade bort ur bild när vinnarbilden på SM togs.

När jag gick vidare till finalskjutningarna i SM det året jag vann behövde tre personer i ett skjutlag (40 pers) missa minst ett skott var. Jag fokuserade som en idiot på en utav de tre största hoten i taget och rabblade en ramsa som löd: "Alla dessa skott och tior, låt dem nu få sina nior." En efter en missade de sitt skott precis efter att jag sagt detta och stirrat ut dem. Alltså missade de inte samtidigt utan bara precis efter att jag "gjorde" så att de missade. Detta tycker jag än idag är lite sjukt.


När ingen ser sjunger och dansar jag som en idiot. Ibland är jag även med i musikvideos.

Jag ger inte upp. Har dock en idiotfix om att vara bäst på allt jag gör, är jag inte det är det inte roligt - oftast inte. Men det är självklart att jag kan glädjas åt andra med!

Jag är för tävlingsinriktad för mitt eget bästa.

Varje gång jag dricker ur en burk måste jag suga upp det som lägger sig i ringen. Det måste även de personer som dricker ur min burk göra.

De tre ord som jag har svårat för att säga lyder: "Du har rätt." Himla tur att jag aldrig behövt säga det med andra ord ;)

Jag hade velat vara min bästa vän, men ändå inte. Jag är en väldigt konstig människa.

- Nu har jag brainstormat och skrivit i snart två timmar. Eloge till den som orkat läsa allt!

I'm telling you exactly what is on my mind.


Jag skulle inte vilja påstå att jag är en elak person, inte alls faktsikt! Jag får en natural high av att hjälpa folk och jag antar att det är därför jag trvis så bra i servicebranchen och som vikarie. Som vikarie lär jag ju ut saker, jag gör nytta och känner verkligen att jag behövs, ibland. Syster skrev ikväll detta inlägg. Det tycker jag är rätt komiskt faktiskt. Jag är som sagt inte elak, bara väldigt ärlig. Ni ser, hon håller ju med mig! Jag tror det uppskattas av andra med, exempel:

Linnéa: Katta, ser jag svettig ut?
Jag: Du ser alltid svettig ut, så inte mer än vanligt.
Linnéa: Jag vet... det är min underlagskräm, håller på att fixa med det.
Jag: Inget illa menat, det vet du va? Jag var bara ärlig.
Linnéa: Men jaja, det vet jag! Det var ju därför jag frågade dig.


Jag skulle inte vara lika rättfram med folk jag inte känner lika väl, men att ljuga är ju bara onödigt. Man kan i och för sig säga saker på ett lite mildare vis än vad jag gör i ovanstående exempel.

Sån är jag!


I can't do this by myself


Jag har kommit på den bästa presenten att ge till Philip! Dock kommer det ta några dagar att fixa men det är det värt!
Helgen blir som sagt lugn. Jag har som plan att leta fram mitt golv under alla kläder, det lär ta typ hela helgen.

För tillfället skrattar jag högt åt gamla bilder mamma rotat fram. Bjuder på två fina rackare nedan, en på mig och en på min kära syster. Annars händer inte så mycket, sitter och petar ut lite mjöl från naveln. Det går liksom igenom tröjan och in bakom navelsmycket när man bakar, sen fastnar det där... fast det behövde ni kanske inte veta. Usch, måste hoppa in i duschen innan jag lägger mig! Jag "skulle bara" kolla datorn en snabbis.


Don't you be out all night long


Hallå, hallå.
Sa hejdå till mina elever vid 14.20 och rullade sedan hemåt. Har suttit vid datorn sedan dess, kollat serier. Ska käka något litet och sen ge mig iväg till jobb nummer två, Stanton's. Jag hoppas på en lugn kväll men det tvivlar jag på att det blir, är inte fredag allas pizzadag?
Jag sitter här och gäspar som en idiot. Lustigt hur jag som är så morgontrött med glädje återvänder till skolan. Denna gången är det dock jag som ger ut läxor istället för att göra dem. Nu ser jag fram emot påsklovet! På söndag ska jag passa på att sova länge. Mamma ville såklart in till staden imorgon på förmiddagen. Lördagkvällen spenderas hos kusinerna för at fira Philips 14års dag (som egentligen fyller år på onsdag nästa vecka). Jag har tjatat hål i huvudet på honom för att han ska säga vad han önskar sig (träffar ju honom varje dag i skolan), men inte fått ur honom något alls. Pengar - men hur kul är det?

Liten blir stor. 2005

RSS 2.0