Not from a place called earth


Sen kan man ju vara bra på engelska med...


I've become so numb


Det är inte smickrande att gå ensam längs gatan när folk skriker/tutar efter en. Eller när folk kommer fram på gatan och pussar på en, helt på måfå! Det ska bli skönt att bara jobba 3 ggr/veckan framöver, vilket det ser ut att bli. Jag tror inte riktigt jag är av inkastar-material. Jag har inte tillräckligt kort kjol/klänning/shorts, inte tillräckligt urringade toppar. Inte heller tillräckligt snygga ben/stora bröst. Å andra sidan vill jag inte vara en inkastare, inte se ut som en i alla fall. Jag tycker jag duger som jag är och detta jobb är bara tillfälligt, något att sätta i CV:t liksom. Hellre igenkänd som "Stanton's-Katta" än "Inkastar-Katta".


Looking good, baby.


Så! Nu har jag vaknat och plåtat mina inköp.



Trosor och halsband; Blanco.
Grått, ribbat linne; H&M.


Korallmjukis; Pull & Bear.
Oversize t-shirt; Blanco.


Jeansshorts.
Midjehöga; Bershka.
Låga; Pull & Bear.


Toppar; Bershka.

Was I ever loved by you?


Hemma från jobbet.
Tryckte precis i mig en rostmacka med aioli, en yoghurt och ett glas ananasjuice, var hungrig som en varg! Jag ska inte jobba förrän på torsdag igen, det är grymt lugnt nu när de flesta turisterna åkt hem. Skönt men långtråkigt. Bytte från PUB OK till J.F idag, det är mycket bättre på J.F trots att inte Michael jobbar där, den enda spanjoren med engelskakunskaper. Jesus är allitd på PUB OK och det är ju klart jobbigt att vara iaktagen av chefen konstant, även om man gör ett bra jobb. Annina och Minttu höll mig och Barbara (bartendern) sällskap denna lugna kväll, vi snackade vidare lite om att vi faktiskt ska åka finlandsfärjan. Bra att dem fortfarande är på! De ska till stranden imorgon och ville att jag skulle haka på, får se hur det blir. Hade dock suttit fint med tanke på hur lite sol jag fått. På onsdag ska det även ordnas fest innan Annina åka hem (eller är det för Minttu med?), hon åker på fredag. Jag är inte säker på när Minttu ska hem.

Nu ska jag kolla klart på Wanted som jag påbörjade innan jobbet. Ananasjuicen gjorde mig pigg.


Hade på mig ny top och nya jeansshorts idag istället för det tidigare nämnda, men det får ni se mer av imorgon.
Godnatt!

P.S. Har ni lagt märke till hur snett mitt ansikte är? Länge skyllde jag på att jag fått en fotboll över ena halvan, fast för någon månad sen insåg jag att jag nog var född sådan...

Keeping busy everyday


Hemma från Habaneras! Vi shoppade, käkande på donken (så efterlängtat) och handlade på Carrefour. Visar bilder på det jag shoppat senare. Bästa shoppingdagen hittills, och jag försökte inte ens! Fast det är ju då det brukar gå som bäst. Så jag visar som sagt senare. Nu kollar jag på Fångarna på Fortet och funderar på ett kanske dra en powernap innan jobbet, om jag hinner. Ikväll ser det ut som att outfiten blir ett par medjehöga jeansshorts (inköpta idag) och min vita tubtop i spets med ett vitt flätat skärp.




Sa någon skinka?


Eller ost kanske?

Out of reach


Klockan 13.40 steg jag upp idag, rätt bra för att vara mig. Käkade en rostmacka och fick beskedet om att vi ska en sväng till Habaneras. Lillies bikini har blivit solblekt så hon behöver en ny, jag hänger med för att shopping helt enkelt är en utav det saker jag är bäst på! Efter det ska vi käka på Wok Buffet, en kinarestaurang där man wokar ssin egen mat.



Självklart tar jag med kamera! :)

I never had your heart.


Det var riktigt skönt att få vare ledig idag. Jag är sjuk, hostar slem och snyter mig som en idiot. Råkade somna på soffan och svettades som en gris. Blä! det suger att vara sjuk, set suger ännu mer att vara sjuk i ett varmt land.
Imorgon ska jag försöka komma upp i lagom tid och lägga mig i solen ett tag. Ska svettas bort mina virus och förhoppningsvis få lite färg. Är faktiskt blek i jämförelse med andra här.

Killarna åker hem inatt/tidigt imorgon förresten, så inget mer häng med dom. Trevliga typer, hyllar dom här i bloggen. Woho! Nu får jag leta upp några andra trevliga typer att hänga med, blir förhoppningsvis inte så svårt. Annina och Minttu (två finska tjejer som jobbat på PUB OK och J.F) kom på den smarta idén om att vi alla borde åka finlandsfärjan som en reuinon när alla åkt hem igen, hur kul? :D Blir nog inte av, men jag hoppas innerligt på det!

Annina och Minttu

Who wants to be alone?


Jag tog lite kort inomhus på PUB OK igår, innan allt folk hade kommit. Var dessutom 30 min tidig så jag delade med mig av massa svenska drinkrecept till Michael innan det hela drog igång.



Fick jobba över 30 minuter men är ledig idag. Idag slutar tre tjejer som jobbar på PUB OK och J.F (en annan pub som också ägs av Jesus), vilket betyder att jag nog kommer vara ensam inkastare ett tag framöver och få jobba en hel del.

Almost lovers


Nu drar jag till jobbet och gör reklam för gratis shots.



Tjing!

In the end, everyone ends up alone


Det var mycket mer folk på jobbet igår, vilket gjorde min uppgift väldigt mycket lättare. Ikväll blir det nog ännu mer. Några tjejer ville att jag skulle med till LOVE igår, OZ hade även sitt sista skumparty för säsongen, men jag skippade båda två och efterfestade med killarna istället som snart åker hem. Har träffat två bröder från Göteborg med som ska stanna till nyår, även några tjejer/en kille från Skellefteå som åker hem i mitten på september någongång. Kul! Nytt folk är roligt folk :)

Jag tog inte med kameran igår = inga kort. Mina kollegor har sagt att man helst inte ska gå runt med väska när man går själv, större risk att bli rånad då.

Strangers, waiting up and down the boulevard


Har badat i poolen idag och bara varit, skönt. Har känt mig lite sjuk och varit jättesnorig hela dagen, uppblåst liksom. Det har blivit lite bättre nu under dagen. Får leta upp lite kläder att kunna ha ikväll, sen ska jag sminka mig lite mer och ta bussen in till stan. Det blir tredje gången jag åker buss själv och ännu har jag bara åkt fel 1 gång, wootwoot!


You may say I'm a dreamer


Vaknade 16.10 idag. Här kan jag aldrig somna, men har jag väl gjort det ligger jag i nästan 12 h varje natt. Lustigt. Vet inte om det är bra att sova så länge, man blir ju jätteslö! Slöheten kan ju även bero på att det är 38 grader ute just nu, pust! Känner mig förkyld med, det är nog takfläktens fel.. Men allt rullar på bra ändå! Det är jobb ikväll med så nu är det bara till att ladda om batterierna :)


Is this love that I'm feeling?


Nu är jag hemma från jobbet! Kan även kalla det mitt jobb nu då jag får komma tillbaka imorgon :) Lite drygt är det att bara stå och trampa på samma ställe, man känner sig verkligen som den där jobbiga försäljaren man faktiskt är.
¡Hola! Caña uno euro/Chupito una euro. Är mer eller mindre allt jag sagt idag. Sen kommer det självklart spanjorer som ska fortsätta snacka alt. försöka dra med dig in på baren så att du ska shotta med dem. Bossen (Jesus) är stenhård, men är även ägaren till världens sötaste hund, jag tror han är en riktig mjukis egentligen.
Judith snackade om att vi skulle till Love, en nattklubb "på fredag efter jobbet" undra om det var imorgon hon menade... Det återstår att se!

Nu ska jag sova gott folk. Dröm sött :)

Dressed for success


Nu ska vi ut och äta! Blir nog kebab eller något liknande, jag äter vad som helst vill bara ha mat! Har bara ätit en toast idag. Man äter så dåligt när man själv ska ansvara för sin egen mat typ. Jag prioriterar inte mig själv, mycket p.g.a. lathet, tyvärr.



You were the sun in my sky


Idag är det första dagen på mitt nya jobb. Jag och en tjej som heter Judith från Ungern ska jobbba tillsammans ikväll/natt som inkastare. Ingen av oss kan spanska direkt men hon har lovat att hjälpa mig med allt, supertrevlig är hon! Jag har en bra känsla om det här. Är nervös som tusan, pirrar i magen och sådär, men det ska nog gå bra. Vad ska man ha på sig tro? Aja, det löser sig! Jobbar 23.00 - 04.00

Tjing!

Welcome to the family.


Det är nästan så jag inte vill publicera en bild på skinnjackan jag köpte igår. Bilden gör den inte alls rättvisa, den ser plastig och konstig ut. Den är mycket snyggare i verkligheten + att den är mycket snyggare med.



Från Zara, €39,95.

I dream away


Gårdagen bjöd på lite shopping (läs; lite), äventyr och fest.

Dagen började med att jag hoppade på fel buss. Jag åkte en bit, sen åkte jag lite till, sen täntke jag "jag känner inte igen mig...". Efter det åkte jag en bit till. Då slog det mig att jag kanske skulle hoppa av så jag inte hamnade på ett jättekonstigt ställe, men hur skulle jag kunna hoppa av i ett okänt område och sedan kunna ta mig därifrån? Strax efter de tankarna hoppade alla förutom två av bussen, jag hoppade med av. Såg en ledig taxi jag snabbade mig fram till, men inte hann ifatt förrän den körde iväg. Så jag gick in på ett café och frågade var jag var så att jag kunde ringa efter en taxi. Svårare än så var det inte! Så länge man har pengar så kan man inte gå vilse, typ.

Tog hur som helst taxin till Habaneras där jag gjorde det jag är bäst på, shoppade. Killarna hade inte kommit än då det var meningen att jag skulle möta upp dem med bussen... Men jag sa åt dem att ta en taxi dem med. Det var jag, Rasmus och Torsten (som uppenbarligen heter Andreas?) som strosade runt kring affärerna den onsdagseftermiddagen.

Efter shoppingen käkade vi på KFC, sen åkte vi hem till dem och förfestade innan vi gick ut och gjorde bargatan osäker. Jag och Rasmus möttes i två biljardmatcher med. Första vann han med en boll, andra matchen utklassade jag honom i. Grymt.


Make a wish and hold on tight


Jag har ju helt glömt bort att visa mitt hår sedan jag klippt det, det är som sagt knappt någon skillnad. Sen är det ju två helt olika bilder, haha. Men i alla fall...

Före:


Efter.


Jag har lugg nu jämfört med innan, men trollhåret är lika stort!

We did it all for the glory of love


Imorgon är det lillördag och förmodligen fest. Det gör inget om man är bakis samma dag som man börjar sitt nya jobb, jag börjar ju inte förrän 23.00. Imorgon är det även löning för många (även mig) vilket innebär att en liten runda på Habaneras är på sin plats! Det blir dock inte mycket shopping för mig kan jag säga redan nu. Håller på att spara till en TEFL (int. eng. lärar-utbildning) och en Thailandsresa. Dessutom ska jag shoppa med fyra killar så jag skulle vilja se det som att jag åker med som smakråd mest :)


When you wish upon a star


Det blir mycket tid över för att fundera och jag har kommit fram till lite olika saker jag vill göra i livet. Redo?

Efter Torrevieja ska jag nog flytta vidare till Sevilla (flyg med Ryanair för 164 kr) och gå en Internationell Engelskalärar-utbildning.

Efter det ska jag komma hem, semestra i Thailand och fortsätta leva mitt drömliv.

Väl hemma igen ska jag söka sommarjobb hos STS som Aktivitetskoordinator på språkresor runt om i hela världen. Man ska helst vara 23 år för att jobba för dem, jag fyller 20 kommande sommar. Dock hoppas jag kunna vara den där speciella stjärnan som lyser lite starkare än alla de andra stjärnorna på himlen, så att jag i alla fall får komma på en intervju.

Innan dess behöver jag såklart jobba och kanske får jag komma tillbaka till Stanton's. Beror på lite olika saker som jag tror ännu är inofficiella.

Annars ska jag söka runt på lite olika ställen och även söka extrajobb som vikare på Skogstorpsskolan. Går allt enligt planerna kommer jag i alla fall vara en behörig lärare i engelska.

Det var nog allt för tillfället.



Tjing!

Not everything I do depends on you


Jag sa ju att jag skulle på intervju idag, snackade med ägaren igår istället och jag ska komma och provjobba på torsdag! En tjej slutade igår, en tjej slutar på torsdag och både jobbade som inkastare så chansen är rätt stor att jag får jobbet. Jag ska alltså jobba som inkastare. Kan nog bli bra tror jag. Jag gillar att träffa nya människor och det gör amn ju definitivt som inkastare. Lönen suger €30/kväll men å andra sidan har jag sparat massa och gör inte av med €30/dagen här ändå (förutom vid shopping) så det är mest bara en kul grej. Något att sätta i CV:t liksom.

Jag ska inte ta ut segern i förskott men jag har en bra känsla om detta. Stället heter OK PUB och det är där den söta hunden håller till :)


You are not alone


Gör så här:
1.    Lägg upp bilden nedan i din blogg.
2.    Berätta om något som känts och varit svårt för dig genom åren.
3.    Uppmana dina läsare att sprida budskapet vidare!



http://bris.blogg.se/

Jag vill inte gå in på detaljer, men en gång ringde jag BRIS när jag hade det tufft på jobbet.
Ring BRIS om du behöver, tveka inte :)
- Sprid budskapet!

Live's a hell I'll never get out of alive


Igår var det skumparty. Lillie och Joel stannade hemma så jag drog dit med Rasmus, Johan, Torsten, Oscar, Oscar och Erik. Trevliga tjommar från Småland som jag träffat här. Först var det lite förfest hos dem, sen i stan längs bargatan och sedan var det skum som gällde! OZ stänger vid åtta men jag var (redan) hemma runt halv åtta i morse och sedan dess har jag inte gjort mycket annat än att dra mig i sängen och spela kort.

Vaskningstrenden har spridit sig till Spanien


"Mobilen som tål allt!" - Förutom 15 knivhugg.

Dancing in the moonlight


Hallå hallå! Bjuder på månadernas sämsta uppdatering. Gör jag inget finns det ändå inget att skriva om. Ikväll ska jag dock till OZ, skumpartyt. Hoppas jag kan hålla mig ifrån att drunkna.

Ska käka, duscha, och kolla på sista filmen i Sagan om Ringen trilogin innan jag drar. Nu börjar Bones igen efter pausen.

Puss!

You can't make your heart feel something it won't.


Jag skiter i om jag sabbar ekosystem och att hela planetens existens ställs på sin kant.

UTROTA MYGGORNA!

Jag har 10 myggbett på baksida lår/vad på ett 25 cm område. Lägg till att jag är allergisk mot insektsbett. Det ser vidrigt ut, därför langar jag ingen bild.

I can't make you love me if you don't.


Vi käkade kinamat idag, igen. Från samma ställe som sist. Denna gången tog vi med oss maten hem (billigare + att man slapp den dåliga servicen).


Jag käkade vårrulle och stekt ris med kyckling och thaicurry.

Efter detta spelade vi kort och yatzy, samtidigt som vi kollade på Sagan om ringen, sagan om de två tornen, eller vad den nu hette.

You can't get no love without sacrifice


Godmorgon! :)

Låg uppe halva natten och kollade True Blood, hoppades även på tag på myggan/myggorna som cirkulerade runt i mitt rum. Det gjorde jag inte. Vilket i sin tur innebar att jag vaknade med ett myggbett på armen/foten/armhålan och bästa stället ever, precis under ögat. Aioli hjällper vissr inte längre. Fick även sex stycken när vi spelade kort igår kväll. Det känns som att det bara är mig dom ger sig på. Lillie läsa även högt för ett tag sen från en myggartikel på aftonbladet. De söker sig till överviktiga.. hrpfh, kul.

Dagens planer är inga om få. Vi behöver nog handla men mycket mer än så är det inte. Jag uppdaterar vid ytterligare information.

Nyvaken.

You look into my eyes and lie those pretty lies.


Idag har det varit dåligt med inlägg. Varför? Hmm, vi har spelat kort hela dagen. Samtidigt som vi kollat på film (Sagan om ringen & Inte utan min dotter), och när vi inte gjorde det låg jag vid poolen/åt. Slappt liv, huh? Vi testade en annan kinarestaurang idag, inte den vi varit på två gånger tidigare alltså. Denna ligger även mycket närmre. Maten var godare än på den andra, dock var servicen sämre och priserna högre. Man kan väl säga att det liksom väger jämnt då.
Här kommer bilder på min mat; kycklingsoppa, nötkött med champinjoner och ris, fruktsallad (= konserverad frukt).
Ser inte så aptitretande ut på bilderna, men jag åt mig mätt och är fortfarande mätt! :)



Äter man på rätt ställen så är det billigare att äta ute än att handla och laga mat själva. Ibland.

Thank God it's Friday


Trött på att sitta inne. Det ligger även bara en tjomme ute vid poolen så dit ska jag bege mig nu! Det jobbigaste med gemensam pool är de dagar då alla barnfamiljer badar, samtidigt... Men man ska väl inte klaga, vi har ju i alla fall en pool! :)


It slipped my mind


Jag glömde ju! Igår, eftersom klockan passerat 00.00, var det exakt ett år sedan jag fick körkort! Tänk vad fort tiden går, minns uppkörningen som om den var igår :)


The bigger person


Vi orkade faktiskt inte med att festa idag, blir nog imorgon istället. Idag har vi spelat massa kort och tagit ett nattdopp i poolen.

Jag lovade ju er bilder från mataffären nära oss, här kommer dem! Jag skippar att lägga ut både kaninerna och hönorna.

Frukten plockar man och väger själv. Precis som vid självscanning i Sverige. I större affärer väger dom frukten åt en.


Utbudet på oliver är löjligt stort


När vi gick hem såg vi denna söta bilen...


Som förmodligen inte har någon handbroms.


You put on quite a show, really had me going.


Jag mår skit, som förtjänat. Dagen har fortsatt i samma skitiga veva, förutom att Lillie gjorde frukost. Det var bra, tack!
Det känns som om någon drog bort mattan under mina fötter och sedan dess har jag famlat runt i ett okänt mörker. Filosofiskt, huh? Jag kan om jag vill... Vet inte om jag orkar festa ikväll igen. Får se lite senare. Måste ta tummen ur röven och hoppa in i duschen i alla fall. Alla röker överallt, både inne och ute, så jag stinker askfat typ. Får mig bara att må mer illa.


Won't let you get away


Äsch, vem försöker jag lura? Klart ni ska få bilder! Det är ju inte så att jag har något bättre för mig direkt ;) Jag ska förresten på (spansk!) arbetsintervju på måndag. Scary.

Samlar pluspoäng genom ägarens hund. (Ägaren till höger)


Det var nog dom som var okej att lägga ut här.

Tjing!

Girls on the dancefloor.


Kvällen bjöd visst på en spontan utgång. Vi träffade ett gäng trevliga svenskar som vi ska festa med imorgon (en fyller 25). Bilder kommer imorgon. Jag är för påverkad för att göra något annat än att kolla på True Blood.

Oh, happy day!


Vet ni vad? Jag har fått tillbaka min facebook! Även min mejl. Hur bra?! :D Det var nog allt, nu måste jag ta igen lite saker. Wohooo!


I wanna be your friend not your enemy


Jag och Lillie har just klippte oss. Skönt att få bort de slitna topparna. Solen sliter rätt bra på håret överlag med. Kan lägga upp bilder senare, fast man ser typ ingen skillnad... Vi har inga direkta planer idag, poolhäng och laga mat hemma.

Slänger in ett inlägg senare med bilder. Tjing!

Even when the hope is gone, move along.


Kollade just klart på The A-Team. Riktigt bra film, rekommenderas starkt! Vidare förklaring behövs inte, se den bara. Att galet läckra Bradley Cooper är med i filmen är ju bara en extrem bonus. Yummie.


Your hands aren't mine to hold


Vi åt ute ikväll. Jag beställde en capricciosa, med tanke på att jag inte fick behålla min senaste i magen. Stället vi käkade på låg längs strandpromenaden, så här kommer bilder från promenaden dit.


Little miss sunshine


Idag har det spelats massa Yatzy. Jag vann 2/3 matcher och är rätt stolt över det, trots att det är tur-spel.
Imorgon ska jag och Lillie klippa oss. Det blir till att gå upp tidigt för vi har bokat tid till klockan 13.00. Jag sover ju till 16 oftast.

Idag fyller min moster och hennes dotter, min kusin, år. Grattis till dem! Hoppas ni får en toppendag :)

Det är 30,9 grader ute just nu så nu ska jag hoppa i poolen!



Puss!

Me, myself and I


Jag kan inte sova. Jag är inte trött. Jag är på jakt efter en mygga. Jag är varm. Jag tänker för mycket. Jag vill ha ett elektiskt mygg-rack. Jag kan inte ligga still. Jag är för rastlös för att blunda. Jag är törstig. Jag dödade precis en mygga. Jag är tät i näsan. Jag kan inte andas ordentligt. Jag tänker ännu mer. Jag hatar hackern som hackade sig in i mitt liv. Jag kollar runt på facebook. Jag ska testa mina nya bandeau bh:ar. Jag vill krama mina tjejer. Jag vill gosa mig in i lurviga Bobby. Jag vill krama min familj. Jag längtar inte hem till Sverige. Jag längtar efter en 'höra-hemma' känsla. Jag vill power-walka. Jag önskar att min lampa inte glappade. Jag vill inte vara arbetslös. Jag vill kunna resa i tiden. Jag funderar på om en Gävle-flytt hade varit något. Jag undrar om min spanska har förbättrats. Jag känner mig stressad. Jag vill göra så mycket och är rädd att tiden inte räcker till. Jag önskar jag gillade lök. Jag vill kolla på hockey. Jag önskar att jag inte höll fast så hårt i saker och ting. Jag hoppas jag får jobb för STS. Jag skall försöka bli bättre på att hålla mina löften till mig själv. Jag måste sluta överanalysera onödiga saker. Jag skall inte sakna saker från det förflutna. Jag skall leva mer för dagen. Jag vill inte var rädd för att vara ensam. Jag måste försöka sova.


It's raising my adrenaline



She took the midnight train going anywhere


Otroligt nog fanns jeansvästen kvar! Trodde allt hopp var ute, men icke :) Det var absolut inget storshopping idag, vi åkte mest dit för västen/matens skull. Så här kommer bilder från dagen.
Vi åt på Foster's Hollywood. Shoppade och handlade mat. Shoppingen kommer i ett senare inlgg.

Jag och Lillie delade på samma förrätt som sist. Nedan ser ni min och sedan Lillies huvudrätt. Joel käkade det jag och Lillie åt senast. Hänger ni med?

So long suckers!


Nu drar vi till Habaneras!


So long suckers!


Nu drar vi till Habaneras!


Don't stop believing


Idag fyller min fina vän Linnéa 19 år. Hoppas du får en toppendag på Liseberg älskling, jag önskar jag hade kunnat vara där :)


Eureka!


En upptäckt har blivit gjord. De dagar jag äter aioli får jag inte lika många myggbett som vissa andra dagar, som när jag inte äter aioli. För er som inte vet vad aioli är (Gud hjälpe) så är det en majonäsliknande massa baserad på olja, äggulor och vitlök. Det är ju känt att man kan köpa vitlökshalsband till hundar för att minska fästingbett. Fästingar = blodsugare, därav kommer även myten om att vampyrer inte tål vitlök (vilket de faktiskt gör, hihi). Gäller även detta myggor tro? Är jag efter, är det också ett känt faktum? Annars säger jag precis som vår vän Archimedes gjorde vid sin grymma upptäckt, EUREKA!

Fast att dömma av storleken på flugorna här, så är det kanske dem man ska oroa sig för...


That's what girls do


Avslutade just ett skype-samtal med Prim och Carro, dom är så härliga! :) Fast det stod någon unge bakom häcken och skrek "Hallååååå" hela tiden. Såna är det okej att slå, skämt åsido. Jag tog en massa hrm.. fina stillbilder på dem, men de kan jag inte hitta. Var hamnar dem?

De nya som vi trodde var svenskar är nog danska. Drar den slutsatsen med tanke på att jag typ fattar vad dom säger, samtidigt som jag inte förstår ett skit.

Har målat naglarna idag i ljus pastellgrön och på mig har jag mina nya marinblå playsuit. Suger på outfitbilder, så ni får försöka föreställa er hur den sitter på. Himla ambitiös bloggare här borta, yeah!



Truth to be told, I miss you


Vi åt våran söndagsmiddag ute idag. Vet inte vad stället hette, men det låg längs strandpromenaden. Maten var god och jag blev groteskt mätt på min gigantiska hamburgare med pommes. Jag beställde allt själv, på spanska. Fick till och med hamburgaren utan lök. Woot, woot!



Vi har fått nya grannar idag med, såg ut som svenskar, två unga par i våran ålder typ. Kanske får gå över och hälsa en dag, alltid roligt med nya människor!

För tillfället sitter vi och kollar på Girl Next Door, den går på femman. Jag kollade varken på Prince of Persia eller True Blood när jag sa att jag skulle göra det, har fastnat framför Glee, säsong 1. Blir nog klar med säsongen inatt. Efter det rullar allt på som vanligt :)

Tjing!

When I think of you, I don't feel so alone.


Jag lovade lite bilder. Idag får bara utanför huset, vi har inte städat inomhus...

Första bilden är tagen framifrån. Andra bilden är vyn man får om man lämnar huset och kollar åt vänster, tredje bilder är utsikten åt höger.


When I think of you, I don't feel so alone.


Jag lovade lite bilder. Idag får bara utanför huset, vi har inte städat inomhus...

Första bilden är tagen framifrån. Andra bilden är vyn man får om man lämnar huset och kollar åt vänster, tredje bilder är utsikten åt höger.


We were never in love.


Okej, jag ska inte lägga upp några flådda kaniner. Vill ni se hönor istället kanske? Eller så skippar vi alla nakna djur. Idag har vi inte heller några planer. Sitta hemma och jäsa typ. När vi alla mår bättre ska vi till Habaneras och gå en runda, jag är så extremt sugen på en jeansväst. Hoppas den finns kvar. Lillie är sugen på en jeanskjol och friterad ost, så vi ska även äta på Foster's Hollywood. Jag ska ha en stor köttabit! Yummie!

Maten vi fick senast på Hollywood.


Always look on the bright side of life



Seg dag. Käkade hemma idag med efter en sväng till affären. Pommes och nuggets stod på menyn. Svenska studenter i Spanien på studentbudget, that's us!

Fick ett sms tidigare om att jag var bjuden på fest/bartömmning, najs! Dock är jag ju inte hemma. Varför får man inga såna sms när man faktiskt kan? Nåja, hellre Spanien.

Jag är ledsen men jag ahr inget nytt att komma med, livet är lugnt och det sätter tyvärr bloggen i en tråkig sits. Ska ta med kameran nästa gång till affären, den ahr ni ju inte fått se än. Inte heller har ni fått se huset. Det kan jag ta kort på imorgon. Både in- och utvändigt. I affären finns det hela flådda/rensade kaniner. Dem ska jag plåta, hoppas inte dom har något emot det. Dem ser lite läskiga ut, de stirrande/livrädda ögonen sitter kvar...



Nu ska jag kolla lite Glee, säsong 1 och innan jag somnar ska jag även se filmen Prince of Persia. Jag såg Predators igår. En liten besvikelse måste jag säga. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, inte det i alla fall.

You wrapped my heart round your little finger


Joel har varit sjuk i ett par dagar, Lillie har börjat få ont i halsen och jag snorar något extremt mycket. Vi håller nog alla på att bli lite sjuka. Kanske skippar vi beachpartyt ikväll? Får se hur vi känner oss.

Har inte så mycket annat att komma med idag. Vaknade för 40 minuter sen ungefär och har sedan dess käkat frulle och kollat friidrott. Vi hörs ikväll igen :)


Oh darling, I wish you were here


Ännu ett oväder har dragit förbi ikväll, det var väntat med tanke på all blåst som legat på idag. Det är 24 grader ute, skönt, det är ju nästan så man får ta på sig en tröja när man går ut.

Jag ångrar att jag inte tryckte ner mina träningsskor i väskan. Det springer i benen på mig när jag bara sitter hemma, dock gör värmen att man inte orkar med att göra något annat. Jag behöver ett jobb. Börjar få lite panik. Måste ta mig in till stan och söka mer, eller gå tillbaka till de tidigare ställerna jag sökt på.

Nu ska jag kolla True Blood. Tog en powernap runt 22 snåret så nu kan jag inte sova p.g.a. det.


I swear I won't forget you


Skypade med mor, syster och Bobby idag. Saknar den lilla killen, min lilla Bobby-baby.
Lustigt nog ligger det massa bilder på minneskortet från i vintras som jag raderat för längesedan. Datorn är helt ny med men ändå är bilderna där. Hmm. Nåja, det är fina bilder så det gör inget.




Har kollat igenom massa bilder på senaste, här är en på mig och Fican en varm sommardag.



Saknar ridningen. Tiden jag och Johanna hade tillsammans med Oliver och Magnific var en av de bästa i mitt liv, utan tvekan. Trots allt jobb och ansvar man får som djurägare så är det värt det, alltid. Oavkortad kärlek och oändlig lycka är vad man får tillbaka.
Nu springer Fican och Oliver tillsammans på Trapalandas evigt gröna ängar.

Sleepless in Torrevieja


Jag brukade älska att sova. Mitt på dagen kunde jag gå upp till mitt rum, stänga in mig och bara sova. Att bara kunna stänga av sådär var fantastiskt! För en liten stund var allt lugnt, alla bekymmer var ur världen, för vet du varför? Jag sov. Jag var tjejen som somnade på lektionerna om jag var det minsta uttråkad. Jag var till och med tjejen som nästan somnade när jag körde bil. Det var min grej, att somna så fort jag var rastlös/uttråkad. Min syster länkade mig en sida om folk som somnar när som helst, hur som helst. Så illa var det.
Nu för tiden kan jag inte sova. Det är varmt och svettigt. Takfläkten är på men jag vrider och vänder mig, som i ångest, i ett försök att få fläkten att nå alla delar på min kropp samtidigt. Det är inte längre skönt att sova, det är inte kul. Det är en jobbig sak jag gör endast för att jag måste. Klockan är i skrivande stund 5.15 och ännu har John Blund inte infunnit sig i mitt rum.



Nu har min fot somnat i alla fall, dock tror jag bara det kommer hålla mig vaken längre.

Here you come again


Känner mig som en riktig goody two-shoes just ju. Lillie och Joel sover, tror jag. Så jag har sopat hela uteplatsen och plockat bort döda löv. Jag har diskat och torkat bord/övriga ytor. Har även sopat lite inomhus och släng soporna. Allt detta till god musik såklart. Börjar bli lite hungrig så har nyss klämt i mig en frukt men jag ska se om turturduvorna är vakna snart så jag kan fråga vad vi ska äta ikväll. Är inte sugen på något speciellt, vill bara ha något i magen.

Hade ingen bra bild att ge er, så jag tog kort på utsikten jag får om jag kikar ut genom fönstret från "grogg-hörnan".

I can give you what you want


Har inte bilder att bjuda på från våran utekväll. Tur är väl det. Att ta med kamera/mobil vore att mörda sin mekaniska pryl. Innan själva skummet började ösa ner igår stod dom och sprutade ner alla med något som liknade en brandslang. Vi var alla dyngsura in på skinnet. I skummet sen, wow. Ett tag trodde jag att jag skulle drunkna så jag sprang rakt in i en tjej, hon kollade på mig som om jag var från en annan planet och sen sa hon: "What are you doing?" haha oops. Sjukt mycket skum! Sminket kunda man ju vinka hejdå till.
Under kvällens gång kom det även fram två tjommar och började snacka svenska med mig.
Jag: "Hur visste ni att jag var svensk?"
Dom: "Jo, men du har liksom svenska drag." - Yeah, right.



Jaja. det var en snabbgenomgång på kvällens påhitt. Nu är det frulle som gäller!

Living is easy with eyes closed


Ikväll är det fest, big time. Vi handlade mat tidigare till kvällens tacobuffé och passade på att slänga med en persikolikör. Jag har nu officiellt en ny drink jag valt att kalla "Goya" då den påminner mig om drinken jag och Lillie fick när vi var ute i Gävle på just, Goya. Vodka, persikolikör, jordgubbslikör, ½ apelsinjuice ½ sprie. Yummie.

Pappa undrade om det skulle bli en sen kväll. "Nej det tror jag inte" Blev mitt svar, fick för mig att skumpartyt slutade fyra. Det visade sig att det börjar fyra och slutar typ 8. Så nej pappa, det blir inte sent. Det blir tidigt :)

Före.


Efter.


Nu ska vi fixa oss lite!
Tar inte med kameran, rädd för fuktskador. Dock ska Paowgo hålla till på OZ ikväll med, blir det ett möte fastnar det inte på bild. Ni får helt enkelt lita på mitt ord. (Jag lovar att hälsa från er, Linnéa och Pernilla).

How do you let go of something that's not yours?


Hmm, jag trodde verkligen jag hade uppdaterat idag, tydligen inte.

Hur som helst! Idag har jag kollat på Clash of the Titans, äntligen, och den var så bra! Jag vet att man vanligtvis faller för huvudkaraktären, men under hela filmens gång bad jag för att två andra herrar skulle överleva.


Eusebius och Ixas, mer kända som Nicholas Hoult och Hans Matheson.

Lodis-stilen är rätt het ändå. Johnny Depp är ju t.ex. sitt snyggaste i Pirates of the Caribbean filmerna. Inte för att ovanstående tjommar ser ut som några lodisar, men ni förstår vad jag menar :) Sunkigt-svettigt-smutsigt-snygga.

Idag har vi även badat i poolen. Snart ska vi ge oss av för att handla mat, vi ska för första gången inte äta ute och hemma bjuds det på tacos. Efter maten taggar vi inför kvällens upptåg, skumparty! :)

I really wanna kiss you but I can't


Det har varit ett riktigt oväder över oss ikväll/natt. Åskan mullrar och blixtren blixtrar. Regnet öser ner och dränker Lillies tvätt som hängde på tork. Hoppas inte den slår ut Internet, vad ska jag då hitta på?! Lägga mig bredvid poolen med en bra bok i handen kanske... lät ju inte heller så dumt faktiskt. Fast det låter nog skönare i teorin. Jag är inget stort fan av den kvava värmen som ger mig andnöd. Missförstå mig inte, jag trivs! Men jag tycker inte om att pressa, bara när jag gör det för min egna skull, på mina villkor. Nu tänkte jag kolla på en film som heter Sleepers från 1996 med bland annat Brad Pitt och Kevin Bacon i ledande roller. Lustigt. När jag var liten förstod jag aldrig vad folk såg i Brad Pitt, sen blev jag äldre.

Lite småläskigt att han bara är ett år yngre än farsgubben min.

Är dock inget fan av hans nyodlingar i ansiktet.

Give me the key to your heart


Hej små vänner :)

Uppdateringen har inte varit den bästa idag. Jag har dragits med huvudvärk som vägrar ge med sig så jag har bara kollat film hela dagen. Karate Kid och Remember me. Kollade även på A walk to remember mitt i natten när jag inte kunde sova. Ska även ladda hem Clash of the Titans och Predators, men det gör jag en annan dag. Insåg till min fasa att man faktiskt kan se rätt tydligt att jag inte solat baksida en enda gång detta året, typ. Max 20 min i så fall.

Vi åt nere vid stranden idag, spaghetti och köttfärssås åt jag. Blev dock grymt besviken på den yttepytte portionen jag fick, blev inte mätt och tog en glass efteråt.


It's eating me from the inside


Tänk er detta (klicka in) rycket. Lägg till x antal myggbett, myggor och en dunkande huvudvärk, (ta bort resterande faktorer). Eller har ni kanske haft nässelutslag nångång? Åh! Det är så hemskt att man bara vill krypa ur sitt skin och lämna det att ruttna... Hur som helst, vet ni hur det känns? Då vet ni hur jag kände mig idag klockan 7.23. Spanska myggor är lömska jävlar, handlar utan att synas typ. Jösses, vad jag önskar att jag hade tagit med mitt elektriska myggrack. Som sagt så blir myggbetten bara fler och i denna hettan med ett kliande kropp + huvudvärk kan man inte förvänta sig så mycket sömn. Har fortfarande lite huvudvärk trots två svalda Avledon. Hoppas det går över snart, jag hade velat ligga vid poolen idag.

Myggjävlar




Uppdatering. Nu har myggfan bitit mig i tinningen.

Haunted by memories


Vi käkade på restaurang Chino Mandarín där vi redan ätit en gång tidigare. Denna gång åt jag kyckling i samma stuk som sist, fast med ananas istället för apelsin. Inte alls lika gott. Kycklingen som jag hade hoppats skulle vara stekt, var friterad i extremt tjock deg.. Jag blev i alla fall mätt på min trerätters bestående av soppa, kyckling med ris och en chokladglasskula.





På vår väg hem sprang vi på en kackerlacka. Jag flydde fältet men Lillie sa att: "Vi måste döda den innan den lägger ägg!". Så Joel klev fram som mannen i huset, med Lillies sko i högst hugg. Utanför vårat hus växer även en Aloe Vera växt som jag snodde ett blad ifrån för att smörja mina myggbett, som bara blir fler och fler.


I'd give up forever to touch you


Första säsongen av PLL består av 10 avsnitt, om mina källor stämmer, jag har sett de 9 som kommit ut. Nåja, nog om det.
Joel är här nu och vi ska snart gå och äta, gott, har bara ätit en frukt idag.  Den där nya favoriten som jag inte ens vet vad den heter. Det blir hur som helst kinesiskt idag igen. Kanske ska klämma i mig några Doritos innan men så jag inte svimmar i hettan. Ett glas vatten skulle sitta fint med. Inte så sugen på att få värmeslag.

Känner mig sunkigare än sunkigast idag så ni får inte ens en ful cambild.

På återseende.

Obsessed


Godmorgon säger jag som just klev upp. Hade täkt lägga mig tidigt eftersom jag var ensam hemma, men hockey-googlandet över gick i serie-tittande. Låg uppe och kollade på min nya besatthet, Pretty lillte liars, till klockan åtta. Ni måste verkligen se det!

Nu ska jag kolla vidare :)

Puss!

Pretty Little Liars


Åh, är helt hooked på nya serien "Pretty little liars". Den har ännu inte kommit till Sverige så vitt jag vet, men håll ögonen öppna så ni inte missar den. Annars kan ni kolla serien online på denna sida.



Gah dom är ju så jäkla snygga med!

Miss you already


Sitter ensam hemma och känner mig allmänt ensam. Kanske inte så konstigt tycker ni? Men ibland kan man vara helt ensam utan att känna sig ensam. Man kan även vara omringad av människor, främlingar som vänner, och ändå känna sig mest ensam i hela världen. Förstår ni? Så istället för att kolla på depp-klipp på youtube som jag brukar, kollar jag på tv och googlar hockey.


Dale Clarke heter snubben ovan. Han är ny i Brynäs för den här säsongen men verkar hemma i laget då han i första träningsmatchen mot Södertälje gjorde ett mål. Tyvärr förlorades matchen med 5-3 ändå men man kan glädja sig åt detta repotage ur Aftonbladet istället :)
Åh! Vad jag kommer sakna hockeyn under den tid jag är borta. När jag kommer hem ska jag sova på hotell i Gävle och gå på två hemmatcher i rad, med eller utan sällskap, jag har ju min hockeyfamilj! När jag blir äldre ska jag bo ett år i Gävle (minst) för att kunna köpa säsongsbiljett och gå på så många matcher jag vill!

Hold my heart in your hand


Ikväll bestod min mat av kebab i pita och Lillie åt hamburgare glömde ta kort på det. Vi åt glass till efterrätt, det tog jag kort på!



Jaha, vad händer annars? Svampbob stryker runt på stan som vanligt:



Lillie är på jobbet nu, de ringde in henne. Jag vill med ha ett jobb, jag ska fixa ett. Det klarar jag!

That's what you get


Hos manikyristen blev vi torterade. Vi fick samma tjej och hon verkade hata sitt jobb/liv. Inte nog med att hon var grymt otrevlig, hon använde en pinne att putta ner mina naeglband med, som hade gammalt torkat nagellack på sig. Sen använde hon en nagelbandsklippare på mig som nyss använts på tjejen bredvid (med negelbandsrester på). Under tiden hon klippte mina passade hon även på att klippa sina. Sen hade inte de vita topparna torkat innan topplacket lades på så det smetade ut sig o.s.v. Inget rengjordes och inte torkade dem lacket heller... Jag kan fortsätta ett tag men det var ju en €5 manikyr så vad kan man förvänta sig? Vågade inte ta en kamera bild så jag tog en cambild, då vi kan låtsas att dem ser bra ut.


You were always on my mind


Idag ska vi få våran efterlängtade manikyr. Klippningen får nog vänta ett tag, håret är ändå omöjligt fixa i denna luftfuktigheten. Det blir liksom en sista tjejgrej innan Joel kommer imorgon. Vi ska även äta i stan (som vanligt) får se vad vi kan hitta för gott idag. Har annars hängt massa vid poolen idag. Låg där helt själv och njöt, sen kom typ hela grannskapet och började göra bomber/skvätta ner mig så jag satte mig här för att få en paus.

Hörs ikväll!


Måste bara få tillägga att mina skype-kontaker är väldigt dåliga på att vara online...

Just keep pushing on


Det ligger ett tunnt molntäcke över himlen och det blåser. Skönt. Man behöver en paus från det där extremt varma hela tiden.

Jag gick förresten tillbaka till Keeper, ett ställe där jag tidigare sökt och babblade upp mina meriter fort som tusan medans ägaren synade mig. Han minns mig nog inte sedan sist så han log lite åt mina desperata försök att få jobb sa "You're good" och bad mig lämna mitt nummer (igen). Denna gången fick jag dock bättre vibbar än sist :)

Bakom Lillie ser ni stället jag sökte på.

I guess second best is all I will know


Det har varit en extremt lat dag idag. Har sovit bort största delen av dagen och funderar på att lägga mig snart för natten.

Vi käkade varsin jättegod pizza på La Casona och sedan gick vi till Temple för lite drinkar. Jag mådde dock sjukt illa efter att faktiskt tryckt i mig hela pizzan (med kanter) så jag gick och spydde upp den. Det var inte p.g.a. alkoholen, jag drack en halv liter vatten till maten. Vi båda var väldigt trötta och inte alls taggade på utgång, så vi gjorde det enda rätta och åkte hem. En måltid på Burger King frestade med tanke på att pizzan var det enda stadiga målet jag ätit idag, och den låg inte längre i magen. Stod emot suget efter en fettdrypande cheeseburgare och tog en frukt att tugga på hemma istället. Till råga på allt har vi missat nattens avsnitt av HIMYM, ve och fasa!



Nya favoritfrukten ser ni ovan, typ platt persika med vitt kött. Yummie :)

Tonight, we'll be partyanimals


Vi dricker drinkar i foaljen/terrassen/balkongen (vad det nu kallas), bara för att vi kan :)

There comes a time where you fade to the blackness


Så, igår vid 3.45 fick jag och Lillie för oss att vi skulle bada i poolen, bara för att vi kan liksom. Jag drog på mig mitt snorkelset och sprattlade runt i vattnet som om jag var fem igen. Lillie sparade sin snorkling till en annan dag.
Himla mysigt att simma omkring i poolen mitt i natten, fast lite läskigt med, jag är mörkrädd.

Nu ska jag käka lite frulle, hörs sen :)

Why won't you ever just let me all the way in?


Jag har funderat. Ni vet hur man jämt kollar på massa filmer á la Notebook-style när man är depp? Jag gör antagligen det, eller så kollar jag på massa sorgliga klipp från OTH på youtube. Varför? Mår men verkligen bättre av att se andras olycka? Ja, jag tror det. I alla fall av den sorten, för den sortens olycka slutar alltid lyckligt. Jag tror att innerst inne, när man sitter och gråter med alla TV/film-karaktärer så vill man egentligen vara i deras sits. Man vill vara säker på att man får det där lyckliga slutet. Villa, Volvo och hund, med ett bröllop där man själv får stå i centrum för en dag, klädd i vit spetsbakelse.

Ensam är inte stark och personen som kom på den frasen snackar bara skit.



"I am holding on for dear life, but I need you to need me back.
And why didn't you tell me about the kiss,
and why didn't you call me when you were away?
And why won't you ever just let me all the way in?"

Sophia Bush är grym i OTH.

Below the surface




Trosor från Blanco.


Mulifärgad transparent top i spets och plånbok från Blanco.


Tubtop och jeansshorts från Stradivarius.


Två bodies i militärgrönt och smutsvit, även dom från Stradivarius.


Svarta spets-höga-midjan-shorts från Bershka.


Marinblå playsuit med brunt, flätat läderbälte från Bershka.


Stringskor (som jag valt att kalla dem) från Marypaz.


Beiga kilklackar från Marypaz.


Bruna klackar i läder (som gjorda för mina fötter!) från Marypaz.


Happyhappyhappy :)

Nu ska vi kolla på en film med Julia Roberts som går på 3:an.

Looking for labels, looking for love.


Idag var det som sagt shopping som stod på schemat, då är Habaneras stället man ska hänga på.


Inne på Marypaz köpte jag och Lillie fem par skor tillsammans.


Vi 'lunchade' på KFC.


Köpte också varsitt snorkelset, kan ju komma väl tillhands någongång...


Lägger upp ett inlägg med vad jag shoppat så fort det hamnat på bild. Har även en kategori som heter "Spanien shopping" som man kan kika in på om man bara vill se all shopping jag gör/gjort här.

Tjing!

Without you by my side, there's no me.


Idag vaknade jag runt 13 snåret. Har läst lite Cosmo, käkar frulle och nu sitter jag här. Ikväll ska vi shoppa på Habaneras, ska bli riktigt skoj! Lovar även att visa upp alla köp här såklart :) Innan dess ska vi äte ute någonstans, och ta en dessert på Fosters Hollywood där vi redan ätit en gång tidigare. Vi orkade inte med desserten sist så vi tänkte att vi kunde ta den idag istället.

Annars har det inte hänt så mycket nytt. Man hittar nya myggbett på kroppen varje gång man vaknar, men det är väl även det mest spännande som hänt än så länge idag.

Vi hörs senare. Puss!

Just for you


Såhär mätt är jag nu.


Maten var god och som på alla restauranger som serverar asiatisk mat var portionerna gigantiska! Till förrätt fick vi en vårrulle size Donken-paj och resten av maten såg ut såhär:



Hela maten syns inte på bild, tog bara kort på det lilla jag lade upp på tallriken.
Till huvudrätt åt jag apelsinanka med ris.

Club can handle me right now


Har badat i havet, lite till i poolen och duschat. Inte konstigt att man tillslut ser ut som ett russin.



Nu är det dags för lite kinamat här i närheten. Tar med kameran så hörs vi ses.
Puss!

Welcome to our crib




Vi bor i huset man ser i bakgrunden på alla hoppbilder :)

Son, have you seen the world?


Vaknade för ca 1 timme sedan och lagade frukost till mig och Lillie, stekt ägg och bacon. Än har jag inte fått huvudvärk som jag brukar få av den rätten. Det blev varken klippning eller tidsbokning igår. Inte heller sökte jag några nya jobb, vilket jag måste göra snart. Jag vill inte skatta och det skulle jag bli tvungen att göra på Menfis t.ex.
Idag ska vi kanske till stranden en sväng, har faktiskt inte varit där än så det ska bli trevligt :)


Ring-a-ling


Smyckesutbudet här i Spanien är underbart! På två dagar har jag inhandlat 19 ringar i olika former och färger och jag älskar dem allihop! Vilken är er favorit? :) Klicka här för att se de tidigare inköpta ringarna.



Hit me with your best shot


Det blev mest lite marknadshäng idag. Vi åkte en åkattraktion som nästan tog livet av oss, sen spelade/sköt vi en massa. Vi sköt luftgevär och jag måste säga att jag är rätt stolt över min insats när jag fick ner 9 mål av 10. Med vår gemensamma luftgevärskunskap kammade vi hem ett pris. Tidigare under kvällen fiskade jag ankor, ville dock inte ha en leksaksbuss så jag gav bort mina poäng till en liten pojke :)


I've tried to go on like I never knew you


Har just hoppat ur duschen och målat naglarna, orkar inte måla om tånaglarna just nu men jag hoppas att folk inte är lika uppmärksamma på sånt som jag är. Jag lägger t.ex. märke till vilken färg folk har på sin toffs och om det matchar/skär sig med resten av outfiten, men det är ju bara jag som sagt... Lillie tar en powernap i sitt rum, ska väcka henne runt 21.10, sen ska vi på tivoli. Woho!



Kan knappt tro att jag just publicerade en bild på mina fötter. Fötter (även mina) är så sjukt fula.

So much of not enough


Tjing!

Har käkat frukost för en liten stund sedan, ja frukost. Snart ska vi handla lite för att fylla på kylen/skafferiet. Kanske blir det ingen klippning idag, man måste förmodligen boka tid. Sån panik är det dock inte. Jag ser fram emot kvällen på tivolit, det är skönt att inte behöva vara så vuxen jämnt.

Hör och häpna Paow och Hugo ska komma hit till Torrevieja på fredag, alltså ledsen Linnéa men starka bud på att man ska ta en bild med henne om man ser dom ;) Haha!

Vi hörs vidare lite senare. Puss!

¿Hablas español?


Hann även med att söka lite jobb idag. Kan nog bli svårare än jag trott p.g.a. lågkonjukturen som slagit till ordentligt här. Lämnade mitt nummer på två olika ställen. Blir troligen anställd som inkastare/servitris. Menfis och Keeper hette de två ställen jag sökte på. Tror jag har störst chans att få jobb på Menfis då ägaren blev imponerad av mina tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen. Ett minus var dock min dåliga spanska, men jag läser flitigt ur min spanskabok innan jag somnar så snart ska jag nog hänga med lite mer, hoppas jag. Imorgon ska jag även söka på en norsk bar och en irländsk. Kan aldrig skada att ha lite valmöjligheter om jag skulle ha turen att få det.

Mycket händer imorgon, jag och Lillie klippa oss hos en svensk frisör, känns tryggt. Under kvällen ska vi strosa runt på tivolit och roa oss. I slutet av veckan ska vi göra en 5 Euros manikyr, får se hur bra det kan vara, tror inte det skadar att testa.

Nu är det läggdags för mig, jag har redan lyckats vända dygnet totalt. Godnatt!


Tuggar på en klubba jag fick på Mondo Mondino, himla nyttigt.

Color me up


2 Euro/st - så jag fick med mig 10 stycken hem.
Fick även ett litet armband på köpet, storkund som man var.



Jag älskar ringar! Gick även en snabbis inne på Habaneras efter maten. Oj! så mycket fint där fanns. Dit ska vi lätt en annan dag för att shoppa loss.

I can't stand how much I need you


Är hemma efter en trevlig kväll med Lillie och ett gäng marokaner, ni har ju fått se vad vi fått göra tidigare idag, nu följer lite bilder på hur kvällen fortsatte.



Efter detta gick det utför med drink-bilderna så vi stack till Mondo Mondino och skakade rumpa så länge och mycket att jag fick håll.



Ska strax lägga upp ett inlägg med dagens fynd! :)

Sun-kissed skin



What to do?


Ligger nyvaken i sängen och väntar mest på att Lillie ska vakna. Idag ska jag få min födelsedagspresent av henne. Den består av tre olika lappar med sex olika alternativ på varje. Jag ska sedan slå en tärning för att se vad vi ska göra under dagen. Hänger ni med? Presenten är sedan att hon bjuder på mat och kvällens första drink.

Kameran skall hänga med under helda dagen, likaså tärningen. Jag lovar att dokumentera allt för att kunna visa er sen :)


I'm alive!

 

På flygplatsen


"Honey, I'm home! :D" - Det var det första jag skrev till Lillie när jag landat i Alicante, Spanien.
Efter att ha handlat lite varor till bl.a. frukost och sånt fixade vi oss för att träffa Linda (kompis som Lillie träffat här) i staden och äta lite. Blev hamburgartallrik som jag beställde in på spanska, typ. Vi kan låtsas som att jag gjorde det. Lillie beställde och jag sa: "Jag också", på spanska. Mäkta stolt var jag ändå. Vi hälsade på några andra vänner. Jag är inte van vid den spanska puss-puss-på-kinden-hälsningen än, lite obekvämt är det men man vänjer sig. Det inkräktar liksom lite i min privata bubbla. Nog med snckandet, allt är hur som helst väldigt bra och varmt! :)



Vi avslutade dagen med en spådom som du även kan se på bilderna :)

Even though I know it can't be us I'm not sad, 'cause you're simply the best thing I never had.


Innan jag fortsätter packandet vill jag bara dela med mig av lite bilder från idag med med tanke på att jag inte bloggat på hela dagen. Det har bjudits på lite ridning och Rix FM festival.





Save tonight, tomorrow I'll be gone.


Jag åker imorgon. Det är helt sjukt. Den 29 oktober köpte jag min enkelbiljett till Spanien, Alicante och imorgon förbrukas den. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Tankarna snurrar runt i huvudet i säkert 453 km/h men ingen tanke stannar till tillräcktligt länge för att jag skall hinna uppfatta den och kunna skriva ner den här för er att läsa. Det pirrar i kroppen och jag tror att jag äntligen börjat förstå vad som gäller. Väskan är full, för full så jag kommer säkert få plocka ut en massa vilket suger. Det ska gå, jag ska inte få någon övervikt.

Jag är så stressad att jag inte kan röra mig. Jag sitter bara här och ser mina fingrar flyga över tangentbordet för ja, för inget annat fungerar just nu. Jag måste packa mina skor nu, det har jag inte gjort än. Undra hur mycket mitt handbagage väger...

Festbild från igår.

RSS 2.0