Tell me how you tolerate the things you just found out about


Kvällen bjuder på förfest hos Johanna och efter det blir det Bratt. Kanske dyker det upp någon efterfest, kanske inte. Jag tror ett helt gäng olika faktorer kan spela in där. Ikväll har jag på mig mina skyhöga Marble från Nelly.com matchat med svart pennkjol, oversize vit tee från Acne och Jared runt halsen. Rätt simpelt men stilrent. Jag lät Pi O välja min outfit, sista utgångsoutfiten i Sverige på ett tag. Spännande! Tänkte typ måla naglarna i chockrosa med för att sätta lite mer färg på tillvaron.



Puss!

You and I, collide


Jag fick packat tillslut, mycket mer än jag borde. Kläder på 16 kg ligger nu i min väska och ännu har jag inte packat de tunga sakerna som alla badrumsartiklar och skor. Vad detta är jobbigt! Har inte heller med några "snygga" kläder, utan mer sköna och jag-ska-bo-här-ett-tag-och-kunna-trivas-i-mina-kläder-kläder.

Gjorde min sista runda på stan idag, hämtade ut linser osv. Hutlöst att det ska kosta 450 spänn för 30 par endagslinser. Man kan ju inte hjälpa om man har synfel så dom borde absolut sänka priset på det tycker jag. Typ som att tjejer inte kan hjälpa mensen och måste köpa massa grejer till det med. Orättvist. Jag lever ett dyrt liv. Farmor och farfar kom förresten förbi igår och lämnade en orimligt hög summa som de ville att jag skulle ta med mig och leva på i Spanien. Himla söta dom är! Man kan liksom vara en en god farförälder och sen kan man vara en god farförälder. Dem är lätt det sistnämnda! All kärlek till Karin och Nils!

Tittade förbi min lärare Ingrid idag med och hämtade min var/höst jacka som legat där sen studenten. Hon är så himla härlig! Som avskedsgåva från klassen fick hon en bild från oss, den häger uppe i hallen och är bland det första man ser när man kommer in i huset.



Nu ska jag äta spaghetti och köttfärssås :)

I've caused my heart so much misery


I 30 minuter satt jag och stirrade på min resväska, sen somnade jag. Nu har jag vaknat till liv igen med en lätt huvudvärk på köpet, men är inte smärta bara ett teckan på att man lever? Jag pratade lite med Lillie som hade huvudvärk hon med, sen åt jag och efter det gick jag och stirrade på min resväska igen. Hur packar man ner sitt liv i en väska som får rymma max 20 kg? Med tanke på väskans egna vikt är vi redan nere på 15,6 kg. Jag ringde cityairline och får, tack och lov, ha min datorväska som handbagage utöver det "vanliga" på 8 kg. Då slipper man i alla fall dras med dem extra kilorna i den stora väskan. Jag bär hellre på mer.
Så hur gör man? När jag åkte till USA fick jag ha med mig 46 kg och lyckades packa mer än det. Hur/var börjar man? Nej, nu måste jag verkligen försöka packa. Än så länge har jag lagt i försäkringspapper och 11 olika nagellack i väskan. Det ska gå.



Har glömt säga att jag inhandlat en jättemysig och skön grå hoodie från Levi's. Kan lägag upp bild vid ett annat tillfälle om jag kommer ihåg det. Nu ska jag banne med packa min väska!

Heartache overload


Stanton's gone wild.


I don't like to be an ordinary girl


På onsdagkvällen lade Internet av, därav ingen uppdatering. Hur som helst så drog jag, Becka, pappa & Kristoffer till Träslövsläge för att äta på 57 grader nord. Hade på mig min svarta långklänning (hade inte på mig den hos farmor och farfar utan bytte till min andra långklänning med lite mer färg), kilklackar, blomma i håret och orange läppstift. Maten var helt suverän, mitt val för kvällen blev "Färsk pasta med gratinerade havskräftor". Yummie.
Glömde plåta maten innan jag högg in så det ser lite slabbigt ut.






Vi tog vår dessert på det kända Tre Toppar med de goda rånen.

I miss you quite terribly


Jag har inte bloggat sedan i tisdags, min lediga vecka visade sig vara min mest upptagna vecka hittills. Idag. fredag är den enda dagen jag inte har något planerat (förutom att hälsa på Ingrid och hämta min jacka som legat där sen studenten, växla pengar och hämta linser). Det är grått ute vilket gör detta till en perfekt bloggdag! Jag delar upp veckans händelser i olika inlägg, det ser mer strukturerat ut då och det blir även lättare att hänga med.

Kan dock tillägga att efter farmors goda mat (och tårta) i tisdags hyrde jag, Pernilla & Pamela filmen "Hachiko" som var väldigt fin, inte ett öga torrt.



I hate goodbyes


Ikväll bjuder farmor och farfar (läs; farmor) på mat. Hon är så himla duktig min farmor, jag gillar henne! Vet inte vad det blir än men är säker på att det blir fantastiskt! Hon har bjudit hem hela släkten för att alla ska kunna ta farväl av mig innan jag åker. Åh, tänk så himla stora Antonia och Isabella kommer vara när jag kommer hem!
För er nya läsare kan jag meddela att nästa måndag har jag packat väskorna och hoppat på ett plan till Spanien med enkelbiljett i hand. Där väntar redan min vän Lillie och vi ska påbörja det liv tillsammans vi tjatat om i tre år att få leva. Några planer/saker har ändrats men jag hoppas ändå att allt ska fungera bra.

Jag igår.
Jeans Pappas avklippta.
Linne Filippa K.
Bälte Lindex
Skjorta Second hand (25 kr!!).
Halsband Thomas Sabo.


Ikväll ska jag inviga min underbara svarta långklänning från Jeane Blush.

Remember me


Idag hämtade jag upp mina kusiner, Philip & Caroline, för att spela lite minigolf och käka i staden. Jag stod för allt för jag är sån himla tiptop kusin! Brukar verkligen vara jättedålig på minigolf, men idag fick jag 34 slag på 18 hål! Hur cool är inte jag?! Som max fick jag 4 slag och det var bara på en bana, i snitt fick jag alltså: 1,888888888888888889 typ, najs. Överlycklig skuttade jag fram till disken och sa: "Jag fick dagens bästa resultat! Jag fick dagens bästa resultat!!" I all exaltation glömde jag dock protokollet, hade varit en roligt minne. P & C fick vardera 50 slag. Bra, så slapp någon komma sist :)

Haha! Denna bilden är underbar! Ser ut som om Philip dyrkar solen, egentligen kastar han sin boll och råkade blunda samtidigt.


Tasty


Igår, måndag, åt jag, Becka & mamma på Laxbutiken. Varmrökt lax med romsås och potatis blev mitt val, gott!


Maybe not now... but someday?


Lillie tipsade mig och denna blogg och det gör typ ont i hjärtat av att kolla runt där för allt träffar så rätt. Det är lidande i dess finaste form och lycka när den är som bäst.


Do I know you?


Från och med i söndags är Stanton's Katta bara Katta. Jag har slutat, eller jag tror jag har det i alla fall. Dock tror jag aldrig man riktigt slutar på Stanton's om man inte bara varit där en sommar eller så. När jag kommer hem från Spanien igen tror jag att de kommer ringa om extrahjälp. Kanske, det beror lite på, men det ska jag nog inte dra här. På torsdag är det hur som helst personalfest och den ska jag minsann vara med på!
Regel nummer ett: Jag nobbar aldrig fest.

Förra personalfesten slutade på Bratt efter lek på Ästad båndgård.

Let's start over.


Hej små vänner. Det är Katta, tillbaka efter allt hackande. Jo, ni förstår min tidigare blogg (http://nilssonkatarina.blogg.se) blev hackad, så även min facebook, msn/hotmail och bloglovin.  Nu är jag tillbaka för att kunna skriva av mig som aldrig förr. Fingrarna har kliat dessa dagar utan blogg då jag inte kunnat uttrycka mig i text. Bloggandet blir snabbt och lätt ett beroende. Så, jag hoppas att ni följer mig som tidigare och att ni gamla prenumeranter hittar rätt snart.



RSS 2.0