My gift is my song, and this one is for you.


Det blev ingen grillning. "För sent", sa mamma. Pyttsan! Det är aldrig för sent för att grilla. Dock var hon iväg och handlade och kom hem med något grillbart gjorde hon inte. Istället kom det massa folk och helt plötsligt var det folkfest med vin, lax och romsås. Själv agerade jag osocial tonåring (får ju passa på med tanke på att man bara är tonåring 2 månader till), och bänkade mig framför TV:n och (såklart) hockeyn. Sverige vann, inte helt oväntat, mot Frankrike. 4-0 blev det för er oinsatta - som antagligen är lika ointresserade av att läsa detta om ni inte såg matchen.

Nu tackar jag och lillebror för ikväll. Vi hörs imorgon! Då ska vi upp tidigt för att inviga vår nybyggda altan med nya utemöbler i morgonsolens strålar. Sällskapar oss gör: mor, Becka, Kristoffer och Alfred. Två av mammas kompisar sover över med, (hur gulligt är inte det? Mamma och hennes vänner brukar ha sleepovers, det ska jag med ha när jag blir stor!), så de kommer förmodligen också medverka på frukosten :)

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: claudia

Nu har jag utset 3 vinnare,kika in och kolla om det blev du,annars anmäl dig gärna igen http://claudialovgren.blogg.se/2011/may/3-vinnare.html#comment

2011-05-07 @ 11:00:07
URL: http://claudialovgren.blogg.se/
Postat av: ida

Sv; Jag håller med! Men det är väl bara för att det går bättre för märket som priserna höjs. Men jag tror nog att jag ska beställa dom här --> http://www.runwaydreamz.com/2011shop/638.html dom här --> http://www.runwaydreamz.com/2011shop/450.html eller dom här --> http://www.runwaydreamz.com/2011shop/617.html.



Visst det finns ju liknande överallt, men dom här är liksom originalen så det känns liksom bäst med dom :P haha.

2011-05-07 @ 20:23:26
URL: http://fourways.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0