Denver Derby Party

 
Måndag och vi har nu startat sista veckan i skolan. Denna veckan har vi inte ens några lektioner utan bara prov och inlämningar. Jag har ett matteprov idag, ett onlineprov att göra innan klockan 17 på torsdag och ett forskingsarbete som jag arbetat på hela terminen att lämna in. Är inte dirkt orolig över något faktiskt. Vet inte om jag lyckas få A i allt igen, det är två lektioner jag pendlar mellan A och B i så det återstår att se vad läraren tycker jag förtjänar när väl betgen är satta. jag gjorde i alla fall mitt bästa.
 
I helgen var det Kentucky Derby Race. Har absolut inget att göra med Denver men här hålls den näststörta derbyfesten i USA efter den officiella i just Kentucky. Alla tjejer går runt i klänning och hatt medans killar strosar omkring i kostym. Himla trevligt event! Tror aldrig jag sett så många finklädda människor på ett och samma ställe. Efter partyt lyckades vi även komma in på den officiella VIP festen på Four Seasons, himla trevligt det med!
Annars allt lugnt. Ska försöka plugga lite matte nu innan terminsprovet. Snart ses vi Sverige :D Tjing!

The big 25

 
Hejhej!
 
Så nu är det såhär att jag fyller 25 i sommar (vilket jag är ganska säker på att alla mina 5 trogna läsare känner till). Tänkte ge mig på at önska lite "större" saker, men ber ABSOLUT INTE om att få hela betalt utan ber mest om bidrag som ni alla kan gå ihop och medverka i om ni vill. 
 
Jag har redan en klockor i både silver och guld (och ni som känner mig vet hur mycket jag älskar klockor (fick min första rosa läderklocka från Klockmaster i Falkenberg när jag var 6 år och har i princip inte gått en dag utan klockan sedan dess). Därför önskar jag mig nu en klocka i rosé guld, och eftersom mina tidigare är från Michale Kors skulle det vara kul att nu ha en från Marc Jacobs. Det finns massa fina men om jag skulle få välja helt fritt gillar jag det enkla, alltså inget blingbling eller överdrivna detaljer. Favoriten ser ut såhär:
Skulle den första klockan vara helt omöjlig att finna är detta även en bra kandidat:
Jag tror ni förstår vad jag menar med enkelhet och få detaljer.
 
Något annat som även skulle vara himla uppskattat är pengar. Jag vet hur extremt tråkigt det är att ge pengar men jag skulle hemskt gärna ta de pengarna och antingen resa till Thailand nästa år för att hälsa på mormor eller resa med min marknadsföringsprofessor till Costa Rica under en veckas tid och studera. Nu låter detta också supertråkigt, att önska sig något i 25års present som är skolrelaterat, men jag försöker väl se det som en möjlighet till att bygga på mina internationella kunskaper inom företagsverksamhet, marknadsföring och nätverkande. 

Där har ni i alla fall mina idéer för den kommande 25årsdagen. Det kanske dyker upp mer så småningom men det är vad jag har att komma med nu. Puss & Kram
 
 

Stay classy

 
Goddag!
 
Tiden springer iväg och nu har jag bara en vecka kvar i skolan samt en "prov vecka". Här i USA har man alla terminsprov under en och samma vecka i slutet så alla blir mer eller mindre galna och sliter sitt hår denna återstående tid av terminen. Jag har haft "turen" att inte ha så många just prov denna terminen utan mer inlämningar, det är skönt att inte behöva plugga sig tokig till ett prov men en inlämning/projekt kräver också mer tid och öga för detalj. 
 
Helgen var ganska lugn, våra två amerikanare flyttade ut i lördags eftersom de kände att de inte hade råd att bo kvar så de flyttade hem. Hyran har som sagt stidigt med $90 inför nästa år vilket är lätt irriterande men varken jag eller Lina har någon annanstans att bo så vi stannar, när vi kommer tillbaka i augusti ska vi dock börja kolla på andra ställen att bo på. 
Helgen bjöd också på lacrossematch som Colorado återigen vann. Slutspelet börjar på lördag redan men tror inte vi kommer ha möjlighet att gå eftersom de lördagen också bjuder på "Derbyfest" - ni vet Kentucky Derby Race när alla strosar omkring i fina klänningar och hattar? USAs näst största Derbyfest (förutom den i just Kentucky) hålls årligen bokstavligt talat i en park över gatan från vår lägenhet. Jag, Lina, Jennifer och Cornelia ska dra på oss våra finaste outfits och låtsar vara rika damer som spelar på hästar för en dag. Himla trevligt tycker jag, alltid kul att klä upp sig :) 
 
Här har ni ett smakprov på hur jag kommer se ut:
 

RSS 2.0