Dance all night

 
Gott nytt år alla fina!
Har ni inte sett filmen "New Years Eve" än är det hög tid att göra det, tror den kom ut förra året? Det är lite samma stuk som "Love Actually" och "Valentine's Day". Riktiga feel-good filmer!
Vm, barnen och Jessica är iväg och fixar sina naglar, en lyx jag inte har råd med så jag valde att ta sovmorgon istället. Vaknade runt 11-snåret, duschade och nu sitter jag här. Ikväll ska vi ut och göra staden. Jag, Jessica och Anna ska sova på hotell inatt och det är även där vi förfestar. Vet inte om de andra kommer förbi innan eller hur det blir, men det löser sig alltid. Jag hoppas ert 2012 har varit fantastiskt och att 2013 blir ännu bättre med massa roliga saker att se fram emot. Jag ska bli moster igen, bara det gör år 2013 fantastiskt redan!
Vet inte om ni har koll på "de nya" svenskarna så nedan har ni, som ni såklart redan känner till, mig och Angie. Joinar oss gör även brunetten Elin och blondinen Lina.

It's a brand new day, I know I'll be okay.

 
Jaha, nu var det ett tag sedan vi hördes igen.Livet här rullar på som vanligt, nytt i Sverige kan vara att farmor och farfar hår fått sig en webkamera i julklapp så nu kan vi skypa! Vilket vi redan gjort, jag är superimponerad över dem! Annars då? Sverige fortsätter vinna sina gruppspelsmatcher vilken känns bra och rätt då gruppen är relativ lätt. Här sänds bara USA's grupp på TV så har fått läsa på webben utan att se enda match. Brynäsarna verkar kämpa på bra, vilket glädjer mig.
Jessica, gammal au pair, är som sagt här med oss nu. Hon är supergo! Söt och trevlig, tror nog vi kan få riktigt kul på nyår tillsammans! Vi har varit och gjort barnens nallar, hängt på Dave and Buster's, (stor spelhall) då Alex födelsedag var i torsdags, och bara slappat. Helgen ser relativt lugn ut med. SKa eventuellt ut på en nykter runda ikväll och shoppa imorgon. Jag behöver egentligen inget men vill ha en beige clutch till min nyårsoutfit då jag bara har svarta och min outfit inte innehåller något svart alls.
Alla mina julklappspengar jag fått hemifrån (tack!!) kommer läggas på studier. Jag och Emma (och kanske Elin) ska till Los Angeles och ta en weekendkurs om amerikansk kultur för att samla ihop 4 av de 6 nödvändiga creditsen, och i och med att jag redan har 2 kommer jag vara klar med skolan i februari, skönt!

I could not have asked for more

 
Godmorgon alla bakissvenskar!
Hoppas och antar att er juldag var helt fantastisk och att Johanna tog det relativt lugnt detta året..
Jag har tagit det väldigt lugnt. Har mysit i min nya julklappspyjamas (som efter lite googlade visade sig vara någon läskigt dyr märkespyjamas) i princip hela dagen. I julklapp fick jag även presentkort på 4 grundliga inifrån- och ut tvättar av bilen, ett berlockarmband med berlocker typiska från Colorado, ett VISAkort laddat med $150 och massa godis i min julstrumpa. Jag visste att jag skulle få pengar och en pyjamas (eftersom min vm vet att jag kör collegestyle - t-shirt och trosor) så det andra var bara en glad överraskning! Biltvätt låter kanske jättetrist men jösses vad användbart! Speciellt när man cruisar runt i en vit bil.
Jag gav barnen presentkort på att göra sin egen nallebjörn (vilket jag kanske redan nämnt?) så det ska vi göra imorgon. Ikväll hämtade även jag och vm Debbie en gammal au pair på flygplatsen, tyska Jessica. Hon ska vara här till 4 januari så hon kommer hänga med ett tag.
Vi fick även snö igårkväll så när vi gick upp imorse var hela marken täckt. Vilken perfekt, vit jul :)


It was Christmas Eve, babe.

 
Jag är så trött så trött, och imorgon ska jag upp runt 7-snåret för att öppna paketen. Barnen vaknar runt den tiden och då får man se till att dra sig upp eftersom tomten kommer inatt och lämnar de sista gåvorna. Denna julafton har varit väldigt bra för övrigt. Släkten är jättesnäll och välkomnande på alla sätt och vis, man känner sig liksom som en del av familjen. Idag frågade även vm om jag ville stanna med den ytterligare ett år med dem, vilket jag jättegärna får om jag vill. Sa dock till henne att jag tror att ett år räcker för mig, sen är det dags att åka hem och ta tag i mitt liv. Inser sakta men säkert att jag inte kan resa runt hela livet, tyvärr.
Julmaten bestod varken av skinka eller kalkon. Istället slog vp på stort och tillagade beef wellington á la Gordon Ramsay.
I julklappsleken vann jag en flska vodka med karamellsmak, spännande. De säger att det ska vara jättegott i varmchoklad, så som vi anväder oss av minttu ungefär.

It's a very Merry Christmas

 
Vaknade 7:00 och kollade på Kalle och hans vänner med Sandra och hennes familj (tack för att ni lät mig klampa er julafton). Somnade sedan om, duschade, och skypade med släkten hemma på västkusen. God Jul på er allihop!

Nobody knows that she's a lonely girl, and it's a lonely world.

 
Jaha, då var det dags för jordens undergång (enligt mayaindianernas kalender). Antar att facebook kommer svämmas över av massa uppdateringar om detta så jag håller mig till bloggen. Nu får jag inte direkt välja vad jag ska göra min eventuellt sista dag då det är en jobbdag. Hade jag dock haft något att säga om saken hade jag velat att det skulle vara sommar så jag kunde samla alla mina nära och kära, sitta på Petters Brygga och äta hjärtchips medans vi såg solen gå ner en sista gång.
Det ser säkert lite ut för världen, men för mig är det allt, det är hemma.
Jag älskar er allihop. Farväl.

I miss everything about you.

 
Hallå där!
 
Idag har det skypats en massa, först med Sandra och sedan lille far. Innan dess hängde jag å gymmet ett tag. Har tränat relativt hårt varje dag denna veckan så benen höll på att dö, kunde knappt springa 1 mile då de bara släpade efter och jag var rädd för att ramla av... Har även tvättat två tvättar, handlat, lagat lunch till mig själv och förberett barnens middag. Det har även bakats bananmuffins och banankaka. Jag får en släng av effektivitet någon gång i veckan och då kan man faktiskt åstadkomma en hel del! Imorgon ska jag gymma igen, kommer gå ut hårt igen då barnen får lov efter imorgon och mina chanser att träna minskar markant. Ska även passa på att stanna förbi IKEA och köpa present till "Secret Santa" har tänkt mig glögg och ett glöggset. Alla klappar skall även slås in imorgon och sedan är jag helt redo för julen! Nu ska jag försätta städa köket en stund och vila innan barnen hämtas. Tjing!
Ser förskräcklig ut just nu så bjuddas på en gammal egobild.

I don't wanna be someone who walks away so easily, I'm here to stay and make the difference that I can make.

 
Hej!
Inatt snöade det en massor! Det ligger säkert minst 15 cm på marken och jag har varit så himla duktig att jag skottat både uppfarten och verandan. Förutom detta har jag hängt på Castle Rock's outlet med Anna (inte Sverige/Chicago Anna, hon har tyvärr åkt hem, så framöver komma Anna att vara österrikerskan om inget annat står). Ger er ett ansikte till namnet nedan. Jag tror vi kommer att bli riktigt bra vänner och hänga en stor del av min tid här. Cami hänger jag tyvärr inte så mycket med längre sedan henne bästa vän flyttade tillbaka, tråkigt men samtidigt känner jag inte direkt att jag saknar henne, hur hemskt det än låter. Jag tror att jag, efter en del resande och boende på olika orter, lärt mig att inte släppa folk för nära och veta när det är dags att låta dem gå. Anna hur som helst gillar jag bara mer och mer varje gång vi träffas! Hon skall även vara med och fira nyår med svenskarna och en av familjens gamla au pairer som kommer hit på tisdag. Idag strosade vi mest omkring då vi i princip var helt ensamma på outletsen eftersom vi gick ut i en pågående snöstorm. Vi lunchade Subway och hälsade på tomten.
Till Caroline som kommenterade:
Vad roligt att du hamnade på min blogg. Jösses vad liten världen är! Vad heter dina barn? Jag frågade Alex om hon kom ihåg dig men virriga som dom är verkade de knappt förstå vad jag pratade om, haha! Måste vara kul att åka tillbaka och hälsa på med, det kommer jag garanterat med vilja göra! Ha det så bra! Kul att du kommenterade :)

We both know the words are empty air

 
Nu sitter jag här i sängen igen, redo att lägga mig. Jag har slutat upp med att somna om efter att barnen blivit avsläppta vid skolan, antar att det går i faser men jag ska försöka att inte göra det till en vana. Idag slutförde jag min julhandling. Nu behöver jag inte köpa mer men kanske slinker in något litet ändå. Nu behöver bara alla klappar slås in också. Jag mötte upp Angie i Cherry Creek Mall och vi strosade omkring och spenderade våra Wrapp-presentkort på H&M. Lunchade gott och hade det allmänt bra. Stannade förbi tandläkaren och betalade räkningen, dock drog hon bara halva summan och lämnade det andra... ska ringa och kolla upp varför imorgon. Efter tandläkaren körde jag ett snabbpass på gymmet och sedan hämtades ungarna. Sprang en mile och gjorde ABB till Glee's live konsert och sedan satt jag mest och degade framför TV:n och Wordfeud. Det var min dag i stora drag.
Imorgon ska jag möta upp Anna (österrikerskan) vid outletsen. Ska dock inte shoppa något, med tanke på att alla mina pengar tog slut idag, men kan vara trevligt att gå omkring där ett tag. Jag bor bara 10 minuter bort men har inte gått runt där än, fy på mig. Vi ska inte mötas upp förrän 12:00 så drar till gymmet innan dess och kör lite styrka och kondition. Har börjat med intervaller på alla konditionsmaskiner vilket funkar rätt bra för mig eftersom jag lätt blir rastlös när jag håller till på samma ställe för länge.
På kvällen har Riley dansuppvisning.
Det var allt för ikväll. Ha det fint!

I wanna taste your lips and feel your skin.

 
Godmorgon Sverige!
Söndagkväll spenderades hos Angie efter att ha varit på mitt månatliga möte med au pairerna i området på det stora outletet i Castle Rock. De har förresten öppnat en ny Michael Kors butik där nu och jag hittade min plånbok för $30 billigare än jag köpte den för i Park Meadows...
Väl hos Angie väntade redan Emelie och Elin, efter en stund kom även Lina. Vi hade en allmän trevlig kväll med god mat, lite öl och massa tjejsnack. Elin och Lina är relativt nya i området men hur goa so helst! Vi har planerat en stor utgång på lördag eftersom Elin fyller 21 imorgon (idag för Sverige, grattis Elin!) och om jag kan få schemat att gå ihop ska jag även åka skidor för första gången på lördag, hur kul?!
Eftersom jag är ledig på måndagar stannade jag över och mös ända fram till 16:00 innan det var dags att ge sig hem igen. Hemma packade jag träningsväskan sen gav vi oss allihop av till Alex's dansuppvisning, efter det drog jag mig vidare till gymmet. Har äntligen hittat glädjen i att träna och gör det inte längre (bara) för att jag vägrar bli en tjockis eftersom jag bor i USA. Jag gillar den sköna träningsvärken man får efter ett riktigt tufft pass.
Imorgon ska jag inhandla de sista klapparna till barnen och använda mig av ett presentkort på VS med en överraskningssumma. Det kan vara allt från $10-500. Jag tänkte dock hålla mig på den säkra sidan och köpa något för $10 för att slippa spendera en enda penny #fattigaupair. Imorgon ska även min underbara tandläkarräkning betalas in, heja!
Godnatt USA.

Give me a reason and I won't break down.

 
Hallå!
Nyss hemkommen från Polar Expressen. Tåget gick igenom en stor canyon... Som visst heter kanjon på svenska enligt google. Där ser man! Fick massa fina bilder. Där finns även en bro som heter Royal Gorge Bridge, den är en av världen hägsta och vi åkte under den. Tjejer, det får vara med på bucketlisten att åka dit! Vi kan ta seven falls i samma veva som med ligger där nere någonstans (man kan skymta bron på bilden).
Bilder är tagen från google eftersom jag inte haft ork att lägga in mina egna bilder. Vi stannade även förbi ett kloster som gör vin på vär väg hem och hade lite provning på bl.a. äppelvin. Gott! Dock håller jag i pengarna nu så blev inget köp. Fick mig att sakna apelsinvinet jag drack med mina klasskompisar Sevilla. Vi dök sedan upp bakis och goa på lektionerna dagen efter, härligt.
Jag fick runt en timmes paus från allt nu och gömmer mig på mitt rum. VF åker iväg igen vid 18 snåret igen på julfest och då ska jag passa den till ungefär 22 tiden. Har lagt dem en gång tidigare och det gick bra så ska nog inte vara några problem, tror vi alla är rätt trötta efter denna dagen. Ha det bra så länge!

I've got a little piece of heaven.

 
Tjabba tjena!
Gårdagen med barnen var hemsk och idag har de varit hur bra som helst, varför kan inte alla dagar vara som denna? Nåja, har varit på IKEA idag med Angie och Jen och spenderade endast $2 på tunnbröd, det hade jag i mynt. Sen lunchade vi thai, det gick på $5, även det i cash. Trodde inte att jag kunde vara såhär ekonomisk, spännande att upptäcka nya sidor av sig själv vid 21års ålder. Inatt kommer lönen, varav $50 går till sparkontot, $50 till bensin och $80 till julklappar. Vips har jag bara $20 kvar av lönen igen. Julen är alltid jobbig ekonomiskt.. Nog tjatat om pengar! Har lovat er bilder på gymmet för evigheter sedan, så här har ni två!
På den första bilden ser man ungefär halva(!) övervåningens konditionsmaskiner. Hela bakre raden och alla till vänster saknas. På övervåningen finns även ett spinningrum, tennisvägg, ett rum för gruppträning och en TRX-ställning. Nedervåningen kan man skymta på andra bilden. Det är till höger framför spegeln jag står och spänner musklerna med mina bicepcurls mellan alla muskelknuttar. Rakt under där jag står, när bilden togs, finns pool och bubbelbad samt ång- och torrbastu. Där finns även omklädningsrummen, lekrum för barn, baskethall och en lugnare avdelning där man jobbar med fria vikter/sin PT. Som ni säkert förstår är gymmet GIGANTISKT och helt underbart! Fri tillgång till handdukar med, en liten guldstjärna på det. Definitivt ett ställe jag kommer sakna när jag väl är hemma i Sverige igen.

Bjussar på några bilder från den bra dagen här nedanför.
Imorgon ska vi åka med "The Polar Express" i bergen och mysa. VF ska på barnfri julfest på kvällen så det blir en lugn hemmalördag med barnpassning för min del. Dock får jag betalt för alla helger jag jobbar trots att jag redan jobbar "för lite". Det tackar jag väldigt mycket för! De vet om min tandsituation med så förhoppningsvis slänger de på lite extra nu eller i jul då de redan avslöjat att min julklapp är pengar.

12.12.12

 
Gör som miljoner andra idag och använder mig av datumet som rubrik. Kollar just nu på en välgörenhetskonsert, som hålls i Madison Square Garden för de drabbade i superstormen Sandy, på TV. Om 5 minuter börjar Arrow och då blir det till att slå över. Tror jag följer 12 serier just nu... 25 januari börjar Spartacus igen med, heja!
Denna dagen har varit rätt bra. Kan tänka mig att det är svårt för er där hemma att läsa om när ja har det svårt med då ni inte kan göra så mycket åt saken. Hur som helst så tar jag mig alltid igenom och jag kommer stanna året ut, livet här är en bergochdalbana och det är helt enket bara något man får vänja sig vid.
 
Tränade idag och är helt slut i kroppen. Vill dock se en förändring till det bättre snart så hoppade på rullbandet här hemma med i 10 minuter. Har tänkt att inte springa så mycket utan mer powerwalka, för att undvika blåsor, men 10 minuters löpning går bra så kör på det. Tänkte fortsätta på det spåret, att köra 1 mile och abs before bed varje kväll + gymmet under dagen. Mumsar på lite russin nu med för att det 1, är himla gott och 2 för att det är nyttigt. Bakade även lussekatter idag inför imorgon. Städerskorna kommer imorgon och vill inte vara ivägen.
Nu börjar Arrow, Godnatt!

Don't you worry child

 
Idag runt 8:30 snåret var jag träningsklädd och redo att dra till gymmet, när mobilen ringer. Det var österrikerskan Anna som jag hade lunch med förra veckan. Hon var på väg till sin lektion men det var massa olyckor (som alltid) på motorvägen och hon hade aldrig hunnit fram i tid så hon tog min avfart och undrade om jag ville hitta på något. Jag sa att hon kunde komma förbi huset och vips bytte träning bort mot en slapp dag framför TVn. När hon väl åkte hem, (ta det inte fel, jättekul att hon kom förbi, hon är go!), hade jag massa grejer att stå i att träningen uteblev, hade inte ens tid att använda mig av rullbandet hemma. Imorgon blir det all in! Ska ta med mina träningspapper från tiden med PT Courtnee och svettas en massa hade jag tänkt.
Trots den slappa dagen däckade jag innan 20:00 i min säng, då hade inte ens vm kommit hem än. Vaknade till nu, borstade tänderna och bytte om. Ska försöka lägga mig tidigt för en gång skull. Godnatt!

I will never give up.

 
Spenderade en extra natt hos Angelica eftersom hon ändå är ensam hemma och jag inte börjar förrän 15:30 idag. Det behövdes, antar att jag kommit in i den här dippen då jag hatar allt och alla här borta (förutom mina älskade vänner som är bäst i världen). Att få hem en räkning från tandläkaren på $535 hjälper inte heller när det skulle gå på $120. Faktumet att jag knappt har så mycket pengar ens på mitt svenska kort gör att jag helst av allt bara vill bryta ihop. VF säger att jag kan låna hur mycket pengar jag vill av dem men jag tycker inte om att låna, "kan själv" försvann aldrig från att man var besatt av de orden i 3års åldern.
Kommer också hem till mitt rum efter en lugn och skön helg för att finna att någon hoppat på min väl- och nybäddade säng. Rotat runt i min garderob och ätit av mitt godis som mamma skickade. Mina energibarer ligger utspridda i rummet och i badrummet ligger det bajs i toalettstolen för att det glöms att spola.
Jag är så trött! Så trött på att behöva tänka för andra, både vuxna och barn. Jag är trött på att vara arg och trött jämnt. Det är inte jag! Jag är den där tjejen som "måste vara falsk för ingen kan vara så glad som hon är hela tiden". Jag är trött på att skämmas över respektlösa barn när jag tar med dem till en glassbar eller restaurang. Och jag är trött på att vara ensam trots att man är omringad av människor. Det är inte ens mina barn men här har jag åkt över land och rike för att hjälpa en familj i nöd. Jag har lämnat allt vad trygghet och kärlek är bakom mig för att uppleva något nytt och spännande, och så möts man av det här. Önskar att jag kunde gå i ide nu och vakna upp igen när våren står för dörren.
Over and out.

The end of missing someone.

 
“I like to see people reunited, I like to see people run to each other, I like the kissing and the crying, I like the impatience, the stories that the mouth can't tell fast enough, the ears that aren't big enough, the eyes that can't take in all of the change, I like the hugging, the bringing together, the end of missing someone.”
 
Citatet ovanför tycker jag är så himla vackert. Varje gång jag är på flygplatsen ser jag massa soldater som kommer hem/är på väg hem efter en längre tid och har man tur kan man få se återföreningarna.
Det får mitt hjärta att smälta varje gång.

For love, we become larger than lifesize.

 
Goddag!
Denna fredagen kommer bestå av massa måsten som: städning, tvätt, träning o.s.v. Ska bege mig till Angie ikväll där Jen också väntar. Angie's familj har åkt på semster till Australien då hennes vp är därifrån så vi ska flytta in över helgen och mysa en massa. Ikväll skall det knåpas ihop en Bucket-list på vad som skall genomföras under det som är kvar av vårt år här. På lördag blir det födelsedagskalas för en tjej jag inte känner... men det gör de andra! Efter det blir det som vanligt utgång. Verkar som det ska till att snöa i helgen så får se vad jag tar på mig. Lutar åt jeans och skjorta. Har löst mitt jeansproblem nu genom att köpa 4 nya par på 2 dagar, nu behöver jag inga mer på hela året!
Vi hörs igen på söndag!
Puss och Kram :)

I could hold you for a million years, to make yu feel my love.

 
Jag har sagt att jag klarade mitt körkort, men tror inte jag sagt att jag fått hem det?
Såhär ser det i alla fall ut:
Det lilla hjärtat till höger betyder att jag är organdonator. Rätt självklart enligt mig. Hemma i Sverige ger jag blod med. Jag gör allt för att hjälpa mina medmänniskor när jag lever så då kan de väl likagärna få dra nytta av min död. Utan en ny njure hade min första värdpappa förmodligen varit död nu. Funderar på att lägga till mig i Tobiasregistret när jag kommer hem igen.

Raise your hopeful voice, you have a choise.

 
Som ni märkte kom det inget inlägg innan sjowen och inte heller dagen efter, ber om ursäkt för det. Har haft 0 energi de här senaste dagarna och all ledig tid har spenderats åt att sova, har fortfarande inte packat upp sedan resan. Tänkte i alla fall ta tummen ur idag och få detta gjort. Ska även berätta om restan av min resa, tvätta och köpa nya byxor. Får se till att sätta igång!
 
På fredag förra veckan åkte vi till Universal's park och åkte massa häftiga bergochdal-banor. Första au pairer Leila var även med oss denna dagen, toppen tyckte jag! :) Spindermannen och Harry Potter var i 3D vilket var skitcoolt! Det borde verkligen komma till Sverige. Kan förklara mer ingående på Skype för den nyfikne, går inte att skriva om.
På Universal fanns även en Dr. Seuss värld och jag skymtade Cat in the Hat gå förbi. Ville tagit en kort med honom eftersom jag var just, Kat in the hat, den dagen. Han försvann dock och barnen slet och drog för att kunna åka nästa grej så vi fick aldrig chansen till det.
Lördag var vår sista dag att ha tid till att göra något i Florida. Vm var på konferens (vilket var anledningen till att vi åkte från början och att vi bodde på det hotellet) som höll på hela dagen. Jag, vp och barnen drog till Seaworld och kollade in några häftiga shower och späckhuggare, delfiner och papegojor. Där fanns även lite åkturer att göra och den största klätterställning jag någonsin sett.
På söndagmorgon gick vi ut och tog massa kort, packade vi våra väskor och åkte hem. Skönt, trots en jättebra och mysig vecka tillsammans med familjen.

I'm better near to you

 
Idag har jag inte gjort mycket allt, sovit. Borde packa upp och tvätta massa men det får vänta. Skypade precis med Becka och Alfred som skaffat sig ett temperament. Nu ska jag fräscha upp mig medans jag lyssnar på livesändningen mellan Brynäs och Skellefteå. Sedan blir det au pair dejt med en tysk tjej som bor 15 minuter bort. Vi ska luncha på allas favorit, The Cheesecake Factory. Mer om Florida dyker upp ikväll (inatt för er). Victoria's Secret Fashion Show sänds ikväll så ska försöka klämma in ett inlägg innan jag bänkar mig framför TV:n. Pusshej!

Bringing back old memories.

 
Okej, sist ni hörde något från Florida hade vi varit och turistat i Jacksonville och silat sand mellan tårna på stranden.
På onsdagmorgon tog vi vårat pick och pack och körde till Orlando. Vi checkade in på Disney's Contemporary Resort, endast 10 minuters gångväg från en av Disney World's parker kallad Magic Kingdom.
Då man inte kan köpa halvdagarspass till parkerna ville vi inte lägga en förmögenhet på att vara där några få timmar. Istället drog vi till Downtown Disney World och hängde i en 5 vånings spelhall med de coolaste grejerna jag varit med om. Man kunde ta på sig en såndär hjälm med ett slags spel i sig och slåss mot "the bad guys" och man kunde byggasin egen berochdalbana för att sedan gå in i en liten bunker och teståka den, med snurrar, looper och allt möjligt. Himla svårt att förklara men det var hur grymt som helst! Hela familjens favorit var dock "Pirates of the Caribbean" där man gick in i en 3D värld och sköt ner piratskepp tillsammans.
Andra dagen i Orlando spenderade vi inne på Magic Kingdom. Vi var där i ca: 15 timmar så fötterna värkte rätt bra vid läggdags. Vi var där så tidigt som 7:30 men tog en paus mitt på dagen och gick tillbaka till hotellet för en powernap. Kom tillbaka på kvällen igen då det var julfirande i parken och det bjöds på kakor och varm choklad. Jag skulle absolut åka dit igen, med eller utan barn. Så himla fint var det! Vet inte om ni hört talas om de populära fyverkerierna på Disney World men det var verkligen något speciellt, wow.
Resten av resan kommer upp imorgon. Godnatt!

I'm tangled up in you

 
Hej kära vänner!

Kom hem från Florida igårkväll och lovar att bjuda på bilder och inlägg från den resan. Tänkte bara berätta att jag lagat min tand idag. Hade ett hål och fick hela 5 bedövningssprutor för de verkade aldrig ta. Gick sedan och dreglade och log lite snett i x antal timmar. Skypade med Sandra under tiden och vi snackade om hur kul det hade varit om hon kom hit och hälsade på. Hade ju varit helt fantastiskt!! Om hon bara kunde få lite pengar i julklapp.... Haha! (internt). Man kan nästan räkna dagarna vi känt varandra men hon är verkligen helt klockren! En sån typ som det känns som man känt hela stt liv och som bara sprider glädje. Alla borde ha en Sandra i sitt liv :)
Efter 3 timmar tillsammans med Sandra på Skype byttes hon ut mot mamma. Goa mamma, alla borde ha min mamma i sitt liv också :)
Just det! Förutom det faktum att jag har väldigt bra tänder, för att citera tandläkaren, så kommer jag bli tvungen att dra ut mina visdomständer. Varför?
Jo, såhär ser det ut längst bak i min mun (tog mig friheten att rita en egen bild eftersom man inte kan ta med sig sin röntgenbilderna hem...)
Visdomständerna ligger förbannat snett och åker rakt in i de redan existerande tänderna. Frågan är bara om man ska vänta tills man kommer hem igen eller om det är billigare att göra det här. Suck! Tänkte köpa mig en Samsung Galaxy Tab till mig själv i julklapp (vill inte ha något skickat från Sverige) men förutom mina oväntade tandutgifter som kan gå upp till $800 exklusive det försäkringen täcker så har båda mina par jeans som jag tog med mig hemifrån gått sönder, båda på en vecka. Vad är oddsen??

RSS 2.0