House and dog sit

 
Halva lovet har gått, jösses vad fort det går! Jag jobbade igår, idag och imorgon. Har egentligen rätt till att jobba 28 timmar under lov men jag känner att jag måste ha några dagar helt ledigt annars kommer jag aldrig orka hela terminen ut. 
 
Under de dagar vi varit lediga så har vi varit och turistat vid ett ställe som kallas "Seven Falls" kort sagt så är det ett ställe runt en timme söderut med sju vattenfall i ett. 
På bilden nedan står jag och kikar ut från den högsta etappen mellan träden som visas på bilen ovanför.
 
Vi har också passat på att vara ute med Nala endel, för hon kommer i princip aldrig ut tråkigt nog. Har varit i två olika parker och gått längs en flod för att låta henne plaska omkring, vilket hon älskar! 
 
De resterande dagarna av lovet blir ganska lugna. Jag ha lite läxa att ta tag i, dock blir det nog inte förrän söndag. Imorgon är det som sagt jobb igen, på fredag ska vi passa på att göra endel ärenden. Det ska vara dåligt väder så vi täntke fixa nytt pass till mig (för det nuvarande går ut fyra dagar innan jag flyger hem) och även amerikanskt ID så vi slipper bära runt på våra pass, vilket vi gjort sedan vi kom hit, ganska korkat.
På lördag är det lacrosse match igen, så vi ska såklart gå på det. 
 
Hoppas allt är bra hemma, ta hand om er!
 

So much going on, so little time

 
Hejsan!
 
Sedan sist vi hördes har det hänt endel! Jag bokat mitt flyg hem till Sverige, jag kommer hem 17 maj och åker tillbaka till USA 14 augusti. Jag har också sökt jobb på GothiaTowers i Göteborg och ska under lovat försöka söka lite scholarships med för att reducera min skolavgift. Allt hjälper!
 
Dessa två senaste veckorna har varit helt galna, mer än vanligt alltså! Vi har had mid-terms, vilket är prov i mitten utav terminen på allt man lärt sig hittlls. Utav de prov jag redan fått tillbaka fick jag A på allt. Skönt! Men det är fortfarande en halv termin kvar så vi får hålla tummarna för att jag kan hålla de betygen uppe.
 
Igår var vi på hockeymatch, det var Colorado Avalanche mot Detroit Red Wings. Jag och Lina hamnade på jumbotronen och strax efter fick jag ett sms från en vän till min värdfamilj som undrade om jag och Lina ville hänga med dem ut på isen och skjuta lite puckar efter matchen. Självklart ville vi det, så det var himla kul! Inte många som kan säga att de fått göra något sånt! 
 
 
 
Eftersom vi haft massa prov nyligen betyder det att vi har förtjänat att ha lov, och det är precis vad vi ska ha! Idag gick jag på lov, väntar bara på att klockan ska slå 15:00 så jag kan lämna jobbet med.
 
Lovet bjuder mest på vila eftersom vi ska ner till Castle Pines och vara hund och husvakt som vanligt då familjen ska på semester. 
 
Förra helgen flög jag ett flygplan, japp, ni läste rätt. Jag flög ett flygplan! Det går en svensk kille på skolan här med som pluggar till pilot så vi åkte upp med honom och tog en tur över Denver. Så ballt!
 
 
Hoppas allt är bra med er där hemma. Vi hörs!
Puss & Kram
 

Iron Mountain Hot Springs

 
Kära vänner och familj,
 
Idag är der fredag - äntligen helg! Har inte direkt något planerat, men ändå skönt att inte ha någon läxa flåsandes i nacken på en varje dag! Vi ska kanske till lacrossematchen ikväll och eventuellt ut efter det. Blir dock lugnt eftersom jag har ett morgonmöte på 3 timmar imorgon och seda 7 timmars jobb efter det. Så mycket för en "ledig" helg haha. 
 
Inte mycket nytt har hänt sedan sist, ni känner ju till det gamla vanliga sedan innan. Vädret är fint! Mars sägs vara snöigaste månaden här men ännu är mars väldigt ovit. Temperaturen är knasig, som den alltid är i övergångssäsongerna här. Ena dagen är det 20 grader och man solar och andra får man dra fram vinderjackan igen för man ligger under fryspunkten. Himlen är dock alltid blå, kan verkligen inte beskriva med ord hur otroligt underbart det är att i princip alltid ha en blå himmel att se upp till.
 
Hoppas allt är bra med er! Jag sluar jobba om knappt tio minuter så ska börja avsluta det jag håller på med. Nedan bjussar jag på en bild jag tog när jag och Lizzie var vid de heta källorna i bergen.
 

RSS 2.0