How do you hide all the tears that you cry, how do you say goodbye?

 
Hallå där ute!
 
Idag skall det skickas 16 paket som budgivare runt om i landet vunnit på min traderasida. Jag lade aldrig upp en länk till mina auktioner, ber om ursäkt för det. Kommer inte hinna lägga upp mer där heller med tanke på att jag åker om en vecka(!!!).
Klippte mig idag, det var behövligt. Gick även till banken för att beställa nytt bankkort/växla till dollar. Väntade i 40 minuter, tiden till bilen gick ut och det var 6 nummer kvar innan det var dags för mig. Sprang och betalade bilen som var fickparkerad inte så långt ifrån, kommer in igen efter max 5 minuter och 7 nummer har gått. HUR DÅ?? Får ta en ny lapp som hamnar 25 nummer bakom det nuvarande... Känner den påtagliga huvudvärken och är allmänt sur eftersom parkeringstiden hinner gå ut igen. Struntar dock i att lägga i mer pengar och kommer 20 minuter för sent då jag väntat ytterligare 35 minuter innan jag fick hjälp på banken. Slapp böter i alla fall, tur.
 
Klippte lite mer än bara det slitna av håret idag eftersom det faktiskt är väldigt långt nu. Ingen större skillnad syns men såhär ser det ut nu i alla fall, klippte en såndär bit ungefär.

Ikväll ska jag äta med Linnéa och Johanna, vad är inte bestämt än.

It's getting late, I'm wide awake and my mind is raising again.

 
Hallå mina vänner!
Bloggen lider mycket nu i stressens tider. Jobbar jag inte (vilket jag gör konstant) så är det en massa grejer som behövs göras innan USA och massa folk att träffa.
Ikväll jobbar jag mitt sista pass på Strandbaden vilket ger mig en "ledig" vecka innan jag drar som kommer vara allt annat än skön ledighet. Packningen har jag inte ens börjat tänka på och alla papper och böcker jag behöver ha med mig har jag inte ens kollat över. Överambitiös som man dock är har jag stått och bakat hela morgonen för att jag vill bjuda kollergorna på bullar innan jag drar. Jag kommer hinna med allt, det gör jag alltid. Sova hinner jag inte men det kan jag göra på planet...
 
Nu ska jag sminka mig innan kvällens jobb. Tjing!

This is how the story went: I met someone by accident, that blew me away.

 
Med min värdmammas tillåtelse publicerar jag härmed en bild på mina framtida värdbarn Alexis och Riley. De verkar vara absolut så goa som de ser ut och det ska bli jättekul att få lära känna dem bättre än på bara Skype, mejl och telefon.
Deras nuvarande au pair åker redan på tisdag vidare till NY för att au paira ett år till. Om några dagar kommer även två gamla au pairer och en vän och bor hos familjen ett tag tills jag anländer. Fullt hus!
 
Just nu sitter jag hemma och har precis tagit x antal kort på allt som ska upp på tradera, verkar bli ett heltidsjobb. Dock är jag ledig fram till fredag så får passa på nu i dagarna annars blir det aldrig gjort. Lägger ut en länk här till er när allt är uppe, det är faktiskt inte bara skit som ska bort :)

Who run the world? Girls!

 
Hallå igen!
Båstad med tjejerna var toppen! :) Vi bodde i husbil och hade allmänt mysigt. Vädret var ostadigt med regn/sol varannan timme men äsch, vid det här läget är man ju van. Finns inte direkt något speciellt att berätta, vi hade helt enkelt några gryma dagar tillsammans, jösses vad de kommer vara saknade när jag flyttar!


Samma dag som vi kom hem kom några vänner från Ulricehamn ner så det var bara till att städa ur husbilen, duscha och bege sig ut igen. Vi drog till Bratt, första gången jag var där sedan nybygget, fint!
Kom hem på söndagen efter minigolf och grillning hos far och tog ut Bobby på en powerwalk direkt. Han går lös i princip hela tiden förutom när vi närmar oss störa vägen. en helt kilometer från hemmet kopplade jag honom och just då skulle han sticka iväg på något och drog till. Han är inte stark för fem öre då han är så liten men när man är oförberedd och vägen gått sönder tappar man lätt balansen och trampar snett, vilket jag gjorde.
Såhär ser jag ut nu...

Fick ringa mamma som kom och hämtade mig med bilen så jag inte ens kunde stödja på foten. Den ör rätt bra stukad skulle jag tro så just nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv. Skulle jobbat ikväll, vilket jag verkligen ville! Jag vill jobba med alla goa människor och spara så mycket pengar som möjligt innan USA, vid nästa utbetalning av lön bor jag i USA, sjukt att tänka så... Under 5 års tid på Stanton's sjukskrev jag mig 2 ggr, hatar att göra det. Har bara jobbat på Strandbaden sedan i mars och redan gjort det 2 ggr nu. Jobbigt! Förhoppningsvis blir jag mirakulöst bra under natten och kan jobba imorgon :)

Todilo


Nu kilar jag och tjejerna iväg till Båstad, hemma igen på lördag. Tjing! :)

I have always been in love with you, but you are unable to see that.

 
Allt rullar på som vanligt. Idag är första dagen på min lediga vecka och jag har sprungit ärenden i staden och bl.a. köpt ett halsband till min värdmamma. Till pappan tänkte jag köpa en tröja från svenska fotbollslandslaget, men var gör man det? Inte hade dom det på Intersport i alla fall. Böcker av massa olika slag skall även beställas från adlibris. Nedräkningen på 4 veckor börjar idag, löjligt hur fort tiden går. Måste hinna sälja grejer på tradera med! Har ofantligt mycket kläder, skor och väskor som måste bort.
Imorgon fyller jag år (wohoo) och ska ha släktkalas. Hela 21 år blir jag och med det även myndig i USA.
Det var allt för tillfället, nu ska det städas! Tjing :)
 
Bild från min 20års dag.

Big city life

 
Jag tänkte fortsätta sväva på rosa moln i bloggen och bara snacka om hur bra livet är (förutom en blixtförkylning som slog ner under natten på hotellet). De två dagarna jag just spenderat i Stockholm har varit helt underbara! Jag har de bästa vännerna någonsin här hemma, men jösses så sköna människor jag kommer resa med! Vi har skrattat så tårarna sprutat och på en minut kändes det som om man känt varandra hela livet. Jag hade kunnat stanna hela veckan ut (minst) om det inte varit för att jobbet kallade.
Nu är det bara 34 dagar kvar tills vi åker. Läskigt men på ett bra vis. Har tidigare "bara" varit borta i 5 månader som mest (x2) och det har inte varit några problem alls, hoppas inte detta ska bli det heller.
Tog inte så mycket kort, men här har ni några :)
 - som jag snodde från facebook bl.a.
Bilderna är från när vi käkade på Hard Rock Café, när vi var hos Cultural Care och på Friday's.

RSS 2.0