So happy I could die

 
38 dagar kvar. 38 dagar tills jag flyttar till underbara Colorado och världens bästa värdfamilj! Skypade med dem helt spontant för första gången inatt, efter ett långt telefonsamtal som spontat ringdes. Jag ringde främst för att veta hur de stora bränderna påverkat dem. Då jag hade jobbat sent och de hade precis slutat jobbet så det blev perfekt att ringa då. Åh! Jag kommer ha det så löjligt bra! Familjen och mamman, som jag pratat mest med, är så bra så jag bara spricker av glädje! Jag vill bara hoppa upp och ner och dansa. Så fantastiskt skön människa! På måndag åker jag till Stockholm men för att träffa ännu mer sköna människor, de au pairer som åker samtidigt som mig och ska fixa visum. Allt känns bara så himla bra nu, kommer ha en grym sommar med mina tjejer med!
2012 ser riktigt bra ut för mig :)
Huset, om jag inte visat er tidigare. Bilen ni ser är den gamla au pairbilen. Har jag lagt upp bild på den nya?

Quicky

 
Hallå!
Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan jag slocknar. Glad midsommar på er allihop!
Min dag/kväll har spenderats på jobbet, åkte sedan raka vägen därifrån hem. Kom hem, slet av mig byxor och skjorta och började tvätta kläderna för hand då de behövs om några timmar igen. Är trött som ett svin efter 13,5 h jobb och imorgon går vi på det 11:00 igen. Kommer dock sluta innan kvällsserveringen så då hinner jag fira lite med mina vänner. Woho! :) Godnatt på er! Hoppas ni haft en fantastiskt dag!

If only this moment could last forever


Idag har jag stekt ute på altanen och varit på menyprovning på jobbet. Slapp dag med andra ord. Vill rensa min garderob men vill ha Becka med mig. Har påbörjat arbetet lite i alla fall, säljer dock inget innan hennes koll då hon har första tjing. Sen har jag löjligt mycket som ska bord, länkar traderalänk då. Det var allt för nu, tjing!

Different shades of pink


I fredags fick jag hem min personliga almanacka från just personligalmanacka.se som jag nämnt tidigare. Den är superb! Använde mig av en färdig design då jag inte hade direkt ork att göra en egen och jag ville inte använda mig av bilder på barnen/Colorado om något (mot all förmodan skulle hända då min familj verkar bara bäst i hela USA) skulle gå fel mellan oss. Detta är i alla fall slutresultatet:

Köpte även ett par nya träningsskor (igen) då vi på jobbet ska ha ljusa skor och jag ville ha ett par skor som är okej att springa i med. Toningsskor blev det. Easytones sitter inte så bra på min fot + att man inte ska springa i dem så dessa blir helt perfekta! 749 kronor från SkoDon.

Självklart åker dessa nya favoriter med i väskan till USA med. Ska börja slipa på min packlista snart.

I wish I could lay down beside you when the day is done, and wake up to your face against the morning sun.


Ikväll är det WCHF som gäller för hela slanten. Håller på att packa väskan för att mer eller mindre flytta in till Johanna under helgens bravader. Vill så attans gärna gå sommarklädd då vi ändå är inne i mitten på juni. Förra året hölls festivalen 5 juni och då kunde man strosa omkring i shorts och linne utan att frysa minsann. Jobbade igårkväll då det behövdes lite extra folk och kommer även jobba på söndag. Nästa vecka jobbar jag från 10:00-stängning på midsommarafton och förhoppningsvis bara till 22:00 på midsommardagen eftersom mitt schema går dit, men vi går när vi är klara så man inte sätter någon i skiten. Får se om det dyker upp lite fler tider, kan vara bra då hela min månadslön i juni går åt till att betala avgiften till Cultural Care.

Ha det så bra!

Dagen efter WCHF förra året stod jag som gudmor till Alfred och även för endel av maten.

I can't find the words, they all seem wrong. Like the meaning is lost in translation.


Denna veckan jobbar jag bara ikväll och på tisdag, ändå har jag fullt upp. Ska under tisdag morgon även bege mig till Skogstorpsskolan för att vara med på skolavslutningen. På onsdag har jag lovat att hänga med Becka på en trip till Halmstad och på torsdag ska jag och Lillie på SPA i Varberg. Fredag och lördag är det massa fest och WCHF som gäller och på söndag ska jag ladda batterierna inför en ny jobbvecka :) Har ju trots grejer att göra varje dag en väldigt slapp vecka så ska försöka rensa ur mina garderober med och lägga upp på tradera.
Allt med visumet är löst nu, allt som är kvar är att betala ansökningsavgiften/försäkringen. Har dock inte råd med det än... Nu är jag barnvakt för Alfred. Tjing!

I remember every word you said.


Idag har jag tagit kort till visumet och till mitt internationella körkort, 645 kronor gick det på, löjligt. 100 kronor extra tog de för att jag ville ha en bild mejlad. Ändå är det inte korrekt taget/i rätt storlek så får gå tillbaka imorgon och säga åt dem att fixa det, man tycker ju att det borde bli perfekt för den summan. Betalade även in visumavgiften på 1120 kronor så nu sitter jag väl mest och väntar på nästa lön. Drog även ut ett "proof of funds" som visar att jag inte är helt pank i alla fall och har så jag klarar min innan min första amerikanska lön. Checklistan inför ambassaden (förutom det felaktiga fotot) är nu komplett! Även handboken "Prepare for your year", tror jag den heter, är ifylld inför informationsmötet vi kommer ha efter ambassadbesöket. Man verkar inte kunna fylla i hela boken innan man varit iväg så det har jag inte heller gjort, såklart. Även mitt gamla pass måste med till ambassaden då man ska ta med sig gamla visum om man haft ett tidigare, trots utgånget datum.
Det var lite nytt på au pair fronten. Har även beställt hem en personlig almanacka från personligalmanacka.se som jag ska ha under mitt au pair år, visar upp den när den kommit hem.

Denna vecka jobbar jag bara 4 ggr totalt så det är rätt skönt, då får man tid över till att fixa med alla papper inför USA. Jag hinner även tvätta och städa, det behövs.

RSS 2.0