I'm coming home.

 
Seattle 6-9 aug
San Francisco 9-15 aug
Monterey 15-16 sug
Santa Barbara 16-19
Los Angeles 19-25 aug
San Diego 25-27 aug
Grand Canyon 27-29 aug
Las Vegas 29-31 aug
Denver 31 aug - 6 sep
 
För den som vill hämta mig på flygplatsen kommer jag att anlända
14:55 på Landvetter Göteborg, flyg FI7483.
Mellanlandar i Stockholm så glöm inte att stå vid inrikes ankomster, tack!
Flyger med Icelandair och landar alltså i Reykavik innan dess med. Vill ni ha mer detaljer om de övriga flygtiderna/flygnummerna så hojta till :)
 
Nu måsta jag sova, Seattle imorgon (idag). Wohoooo!
 

Free falling

 
Hallå!
Att jag är årets sämsta bloggare måste vara en underdrift. Har haft så sjukt mycket att göra på senate att bloggen verkligen hamnat i kläm. Snart är jag dock hemma och då ska ni få höra allt!
Har hunnit med att fylla år sedan sist (tack ni hemifrån för allt och för födelsedagskorten). Har även varit i New York där jag blev bestulen på mobil, bankkort och körkort och igår kom jag hem från Vegas. Vågar nog säga att jag är färdigpackad nu, klockan 2:43 mitt i natten. Hade ingen aning om att den var så mycket, har varit helt inne i mitt och att färdigställa familjens scrapbook. Blev faktiskt himla bra tillslut. Orkade inte ta kort på den men ska ta några imorgon så jag har lite minne från den med. Slänger upp ett inlägg till direkt efter detta med vilka datum jag kommer befinna mig var under resemånaden som börjar idag!! Jösses. Sandra är redan på väg hit från Sverige. Kommer nog inte förstå det hela förrän man är på flygplatsen och kramar om varandra för första gången på ett år, Sandra, Victoria och jag. Vilket panggäng!
 

RSS 2.0