Min farfar

 
Idag är det min farfars dag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FARFAR! Hoppas du haft en helt fantastisk födelsedag, det förtjänar du. Du är bäst!
 
Som ni kanske märker har jag nu också installerat svenskt tangentbord pa jobbdatorn sa det blir lite lättare för er att läsa. I förra inlägget nämnde jag att jag sökt studeielån inför nästa termin. CSN är sega som vanligt och tanker inte ta ett beslut om jag får pengar eller inte förrän jag skickat in mina betyg från denna terminen, vilket inte är möjligt än eftersom terminen fortfarande pågår, så får inte veta något förrän slutet på december. Det ska inte vara några problem, men hade varit skönt att få klart bara. 
 
Denna veckan har vi höstlov, det är lagt så sent eftersom man har lov i samband med Thanksgiving firandet. Den högtiden man är så himla tacksam för allt men har men timmar senare är villig att slå ner människor över den billigaste TVn som säljs på "Black Friday". Kaos. Jag ska spendera min Thanksgiving torsdag med min värdfamilj. Äta massa gott och förhoppningsvis få med mig lite rester hem, hade behövts till min tighta studentbudget som jag lever på. 
 
Hoppas allt är bra där hemma, saknar er allihop!
 
Bjuder på lite bilder nedanför på den fantastiska solnedgången vi är lyckligt lottade att uppleva ganska ofta, från vårt vardagsrumsfönser. Sista bilden togs i helgen, vädret här är fortfarande fint och himlen är lika blå som alltid!
 

Studielan

 
Hej allihop!
 
Idag sokte jag studielan hos CSN for den kommande varteminen. Jag sokte endast for 6 manader eftersom terminsavgiften andras arligen varje augusti sa tankte soka for ett helt ar da istallet. Annars hader har inget utover det vanliga. Vi fick anmala oss till varterminens lektioner idag med. Vissa var redan fulla eftersom de som studerat langre har fortur sa jag satte ihop ett schema sa gott jag kunde. Det ar ofta mina lektioner inom mitt program som staller till det sa far ofta planera allt enligt dem. 
Har endel laxa att gora idag sa tankte jobba vidare pa det nu. Har mitt sista planerade tal imorgon som jag inte ens skrivit klart sa bara dar behover jag lagga ner endel arbete samt att jag ska skriva en 5 sidig uppsats, garna till imorgon men absolut torsdag. Ja, dar har ni det. Ytterligare en spannande dag i mitt studentliv.
 
 
 
Puss & Kram!

Indian summer

 
I forra inlagget berattade jag att jag skulle ha tal for de hemlosa och hur man skulle kunna hjalpa dem pa basta satt. Fick maxpoang pa det talet och lararen sa: hade jag kunnat ge dig mer poang hade du fatt det, for det var jattebra!
Kul att hora :)
 
I helgen var det halloween. Jag kladde ut mig tva ganger, inget jattedramatiskt dock men kul att hitta pa nagot i alla fall. Vi gick ut bade pa torsdagen och lordagen, det var massor av folk ute! 
Annars i veckan ar det som vanligt. Sitter pa jobbet nu och skriver som vanligt. Har en lektion till idag ska ska dra mig bort dit om 20 minuter. Det ar jatevarmt idag, over 20 grader och pa torsdag ska det snoa. Typiskt Colorado. 
 
Hoppas allt ar bra med er dar hemma :)

RSS 2.0