More than a memory

 
Hallå!
Nu var det dåligt med bloggande igen.
Under dagarna har jag väl mestadels gymmat och idag har jag träffat Isa. En svensk tjej som är på semester här hos bekanta till hennes familj i 3 månader. Jättego!
Imorgon ska jag luncha med Anna och på fredag med Cami. Har en känsla av att det kan vara sista gången jag träffar Cami med vilket är lite trist.
Emma har förresten åkt hem, ni kanske minns att jag sa att hon hade det lite tufft? Ni som tänker ett steg längre kanske undrar vad jag nu ska göra i LA? Oroa er inte. Den extra dagen v köpte till ska spenderas med Samuel som pluggar i LA, från Falkenberg han med så vi känner varandra sedan innan. Lördagen och söndagen kommer vara fullspäckade med plugg så jag kommer vara upptagen. Jag har 17 dagar på mig att få klart läxan med. Är mer än halvvägs med den dagliga dagboken och har 4,5 sidor kvar av uppsatsen om min själv... Det klarar jag! Nu när Emma inte ska med hoppas jag nästan på att få bo själv. Jag är hellre själv än med någon man inte klickar med för då känns bara allt så fejk.
Nu är det även klart att jag ska resa runt med både Michaéla och Amanda. Kul! Jag träffade båda två redan när vi var i Stockholm för att fixa våra visum. Alla kommer vara över 21 med vilket är toppen! Inser att detta inlägg innehåller en massa namn och att det är helt omöjligt för er att ha koll på allt, men kanske lite fastnar i alla fall.
Amanda är den blonda till vänster och Michaéla sitter längst ner på vänster hon med. Min familj känner igen högersidan där jag är och mina Landvetter vänner Sofie och Lovisa. I mitten på vänstersidan sitter Sandra som jag kollade på Kalle's jul med via Skype.
Puss godnatt!

Sweep me off my feet.

 
Jag kan helt ärligt säga att jag är lycklig. Jag-är-så-glad-och-lever-mitt-drömliv-med-världens-bästa-människor-runt-omkring-mig-rakt-igenom-lycklig. Ni som vet vad jag pratar om, underbart! Jag önskar alla kunde må så bra som jag gör.
Lördagen spenderades med Angie, Jen och Elise framför TVn och Pitch Perfect, ni som inte sett dem måste se den! Fantastiskt rolig!
Jen och Angie stannade på sleepover. Jen åkte hem tidigt och mina vf lagade frulle till mig och Angie, gott. Sedan drog vi till Daniel's Gate Park och bara kollade på utsikten samt tog några kort. Det går verkligen inte att fånga hur vackert det är här på bild, jag önskar jag kunde köpa biljetter till er allihop så att ni bara skulle få se utsikten, men tyvärr får ni nöja er med bilderna. I de två första bilderna kan ni se spår av de hemska bränderna som drabbade Colorado i somras.
Fick $200 extra denna vecka för att jag jobbat extra så spenderade i princip allt det på en flygbiljett till Oklahoma nu. Ett sista farväl.

You belong with me

 
Idag är det 21 dagar kvar tills min deadline för LA läxan. Har inte börjat på den än och eftersom vi ska ha fört en dagbok under tre veckor är det rätt hög tid att starta nu. Tänkte dock köra samma stil som från min praodagbok i 9an som var väldigt omtyckt och välomtalad - släng ihop allt i sista stund och hitta på hälften (förlåt Per om du läser detta, vilket jag inte tror... vore väl om Pinna skulle skvallra, haha!) Nåja. Det löser sig alltid, ett av mina livmotton. Har även mina 5 sidor jag måste skriva om mig själv. Att skriva har dock aldrig varit något problem för mig, måste bara ta mig tid till att göra det. Barnen är hos sina kusiner nu och leker i sin "hemliga klubb" så tänkte försöka få lite gjort nu innan Colorado's match som börjar om ca: 15 minuter... bra där Katta. Det går ju åt skogen för Brynäs nu men bra för the Avs, antar att man inte kan få allt.
Testade förresten att byta mobilsladd så nu kan jag lägga in bilder från mobilen igen, wehoo!

You make me feel alive

 
Hej!
Vet att jag varit väldigt dålig på att blogga det senaste, förlåt för det. Har haft barnen hur mycket som helst i dagarna och helt enkelt inte hadft tid och ork. Idag är det dock Alfreds födelsedag och då måste man blogga! Ni där hemma har redan firat klart, men här är klockan bara strax efter 13. Jag skickade hem ett paket till honom som kom fram tidigare i veckan med två riktigt snygga tröjor och en vårjacka, alla från Tommy Hilfiger. Jag bor bara 15 minuter från en massa outlets här så man kan fynda riktigt mycket. Dessa plagg var.... inte billiga men förmodligen så mycket nedsatta man kan hoppas på. Jag har dock svårt att hålla igen när det gäller Alfred, endast det bästa till den bästa.
Grattis på 2års dagen Alfred! Jag älskar dig!

I decided to give you all of me

 
Ni vet hur amerikanare ofta lovar saker men har svårt för att hålla dem? Bob tillhör inte den skaran. Bob är alltså USA's landslags gamla materialare, har jobbar med den internationella hockeydelen sedan 30 år tillbaka och är för tillfället event- och boende anvarig för landslaget. Han hade lite problem med ögonen och gick till min värdmamma som är ögonläkare. Hon pratar mer än vad jag gör och samtalet kom in på hockey. Hon drog in mig i samtalet, han lämnade sitt kort och sa till VM att jag skulle höra av mig om jag ville ha biljetter.
Igår hade Colorado Avalanche sin första hemmamatch mot de regerande mästarna LA Kings. Bob hörde av sig och berättade att han hade två biljetter över som jag kunde få helt gratis! Jag och Jen gick dit med våra biljetter á $94 styck. Skulle bara stanna förbi suite #9 för att tacka och hälsa på resten av gänget. Gick in, kom aldrig ut. Väl inne bjöds det på mat, dryck och sköna skinnsäten med perfekt sikt. De insisterade på att vi skulle stanna och vi sa inte emot. Gabriel Landeskog stod för första målet, blev matchens lirare och Colorado vann med 3-1. Vilken förbannat perfekt kväll!
Inte nog med den grymma gårdagen. Michaela hörde nyss av sig och vips så ska vi åka på semestermånad ihop. Vi reste hit samtidigt och träffades även i Sthlm innan resan för att fixa visum. Hon är supergo och jag vet att vår månad tillsammans kommer bli oslagbar! Hon vill också cruisa längst västkusten, kan inte bli mer perfekt än såhär!

I am healing but it's taking so long.

 
Jag helt sluuuut! Drog till gymmet idag efter att ha släppt av barnen. Gick ut hårt på crosstrainers, gjorde lite core på en bosuball, fria vikter och skulle just till att börja på några snabba TRX-övningar som avslutning, när de skulle ha ett pass där. De hade gott om plats så jag hoppade med i gänget och tränade ytterligare 50 minuter. Fy tusan! Där fick jag för att ha missat 3 dagar av träning. Huvudvärken är förresten som på beställning bortblåst nu. 
Häng kvar 15 minuter till så kommer världens lyckligaste inlägg strax. Puss!
Gymmets TRX-ställning för er som inte känner till vad det är.

I need a hero

 
Har haft min jobbiga 3-dagars-huvudvärk i 3 dagar nu så skönt att veta att det är på väg ut i alla fall. Hela mitt liv har jag haft det rätt jobbigt med huvudvärk. Får det dock inte lika ofta längre men får jag det stannar det i 3 dagar. Lustigt men har lärt mig att leva med det. Man är halvt död och utslagen i 3 dagar och inget hjälper men sen återuppstår man igen. Vill inget annat än att bara komma iväg till gymmet nu men orkar fortfarande inte. Måste även klippa mig. Åh, så många måsten!
Igår när barnen var lediga gick vi på bio och sedan målade vi keramik. De är klara om en vecka så då kan ni få bild på det. Måste även släpa med mitt lata arsle till datorkillarna. Suck!
Nåja, nu ska jag skypa med Lillie. Hörs snart igen!

I feel alive when I'm with you

 
Så, jag har bestämt mig för att åka tillbaka till Oklahoma en gång till under mitt år här. Jag vill få ett riktigt avslut och kommer aldrig åka dit igen från Sverige så lika bra att passa på medans jag är här. Kommer åka dit i maj för att se värdsyster Michelle ta studenten då hon dessutom är hedersstudent och kommer hålla tal. Känns som ett bra tillfälle att få träffa så många som möjligt av mina gamla vänner med. Jag vet inte hur det är med er, men jag måste liksom få ett avslut, ett clean break liksom för att kunna gå vidare och börja på nästa kapitel i mitt liv. Känner inte att jag fått det med mitt Wetumkaliv än men det har blivit dags att säga hejdå, jag har inget mer att hämta där. Under året ska jag även åka till New York och Vegas, innan det är dags för min semestermånad. Sparar redan 1/4 av min lön varje vecka men känns som att jag får börja spara mer än så ändå. Fyller år en månad innan resemånaden så hoppas på lite cash då också som kan hjälpa mig på traven. Där har ni kvällens tankar. Godnatt!
Kan fortfarande inte lägga in bilder från mobilen förresten vilket är riktigt ittierande, vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken så får väl ta med den till geek squad på tisdag när barnen är i skolan. Imorgon är det en helgdag här så jag ska jobba trots att det är måndag för vm glömde bort att det inte var någon skola så hon gjorde andra planer.

Hold on to me as we go, as we roll down this unfamiliar road.

 
Har haft mitt "riktiga" samtal med värdförldrarna nu om jag vill stanna ytterligare ett år eller ej. Tackade artigt nej men var glad för att de frågade mig och sa att det var helt upp till mig och att jag är första prio. Det är inte ofta man får höra "hur bra man är" o.s.v. Det är liksom inget folk bara slänger ur sig. Men vp sa bland annat att jag måste haft jättemånga matchningar då jag hade så himla bra profil och video samt att han gärna skulle rekommendera mig i framtiden till vad som behövs. "Du behöver inte gifta dig" säger han. Vilket jag ifrågasatte varpå han säger "Vi har haft många au pairer, alla är jättetrevliga men vissa utav dem behöver liksom gifta sig för att komma någonstans i livet. Du är för smart för det, du behöver inte gifta dig för du klarar dig lika bra på egen hand... Självklart kan du gifta dig med om du vill." Vm fyller i och säger "Du har så härlig personlighet, du är självständing - men den största anledningen till varför jag ville ha dig var för att du log på alla bilder. Jag förstår mig inte på folk som inte kan le. Och jo förresten, du kommer gifta dig men inte med något annat än en hockeysplare, gör du det blir jag förvånad!" Haha!
Jodå, min familj är bra.

What are you doing with a girl like that?

 
Hallå!
Nu går äntligen båda barnen i skola igen så imorgon ska jag och Jen kolla Avs träning. Gick aldrig på bio med Cami, vi båda suger på att höra av oss så de blev helt enkelt bara inte av.
Mötte upp Emma idag på CC Mall för lunch. Hon har det tufft nu, vilket suger. Jag är så förbannat glad att jag väntade 16 familjer innan jag tackade ja till någon. Om någon blivande au pair läser detta, var kräsen! Familjen betyder mer än läget men se samtidigt till att inte hamna mitt ute i ingenstans. Familjen Murphy väntade även 9 au pairer innan de tackade ja till mig så det känns också bra, vi väntade liksom på varandra. Familjen kommer eventuellt ta tillbaka Jessica som sin nästa au pair, om inte så ser jag fram emot deras sökande efter en ny, få se hur det går till från denna sidan liksom.
Har kommit på hur jag vill spendera min semestermånad med. Det gäller bara att hitta någon som vill haka på. Om någon från Sveige är sugen på en roadtrip från San Fran - Tijuana längs USA's västkust med stopp i bl.a. Monterey, Santa Barbara, LA och San Diego så hojta till! Detta gäller från 6 augusti och en månad framåt. Kanske någon från världens goaste 6e augustigäng som jag åkte med som är sugen annars? :)
Nu är det läggdags, vi hörs. Godnatt!
Haha! Ni kanske inte ser det men nu när jag kollar på bilen lade jag märke till att min arm såg omjämn ut, tro det eller ej, men det är en muskel! Wohoo!

I wish I couldn't feel, I wish I couldn't love. I wish that I could stop cause it hurts so much.

 
Ikväll hade jag middag på Red Lobster med Cami. Vi fick så löjligt mycket mat så jag tog hem resten till lunch för imorgon. Hur har jag inte kunnat sakna henne? Så himla go! Hennes år är slut om 3 veckor men hon ska förlänga ytterligare ett år hos en annan familj. Hon letar dock ännu efter den rätta, helst i NY området.
Alex är på bättringsvägen men kommer förmodligen inte gå till skolan imorgon så det blir ännu en hemmadag för oss. Imorgonkväll ska jag och Cami kanske på bio för att se Silver Linings Playbook. Vill försöka hänga med henne så mycket som möjligt innan hon åker. Godkväll!

I will never stop losing my breath everytime I see you looking back at me.

 
Alex har drabbats av influensan... Vilket innebär att istället för att kolla Avalanche's träningar och träna själv sitter jag hemma med henne och kollar på Bratz. Ingen tandläkare blir det idag heller då jag inte kan ta med henne någonstans på grund av smittorisken.
Har i över en timme försökt lägga in bilder från mobilen till datorn (eftersom kameran strejkar vid för kyliga temperaturer som helgens skidåkning bjöd på) utan resultat. Vet inte alls varför det ska hålla på att krångla nu när det aldrig gjort det innan. Funderar på att skaffa mig en tekniker istället för hockeyman eftersom jag verkar få nya problem med mina elekriska prylar hela tiden. Tar istället några bilder från Anna och lägger upp de få som är tagna med min kamera. Här kommer helgens bildbomb! :)

I only got $20 in my pocket

 
Alex är sjuk så ska jobba några timmar imorgon eftersom vm gjort planer då det var tänkt att hon skulle vara i skolan. Jag hade tänkt spana in Avs träning men de tränar varje dag fram till fredag så ska med all säkerhet kolla på onsdag och fredag i alla fall. Vail med Anna var grymt! Det kommer ett inlägg med biler om det imorgon.
På tisdag ska jag tillbaka till tandläkaren för efter $535 märker jag ingen skillnad och har fortfarande ilningar i tanden. Kollen är gratis men om de behöver fixa och trixa mer med den lär det kosta. Skitkul. Jag har 10 kronor på mitt svenska konto och har varit duktig och sparat flera hundra dollar på mitt amerikanska som jag tänkt ha till resor och annat skoj, nu lär väl allt gå till tandläkaren igen. Skit, blir så förbannad!
Ska läsa nu för att lugna mig, sen läggdags. Godnatt!

Kiss me like you want to be loved.

 
Hallå alla glada!
Idag har varit en bra dag med barnen, än så länge. Vi har ju bara spenderat 40 minuter med varandra hittills. Förhoppningsvis gick något av gårdagens diskussioner in i huvudet på dem.
Såg till att ta en rejäl sovmorgon idag efter att ha släppt av ungarna eftersom jag, Anna och en till österrikare åker upp till Vail ikväll. Det snöar nu med så antar att resan kommer ta strax över 3 timmar. Har bara varit i Keystone hittills men Vail sägs vara jättefint så det ser jag fram emot. Ser inte lika mycket fram emot att åka dit med österrikare då de säkert är födda på skidor. Får väl se till att ragga andra nybörjare att åka med om de tycker jag är tråkig, haha! Jag är rätt bra på att vara ensam annars. Frågade mina vänner om det är att gå för långt när man går på bio själv, det var det. Så jag antar att jag får vänta med mina actionfilmer tills de kommer ut på film så jag kan hyra dem och kolla själv ;)
För tillfället håller jag på att packa inför helgen. Ska strax bege mig bort mot affären och handla lite inför resan också. Mina SGID har alla en ledig helg så de ska ut och festa till det, ha det så kul brudar! Vi ska ut i Vail imorgonkväll med, det ska bli riktigt kul! Ska stanna förbi vår lilla spritbutik idag med och inhandla lite vin. Jag har aldrig behövt visa leg där vilket är lite lustigt, de säger att de känner igen mig, haha! Jag visade ju inte ens första gången? Nåja, jag är ju över 21 i alla fall. Nu babblar jag för mycket. Tror inte vi kommer ha tillgång till Internet i stugan så vi hörs igen på måndag eller tisdagkväll. Puss & Kram!
Anna och jag.

I just don't know what to do with myself

 
Har det tufft med ungarna nu. Äntligen börjar föräldrarna inse det med och ta ifrån dem lite privilegier. Efter att jag tjallat... De bråkar varje dag, varje dag. De slåss, skriker, gråter. Har varit här i över 5 månader och inte en enda dag har passerat förbi i harmoni. Varje dag är en kamp. Är det verkligen såhär det ska vara? Vad hände med att man som syskon och systrar stöttar och hjälper varandra istället för att göra vardagen till ett helvete? Jag har inte alls växt upp på det viset och jag förstår verkligen inte hur dessa barn är funtade. Jag är bara så trött, utmattad, Försov mig för första gången idag med. Vaknade av att vm knackade försiktigt på dörren. Har en känsla av att allt det här hänger ihop.
När jag åkte hit såg jag framför mig hur jag skulle ta hand om två små söta systrar, fläta varandras hår och rita fina teckningar ihop. Jag får inte ens borsta deras hår, ritar vi går det hela ut på att jag ska rita deras teckningar åt dem som de ger till mamma och pappa eller så råkar en låna en penna av den andra och då börjar världens slagsmål.
Jag ger aldrig upp, men ibland undrar jag varför.

I've been trying to do it right, I've been living a lonely life.

 
Hela LA-resan är nu bokad, skolan samt boende och flyg. Känns skönt att ha det gjort. Innan kursstart måste jag dock ha lite läxor avklarade. Jag ska skriva dagbok i 3 veckor om allt jag gör hela dagen och sen måste jag skriva 5 datornskrivna sidor om mig själv. Det var ju jobbigt att skriva bara en sida inför au pair ansökan. Såhär lyder i alla fall inledningen för den nyfikna:
"I was born on July 10th 1991. I'd love to tell you about how the sun was just about to rise and how the birds sang to welcome me to the world, but truth is I have no idea if that is how it went down. All I know is I was born in to a wonderful family who loved and loves me unconditionally and whom I love just as much back."
 
Stannade förbi en mataffär idag som jag hört ska ha lite skandinaviska prylar. Håller på att crava sönder efter en lepamacka med smörgåsgurka, men leverpastej säljs inte någonstans. Jag gillar inte Kalles Kaviar för tusan, det har de minsan överallt! Nåja, hittade i alla fall lite Önos flöderblomssaft, gott. De har fläderblomssaft på IKEA med, men det är inte samma sak.
Slänger upp bild på utsikten jag har över bergen varje gång jag kör till gymmet. Rätt mäktigt.

Oh, this is the start of something good. Don't you agree?

 
Lockouten är över! Vilket jag hoppas ni alla redan vet. Ska ta och mejla den där snubben ikväll och be lite fint om överblivna biljetter när det väl blir några. Har svårt att tro att det skulle bli några nu i början när det varit sån himla lång lockout. Kan dock glädja mig med att spana in deras träningar som hålls 20 minuter från mitt hus under tiden. Stackars Emma låg och sov på söndagmorgonen när jag började hoppa upp och ner i sängen och skrika obegripliga saker om NHL och lockout. Säger som Gert Fylking skulle sagt: ÄNTLIGEN!
Barnen började skolan idag efter jullovet, de är lediga imorgon. Himla nödvändigt. Tänkte ta med dem till en glassbar som de tjatat om i månader och bjuda dem på lite gott, för jag är världens bästa au pair! ...skämt åsido, jag är långt ifrån - men ibland får man ju festa till det!

If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine.

 
I ungefär 3 dagar har jag varit tyngd med en, för mig, annorlunda känsla, hemlängtan. Främmande för mig som är relativt van vid resande på egen fot. Igår nådde jag min 5 månaders dag och det var 5 månader jag bodde i Oklahoma, vilket känns som en evighet i ett annat liv.
Jag skypade med mamma idag och när hon äntligen fick igång sin cam ville jag nästan börja gråta, vet dock inte varför. Jag var bara så glad att se henne. Håll dock tårarna tillbaka för hur svårt det än kan vara för en förälder att se sitt barn gråta, tror jag det är värre när barnen ser sina föräldrar (var rädd att hon skulle börja). De är liksom den trygghet man alltid lutar sig tillbaka emot, de som alltid är så starka och stöttande hur jobbigt allt än kan kännas. De kan inte gråta, men om de gör det känns det som om hela världen rasas samman. - Bara lite tankar som snurrar såhär på kvällen.
Jag saknar er allihop där hemma, speciellt Alfred, för vi kan inte kommunicera på samma vis som jag gör med er andra. Jag vill gråta i princip varje gång jag ser honom om jag ska vara ärlig. Medans vi är inne på det ärliga spåret kan jag berätta att på planet mellan London och New York låste jag in mig på toa och grät i några minuter. Torkade sedan tårarna och har inte gråtit av längtan sedan dess, fram tills nu.
Min hemresa har jag redan planerat i detalj och det första jag ska äta på svensk mark är en kebabpizza från Falkenbergs Pizzera. På den ska det vara pommes eller sallad, har jag inte bestämt mig innan dess blir det väl allt. Självklart slängs det även på en god mängd mixad sås.

I was a little girl, alone in my little world, who dreamed of a little home for me.

 
Helgen med Emma har varit toppen! Hennes familj äter hemlagat och sitter tillsammans varje kväll, mysigt! Kan inte minnas sist jag gjrode det i varken Sverige eller USA. Antar att livet hinner ifatt en när man växer upp och jobb eller liknande sätter stopp för traditioner som middag runt bordet.
Jag tror jag börjar bli sjuk, var jättetrött under hela lördagen och somnade till "Love Actually". På söndag gick vi upp tidigt för att åka till Keystone. Det var hur kul som helst att åka! Jag tror inte jag är en sån typ som kan åka hela dagen men 5-6 timmar är rätt lagom. Vi åkte ungefär så länge innan det var dags att åka hem och slippa den värsta trafiken ner från bergen. Gröna backar här är inte gröna vill jag lova, och blå är inte blå. Grön liknar mer blå och blå är röda (vilket de inte har här). Vi höll oss alltså till de två färgerna. Främst för att jag i Sverige precis lärt mig att ta mig ner för röda. Emma som självklart var bättre än mig var också okej med det sa hon, hoppas inte hon bara försökte vara snäll, haha! Sov hos henne ytterligare en natt för att jag inte orkade köra hem under kvällen. Sedan jag kom hem har jag bara sovit. Ska dra till gymmet snart, får se hur det går med tanke på att jag knappt kan gå efter gårdagens träningsvärk i vaderna.

 Nästa helg ska jag åka skidor med Anna i Vail. Hon är som tidigare sagt från Österrike... Det kan bli spännande.
Ha det fint!

Sometimes trying isn't enough.

 
Väskan är packad och det är dags att bege sig bort mot Emma. Det är trist att hon blir lite över en timme bort då vi inte får chans att ses så ofta men vi har nu bokat en weekendkurs i LA så det ska bli grymt! Vi ska som sagt åka skidor imorgon med, ser ut att bli i Keystone. Håll tummar och tår för att jag kommer hem i en del. Halvthai som man är spenderades vintrarna hellre i Thailand än på skidspåret när jag växte upp så vill inte påstå att jag är någon skidexpert direkt... Nu får ni ha det så bra alla goa, tror nog vi hörs på måndag igen. Puss och kram!
 

Go, fight, win!

 
Godkväll!
Imorse åkte Jessie hem till Tyskland igen. Det har varit guldvärt att ha henne här över i princip hela jullovet. Barnen börjar skolan igen på måndag och jag får äntligen komma tillbaka till mina rutiner. Nästa lov kommer spnderas på Florida Keys så det lär bli rätt skönt med.
Ikväll kommer gänget hit för mys eftersom Sverige spelar final mot USA imorgonbitti (06:00 USA-tid) i JVM. Hoppas på en repris från förra året, tar gärna spänningen förutsatt att det slutar i vinst. Annars lugnt. Barnens faster och en av hennes döttrar är här nu och hälsar på, första gången på år. Fullt hus, det är nog alltid fullt hus hos the Murphys när man tänker efter. Ikväll har jag sleepover så alla 5 barn sover hos kusinerna och imorgon ska de ha sleepover hos oss. Funderar på att fly då, är dock inte festsugen alls så någon som är sugen på mys imorgon med? Tror jag börjar bli sjuk för den delen också. Attans bananer, måste komma igång med träningen nu igen ju!

I know I'm good at something, I just haven't found it yet.

 
Flera gånger om har jag snackat om hur fint det är här borta med tror knappt jag visat några bilder på det? Jag och Jessica drog ut till Daniel's Gate, en jättestor och helt fantastisk park bara 5 minuter bort, som bjuder på allt från en grym utsikt till ormar och bisonoxar. Nu under vintern slipper man ormarna och spindlarna (kryllar av svarta änkor här) men på sommaren får man akta sig. Tog inte med mina Hunters eftersom det aldrig regnar här men hade kanske varit bra att ha ibland ändå... Hur som helst! Nu virrade jag bort mig igen. Jag glömde kameran hemma så ni får nöja er med dessa mobilbilder. Kan garantera fler bilder från Daniel's Gate under året. Tänker spendera hela våren på en klippa en med bra bok i handen.
Borta i horisonten kan man även se de Klippiga Bergen. Ska ta bättre bilder på dem snart med.
Fick även julkortet från Farmor och Farfar idag, tack vad ni är söta :)

It's been a long year and all this mess around me is finally clear.

 
2013 har börjat på bästa tänkbara sätt! Jag har firat in året tillsammans med goa människor som här borta i USA som betyder allt för mig. Ser fram emot att få dela mer än halva 2013 tillsammans med er, känner att detta året kommer bli bättre än någonsin! Som alltid glömmer jag bort att ta kort men det finns en del fina, och inte så fina biler på mig på facebook som ni kan spana in, lånar annars några bilder från Elin som ni kan få se här, då inte alla läsare har fb. Gott nytt år mina vänner, låt oss göra det till ett oförglömligt år!

RSS 2.0