I believe that what you give is what you get in return.


Glad Halloween på er! Kvällen ska spenderas tillsammans med Johanna och vi ska kolla lite skräckisar dagen i ära. För övrigt har min stora städvecka börjat så det är i princip allt jag gjort idag, städat.
Hittade en söt bok på bibblan som passade häst-Johanna rätt bra ;)

Jag är förresten ute på "au pair marknaden" igen då Shovlin familjen inte ville ha mig...

Let the rain wash away all the pain of yesterday


Jobbade till 16 idag på Stanton's, efter det åkte jag en sväng till Lillie och Joels nya stuga. Vi mös och kollade på Avatar och nu är jag hemma igen. Är löjligt rastlös, så rastlös att jag kollar på konståkning på TV för att det helt enkelt inte finns något annat jag hellre skulle se. Veckan som kommer ser lugn ut, jag ska städa, fixa och dona inför helgens partaj och bara vara.

Tänkte ta igen lite serier nu, tjingeling!

Sötaste Alfred på promenad.

I wish that every kiss was never ending.


Nu har jag lugnat mig, big time. Familjen kanske inte här av sig, men om de gör det kommer jag tacka nej. Fyra barn är nästan två för mycket och jag är inte den som ger upp, vill inte tvingas göra det heller för att man skulle gå in i väggen eller liknande. Familjen lät i övrigt toppen, men det är lång tid kvar och jag är säker på att jag kommer hitta en toppenfamilj som passar mig som handen i handsken.

Ikväll ska mina flickor ut, jag å andra sidan har beslutat mig för att ha en vit helg. Har inte fördjupat mig mer i deras planer då jag annars gärna hade svirat om och dansat med dem dit fötterna bär. Dagen har spenderats på gränsen till de skårrandes län där vi hälsade på Emine och Peter. Där gick vi en promenad och jag passade på att ta kort.



Jag skickade bilden till Linnéa som är naturbildsfreak som gjorde om bilden på sitt vis, sen ville jag med göra det. Första bilden är i original. Jag ökade kontrasten och ljusstyrkan för att få fram det senare resultatet.

I'm so excited and I just can't hide it!


Jag har fått en matchning, jag har fått en matchning, jag har fått en matching!! Det är inte ens säkert att denna familj kommer höra av sig men jag har fått en matching, redan! Jag pratar alltså om att en familj i USA har parats ihop med mig då jag enligt massa tester skulle passa bra ihop med deras familj. De har fyra barn... Mamman är advokat och pappan snickare. De bor i Somerville, New Jersey, en timmes bilfärd från Manhattan och har hund/hundar. Barnen är i ålder 1-9 då(om) jag anländer. Det känns som väldigt mycket jobb? Åh, hoppas ändå de ringer så man får prata med dem. Känns det inte rätt måste jag våga säga nej, åh jag är så dålig på att säga nej.
Hur ska jag någonsin kunna somna nu?! Det känns som att jag aldrig skulle kunna somna igen, jag är helt uppe i varv! Drar igång ett avsnitt av The Walking Dead, förhoppningsvis har zombies en lugnande inverkan på mig.



Uppdatering!! Hittade precis deras facebook!

Been cursing the dark as I lay here alone


Idag firade vi halloween i skolan. Det var massa pyssel, kakor och mysstämning under hela eftermiddagen. Jag och mina andra kollegor för årskurs ett var häxor allihopa :)


Imorgon blir det jobb i skolan under dagen, slutar 13.30 och börjar på Stanton's 14.00 - stängning. Det blir en lång dag men nästa vecka ska jag ta mig ett välförtjänt höstlov! :)

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.


Idag slutade jag så tidigt som två, skönt! Hämtade ytterligare en vindrutetorkare på Mekonomen som jag beställt och köpte med mat hem från Stanton's till mig och Linnéa. Vi var allmänt osociala, satt vid dator/mobil och sov. Kollade även Bonde söker fru när det väl började och sedan åkte hon hem. Väldigt händelserik dag/kväll med andra ord...
Imorgon ska vi fira halloween i skolan med utklädnader och massa pyssel under eftermiddagen, mysigt! Jag ska gå som häxa, min "riktigta" halloween outfit tänkte jag nämligen inte avslöja än. Tror dessutom den är lite för vågad för mina elever, ålder 7-8.


Hörs imorgon, nu ska jag sova. Puss!

Wouldn't it be nice if we could wake up in the morning when the day is new?


Idag sköt jag för första gången denna säsongen. Det gick löjligt dåligt, förmodligen sämsta på 5 år, utan överdrift. Hade glömt sätta i linser och kan inte skjuta med glasögon, så vi skyller på det och siktar framåt istället!
Skaffade mig lite mer vuxenpoäng idag genom att köpa nya vindrutetorkare. Tror dock redan jag ligger på medelålder tack vare mina färgpatronköp till skrivaren och alla mina medlemskort på ställen som ICA och Apoteket...

Bjuder på en add för Pepsodent i brist på andra bilder.

All I see is you and me


Idag har jag börjat mitt "nya" jobb. Fram tills jul är jag heltidsanställd hos lågstadiet, årskurs 1-2 på Skogstorpsskolan. Första dagen har varit toppen!
Efter skolan drog jag till stan för att köpa färska bär, satsumas och vindruvor - måndagslyx! Linnéa väntade på mig hemma och några timmar efter det dök Johanna upp. Prim skulle med kommit förbi men fick tyvärr förhinder. Vi käkade pannkakor med glass och färska bär, i rastlöshet bakade även jag och Linnéa en kladdkaka som vi högg in på under kvällens gång.


Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på morgonmöte och på kvällen är det dags för säsongens första skyttepass. Godnatt!

The fight for you is all I've ever known.



Som ni kan se började vi med lekar på Arosfortet i Halmstad. Jag och Emma blev utsedda till lagkaptener för varsitt lag (lite stolt) som vi skulle ta hand om/pusha på. Vi lekte och hade massa skoj i någon/några timmar för att sedan fixa oss och sen bege oss tillbaka till Stanton's där vi gick en tipsrunda, drack bål, minglade och åt gott. Vi alla hade fått påsar med okokt pasta som vi skulle använda oss av i en auktion. Antalet pasta varierade beroende på dagens prestationer. Jag lyckades ro hem en fin mugg, ett doftljus och ett Yatzy spel, som ni kan se ovan.
Hela dagen var skitrolig! Dock gick jag ut hårt, lade ner all energi på lekarna och hamnade i matkoma.. Hade kul ändå! Tack Carin, Andreas och hela Stanton's gänget! :)

Come home, cause I've been waitng for you for so long.


Detta gjorde min trista dag miljoner gånger bättre!!


Bilder från personalfesten dyker upp senare.

Baby save up all your tears, you might need them someday.


Idag är det personalfest! Jag är taggad till tusen och lite stressad, tar med kameran och ska försöka ta massa kort på min andra familj. Allt vi ska göra under dagen är en överraskning så det här ska bli riktigt spännande! :) Vi hörs!

Vera & Olle.

You're a song, written by the hands of God



Fredagsmys.

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising.



Är ensam hemma och myser i ett av mina senaste inköp, en hoodie med avklippta ärmar från Beyond Retro. Den luktar lite lustigt, tvättmedel, inte samma som vi använder hemma i alla fall.
Lyssnar även på Luleå-Brynäs matchen, mina killar ligger under med ett mål men än är det inte slut!
Imorgon blir det jobb i skolan igen, och under kvällen ska jag bara vila upp mig, kolla Idol och förbereda mig inför lördagens partaj! Tjingeling :)

It's okay not to be okay.


Sitter hemma och väntar på Linnéa och CO. Ska med dem till Gekås. Behöver inget men hakar på i brist på annat att göra (och självklart för att jag tycker om dem). Har redan slängt in en tvätt i maskinen och städat rummet. Väntar på att ångan från diskmaskinen ska försvinna så jag kan plocka ur den med, idag är jag effektiv!


En nästan exakt ett år gammal bild tagen i mitt studentrum i Sevilla, Spanien. Det är löjligt så fort tiden går!

Hopefully the hate subsides and the love can begin


Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk. Måste till doktorn och kolla upp min skalle. Annars har dagen i skolan börjat lugnt. Har vaktat en engelskaskrivning och alla har varit tysta som möss, bra för huvudet!

Ikväll har jag inte några direkta planer, ska kolla Grey's men förutom det ska jag bara vila upp mig. Helgen bjuder på en personalfest som jag vill vara fit-for-fight till! :)

Langar lite mer Sthlm bilder i brist på andra.

Hade visst glömt lägga in fler.. Vi såg förresten Andreas Wilson på tunnelbanan, han var mycket kortare än jag föreställt mig.

There's someone I've been missing, I think that they could be the better half of me.


Ikväll skulle jag egentligen skjutit, råkade glömma det så nu ska jag passa kusiner istället. Ska först en snabbis förbi lille Alfred och lämna en rackarns snygg kofta jag köpte till honom i huvudstaden.


I get lost in the beauty of everything I see.


På plats i Globen.

Förband var Destinee & Paris...

och Joe Jonas.

Lapdance.

Idolerna var med och hoppade på scenen.

Bobby baby


Haha så mycket för det löftet. 50 spänn för knappt fungerande Internet är inte mycket att hurra för. Är hemma nu och ska sova. Har shoppat massa fint och har tonvis med bilder från konserten som jag tänkte lägga upp imorgon. Tills dess får ni ha det så bra. Godnatt! :)


Let's hit the streets


Nu är vi framme i Stockholm! Vi har WiFi på rummet så vi lovar att hålla er uppdaterade!
Då det inte hänt så mycket här än (eftersom vi bara åkt tåg, käkat och nu siter på hotellet) slänger jag upp lite bilder från igår.


If I lay here, would you lie with me and just forget the world?


Håller på att sminka mig inför kvällens upptåg. Håret är redan fixat (för en gång skull hoppar jag inte bara ur duschen och lämnar hemmet). Införskaffade mig en hårmunk för någon månad sedan men har inte använt den tidigare. Testade att slägna upp en boll med flätor runt då mitt hår är för långt för att bara gömmas under bullen. Resultatet?

Det blir det till att göra igen, så enkelt men snyggt!

Lyssnar på Brynäs - Linköping under tiden som jag fixar mig. Brynäs ligger för tillfället under med ett mål, men det kan vänta fort. Nu håller vi fingrar och tår! Puss :)

Do you know that I know that you know?


Idag är det fredag, sååååå skönt! Min huvudvärk har släppt och helgen kommer bara bjuda på massa skoj. Ikväll ska jag till Becka och se på Idol med alla mina favoriter. Imorgon ska jag bort till min vän Simon som fyllt år och mysa lite, blir dock en tidigt sorti för mig som ska till Sthlm tidigt på söndag med kusinerna.
Så ser min helg ut i stora drag.

Idag var jag ett grundämne i skolan (alla lärare och elever var det).
Säg hej till Fröken Koppar!

Visste ni att koppar (Cu) har atomnummer 29, tillhör ädelmetallerna, finns i grupp 11 och period 4 samt att den gröna missfärgningen som  koppar drar på sig kallas ärg? Jag tycker det är skitkul att vara tillbaka i skolan igen och lära mig/upprepa alla dessa saker samtidigt som jag lär ut! :)

I can't help but surrender my everything to you.


Jag har en huvudvärk som kan liknas med fåglarna i TREO reklamen. Var ute på en powerwalk med Bobby för att få lite frisk luft, hjälpte inte. Tänkte knapra lite Alvedon nu så får vi se vad det blir av det hela.
Ska iväg till far ikväll för att kolla hockey, Brynäs möter MODO på bortaplan. Fram tills dess ska jag bara vila och äta hemmagjorda vårrullar á la mamma.

Lagom trött.

I got used to not feeling much


Blev inringd till skolan idag. Det var en bra dag hos ettorna, brandlarmet gick men det var bara någon som tryckt på knappen.. som om det skulle intressera er ändå. Har sovit sedan jag kom hem tills nu, uppenbarligen är jag fortfarande inte helt van vid läraryrkets påfrestningar.

Ska iväg till Prim vid 20-snåret för att kolla hockey, haha! Nej det ska jag inte. Kolla fotboll var det visst. Ja, man ser ju vad jag helst hade velat se i alla fall.

Jag hade ingen passande bild, så ni kan få en på Sebbe. Tjing!

Look at what we got ourselves into.



Idag har det spenderats kvalitetstid med Linnéa, Varberg, H&M och Gina.

It's time to let go of the past


Fridolf stannade mitt i Arvidstorpsbacken i stan idag. Inget drömscenario direkt. Hade Linnéa med mig så hon dirigerade min backling (läs: rullande ner för backen) in på en sidogata. Där tog farten slut så hon fick börja putta på.

Farbror Kenneth kom till undsättning, passade nog bestämde han sig för att fungera igen så jag rullade hemåt med Kenneth i hälarna som ville försäkra sig om att vi kom hem säkra. Himla snällt, tack! :)

Förutom den lilla incidenten har dagen varit väldigt lugn. Alfred är hos oss, sover gör han just nu. Han fick en Pippi bok av Linnéa som hon fått på Donken.


Take me to the place I love, take me all the way.


Ikväll blir det utgång. Jag som inte skulle gå ut, främst för att man alltid blir så besviken. Falkenberg på vintern är döden. Det säger man varje år men det är just för att det är så himla sant! Deprimerande att vistas här. Får mig bara att längta mer och mer till USA. Även om jag bodde i den minsta hålan av alla hålor i USA så var det bra mycket roligare än detta, det var nytt! Jag längtar efter lite nytt i mitt liv.

Ska iväg till stallet om 30 min, plockar upp Johanna på vägen och Joelle möter vi där. Mys. Jag saknar verkligen ridingen så det är toppen att kunna få rida lite när man vill/kan såhär. Efter stallet åker jag hem, duschar och rotar fram något att ha på mig. Beger mig sen bort mot Prim där förfesten håller hus i hennes nya lya. Sover förmodligen i stan sedan, hos pappa, som vanligt. Jag är lite mer tagg på att gå ut nu än tidigare i alla fall. Drog en powerwalk till massa dunkadunka musik innan för att få upp humöret :)



Där har ni min dag/kväll. Hoppas ni får en trevlig lördag!

When you hold me like you do, it feels so right.


Var sugen på vindruvor, hade inga hemma.
Var sugen på hallon, hade inga hemma.
Hittade jordgubbar och blåbär i frysen, gjorde lite för mycket smoothie.
Nästa - brainfreeze!

I'll share everything I have and we'll find a way to live.


Fick en fråga av Jessica om var jag ser de nya avsnitten av 90210.
HÄR hittar du en länk till alla nya avsnitt från säsong 4 :)

Set fire to the rain


Blev bjuden på spontanfest i GBG hos några vi träffade i Alanya ikväll, men är inte så pepp på det. Sitter istället hemma med mor och tänkte kolla Idol. Det är inte så jättebra egentligen, men det är väl lite av en tradition att se det efter alla dessa år. Såg VD tidigare, så bra, så bra! Ikväll blir det lite catching up med Hawaii five-O. Tänkte även spana in Modern Family som jag hört så mycket om... Men det får nog vänta till nästa vecka.


I will never settle for less


Idag har det jobbats på skolan, som de flesta andra dagarna, jobb väntar även där imorgon. Idag har jag lekt med Alfred också, han åkte nyss hem. Dagen bjuder inte på mycket mer fart än så, tänkte kolla Glee. Har redan sett veckans avsnitt av HIMYM och 90210, väntar spänt på morgondagens VD avsnitt. Det går inget bra på TV så jag lutar mig tillbaka i soffan och lyssnar till livesändningen av Brynäs - Luleå matchen.



I'm going off to Hollywood to be a big star


Fick hem ett brev på posten idag. Nu när jag är antagen till au pair programmet är det en underdrift att säga att det väntar lite pappaersarbete. Detta fick jag hem idag:

..och då har jag inte ens börjat fixa med mitt visum och allt det där som återstår/som man gör strax innan man åker. Det var precis samma procedur som väntade innan min utbytestermin. Hade förträngt allt det där trista för det var ändå så värt det! Får bara ha det i åtanke när jag bläddrar igenom min löjligt stora hög av papper.

Nu måste jag sova. Det väntar jobb i skolan imorgon med. Puss!

Escape me


Idag är en sån där dag man bara hade knycklat ihop och slänga i papperskorgen. Vaknade vid 10 av att mamma ringde, då hade jag redan ett missat samtal från skolan. Sedan dess har jag gjort absolut ingenting. Suttit i soffan och degat, sovit, kollat på TV, Hawaii five-O på datorn, sovit lite till, ätit.. Ni förstår. Fullkomligt ovärd dag! Ska utnyttja sista timmarna av detta dygn till att flytta ner alla badrumsgrejer så jag slipper springa tre trappor för att sminka mig på morgonen. Imorgon ska jag jobba på skolan och åker direkt därifrån till Stanton's där jobbdagen fortsätter.
Lyssnar för tillfället på livesändningen mellan Växjö - Brynäs, ska återgå till ett lite mer alktivt lyssnande nu. Vi hörs!


This town is too small for me to stay, I've got to get away.


Ett litet smakprov på framgångarna i det nya rummet.

Yesterday, all my troubles seemed so far away.


Igår bjöds det på ett härligt kalas med massa god mat och trevliga människor som alla firade Lillies 20års dag! :)

Is this the place I've been dreaming of?


Stressad till tusen! Ska iväg på kalas hos Lillie nu som fyller 20 år. Har fixat och donat här hemma så jag glömde helt bort tiden! Vi hörs imorgon!


RSS 2.0