Back to reality

 
Idag, tisdag, är andra dagen tillbaka efter lovet. Jag har haft en konstant huvudvärk sedan i söndags, antar att det är en blandning av stress, utmattning och allt annat som pågår just nu. Vetenskapen om att det vara är två veckor kvar till vårt jullov håller mig igång just nu. Kan inte ens räkna på mina två händer hur många inlämningar och prov jag har kvar innan dess i mina sex olika kurser... men jag klarar det. Jag klarar det. 
 
Lovet var bra. Var som tidigare nämnt i San Francisco ett par dagar och sedan hos min lärare på Thanksgiving. Efter det bodde jag och Lina i min värdfamiljs hus ett par dagar och sedan var det tillbaka till verkligheten med stadsliv och jobb igen innan lovet var slut. 
 
Under jullovet har jag inte så mycket planerat och det är extremt skönt. Jag ska jobba såklart, men annars lugnt. Lina ska fira jul med sin bror Tom i New York så jag ska nog bara ha lite egentid och andas. Träna vore skönt med, det blir alldeles för sällan nu för tiden.
 
Hoppas allt är bra där hemma! Kram

Snart lov!

 
Hallå hallå!
 
Nu sitter jag här på jobbet, sista dagen innan jag går på lov. Går faktiskt på lov redan idag klockan 17:00 så är måttligt taggad för det! Skolan går bra, än så länge har jag A i alla ämnen, även matte och bokföring (hör och häpna!) men de sista proven och stoa inlämningarna återstår fortfarande så hoppas verkligen det kan hålla i sig. 
Det händer tyvärr inte så mycket annat roligt här borta. Eftersom det är lov nästa vecka och jag ska iväg har jag varit mer eller mindre begraven under skolarbete och jobb som måste fixas innan jag drar. 
Ska fortfarande hem till min lärare, som planerat, under Thanksgiving - det är typ höjdpunkten på lovet! MAT! 
 
Igår hade vi rekordvarmt väder för november, hela 27 grader! Idag snöar det, det snöar så mycket att det till och med lägger sig på market. Helt sjukt. Typiskt Colorado i och för sig. Fortfarande helt absurt trots att man bott här i över 3 år nu. 
 
Nu måste jag göra klart min checklista jag ska lämna till grabbarna under lovet när jag inte är här så de vet vad som behöver göras [detta är fortsta gången jag tagit ledigt (förutom över sommaren såklart) sedan jag började jobba här så de har redan börjat noja över det haha].
 
Ha det gott kära vänner och familj!
 

RSS 2.0