Life in letters


Jag ska jobba i skolan fram till påsklovet, som slöjd- och bildlärare. Det ska bli kul. Egentligen gillar jag mer att lära ut något jag faktiskt kan lära ut, men det här funkar med. Vad som helst förutom matte, lite så känns det.

Rolig grej förresten! Jag strosade omkring i bildsalen idag när min blick fastnade på en bild som var uppsatt på väggen. Det var något väldigt familjärt med den. Jag tog några steg närmre och sen slog det mig; det var ju för tusan jag som gjort den! Ha! Tänk att en bild jag gjort nu satt uppe på väggen i bildsalen! det stod inget namn på så jag tog ner den, skrev mitt namn på baksidan och satte upp den igen. Sen studsade jag omkring överlycklig bland mina elever och skrattade fram ett "Det är min bild där på väggen! Kolla, den där har jag gjort!". Länge, länge stod jag sedan och studerade den. Fick några konstiga blickar på mig, men äsch! Nostalgi i all ära!
Kan ta med kameran imorgon, om jag kommer ihåg, och ta kort på den. Det är inget speciellt faktiskt, några frukter och en ram tecknad i kubism.

Det är kul att man ändå finns kvar på något vis. Jag har bl.a. gjort en toalett-skylt som ännu hänger på en av C-spårets toaletter, en fredsduva i trä, ett "M" i korsstygn som tillhör ordet "VÄLKOMMEN" - utanför syslöjden. Efter två rader korsstygn tog min fina blåa färg på garnet slut, så jag fick byta. Det syns nästan bara om man känner till det, så jag vet. Jag känner till historien bakom det blå M:et i olika nyanser av blått.


Sing it out boy, you've got to see what tomorrow brings.


Jobb i skolan imorgon med. Syslöjd och Bild står på schemat. Två av de ämnen jag "bara" fick VG i från min tid på Skogstorpsskolan. Det ska nog gå bra ändå. Franska var ett annat VG ämne och det har gått förvånansvärt bra att lära ut! Bäst trivs jag på svenska- och engelskalektionerna, då är jag i mitt esse. Jag gillar när eleverna ska skriva egna grejer - Jag är bra på att skriva och att brainstorma idéer :)

Nu är det läggdags, vill vara pigg imorgon i skolan!

I need to show you before it fades.


The power lines went out
And I am all alone
But I don't really care at all
Not answering my phone

All the games you played
The promises you made
Couldn't finish what you started
Only darkness still remains

Lost sight
Couldn't see
When it was you and me

Blow the candles out
Looks like a solo tonight
I'm beginning to see the light
Blow the candles out
Looks like a solo tonight
But I think I'll be alright

Been black and blue before
There's no need to explain
I am not the jaded kind
Playback's such a waste
You're invisible
Invisible to me
My wish is coming true
Erase the memory of your faceJag älskar att lyssna till alla soundtrack i filmer/serier. Det är där alla bra, oupptäckta låtar håller till.
Ovan kan ni läsa en del av Hey Monday's låt Candles från Glee.

Andra bra låtar är t.ex:
Jason Walker - Down || Vampire Diaries
Parachute - The Mess I Made || Vampire Diaries
Plumb - Cut || Vampire Diaries*
Tawgs Salter - Brave || Vampire Diaries* (rubrik)
Kris Allen - I Need To Know || Vampire Diaries
Hot Chelle Rae - Bleed || Vampire Diares
Hayley Taylor - Plans || Vampire Diaries
Ryan Star - Losing Your Memory || Vampire Diaries
Howie Day - Longest Night || Vampire Diaries

...okej, jag antar att ni ser ett mönster. Det råkar bara vara så att VD har äckligt grymma soundtracks och det kan nog ha en stor del i varför serien är så galet bra!

*finns ej på Spotify.

The silence is killing me


Idag har jag jobbat i skolan och allt gick bra. Det blir jobb i skolan på både tisdag och onsdag med. På fredag kväll skall jag baka pizza.
I helgen blir det lugnt. Jag ska fixa vidare i rummet och kanske tvätta för första gången sen jag kom hem från Thailand... Ska även hem till min kusin och fira hans födelsedag.

Känner inte för att skriva och har inget annat att skriva. Lev väl!

I know who I want to take me home


Igår var det väldigt lugnt och rätt trist för att vara ärlig. Självklart var det jättetrevligt hos Johanna med god mat och trevligt folk! Utelivet var dock ingen höjdare. Höjdpunkten på kvällen var mina alltid lika fantastiska kollegor.

Idag har det jobbats, allt rullade på bra trots rätt mycket folk så vi var klara att gå vid nio-snåret. Skönt. Imorgon blir det jobb på skolan, återigen i mitt underbara C-spår. Att jag ska ha två mattelektioner är inte lika underbart men det ska jag nog överleva. Annars är det väldigt lugnt i veckan. Det blir ytterligare lite jobb på skolan men annars har jag inget planerat. Ska försöka leka lite med Pernilla, det var längesen.

Förra veckan började jag med att fylla i boken "Hemligt" jag fick av Lillie får två år sedan när jag fyllde år. Har inte vågat börja fylla i den för att jag har varit rädd att ångra mig. Å andra sidan är det min bok, mitt liv och mina tankar och det jag känner just då, alltså i nuet är det jag känner. Det är inget man kan ändra på så jag skriver helt enkelt ner allt det, i bläck. Jag sätter datum på allt och år från idag kommer jag att läsa igenom de 400 frågorna, le lite och skratta högt.


I'll never leave your side


Idag vill jag börja med att gratta Johanna på hennes 20års dag. Grattis Johanna!

Vädret är fantastiskt, lite blåsigt men himlen är sådär klarblå som den nästan bara är kyliga vinterdagar. Jag och Bobby var ute på en powerwalk nyss, härligt! Förra året gick vi våran 45 min powerwalk nästan varje dag och vi siktar på att göra detsamma detta året.

Jag och mor har förresten inte köpt mobil idag, hon har beslutsångest trots att vi inte ens börjat leta.

Ikväll blir det kalas! Klockan 19.00 skall vi infinna oss hos Johanna. Då är det med andra ord lagom att duscha och börja fixa sig nu, nästan. Jag måste hitta något att ha på mig och det kan ta väldigt, väldigt lång tid. Jag har någon dum grej för mig som gör att jag aldrig vill ha på mig samma kläder ute som jag redan haft en gång. Det är okej om det gått minst ett halvår, kanske. Beroende på hur utmärkande outfiten är. Jag vill i alla fall hemskt gärna inviga mina JC idag - de passar i och för sig till i princip allt så det hjälper inte mig direkt. Nog snackat om detta, jag skulle tro att det är rätt tråkig läsning.

Nu ska jag hämta Becka och Alfred som ska hit och mysa. Puss!

Juldagen -10

Radio is playing all the songs we know. It's gonna drive us crazy.


Då har man avslutat två veckor på Skogstorpsskolan. Ska dock tillbaka nästa vecka igen. Skolan tar fram massa minnen, så jag lade upp ett album på facebook (endast mina vänner kan se). Det har gått riktigt bra måste jag säga, jag blir till och med kallad "lärare" nu för tiden av eleverna. Att jag lärde dem idiotiska lekar jag gjorde i nian är ju kanske något vi kan se förbi dock.

Imorgon fyller Johanna 20 år! Det ska firas med lite mys hos henne och sedan utgång.
Imorgon ska jag nog hjälpa mamma köpa en ny mobil med. Vi hörs då!
Puss.

I'll try to get out, but I never will.


Jag jobbade över två timmar igår på Stanton's. Att vi hade mycket att göra är årets underdrift. Var hemma runt 23.20, hoppade in i duschen och sen slängde jag mig i sängen för att sova.

Idag har jag gått runt och gäspat hela dagen. Då jag bara hade två lektioner har jag haft gott om tid att förbereda inför morgondagen. Skönt! Då slipper man tänka på det. Ska bara dra ut några tyska-stenciler till språk fördjupningen imorgon. Det är inte alltid eleverna har något att jobba med själva.

Resten av dagen blir lugn. Jag ska bara njuta av min lediga eftermiddag med serier som jag missat sedan Thailand.
Puss!


I think I'll be brave, starting with you.


Godkväll!

Jag och Linnéa åt på det alltid lika goda Café Ströget i Varberg efter en sväng på H&M. Vi tog även en sväng till Gina innan vi åkte hem. En snabb utflykt men vi skulle ju egentligen inte shoppa. Hade presentkort på Gina så det blev lite där och så hittade jag bl.a. en jättesöt bikiniöverdel på H&M med. Dags att ladda inför sommaren 2011!

Det var vår ute i luften idag, så härligt! Dock är vår gräsmatta lika brun, blöt och tråkig. Jag sprang runt i trädgården och lekte med Bobby i vita Converse, inte mitt smartaste drag på senare tid.

Det gick bra idag i skolan, måste medge att mina planerings-skills har förbättrats. Dock har jag massa planering kvar att göra så nu är det dags att säga hejdå för ikväll.


You can trust me, trust nobody.


Jobbade över 45 min. Måste planera lite lektioner nu så jag hinner inte skriva.
Vi hörs imorgon kväll, ska hänga med Linnéa efter skolan.


Solid stones by your side.


Det visade sig att jag är ledig på måndagar, jämna veckor, i skolan. Då passar det att ta sig sin halvårliga tur till Gekås för att köpa toffsar och hårnålar. Dock blir det ingen latdag för att jag inte jobbar i skolan, klockan 15.00 börjar jag på Stanton's och stannar där till stängning.

Efter jobbet ska jag hem, städa lite till (då jag inte blev klar igår), planera lektioner och ändå försöka lägga mig i rimlig tid för att slippa huvudvärk imorgon. Jag har en fullspäckad vecka framför mig.

Vi hörs senare. Puss!

Cleaning out my closet


Jag rensade lite bland mina kläder.


Hittade bl.a. 11 par jeans. Ett par fick mamma, ett par fick Becka och nio par behöll jag. Det finns ju en anledning till varför jag mer eller mindre glömt bort dem, men de alla har potential så jag behölll dem.

När jag rev ur den minsta garderoben (den på bild ovan) slutade det med att jag gav bort 70% till behövande (Becka) och behöll 30% själv.


Skönt att rensa lite ibland. Är inte halvvägs klar än men jag ska jobba på det. Behöver bara en paus med lite 90210 först.

Time to get a walk-in closet.


Nu har jag tagit 43 kort på 79 olika ting köpta i Thailand. Allt är inte med, Becka har några saker och något har jag haft på mig och lagt undan. Kan dock inte komma på något jag missat just nu som jag har hemma. Alla smycken tar jag kort på en annan gång. Jag är rädd att det är fler än 78.
Då jag inte har lust att lägga upp 45 bilder (och ni säkert inte orkar kolla alla) har jag kortat ner det för allas skull. Vissa bilder blev väldigt små, men jag orkar inte fixa mer med det nu, ska befinna mig hos Johanna om 1 timme för lite mys.

Enjoy!


De beiga kilklackarna är köpta i Sverige en dag efter hemkomst, så de fick också vara med i kollaget.

Allt är köpt på: Platinum, MBK, Siam Paragon och dag- och nattmarknader, Bangkok.
Några saker är även köpta på varuhus/affärer/marknader i Mae Sot, Phuket, Phi Phi och Koh Samui.

Någon favorit?

Stay with me


Vilken fredag!
Började 8.00 idag på Skogstorp, slutade 14.20, var bussvakt, åkte till Stanton's, käkade sallad och började jobba. Slutade 21.00, åkte till Becka för att hämta mamma (som fortfarande inte kan köra sedan hon bröt armen) och nu är jag hemma. Jäkla lång dag men allt har rullat på så bra att man knappt tänkt på det.
Det känns som att jag kommit ifrån det här "bara vikarie"-facket nu vilket är extremt skönt! Jag tänker liksom inte dra bara för att det är lite tufft ibland. Lärare är numera ett yrke jag beundrar grymt mycket!

Ja Pernilla, jag ska lägga upp bilder på det shoppade. Imorgon. Det lovar jag DIG, ER. Lovar jag mig själv det blir det inte av. Man känner ju sig själv. Helgen ska även spenderas åt att riva ur garderoberna. Eller i alla fall en utav dem. Är ju ingen duracell-kanin efter denna veckan direkt. Måste rensa bland mina kläder så de nya får plats.

Nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorgon!

Att vara på Skogstorpsskolan gör mig alldeles nostalgisk. Ibland vill man liksom bara vrida tillbaka tiden och återuppleva allt.

Don't you give up on me


Hade råkat dubbelboka mig själv hela nästa vecka på både Stanton's och Skogstorpsskolan. Dock är allt fixat tack vare underbara Carin! Jag kommer att vara på skolan hela veckan, och jobba kvällar på Stanton's på måndag och onsdag. Det blir mycket jobb men det är skönt att hålla igång. Helgen ska jag spendera åt att vila upp mig och packa upp... Nej, jag har inte gjort det än alltså.

Tänkte sett Death Race 2 igår ikväll, men den fungerade knappt och jag orkade inte genomlida en hackig film. Det blev Due Date istället. Den var bra, men jag klarar inte av såna där jobbiga människor som den ena killen var. Mitt tålamod håller inte för sånt. Jag klarar inte heller av dåliga hockeydomare - men det är en annan historia.

Detta är ett tidsinstället inlägg, men tanke på att jag befinner mig i skolan samma stund som detta publiceras. Jag hoppas att planeringen jag gjort fungerat bra och att det fortsätter så resten utav dagen.

Vi hörs när jag kommer hem!

When you're older, you'll understand.


Har haft huvudvärk varje dag i en vecka nu, vilket börjat bli lite jobbigt. Sakta men säkert suger det musten ur en. Ringde sjukvårdsupplysningen igår men det ska visst inte vara någon fara.

Jag jobbade över på skolan idag till klockan 16.00. Det finns så mycket och planera och jag gör som sagt inget halvhjärtat. Är fortfarande inte helt klar med allt inför morgondagen så jag ska jobba vidare på det, så fort alvedonen börjat verka. Det är skitsvårt att planera till fredagsvalen med när man håller i gemensamma lektioner från åk: 6-9.

Tänkte åka in tidigt imorgon bitti och kopiera lite med. Nu ska jag brainstorma lite mer idéer. Tjing!


You need me less than I need you.


"Magnus Kahnberg blev Brynäs skyttekung i slutspelet – han vill stanna i Brynäs.


– Jag tycker att jag förstärkt mina aktier för ett nytt kontrakt. Jag vill stanna, men har inte hört något från Brynäs. Vi får se vad som händer i framtiden. Och vi får se hur jag resonerar när jag har något konkret att fundera över."


- www.gd.se

Senast jag hörde något från Kahnberg var det att han ville hem till Göteborg och Frölunda, han verkar ändrat sig. Jag hoppas han stannar. Han presterade grymt bra i årets slutspel och jag tror/hoppas att han är på uppåtgång.
Jag gillar Kahna :)


I still got it


På SM i Ystad.Varför inte passa på att skryta lite när man kan?
Det bästa är att det finns mer än vad som bjuds på, på bilden ovan :)

Idag sköt jag för första gången denna säsongen. Det var klubbmästerskap och jag skjuter mitt sista år i juniorklassen. Jag fick 380 och vann. Kändes jäkligt fint! Fick en massa 9,9or och slarvade endel i slutet så jag det känns ändå som att jag har mer att ge. Jag har skjutit luftgevär sedan jag var 6 år så grunden kommer alltid sitta i, jag kan skjuta helt enkelt. Det är tyvärr dock inget jag kommer att satsa på.

She owns the night


Jo jag funderar på om jag ska önska mig en Canon G12, lergryta, galjor, minst 10 objekt från itemsbyjohanna.se och smyckesställ i 20års present eller den här, eller ja... åtminstånde bakluckan av den. Lite får man ju bidra med själv. Visst var den snygg?! Precis en sån liten söt sak jag vill ha. Sen var ju min dödssynd vällust också - mitt ha-begär är väl kanske lite större än vad det behöver vara. Dock bryr jag mig inte alls om nya mobiler och andra elektroniska prylar. Min kamera och mobil är mina stadiga partners in crime sedan 2007. Det ni!

Bilderna är tagna från itemsbyjohanna.se

I bleed my heart out just for you.


Katarina

"Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder "ren" eller "kysk". Enligt fornnordisk forskning kan det även betyda "häxa" eller "kärring"."
- Himla trevligt namn jag har.

Gjorde även precis ett test om vilken av de sju dödssynderna jag lider av. Resultatet? Vällust. Inte helt oväntat kanske.
För er som inte vet det är kyskhet en av de sju dygderna, alltså de sju dödssyndernas motsats. Lustigt nog är kyskhet och vällust varandras motpoler. Om jag nu skulle hamna i Helvetet skulle jag straffas med att bli insmord i eld och svavel. Härligt.

Här är straffen för de andra synderna i Helvetet:

  • Högmod - att rådbråkas
  • Girighet - att sitta i en kittel med kokande olja.
  • Vällust - att bli insmord i eld och svavel
  • Avund - att sitta i iskallt vatten
  • Frosseri - att äta råttor, paddor och ormar
  • Vrede - att styckas levande
  • Lättja - att kastas i en ormgrop
Vill du se vilken dödssynd du lider av kan du göra det här.

Rätt intressant faktiskt, om du frågar mig.

I look after you.


Jag ska vara vikarie på Skogstorpsskolan i minst två veckor. Det ska bli skitkul! Kommer att jobba mycket som en "riktig" lärare med egen planeringstid och så. Nu får jag äntligen lite användning för min påkostade utbildning i Spanien. Temat i skolan är mat - kan det bli bättre? Inte nog med att jag älskar god mat, jag gick ju Hotell- och Restaurang på gymnasiet.
Jag gör inget halvhjärtat, när jag gick i nian och skulle hålla egen lektion blev jag medlem på lektion.se och där hänger jag just nu. Jag ska för tusan planera 1,5 vecka av lektioner. Man vill ju inte att läraren jag vickar för kommer tillbaka och känner att eleverna inte presterat över huvud taget.
Det här ska bli kul! Hoppas inte denna sköna känsla försvinner bara.


I'm looking for something I never had


Idag steg jag upp så tidigt som 8.40 efter att ett samtal från Skogstorpsskolan väckt mig. Idag börjar jag inte förrän 12.20 men sen ska jag jobba hela veckan också. Kul! Det blir i kära gamla C-spåret, jag tror det kommer gå bra. Skönt att de inte glömt bort mig nu när jag varit borta. Då jag inte har några tider på Stanton's för tillfället blir detta perfekt!

Annars ska jag försöka ta tag i att packa upp. Det tog mig 6 månader att packa upp från USA, riktigt så långt ska det inte få gå med dessa väskorna. Problemet är att jag har slut på galjor. Det hade jag dessutom innan jag åkte och nu har jag shoppat tillräckligt för att klä en hel indianstam. I-lands problem...

Bangkok-shopping.

I just want you to know who I am.


Helt sjukt.

http://www.nytimes.com/interactive/2011/03/13/world/asia/satellite-photos-japan-before-and-after-tsunami.html?hp?src=ISMR_AP_LO_MST_FB

Dra mittenlinjen i sidled för att se skillnaderna.

What you don't know, you may never know.


Jösses, bloggade typ oftare i Thailand än hemma.
Man blir så seg av att vara hemma. Det är mörkt, trist och kallt. Gräset är gult och himlen grå.

Idag har jag jobbat, igår var jag ute. Miljöombytet gäller inte bara vädret. Att gå ifrån att bo på bargatan på Koh Samui till en lördagkväll i Falkenberg är rent utav deprimerande. Nästa helg ska jag låsa in mig och kolla på några av de 26 filmer jag köpte i Thailand. Är sugen på lite krigsfilm-marathon. Jag har ännu inte tagit kort på mina inköp, sorry! Skall göras... på tisdag kanske. Imorgon ska jag nog vara med Lillie.

Bobby blev glad när jag kom hem, han fyller förresten 7 år imorgon :)


Nu ska jag nog gå och lägga mig, är djävulskt trött. Godnatt!

We can save the world tonight


Nu är jag hemma i kalla Sverige igen! Det tar evigheter att skriva för alla åäö blir a och o när jag skriver. Man vänjer sig som sagt fort. Vi landade i ett snötäckt Göteborg men här hemma är vadret lite finare. För tillfället bjuder väderguden på en vinterblå himmel. Jag kom ju faktiskt hem igår, spnderade största delen av dagen till att hänga med Alfred. Bytte min första bajsblöja gjorde jag med, vuxenpoängen regnar över mig. Jag visade Becka allt jag köpt, och med tanke på att hon inte ville ha något från Thailand (som en god syster köpte jag såklart ändå saker till henne) lånade hon vissa saker som jag kanske får återse någongång, om jag har tur.

När jag kom hem visade jag Mamma allt jag köpt, det första hon gör är att dra på sig mina Jeffrey Campbell skor, säger åt mig att ta kort och sen börjar hon dansa omkring i dem. Framför mig såg jag hur hon ramlade och bröt sin andra arm, lyckligtvis hände inte detta.Hälsade även på jobbet idag. Jösses vad jag älskar mitt jobb - jag har världens bästa kollegor! Måste alltid åka dit och hälsa på så fort jag kommit hem från mina resor. Jag ska jobba på söndag och det ser jag fram emot. Blev tillfårgad att jobba imorgon med men det kan jag inte. På eftermiddagen ska jag fira lill-kusinen Antonia som fyller år och på kvällen ska jag ut med mina flickor :)

Nu ska jag ta tag i bloglovin. Det visade sig att jag har 300 oläasta inlägg, utan överdriftt.

Senare idag tänkte jag fota vad jag shoppat och presentera det för er, kul va? :)

Thailand 16


Halla i stugan!

Nu ar vaskorna packade och vi sitter for tillfallet pa ett Internetcafe. Johanna har 23 kg och jag 24, vi har delat upp det sa hon tar allt tungt och jag allt stort och latt da min vaska ar gigantisk jamfor med hennes. Blir det till att betala overvikt gor vi det tillsammans.
Vi hade sagt att vi skulle spara shoppingen till Bangkok, vilket ju gjorde. Josses vad vi har shoppat! Inte jattemycket sommargrejer anda.. mer bra-att-ha-klader. Det har sakert blivit 8 kg shopping pa dessa tva senaste dagarna som man agressivt tryckt ner i den stora vaskan/handbagaget.
I Bangkok har va aven gjort manikyr (som nu ar borttagen) och klippt oss. Det har varit tva bra dagar som vi spenderat har i huvudstaden.
Nu rinner min Internet-tid ut och jag maste kila. Ha det sa bra sa ses vi snart!

Puss!

Thailand 15


Idag har jag gjort det, jag har kopt mig ett par Jeffrey Campbell skor! Woot woot! Ja, det ar dom dar svarta med grov, brun klack - de extremt snygga alltsa. Ca 700 kronor billigare an hemma men fortfarande samma sko. Ar helt overlycklig! Kom over en galet snygg kavaj med sa jag haller pa att satta ihop en outfit i huvudet nu att ha pa Johannas 20ars dag. Har aven kopt tva glittertrojor i koppar och silver. Svincoola! Ni far se allt nar jag kommer hem! :) Ja Becka, du far lana mina klader om du vill. Aker hem i overmorgon, trist men sen galler ju alltid "borta bra men hemma bast".

Nu har jag bara 7 minuter kvar pa min Internet tid, maste fixa lite annat innan jag drar. Vi hors snart igen!
Ar foresten i Bangkok nu och Pi O kommer imorgon :)

Puss!

Thailand 14


Ikvall ar det sista kvallen pa Koh Samui, en vecka har har anda gatt ruskigt snabbt! Kanske for att vi har fatt rutiner som vi foljer varje dag. Sjukt hur anpassningsbar man ar anda.
Igarkvall var vi ute och det var HUR KUL SOM HELST! Vi dansade hela natten lang och kopte vatten for att svalka oss :) Vattnet svettades vi ut lika fort igen och da det var dags att ge hem kunde man typ vrida ut min troja. Jattemysigt.. Vi skrattade at alla tjejer som stog och amade sig pa podier och sjalva bjod vi pa en danschow som mer sag ut som om vi fatt miljoner elstotar. Ni vet sa man dansar nar man ar helt ensam hemma och satter pa jattehog musik? Det saknades bara en luftgitarr i vara hande roch dansen skulle varit fullbordad. Man maste ju bjuda pa sig sjalv :)

Vi ska nog ut en svang ikvall igen. Traffade massa roliga svenskar vi tankt hange med sahar sista kvallen till ara. Vet itne om jag kommer ha tillgang/tid till en dator i Bangkok (vilket ar varat naste stopp) och sedan den 9 mars aker vi hem. Hemma 10:e mars klockan 11.40 i Sverige. Vi hors da! :)

Puss

Thailand 13


For tillfallet kampar Johanna med att boka hotell i Bangkok. Vi bokade ett igar, det tyckte inte Pi O var bra sa idag bokar vi ett annat. Hon vet ju och hon kommer att agera guide sa vi litar pa hennes ord.

Imorgon ar det varan sista stranddag, sorgligt men sant. Det har varit ett noje. Har pa Koh Samui ar det mycket skonare att ligga pa stranden. I Phuket gomde vi ossmest under parasollet och nar vi inte gjorde det fick jag andnod och svettades fran stallen jag inte trodde var mojligt. Smalbenen till exempel... Vilket gor att vi har fatt massa farg denna sista veckan, wohoo!

Idag tog vi aloe vera massage pa stranden med, fina grejer. Vi hors formodligen imorgon igen. Ikvall sak vi ut och ge nattlivet pa Koh Samui en 4:e chans.

Tjing!

Thailand 12


Koh Samui ar, speciellt?
Jag och Johanna ar nog bland de yngsta pa on (om man inte raknar med barnfamiljerna). Vi ar omringade av svenskar som desperat forsoker fly ifran sin stundade 30ars kris och solbranda medelhavsman "i sina basta ar" som foralltid kommer att vara 15 ar i sinnet. Det ar Koh Samui i mina ogon. Jag och Johanna bor pa bargatan men ar verkligen inte ute och ranner. I forrgar hyrde vi en DVD-spelare och lag hemma och kollade pa tre filmer. Idag ska vi kope nagra nya filmer och hyra en spelare igen. Sana ar vi :) Nar vi har varit ute har vi kommit hem senast tva. Vi ar alltsa "lugnare" har an hemma i Sverige. Kvallen avslutas oftast med en cheeseburgare pa Donken. Igar tog vi tva for att fira Jacobs korkort. Grattis Jacob! :) - Jacob ar alltsa Johannas lillebror som inte visste det.

Jaha, vad har mer hant?
Vi kakar thaimat varje dag och alltid pa samma stalle vid namn Khaosan. Jag tycker det ar supergott. Ni kan ju dock fraga Johanna vad hon tyckte om kvallens mal. Hennes krasna punkt ar kyckling ej utvunnen ut filen, (jag vet att det ska vara apostrof men hittar ingen pa detta targentbordet). Min krasna punkt ar lok.

Nu ska vi kaka glass pa Swensens, tjing!


RSS 2.0