Gott Nytt År!

 
Kära vänner och familj, nu är det 2017, hela tre dagar in på det nya året till och med för att vara exakt. Lovet flyger förbi och idag är det bara två veckor kvar till skolstart. Under de två veckorna kommer vi ha fullt upp med flytten för idag får vi nycklarna till nya lägenheten! Woho! Har suttit på IKEAs hemsida och kollat igenom lite av vad som kan behövas och lite olika appar där man kan få tag på begagnade möbler också.
 
Utgifterna denna månaden kommer bestå av två hyror (en för nya och en för gamla), deposition för nya lägenheten, avgif för att bryta kontrakt med gamla lägenheten, möbler till nya och roligaste utgiften av alla - terminsavgift. Som vanligt kan CSN inte göra något rätt från början utan gav mig hela 527 kronor för att täcka min terminsavgift till våren. Tack, tack. Har mejlat fram och tillbaka med dem nu under lovet, förhoppningsvis kan de få ordning på mitt lån nu när jag berättat för dem hur de ska arbeta. Samma sak gäller min skolförsäkring som jag haft i två år, den blev också nekad så mejlar dem också. Förstår verkligen inte hur det ska vara så svårt att fixa när jag redan gjort hälften av min skoltid här och alla dokument jag ger dem ser exakt likadana ut varje år. Det suger musten ur en extremt mycket, och med tanke på att jag jobbat under lovet med så skulle jag bara för en gångsskull vilja få inte bara en fysisk men en mental paus där allt bara för en gångs skull kan flyta på enligt plan.
 
Nåja, tillbaka till lite roligare saker! Nyår spenderades med Elizabeth och Meghan. Tror ni minns att jag nämnt Lizzie (Elizabeth) tidigare, (bl.a. när vi var och campade och fastnade i en sandstorm) Meghan är hennes Lina så hon brukar också vara med endel men Lizzie är min "huvudkompis" om man säger så. Vi var på ett ställe som heter Nativ. Jag skulle inte påstå att det är största klubben i Denver men absolut en av de bästa, där hade t.ex. Justin Bieber sin efterfest när han hade haft konsert i Denver. Jag sov sedan över hos henne och så hängde hela nyårsdagen och 2 januari med. Vi tog en dagstur till en stad som heter Boulder där vi strosade omkring och lunchade sedan kollade vi på bio på kvällen. Kom hem för att se mina vinglas, med vin i, ståendes på köksbänken där de stått sedan 30 december efter att en rumskompisarna använt dem med hennes vänner. Vilket betyder att om jag vill ha med dem i flytten kommer jag få diska dem, eftersom hon uppenbarligen inte har några som helst planer på att göra det. 
 
Förhoppningsvis kommer mina framtida inlägg vara lika bittra och stressade när vi äntligen flyttat ut från vår nuvarande situation. Menar inte att sprida negativitet såhär i det nya året, sorry. Hoppas ni alla hade en fantastisk nyårsafton! Jag har inte så många bilder men här är ett par i alla fall. Hörs snart!
 
Puss och Kram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0