Midterms

 
Ojdå, nu har det gått sådär jättelång tid sedan jag bloggade igen. Jag kan lugnt säga att denna terminen har varit min klart tuffaste hittills. Jag tror denna och nästa kommer ta halt kål på mig men efter det får jag ägna mer tid åt saker jag faktiskt vill plugga och som har med mitt program att göra, så det ska bli roligt! Svårt såklart, kurserna blir bara tuffare och tuffare men det är alltid mer motiverande att lära sig saker man VILL lära sig. 
 
Vad har jag gjort sedan sist då? Tja, pluggat och jobbat haha. Vi hade ett "mitt-i-terminen" prov i en av mina kurser där målet var att man skulle dekorera ett bord enligt ett tema som skulle spegla resten av eventet man ville hålla med samma tema. Det var en grupptävling mellan alla 53 elever i min klass och mitt gäng valde att göra ett Kentucky Derby tema till vårt event. Det var något ingen tidigare gjort trots att denna tävling funnits i 5 år och jag fick idén eftersom jag själv var på ett sånt event tidigare detta året. Det gick superbra faktiskt! Det var som sagt en tävling så alla kunde inte få högsta betyg även om man mötte alla kriterier eftersom några kanske mötte dem bättre. Vi fick hur som helst 90% = A = högsta betyg! Klart fanns de ett fåtal grupper som fick mer än 90% men att ens hamna i toppen av 14 grupper är grymt! Vi var superstolta över oss själva! 
 
 
Jag har haft alla mina andra teoretiska mitt-i-terminen prov förra och denna veckan och det har gått bra. Mitt sämsta resultat har varit 88% i bokföring. Vilket jag förresten är grymt nöjd med, med tanke på att 30% av alla som tar den kursen för första gången inte ens klarar den. 
 
Jag måste iväg till idrottshallen nu, sitter på jobbet och vi har volleybollmach ikväll. Jag ska försöka skriva oftare!
 
UPPDATERING!
 
Jag nämnde ju ovan att jag fick 88% på ett av mina prov? Idag gick vi igenom våra resultat och det visade sig att maskinen som rätttade hade gjort några misstag, jag fick visst hela 97% faktiskt. Woohoo!
 
Puss och Kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0