Happy Halloween

 
Hejsan!
 
Idag är det Halloween, men eftersom det är måndag firades det i helgen. Jag jobbade fredag och lördag med men slutade 20.00 på lördag så vi hann med att gå ut efteråt. Hade varken tid eller pengar till att köpa någon rolig kostym så jag återanvände plagg från förra året. Skulle föreställa en Kanadensisk Skogsvakt typ. Såklart har jag inte några bilder för det är jag så himla dålig på att ta, även en helg som denna. Kanske kan rota fram någon, men har inte de på denna jobbdatorn nu heller. 
 
Skolan är som vanligt rätt överväldigande men jag kämpar på! Vi går på höstlov om 16 dagar, ska bli ruskigt skönt! Jag ska faktiskt åka på lite minisemester till San Francisco då med en vän hemifrån som åker över och sen hänger med tillbaka till Denver och stannar en vecka till. Min värdfamilj är också borta under lovet så det blir till at bo hos dem 2 dagar för att passa Nala tills de kommer hem, ett stort + med det är att vi har bil i ett par dagar, underlättar mycket när man ska åka rutn på sightseeing. Vi kommer hem från San Fransisco på torsdag, 24 november och det råkar faktiskt vara Thanksgiving den dagen. Min advisor och professor här har varit snäll nog att bjuda hem mig och mina "svenska vänner utan familj" eftersom "ingen ska vara ensam på Thanskgiving". Så gulligt av henne! Hon själv är italienska och hennes man är tysk som bott et par år i Sverige så hon tyckte det skulle vara passande att han fick träna lite svenska igen. Han är dessutom kock så kan inte med ord beskriva hur taggad jag är på riktigt god, hemlagad mat!
 
Sedan sist vi skrev har det även varit den årliga zombie promenaden i stan. Kort sagt är det flera hundra personer som klär ut sig till zombies och går nerför vår gågata mitt i stan. Vi har också varit och ätit glass på ett supermysigt ställe som kallas "Little Man Ice Cream", där har de bara organiska och handgjorda glassar - gott som gör gott!
Zombies
Little Man Ice Cream
Freja och jag
 
Det var allt för tillfället, vi hörs snart igen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0