Feels like home to me

 
Hej igen gott folk!
 
Nu är jag äntligen registrerad för klasser. Ska eventuellt slänga in en till på måndag och står på väntlistan på ytterligare en till. Synd att ligga på latsidan. Just det! Dålig på matte, som sagt, men jag har fått mina engleska prov rättade och hoppar direkt in på den jag behöver! Inga extra kurser eller läsa vid sidan av, så skönt! Hoppade jämfota som på film när jag fick resultatet. Hur som helst så ska jag läsa: Introduktion till musik, introduktion till journalistik och massmedia, globala klimatförändringar, multikulturella amerika. Står i kö till introduktion till gästfrihet, turism och event (mitt program och har köplats ett så håll tummarna för mig) och engelskan ska jag skriva upp mig på på måndag om det fortfarande finns plats då jag vill och kan ta den.
Nu tänker ni säkert "Varför ska hon läsa så många konstiga saker?" Jo, såhär är det. I USA är det prestigefyllt att ha gått på college/universitet och inte för att man är väldigt bra på just det man pluggat utan för att man är väldigt duktigt på mycket, förhoppningsvis. Man blir väldigt allmänbildad helt enkelt. Vi måste läsa historia, måste läsa kultur, språk osv. Så jag kan inte börja läsa "mina" kurser innan jag gjort förberedelsekurserna till det. Lite tråkigt men det är USA i ett nötskal. Fråga om det är något annat! :)
 
Återigen har jag inte tagit några bilder, ber om ursäkt för det, ska försöka bättra mig! Ni kan dock få en jättedålig bild på mitt rum som jag precis tog med datorn, antar att det är bättre än inget.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0