I know, it's easier to let go.

 
Hallå!
Nu har bloggen hamnat i kläm i några dagar. Främst för att jag sover bort halva min lediga dag, men nu är det slut med det! Har blivit dålig med träningen på senate och trött, för att jag inte tränar, så nu blir det andra bullar! Jag har liksom inget mellanting. Idag höll jag nästan på att svimma igen kändes det som. Fick lägga mig på golvet och fejka några övningar tills de svarta fläckarna slutade flyga omkring framför ögonen på mig. Så vad har jag annars gjort i veckan?
Träffade en ny au pair i området på The Cheesecake Factory för en lunchdejt i måndags. Tysk tjej, 20 år. Anthea heter hon. Jättesöt och trevlig. Det är ju alltid lite stelt i början med nya människor man kan absolut tänka mig att ha henne som min nya "Castle Pines-kompis" sedan Cami gått vidare och förlängt i Manhattan. På måndag drog även jag, Lina och Lucy till vår första NBA match (basket) mellan Denver och Atlanta. Denver vann och jag tyckte faktiskt det var en riktigt bra match! Är absolut inte insatt i basket på något vis men kan grunderna eftersom jag spelade som utbytesstudent och basketmatcherna var verkligen de roligaste att gå på när skolans killar spelade!
 
Igår gick jag tillbaka till tandläkaren, igen, för att se om de kunde fixa min tandvärk. För tillfället verkar det bättre, hoppas det håller i sig. Dock sitter alla mina visdomständer helt snett, som jag visat tidigare. De flyttar alla mina andra tänder vilket kommer "sabba mitt fina tandställningsleende" så antar att jag får gå till tandläkaren så fort jag kommer hem och dra ut dem. Ska ju bli lagom kul.
 
Imorgon kommer jag inte ha tid att blogga, och har jag det kommer jag inte orka. Ska till min LCC imorgon och jobba lite för henne. Ja, det är emot reglerna så hon kan i alla fall inte ge mig cash men utlovade presentkort. Det är bara knappt 2 timmar men hon behöver mig för "10 kvinnor kommer över på en presentation och de har sina barn med sig." Undar hur många ungar 10 kvinnor kan ha... Hoppas på ensambarn. Efter det blir det direkt till gymmet i ca: 2 timmar, sedan duscha och möta upp Anna och Anthea på Starbucks och sedan ska ungarna hämtas. Simning står som vanligt på scemat på torsdagar och istället för att sluta efter det jobbar jag sent då mina VF ska ut på middag. Pust, blir ju trött av att bara skriva om det.
 
Har skrivit en massa för er att läsa nu så låter er gå, jag ska lägga mig med. Hoppas ni har det bra där hemma! Pusspuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0