Florida, Islamorada

 
Hej alla glada!
Sitter just nu i vårt underbara hus i Florida! Var ute och sprang idag när det helt plätsligt blixtrade till, small som om någon sköt bakom mig och sen öppnade sig himlen på en sekund. Var inte mer än 300 meter från huset på väg hem man hann att bli genomblöt och VM hade kört ut för att hämta mig, haha så himla söt! Stackarn blev dyngsur även hon. Förutom detta har vädret varit bra. Igår hängde vi vid poolen och badade, just här på Islamorada är det mest fiske som gäller och inte mycket strand överhuvudtaget. Dock riktigt gott att äta färsk fångad fisk varje dag. Som gänget här fångat dessutom! Vi är familjen, farmor och farfar, kollega med familj, vp's kompis och en till av vp's kompisar med familj. Alla är supersköna så det är bara roligt med så mycket folk!
Imorgon kommer Johanna hit! Imorgon! Har inte träffat någon hemifrån (förutom Samuel) på 231 dagar. Ska bli så kul att få träffa hela hennes familj med!
Idag åkte vi ut till Key West förresten eftersom vädret var rätt trist. Varmt ute men väldigt blåsigt så passade på att köpa med en hoddie för värme och som souvenir.
Huset är som sagt fantastiskt. Vi har en kanot och en kajak och ligger precis vid kanalen så vi kan ta oss vart vi vill via vattnet med. En kompis har även en båt som de fiskar från som vi med kan ta ut. Vi har hängmattor som jag redan hunnit somna i och en balkong som löper runt nästan hela huset.
Här får ni en massa bilder, vet inte när jag har tid till att blogga nästa gång. Ha det så bra tills dess! :)
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Alla bilder med palmer ser OVERKLIGA ut, omg! Vilken lyx att få se på riktigt!! :-D

2013-03-29 @ 16:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0