St Augustine

hallå!
bara en liten varning, när jag mobilbloggar blir det om möjligt ännu fler stavfel än när jag gör det på datorn. okej, då kör vi.
igår var vi i St Augustine, usa's äldsta stad. väldigt mysigt, lite sevilla känsla över det eftersom det var en gammal men välbevarad stad. där åt vi kvällsmat med en gammal au pair och hennes man hon gifte sig när hon var au pair och blev utslängd från programmet eftersom hon inte kände till reglerna, det var familjens första med så de visste inte heller. jättetrevlig var hon i alla fall!
idag åkte vi in till Jacksonville, farföräldrarna bor lite utanför, och vi gick längs stranden där vi även åt lunch. nu sitter vi hemma och väntar på att dancing with the stars ska börja, sista avsnittet ikväll. förlåt för de snabbspolade inläggen men det suger att blogga frpn mobilen. slänger in bilder från de två senaste dagarna här nedan. ha det bra så länge. imorgon åker vi till orlando och disneyworld, woho!!
insåg just att jag inte tog kort med mobilen i St Augustine så ni får bilder från stranden idag. det är "bara" runt 20 grader här så det var knappt några där och verkligen inte badväder.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0