I remember every word you said.


Idag har jag tagit kort till visumet och till mitt internationella körkort, 645 kronor gick det på, löjligt. 100 kronor extra tog de för att jag ville ha en bild mejlad. Ändå är det inte korrekt taget/i rätt storlek så får gå tillbaka imorgon och säga åt dem att fixa det, man tycker ju att det borde bli perfekt för den summan. Betalade även in visumavgiften på 1120 kronor så nu sitter jag väl mest och väntar på nästa lön. Drog även ut ett "proof of funds" som visar att jag inte är helt pank i alla fall och har så jag klarar min innan min första amerikanska lön. Checklistan inför ambassaden (förutom det felaktiga fotot) är nu komplett! Även handboken "Prepare for your year", tror jag den heter, är ifylld inför informationsmötet vi kommer ha efter ambassadbesöket. Man verkar inte kunna fylla i hela boken innan man varit iväg så det har jag inte heller gjort, såklart. Även mitt gamla pass måste med till ambassaden då man ska ta med sig gamla visum om man haft ett tidigare, trots utgånget datum.
Det var lite nytt på au pair fronten. Har även beställt hem en personlig almanacka från personligalmanacka.se som jag ska ha under mitt au pair år, visar upp den när den kommit hem.

Denna vecka jobbar jag bara 4 ggr totalt så det är rätt skönt, då får man tid över till att fixa med alla papper inför USA. Jag hinner även tvätta och städa, det behövs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0