Bringing back old memories.

 
Okej, sist ni hörde något från Florida hade vi varit och turistat i Jacksonville och silat sand mellan tårna på stranden.
På onsdagmorgon tog vi vårat pick och pack och körde till Orlando. Vi checkade in på Disney's Contemporary Resort, endast 10 minuters gångväg från en av Disney World's parker kallad Magic Kingdom.
Då man inte kan köpa halvdagarspass till parkerna ville vi inte lägga en förmögenhet på att vara där några få timmar. Istället drog vi till Downtown Disney World och hängde i en 5 vånings spelhall med de coolaste grejerna jag varit med om. Man kunde ta på sig en såndär hjälm med ett slags spel i sig och slåss mot "the bad guys" och man kunde byggasin egen berochdalbana för att sedan gå in i en liten bunker och teståka den, med snurrar, looper och allt möjligt. Himla svårt att förklara men det var hur grymt som helst! Hela familjens favorit var dock "Pirates of the Caribbean" där man gick in i en 3D värld och sköt ner piratskepp tillsammans.
Andra dagen i Orlando spenderade vi inne på Magic Kingdom. Vi var där i ca: 15 timmar så fötterna värkte rätt bra vid läggdags. Vi var där så tidigt som 7:30 men tog en paus mitt på dagen och gick tillbaka till hotellet för en powernap. Kom tillbaka på kvällen igen då det var julfirande i parken och det bjöds på kakor och varm choklad. Jag skulle absolut åka dit igen, med eller utan barn. Så himla fint var det! Vet inte om ni hört talas om de populära fyverkerierna på Disney World men det var verkligen något speciellt, wow.
Resten av resan kommer upp imorgon. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Wooow, disneyfigurer! <3
Vad häftigt det verkar!!

2012-12-04 @ 23:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0