I don't want to hold you if you want to go.

 
Idag har jag varit på gymmet två gånger. Köpt proteinpulver och handskar, för att slippa fula valkar på händerna när jag kör med vikter. Har börjat om och lagt av miljontals gånger känns det som. Jag är liksom en sån som vill ha resultat direkt annars tröttnar jag. Inte nu längre. Nu ska jag köra 100% Tror droppen var när jag stod i H&M's omklädningrum och kände mig allmänt fet och ful då inget passade och jag precis tryckt i mig massa pommes. Måste ju se presentabel ut på alla poolpartyn i Vegas.
Har införskaffat mig en thigh toner med som används flitigt medans jag kollar 9gag och spelar upp alla liv på Candy Crush innan läggdags. Tänkte försöka lägga mig relativt tidigt idag då jag inte somnat innan 1-2 de två tidigare nätterna. Godnatt på er!

How can the only thing that's killing me make me feel so alive?

 
Godmorgon Sverige!
Denna dag (igår för er) har spenderats mest åt sömn. Måste verkligen sluta med att somna om efter att ha droppat av ungarna. De verkade lite krassliga idag så får se om det blir skola imorgon. Hoppas verkligen det. Har siktat in mig på ett bodypump-pass imorgon vid 9:30. Perfekt tid. Då hinner jag äta frukost och slänga in en tvätt innan passet. Komma hem, tvätta lite till och sedan eventuellt möta Anthea för lite sushi. Springa förbi Plato's och lämna in lite skit, köpa proteinpulver, springa förbi VS med en Wrapp, komma hem och tvätta ännu mer samt städa. Har alltså planerat in allt detta. Vill även baka för att få bort de bruna bananerna. Ni förstår kanske varför jag verkligen behöver friska barn imorgon.
Förutom att sova bort halva dagen (slumrade till hela två gånger under barnens skoltid) har jag ändå hunnit med att hadla, laga mat och träna. Blev ugnsbakade grönisar med kyckling och sweet-chilidip. Så lätt, så gott. Glömde dock köpa champinjoner men köpte istället allt annat. Eftersom jag var otålig och hungrig får jag väl erkänna att maten inte var riktigt klar när jag åt den heller men det var gott ändå. Låt oss kalla det al dente!

You've got the words to change a nation

 
I skrivande stund är det redan 24 april i Sverige, det är ingen vanlig dag. Det är min systers födelsedag! Massa grattis till dig Becka, du är bäst! Hoppas du får en toppendag för det är du verkligen värd. Är massa skit och lata dig på soffan hela dagen, låt K ta hand om grabbarna ;)
(fint med mat i munnen)
 

Sunday funday!

 
Denna söndag var verkligen ingen vilodag för mig och Jen. Jag vaknade i och för sig inte förrän 12-snåret efter att ha natt-skypat med Sandra. Då ringer Jen och frågar om jag är på en hike. Varför inte liksom? :) Hoppade ur sängen, drog på träningskläderna och slängde i mig frukost. Först åkte vi till mallet för att spendera våra Wrapp på H&M sen drog vi till ett ställe som heter Chautauqua Park/hiking trail som går upp i bergen vid Boulder. Gick inte hela vägen till toppen då det fortfarande låg massa snö på marken och jag tog mig fram ungefär lika bra som Bambi på hal is. Fint och kul var det i alla fall! Åkte sedan och mötte upp Elise på Pei Wei för middag, efter det frozen yoghurt och sen blev det mallet igen för att se om det gick någon bra film på bio. Det gjorde det inte. Då drog Elise hem men jag och Jen fortsatte vår kväll med bowling. Har med andra ord haft väldigt fullt upp idag och spenderat onödigt mycket pengar.

In the end, words don't matter.

 
Hejsansvejsan!
Var på Avs match igår med Lina och Lina, de förlorade. Vill inte påstå att det går jättebra för dem direkt. Vi hade kul ändå! Drack lite öl och gottade oss. Drog ut efter matchen och miglade runt med allt och alla. Som alltid när man är utomlands hänger svenskar med varandra så vi slog ihop oss med ett grabbgäng som är här och semestrar/hälsar på Gabbe och festade hela natten lång! Slaggade på soffan, fick skjuts hem till Lina där bilen stod, och körde direkt till barnens dansuppvisning. Hoppades på att min outfit/gamla smink inte förfallit alldeles för mycket och att jag inte stank för mycket sprit... Barnen säger dock alltid vad de tycker och tänker och eftersom de inte kommenterade något måste jag klarat provet. Händelserik och väldigt rolig kväll måste jag säga!
Nästa helg kommer bli grym den med! Då kommer Michaéla som jag träffade på au pairskolan hit med en vän och flyttar in hos mig torsdag-måndag. Vi har bokat ett hotell lördag-söndag med då vi tänkte att det hade varit kul att göra något speciellt, skönt att bo downtown när vi ska ut med.
Det var allt för nu, vi hörs snart igen!

If we're gonna make this work, you gotta let me inside even though it hurts.

 
Hallå!
Idag har jag inte gjort mycket av nytta. Skypat med Sandra och Vickan men de slutar bara med massa babbel istället för planering... det är i och för sig rätt kul det med, haha! Är så himla glad att jag ska få resa med dem! Kommer bli tuffa hejdån när det väl är dags att bege sig hem. Tänkte lägga upp vårt reseschema här inom snar framtid så ni kan få börja ta del av det med. Jag har bara 109 officiella jobbdagar kvar men kommer nog sluta tidigare då svenskgänget här ska till Vegas och min familj ska campa. Kommer hem om 142 dagar, 7 september. Boka in det! Tror det blir det i alla fall. Har ingen biljett än men kommer lämna USA 6 september så lär vara hemma den 7e. Kan inte förstå hur fort det har gått och sommaren vet vi alla att den flyger förbi! Ser fram emot att få ligga ute på altanen och bättra på brännan i mina läckra Victoria's Secret bikinis snart. Ska bara jobba lite mer på figuren först...
Nu är det läggdags för mig. Några av er har säkert redan börjat stiga upp inför jobb. Knasig värd vi lerver i. Ha det fina mina kära! :)

I don't know who I am without you

 
När man är borta såhär, som jag ändå varit några gånger, känns det som om tiden står stilla där hemma. Jag vet var och att jag har mina underbara vänner som aldrig sviker. Min familj och jobb med. Hade allt detta varit ovisst hade det varit svårare att lämna men hade förmodligen inte hindrat mig ändå. Det jag försöker säga är nog tiden inte står stilla. Becka har genomgått en hel graviditet hemma och lillen kommer vara 5 månader när jag kommer hem. Det är surt att tänka på men som jag säger åt alla andra som frågar hur jag inte kan ha hemlängtan eller likande:
Vi är här ett år. Ett år av våra liv är ingenting och det gäller att ta vara på vår stund här och göra det bästa av saken. Tänker man på allt man missar hemma kan man inte njuta och faktiskt uppskatta det man får uppleva här.
Kusiner börjar nya klasser och skolor, vänner byter jobb och omgivning. Det händer massor under ett år, men massor händer mig med. Jag kommer alltid vara samma gamla Katta, men jag växer i mig själv och klyschigt nog hittar jag mig själv mer och mer. Mitt resande och flyttande till andra länder är jag nog rätt klar med för ett tag. Det börjar bli dags att fundera ut vad jag vill göra av mitt liv och eventuellt plugga. Jag önskar man bara kunde frysa tiden så jag kunde vara 21 för evigt, eller i alla fall i 5 år till.
Filosoferar i min nya träningstischa

I try my best to be guarded, I'm an open book instead

 
Hej!
Idag, inatt för er, blev jag moster igen. Äntligen! Som vi väntat på den lille. Välkommen till världen lillgrabben!
 
Helgen i bergen var bra, som vanligt. Vi drog upp fredagkväll, gick ut och dansade oss svettiga och gick hem och sov. Under lördagen åktes det skidor, bara svart! Sedan glassades det i solen/skuggan och allt vad det bjöds på. 3OH!3 spelade så det lyssnade vi glatt på och sjöng med i de två låtar vi kunde. Käkade subway, åkte hem och duschade och fixade oss inför kvällens partaj och beerpong turnering. Förade hos grabbarna som vanligt och sedan blev det Cecilia's precis som kvällen innan. Natten till söndag hade det kommit runt 20 cm snö säkert så backarna var täckta i puder och för en som inte är van var det lite tufft men ändå kul! Matisyahu spelade på söndagen och där kände jag i alla fall igen "Sunshine". Efter åkningen drog vi hem och packade sedan stannade vi förbi killarnas hus för ett sista hejdå.
Lämnade in skidorna idag då detta var sista hyrdagen. Har haft en grym säsong och vill påstå att jag blivit väldigt mycket bättre, även om det syns att jag inte åkt hela mitt liv direkt. Tack alla inblandade!

Funny how you're the broken one when I'm the one in need of saving

är hemma hos Jen nu. tänkte bara berätta lite fort för er att vi drar till bergen i helgen igen, Elise ska också med. det är sista åkningen för säsongen för sedan stänger dem. efter det behöver ni inte oroa er för benbrott, förhoppningvis. och förutsatt att jag klarar mig undan denna helgen. ha det gott allihop så hörs vi när jag är hemma igen!


We belong together

 
Varje gång jag skypar med Vickan eller Sandra flyger liksom bara tiden förbi. Pratade med Vickan i över 2 timmar ikväll för att göra en bucket-list inför resemånaden. Vet inte riktigt hur mycket nytta vi gjorde men kul var det i alla fall! Spenderade nog största delen till att ha såhär roligt:
Imorgon ska det skypas med Sandra också då hon med störta sannolikhet ska haka på oss. JAA!! Vågar utlova att augusti 2013 kommer bli en av de bästa i mit liv!

We are a secret, can't be exposed.

 
Hallå!
Helgen i bergen levererade som alltid. Åkte sidor under lördagen, vädret var helt underbart så passade på att sola medans vi lunchade med. Just det, måste berätta! Jag åkte en svart backe med! Nu kan jag checka av det från min bucket list :)
Vi flyttade in hos Sandviken/Gävle grabbarna under helgen så drog dit för att fräscha upp oss efter dagen i backen och sedan blev det fest eftersom Daniel fyllde år. Hoppade omkring och dansade som en idiot hela kvällen, här i Denver barhänger man bara så har saknat min vindraftverks-moves. Trött, bakis och med en massa träningsvärk skippade jag den snöiga söndagen i backen och sov på soffan istället. Tog mig dock ur huset lite senare för att bada hot tub, rullade oss i snön gjorde vi med. Himla uppfriskande!
Sladden mellan datorn och mobilen har lagt av så kan inte lägga in bilder. Ni får tre här genom insta på mig och Jen innan backen, på mig i liften, på oss i backen och en dålig cambild på en relativt ny tröja jag gosar i just nu. Tjing!

Look at me now.

 
Jennifer fyllde år i onsdags, så vi (jag, Isa, Angie och Jen) möttes upp för att äta middag och gå på bio. Middagsplanerna blev inte riktigt som planerat och det slutade med att vi åt min "mall-mat", som jag alltid äter på mallet, grekiskt. Filmen vi såg var "The Host" baserad på en bok från Stephanie Meyer som även skrivit Twiligt-serien. Boken tycker jag är bättre än Twilight och filmen var också tusen gånger bättre! Inte lika bra som boken, men de är dem aldrig.
Under torsdagen lunchade jag med Anthea, en tysk om också bor i Castle Pines. Hon är jättego och ser fram emot att hänga mer med henne i framtiden. Anna, min österrikare, åkte tyvärr hem när jag var i Florida p.g.a. familjeangelägenhet. Är dock säker på att vi kommer ses igen i framtiden! Jag och Anthea åt sushi och vägg i vägg ligger ett frozen yoghurtställe där vi passade på att käka dessert. Sedan bar det av till Plato's för att spana in de senaste second hand fynden.
Ikväll drar jag till Jen för en sleepover då vi ska upp till bergen tidigit imorgon och åka skidor. Kommer tillbaka söndag tror jag, men vi hörs när vi hörs :) Ha det fint!

How can I love when I'm afraid to fall?

 
Ojojoj! Nu har det inte bloggats på nästan 10 dagar tror jag. Ingen klapp på axeln för mig inte. Tänkte slänga upp en massa Floridabilder i detta inlägg så får ni ett till direkt efter med annan vecklig info. Ha det!

Fråga gärna om Florida om det är något ni undrar. Nu när jag ligger efter så långt med bloggandet orkar jag inte direkt skriva om allt vi gjort utan bilderna sammanfattar det mesta.

RSS 2.0