These boots are made for walking


Här kommer ett litet tips till er som gillar JC's Everest men inte är så stadig på foten.


(klicka på bild för länk)


...ganska lika iaf. Dessutom sparar du nästan en hel 500-lapp.

You say we'll never make my parents' mistakes


Igår var det intervju. Vi möttes upp utanför Donken som på blinddejt och satte oss på ett café. Det tog ca 50 minuter men 30 av minuterna var bara allmänt trevligt snack. Det gick hur som helst bra och redan idag är intervjun inne på huvudkontoret, referenserna är bekräftade och jag är antagen! Spännande, nu är jag på gång! Eftersom jag inte planerat att åka förrän augusti nästa år kommer familjerna förmodligen inte hagla över mig, men min ansökan kommer att vara högt i topp när det väl är dags eftersom jag är ute i så god tid :) Är supertaggad!

Pernilla var som sagt också med, hon vandrade omkring själv för att sedan möta upp mig och käka.

Motorvägen var avstängd så det blev till att köra landsväg hem.


Idag har jag hängt med dessa tjommar.

Som ni ser har vi ätit gott hela dagen. Mina (Telia och 3) vänner gjorde även reklam för Halebop helt frivilligt.

Help me decide, help to make up my mind.


Idag har jag jobbat inne hos 2orna. Har fått löjligt många kramar då eleverna går ut på långhelg eftersom torsdag och fredag är studiedagar - vilket också betyder att jag får lite sovmorgon.
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Skall strax piffa till mig lite innan jag drar mig bort till staden för att hämta upp Pernilla. Vi ska sedan åka till Halmstad där jag ska på intervju inför mitt au pair år klcokan 17.00. Spännande! Under tiden gör Pernilla det hon är bäst på, gå omkring ensam i affärer, haha! (inside skämt). Jag är inte nervös än men det är nog för att jag valt bort att tänka på det, lite pirr i magen känner jag allt!

Pernilla håller också på att söka som au pair, hon har så himla bra hand om barn...

Vi hörs när jag är hemma igen. Pusspuss!

You can't walk away and try to claim that none of this was real.


Sitter och lyssnar på webbradio, det är matchen mellan Djurgården - Brynäs som sänds. Det händer inte mycket mer än så. Tidigare idag har jag skruvat ner Beckas gamla säng för att göra plats för min egen. Katterna har sin gård precis utanför rummet och är väldigt nyfikna när de ser mig i fönstret.



Jag har även lekt med Alfred idag.



Isn't it obvious?


Hektisk helg med massa jobb och huvudvärk resulterar i 0 bloggande. Vi hade ostprovning på jobbet, en tjomme från Arla vill framställa "den perfekta pizzaosten". Sånt händer inte direkt varje dag.
Skolan idag var allt ifrån lugn, somnade nästan så fort jag kom hem och sov till 18.30. Är fortarande helt slut så nu ska jag bara mysa i soffan framför Idol med mor.

Bobby delar min trötthet idag.

Feels like I'm trying to breathe under water.


Jobbar i skolan till ca: 13:30, åker därefter till Stanton's och börjar jobba 14:00 - stängning. Vi hörs ikväll!

Side by side, you were sleeping next to me.


Var inne på Hemmakväll en sväng idag med Jolle, köpte godis. Åt godis, slutade äta. Jag gillar nog inte godis så mycket, mår bara illa... Något jag gillar är detta!


Hallon och vindruvor kan jag heller aldrig få nog av, ljuvligt!

All that's left has gone away and there's nothing there for you to prove.


Har jobbat i skolan idag, drog en stund till Joelle efter det och sedan stallet. Mys!

På bilderna ser ni Marelle, Joelle och Hälge.

I'm just a small town girl


Morr! Varför ska serierna jag följer lägga ner efter en säsong?! Off the Map, No Ordinary Family och nu Love Bites. Alla har lagts ner en efter en och det suuuger! Antar att jag får nöja mig med de "säkra" serierna som: 90210, True Blood, Glee, Vampire Diaries, How I met your mother, Pretty Little Liars, The Wire... Jag älskar serier.

Första avsnittet av säsong 3 utav Glee släpptes idag, weeho!

You're the reason I come home.


På onsdagar går högstadiet en timme längre i skolan så jag kom bara hem för dryga halvtimmen sedan. Mamma och Bobby är inte hemma än, han hängde med henne till jobbet idag.
Ikväll har jag inga planer, tänkte kanske dra mig bort tills fars lägenhet för att se kvällens tuffa match mellan Brynäs - Frölunda.

Jag skickade förresten in min au pair ansökan i måndags. Går allt vägen är det "bara" till att åka på personlig intervju i Halmstad, hitta en familj och fixa visum och försäkring. Framförhållning som man har, så har jag köpt en olåst mobil så att jag skall kunna använda den även i USA. Jag ska alltså göra detta, spännande! Mycket roligare att vara en doer än en dreamer! Åh vad jag kommer sakna alla, och vad stor lille Alfred kommer hinna bli! Nåja, åker inte förrän ett år, nu tar vi tillvara på all tid vi har :)


You don't have to go home but you can't stay here.


Tuff dag! Somnade så fort jag kom hem från skolan och när jag vaknade knackade det på dörren, Becka och Alfred. Nu åkte de precis hem och jag laddar inför kvällens avsnitt av Idol. Tänkte tagit mig en mugg varm O'boy, men den var slut. Får bli till att mixa ihop en hallonsmoothie istället, mums!


Bild tagen innan Winnerbäck i lördags.

Såg förresten "Friends with benefits" igår. Lika förutsägbar som "No strings attached" men bättre. Sevärd! :)

You are my rock



Idag åkte två av mina favoriter till Ayia Napa för en veckas semester. Jag hade gärna hängt med själv, men är fast med jobb hela veckan + att jag faktiskt måste spara de få slantar jag har. Nästa månad bjuder på en Stockholmstrip med kusinerna för att spana in Britney och i vinter kanske det blir en Thailandsresa.
Ha det toppen mina fina!

Jag är så trött på alla mejl och koder.


Lasse var helt fantastisk igår, som vanligt!

Catch the day



Nu drar jag till GBG med Johanna, hennes mamma och syster. Vi ska träffa lite sysslingar (till dem) och lyssna till underbara Lasse Winnerbäck på kvällen. Weehooo!

Du läser mig kapitel för kapitel


Jobbade idag till 16.00, sjuk dag på jobbet och lämnade inte pizzabänken alls från öppning till 15.00. Kollade lite hockey i fars lägenhet efter det, innan jag var tvungen att åka hem och göda djuren. Hockey gör mig så nervös, jag knaprade nötter som en jordekorre efter vintervilan. Slutade dock med en 3-1 vinst i Brynäs första hemmamatch för säsongen, mot HV71.

Bjuder på bilder från gårdagen.

It's cold in the desert.


Ikväll blir det tacoskväll med kusinerna! Mamma är bortrest hela helgen så jag måste vara hemma med våra x-antal djur. Passar på att umgås med Phlip, Caroline och Benjamin då. Träffar dem rätt ofta i skolan, men där är jag inte cool/kusin med dem så det får vi ta igen på ledig tid. Nu ska jag in till ICA och handla, plockar upp ungarna på vägen. Becka och Alfred skall med stanna förbi och äta lite. Tjingeling!


I'm too young to feel this old.


Skriva personligt brev - check!
Powerwalk - check!
Duscha - check!
Nu ska jag klä på mig och fixa lite innan jag drar mig bort mot staden för clementiner och hockey. Hittade en godispåse sedan jag och Linnéa var i Varberg med, hade jag helt glömt av! Gott :)


I want to feel you, I need to hear you.


Idag är det elitseriepremiär för Brynäs och jag sitter redan på nålar. Wohooo, måste upp och dansa lite!



Okej, tillbaka. De möter Linköping på bortaplan, spännande! Själv är jag tyvärr inte där men ska sitta bänkad framför TV:n hos far. Kanske blir det lite pizza på det. En sak som är säker är att jag måste stanna förbi ICA först och köpa Satsumas före matchen. Clementiner är aldrig så goda som vid elitseriestart!


Come back to me


Jaaaaaaaaa!!! 90210 säsong 4, avsnitt 1 är ute. Jag vet vad jag gör ikväll!

Some people talk but never do, they're just running their mouth.


Idag var det dags för skoljoggen. Hallands Nyheter var där och jag höll tummar och tår för att inte hamna på bild (en gång i veckan är mer än nog). Efter skoljoggen tog tjejarmén tag i mig för att "fixa en kille" till mig. Informerade dem dock om att alla på högstadiet var alldeles för unga - så de gav snabbt upp, tack och lov.
Drog en powerwalk med Bobby när jag kommit hem och passade på att gå förbi Becka och Alfred, som lärt sig att le på ett nytt vis sedan han fått tänder.


Hush little baby, don't say a word.


Sitter i ett onlinemöte med Cultural Care (au pair) som pågått i över två timmar nu. Känns sjukt utdraget eftersom jag mer eller mindre kan deras hemsida/broschyr utantill (då jag inte gillar att vara oförberedd och hade tänkt fråga massor).
Har annars jobbat på skolan idag, fick en present och även en och annan kärleksförklaring - lågstadiet höll jag mig alltså på idag. Imorgon blir det mellanstadiet och på fredag högstadiet.

Nu ska jag återgå till att vara aktiv på mötet. Tjingeling!

When the night falls, my lonely heart calls.



Idag har Alfred varit här hela dagen, vi tänkte åka till Varberg men mor ville till Gekås så det blev så istället. Det var basic saker som inhandlades, tandborste och tandkräm, shampoo, hårnålar och toffsar... ni förstår.
På tal om Varberg smygplåtade jag åldringarna ovanför när jag och Linnéa var där sist. Jösses vad söta!

Ikväll ska jag en snabbis till Prim som skaffat egen lägenhet så jag ska hjälpa henne lite med flyttandet :)

Here I go again on my own, I'm going down the only road I've ever known.


Gårdagen bjöd på utgång, det var väl inte överdrivet kul ute men jag hade himla kul på de båda förfesterna jag var på. Idag har jag passat på att sova då jag är ledig. Har även hängt med mor till katthemmet i Långås. Mor är världens djurfreak och jobbar som volontär där. Idag hade de en liten get-together och hon hade bakat paj till hela sällskapet, min lilla paj-mamma.


I need a hero


Ikväll hade jag tänkt hoppa jag runt i nya vinterpjux som är perfekta för en utekväll på stan. Som vanligt nöjer sig inte JC men att bara leverera gudomliga skor, utan även kartonger. Skorna kommer från henrykole.se och är av Jeffrey Campbell's modell Everest, som är en annan version av klassikern Lita.

Här jobbar JC med att adoptera bort hemlösa katter. Himla gulligt.

Life is what happens to you while you're busy making other plans.


Sitter ensam hemma och slökollar på TV långt in på småtimmarna. Såg just klart på 10,000 BC och får rejäla flashbacks från USA då jag såg den filmen där för första gången. Jag, Levi, Ida och AJ var på dubbeldejt och bestämde oss för att gå på bio. Käkade på Tacobell efteråt och sedan drog vi vidare på fest. Det var en av de mest udda och roligaste kvällarna någonsin, mycket tack vare Ida. Jösses vilken underbar tjej! Haha! Vi diskuterade denna kväll när jag var uppe hos henne i somras och jag kunde inte sluta gråta av skratt!


You make me believe


Idag hade jag på mig nya myskoftan

Lyckades ha kvar klisterremsan med storleken på. Tacka vet jag mina goa elever som sa åt mig (tack Alex).
Här är även väskan och en ring jag köpte på Gina.

If you wanna leave, take good care.


"Du har för närvarande plats tio i kön" - en klar uppgradering från 35 där jag startade. Ringer skatteverket som efter 20 år insett att mitt tilltalsnamn inte är Ann, och nu vill de ha en förklaring på detta.

Annars har dagen rullat på bra. Eleverna har varit snälla trots att jag lyckats tappa linnet inte bara en, utan två gånger! Så går det när man använder en för stor kjol som överdel.

För tillfället är jag hemma en snabbis innan det är dags för nästa jobb där jag ska baka pizza.


I can break the chains that bind you.


Huvudvärk har jagat mig hela natten (vaknade mitt i natten och kunde inte somna om, hade även för ont för att gå upp och göra något åt det) och dagen. När jag vickade i skolan ville jag bara gå under jorden då en bullrig skolmiljö inte gjorde saken bättre. Självklart hade jag glömt huvudvärkstabletterna hemma med, lyckat!
Kvällen bjöd på mys med Linnéa i Varberg. Egentligen skulle jag ätit på Harry's men ett gött gäng för att fira vår vän Simon som nyss fyllt år, men det fanns bara barbord kvar och där ville vi inte sitta. Sen skulle jag jobbat för Olle inte mådde bra, sen mådde han bra igen så jag slapp. Fick ett sms av Linnéa som ville göra något så vi drog till Café Ströget för att käka. Rörigt, hänger ni med? Knappt så jag gör det då huvudet är lite off ikväll med.
I Varberg hittade jag en myskofta på H&M och en knallorange väska på Gina. Visar upp senare. Ha det fint!


Appen "Retro Camera" bjuder på dessa fina bilder. Ladda ner den! :)

He might not be perfect, but he's perfect for me.


Utmattad efter en extra lång dag med vickande. Mamma gör för tillfället spaghetti och köttfärssås till mig, mumma! Måste utnyttja fördelen med att bo hemma när man kan :)


Det regnade massor idag...

May angels lead you in



Obegripligt. Tack för allt.

I never had a yearning quite like this before.



Idag har jag och eleverna kollat på film hela dagen. Jag har haft samma lektion två gånger vilket betyder att jag har haft nöjet att se en film om Sveriges roll inom slavhandeln på 1700-talet dubbelt upp, heja!

Slutade redan vid lunch och drog till Stanton's för att käka, sprang ihop med mor på stan så vi gick dit båda två.

I dream about movies they won't make of me when I'm dead


Ibland undrar varför man valt att bli vikarie. Idag var en sådan dag. Sov nästan hela tiden från det att jag kom hem till 18-snåret. Fortfarande trött. 4 dagar kvar till helg, nu tar vi nya tag!

I can't do this by myself


Det har blivit dåligt med sömn denna helgen. Slänger upp några bilder och sen däckar jag. Godnatt!


I'm on the right track baby.


Helgen har bjudit på rätt bra väder, skönt! Fast nu ska det visst återgå till regn och rusk. Tacka vet jag Hunters!
Längtar tillbaka till Thailand, den galet vita sanden och det löjligt klarblå havet. Jag vill ha tillbaka den fantastiska maten och det underbara shoppingen.. för att inte tala om brännan!



Langar bilder från gårdagen ikväll när jag är hemma från jobbet, slutar 21. Puss!

This years love had better last


Trots 12 h jobb blir det utgång för mig ikväll. Slutar 21-ish (förhoppningsvis tidigare) och drar direkt till Prim där förfesten håller hus. Hoppas inte allt för många har något emot lite pizzaos såhär på lördagskvällen.


Jag och Prim myser lite på Juldagen.

It's not always easy, but somehow our love stays strong.


Då solen sällan är framme nu för tiden måste man ta vara på varje tillfälle som ges. Jag och Bobby passade på att promenera lite igår i den sköna kvällssolen.


Min lilla hårboll är det jobbigaste och finaste jag har.

If I can make you happy, then this is where I belong.


Efter jobbet på skolan åkte jag till Stanton's och plockade upp en sallad,
sen stannade jag förbi Johanna

och Walter.

Efter vistelsen hos Johanna åkte jag till far som var på jobbet.
Där fick jag x antal meter halmsnören.

Sen hälsade jag på Becka och Alfred.

De hade en liten Theo på besök.

Theo kollade tyst och fint på när Alfred kom på nya akrobatiska övningar i sin stol.

Sen hoppade Theo upp i mitt knä och ville bli fotograferad.

Avslutningsvis försökte jag, Alfred och Becka ta gruppfoton.
Vi gav upp. Så jag åkte hem och fixade lite i nya rummet.

Innan Johanna hade jag gjort ett stopp på Select för att köpa miniklädnypor, ovan ser ni till vad. Här kom också halmsnöret från far till användning.

(Alla bilder är tagna med min nya Samsung Galaxy S 2 som jag är supernöjd med!)

Your time is running out, speak now.


Införskaffade mig Spotify Premium igår med tanke på min nya leksak. In med det nya, ut med det gamla! Sitter nu och bläddrar fram och tillbaka mellan låtar bara för att lyssna efter reklamen som aldrig kommer. Lyssnar även sönder låtar, minst 10 ggr i rad, för att sedan bara kunna fortsätta ännu längre. Jag kan lyssna på samma låt hur många gånger jag vill, vilken frihet!
Jag har sett den andra sidan och den andra sidan är grönare.

För tillfället lyssnar jag sönder alla den här killens låtar (klicka på bilden)

I'm not a perfect person, there's many things I wish I didn't do.




Målningen blev klar igår så idag började jag flytta in. Nu ser det utsåhär:



Inte alls som jag tänkt mig... men jag gillart! Alltid skönt med lite nytt i den trista vardagen, nu när vi officiellt gått in i årets första höstmånad. Ger er bara bilder på den klara delen av rummet. Becka ska komma över och rensa bland sina grejer sen kan jag fortsätta. Just nu har jag gjort vad jag kan i alla fall :)

RSS 2.0