Thailand 14


Ikvall ar det sista kvallen pa Koh Samui, en vecka har har anda gatt ruskigt snabbt! Kanske for att vi har fatt rutiner som vi foljer varje dag. Sjukt hur anpassningsbar man ar anda.
Igarkvall var vi ute och det var HUR KUL SOM HELST! Vi dansade hela natten lang och kopte vatten for att svalka oss :) Vattnet svettades vi ut lika fort igen och da det var dags att ge hem kunde man typ vrida ut min troja. Jattemysigt.. Vi skrattade at alla tjejer som stog och amade sig pa podier och sjalva bjod vi pa en danschow som mer sag ut som om vi fatt miljoner elstotar. Ni vet sa man dansar nar man ar helt ensam hemma och satter pa jattehog musik? Det saknades bara en luftgitarr i vara hande roch dansen skulle varit fullbordad. Man maste ju bjuda pa sig sjalv :)

Vi ska nog ut en svang ikvall igen. Traffade massa roliga svenskar vi tankt hange med sahar sista kvallen till ara. Vet itne om jag kommer ha tillgang/tid till en dator i Bangkok (vilket ar varat naste stopp) och sedan den 9 mars aker vi hem. Hemma 10:e mars klockan 11.40 i Sverige. Vi hors da! :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0