Hang with me


Idag är ingen vanlig dag för det är Oscars födelsedag! Har man festat på lördag har man hela söndag på sig att samla energi (återhämta sig). Jag vaknade pigg på söndagmorgon i superbt skick så jag har taggat två hela dagar. Det blir alltså kalas ikväll för min del med trevliga människor, god mat och dricka och massa lekar. En måndag blir inte så mycket bättre än såhär :)



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen rota runt i garderoben för att hitta något att ha på mig.

She's got nothing on, but the radio.



När jag var på sjukhuset snodde jag med mig en bunte donationskort och inspierade tjejerna att fylla varsitt. Himla bra grej att göra tycker jag. Nästa mål är att få dem att ge blod.
Annars var vi rätt lättroade och tog massa fula kort som ser ut som de ovan. Vi hade allmänt trevligt och bara njöt av varandras sällskap.

Gillar ni min klohand som börjat dyka upp på alla ful-bilder förresten? ;)

Vi drog till Grand senare som återfick som forna glans igårkväll. Hoppas mer folk börjar hänga där nu, Grand är ju faktiskt kul!

Hjorten som vi käkade tidigare under kvällen smakade superb! Kantarellsåsen var med god... när vi finslipat den lite. Jag lämnade såsen i Johannas händer som hällde i 1½ dl koncentrerad kalvfond istället för 1½ färdigblandad fond. Kalvfondsås blev det. Vi drack en massa Tinto de Verano som fick mig att sakna Sevilla och alla kompisar, men gott var det! Vaknade upp imorse klarvaken och utvilad efter en skön sömn. Det bästa med att snarka är att få sova själv - då är det ju ingen som kan sno täcket och sånt. Det gäller att se det positiva i allt!

The sun comes out from a shield of clouds


Ikväll är det fest! Först ska jag och Johanna laga lite mat (blev ju inget gjort igår nämligen). Till maten ska jag lära Johanna dricka rödvin genom att vänja henne långsamt med lite Tinto de Verano. Efter maten sak vi fixa oss och tagga utgång. Vi har ännu inte bestämt vart vi ska, så det lämnar vi öppet. Nu ska jag ta mig en dusch! Vi hörs igen imorgon.

Bjuder på en gammal bild.


Puss!

Welcome to my life


Gårdagen i bilder.


I tried to write a perfect song.


Idag har jag haft fullt upp men ändå så mycket dötid. Har spenderat hela kvällen på akutmottagningen i Varberg. Jag och mamma skulle hälsa på Becka, Kristoffer och lilleman som just blivit utskrivna från BB. Mamma halkar på isen, tar emot med vänsterarmen och krossar handelden, mer eller mindre. Jag kör henne till akuten (som inte alls är akut) och där spenderade vi x antal timmar. Tack och lov att jag stannade förbi jobbet för lite marängsviss innan jag kom hem, annars hade jag bara haft skolmatsals-ärtsoppa i magen ikväll. Vill inte äta såhär sent så jag ska nog ta och lägga mig nu innan jag blir vrålhungrig. Måste bara rensa kattlådan. Mamma är lätt handikappad för tillfället och kan inte göra något alls egentligen.
När vi kom hem från akuten stannade vi dock förbi och hälsade på den lilla familjen! Åh så himla söt och mysigt och snäll och.. åh! Jag vill bara äta upp honom! Har tagit lite bilder från kvällen, dem kan ni få imogron.

Helt sjukt att min syster är en mamma.


Godnatt!

I've been making up my world, I've been painting it with gold.


Imorgon kommer förmodligen Becka, Kristoffer och lillen hem från BB. Hoppas på det i alla fall. Då ska vi nära släktingar bege oss dit med presenter och för att få klämma på de små kinderna. Jag har redan en liten gåva men stannade till på väg hem från stan idag och köpte en till. Får jag inte shoppa till mig kan jag shoppa åt någon annan istället. Jag och flickorna köpte present till Oscar med, som fyller år på måndag. Sen stötte vi på honom, Kalle och Pernilla, himla sammanträffande!
Jag fick även köpt lite smink och hårprodukter på Kicks. Det blir alltid så att allt tar slut samtidigt och så får man lägga ut en förmögenhet bara för att man vill se bra ut...

Älskar detta märke på hårprodukter, som jag inte ens kan uttala.
Dessa två var några av de saker som fick hänga med hem idag.




Imorgon ska jag jobba på Skogstorpsskolan, sen ska jag nog till Stanton's för att käka marängsviss - det är Nettans sista dag.

Ikväll blir det att bänka sig framför Landskampen och sedan Quantum of Solace, tror jag. Tjing!

I can make your bed rock.


Åh, mina shoppingfingrar kliar! Var inne på H&M's hemsida (hatar att gå i själva butiken, allt ser så rörigt ut, på Internet vill jag dock ha allt!). Lade ner 31 saker i korgen. Sållade bort tills det återstod nio (tre av dessa nio var väskor, två i likadan modell...). Kände mig riktigt jäkla nöjd så jag klickade mig fram mot kassan och... klickade ner rutan precis innan jag skickade iväg beställningen!
Sjävbehärskning, 1 - ha-begär, 0. Yes! Jag kommer inte av ensam om mina H&M köp, bättre shopping finns att vänta framöver. Det gäller bara att ha is i magen, det klarar jag. Det gör jag. Jag kommer klara det... Nu ska jag stänga av datorn. Godnatt.


Babylove.


Ödet är underbart! Screw powernaps och filmer. Jag har blivit moster! :D

How to save a life


Idag jobbar jag från 11-16. Veckan i övrigt är fullbokat men ändå rätt lugn. Det är jobb varje dag, lite som vikarie och lite på Stanton's, idag är det Stanton's som gäller. På fredag ska jag leka med Johanna och då ska vi äta gott och så. Hjort står på menyn. Förra helgen satt vi baar hemma och åt Polly så denna helgen blir det utgång, det är ju till och med lönehelg. Gänget har lite delade meningar om vart vi ska men det blir nog bra tillslut. Jag har ingen som helst åsikt faktiskt - lite som Schweiz ungefär.

När jag slutar idag har jag inte planerat något. Kommer nog somna på soffan/i mammas säng vid sex snåret, sova två timmar och inte kunna somna på kvällen. Kommer kolla på The Social Network och småäta. Jag kommer hänga endel framför datorn och när jag tröttnat på den vid TV:n - som jag tröttnar på ännu snabbare. Dock är allt detta bara en hypotes, ingen vet ju egentligen vad ödet har planerat åt en.



I never thought that I'd fall apart


Jag skiter i hur mycket Brynäs tränar på straffar. TRÄNA MER! Det är faktiskt lite pinsamt att ha förlorat 6/6 straffläggningar.


Don't let me go


Jag har inte sett I Rymden Finns Inga Känslor förrän idag och jösses vad jag skrattade! Gillar vanligtvis inte svenska filmer men denna fick mig att garva högt så har ni inte sett den är det ett måste!

Annars idag har jag äntligen tagit tummen ur röven och tvättat. Har även gått och beklagat mig på att jag inte hittar mitt svarta sidenband någonstans. Lönt att köpa ett band, lägga det på ett-ställe-som-man-aldrig-skulle-glömma-av - och glömma av var det är. Jaha, nu måste jag köpa ett nytt annars kan jag ju inte ha på mig det där som jag tänkte att jag skulle ha på mig en gång. Sån är jag, kanske har en släng av asperger jag med.



Ska snart bänka mig framför TV:n och kolla på min och mammas veckounderhållning, (förutom Top Model) The Mentalist.

You were in college working part-time, waiting tables.


För tillfället befinner jag mig på Långåskolan då jag ska vara vikarie här idag. Vi ska bland annat åka till simskolan, spännande. Jag var aldrig så bra på att simma när jag var liten, gick i mittengruppen.

Igår kväll kollade jag på Love and Other Drugs, tror jag är halvt kär i Jake Gyllenhaal och är därför lätt avis på Taylor Swift.


Dessutom är hon ju jättesöt. När jag skulle till min frisör på baldagen tog jag med en bild på henne och sa:
"Såhär vill jag att mitt hår ska se ut."
Vackra kvinna.

Å andra sidan blir jag halvt kär i Colin Farrell varje gång jag sett Tigerland och efter Pearl Harbor/Black Hawk Down bankar mitt hjärta extra hårt för Josh Hartnett och Josh Duhamel. Om man skulle ta och flytta till Hollywood.

I still try to find my place




Ovan har ni en liten sneakpeak på den del av min garderob som är "öppen".
Insåg att jag missat plåta en väska som låg framme, lyckat. Man kan skymta den på första bilden i lådan. Den är rektangulär med sömmar hit och dit i samma nyans som kilklackarna långt till höger på bild 2, därför jag köpte den. Har även en plånbok att matcha till i samma färg - sån är jag.
Detta är inte riktigt alla jag har, några har mamma/Becka fått och några andra låg inte i mitt rum för tillfället.

What you feel, what you know, you're not in control. If you just let it go, there's a peace you'll know.


Jösses vad trött jag är. Sov fyra timmar för att jag helt enkelt inte kan somna när jag ska göra det. Att sova mitt på dagen är inga problem för mig men när jag ska lägga mig för natten slutar det med att jag klarvaken sätter igång en film istället. Funderar på att dra en powernap nu så kan ni få kika på mina väskor senare. Måste tvätta med...

Everything you do to me is so right.


Det blir aldrig som man tänkt sig, bra är väl det! Trist att leva ett förutsägbart liv. Jag, Linnéa och Carro hamnade på Royal Thai där vi satt och degade i 1 h. Jäste och var allmänt mätta och glada. Sen spanade vi in Carros nya hus som var hur mysigt som helst. Rastlösheten slog till igen så vi drog till donken (och Prim som jobbade) och slog på stort när vi alla beställde varsin McFlurry med daim och chokladsås. Sen satt vi där i 2 h och 10 min. Söndag i ett nötskal, vad ska man annars göra när man bor i Falkenberg. Donken is the place to be, smått deprimerande men halvt sant.
Morgondagen bjuder på jobb från 8.30-14.00, sen ska jag nog hem och tvätta...

Bjuder inte på så roliga inlägg nu för tiden. Har ju sagt att jag ska plåta mian väskor.. det kan jag nog göra imorgon eftermiddag. Behöver ändå rensa upp lite bland dem. Vi hörs då! :)

Såhär kan de se ut när Carro spottar äpple på Linnéa. Bonuspoäng till den som kan lokalisera äppelbiten.

I still remember all the sweet things you said to me, they keep me up at night.


Trots att man jobbar mer eller mindre varje dag blir man rastlös av att bara sitta hemma. Kan inte ta det lugnt helt enkelt. Ikväll ska då jag och Linnéa käka lite thai för att det är gott. Blir till att beställa hem och mysa lite.
Börjar jobba 8.30 imorgon så det blir inte sent, men jag gör i alla fall något.

Ska hoppa in i duschen nu, vi hörs!

We were gonna drive across the country, live in Spain or Italy.


Det är skönt att fortfarande vara kräfta.


We are still young.


Ikväll ska jag iväg en sväng till Johanna och mysa. Tror resten av tjejerna dimper in, det brukar bli så. Hade sett fram emot att spela lite Kinect men den har Jacob (lillebror) snott med sig till en kompis så nu ska vi bara lata oss istället. Jag känner mig allmänt ofräsch men orkar faktiskt inte duscha eller fixa mig, de är vana ;)

Haha sorry tjejer, jag var tvugnen.


Imorgon ska jag bara njuta av min ledighet igen :)

What you don't know, you may never know.


Jag gillar låten. Det gäller att lyssna på alla soundtrack, det är där man hittar guldkornen ingen annan känner till. Denna låt av Hayley Taylor spelas i serien Pretty Little Liars och har stått för rubriken på mina två senaste inlägg, eller åtminstånde inspirerat till dem.

We were gonna fall in love, then realize that sometimes love is not enough.


Det blev en riktigt lugn kväll, jag sov, vaknade av ett sms från Becka och ca: 15 minuter senare befann jag och mor oss hemma hos henne. Lugn kväll.
Ska nog ta och lägga mig i sängen och läsa nu, har en sprängande huvudvärk. Håller på att lära "Genom dina ögon" skriven av Stephanie Meyer. Har redan läst den en gång men äsch, den är ju bra! Ska nog ta och köpa min "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow med, en av mina absoluta favoriter! Den vore fin att ha. När man läser böcker en andra gång så undrar jag hur man tänkte när man läste den första gången. Nu ser en utav karaktärerna i boken exakt likadan ut som en av mina elever på Skogstorpsskolan. Lustigt, undra då hur jag föreställde mig karaktären första gången jag läste boken och inte hade någon aning om killens existens.

Genom dina ögon (The Host) skall även bli film, Sophia Bush har huvudrollen.


We are everything we need.


Det var rätt lugnt idag på jobbet, skönt. Bakade pizza mest hela tiden. Det är kul att göra något annat än bara massa sallader hela tiden.
Det blir en riktigt lugn kväll ikväll. Blir väl till att kolla på någon film på TV och mysa lite hemma. Eller ska man kolla bio kanske? Åh, det vore kul! Måste bara vila först då för jag är dödstrött! Nåja, vi får se vad som händer med resten av denna dag. På återseende!



There's a world out there that we should see.


Nu har jag nog lunch på jobbet, tidsinställt inlägg vet ni.
Tänkte informera er om en himla bra låt jag gillar, Rocketeer heter den (klicka på namnet för att lyssna genom Spotify).
Vad händer annars då? Funderar på om man ska dra på en Brynäs-resa den 5 februari. Övernattning och allt. Sist jag var där var det helt fantastiskt! Fick träffa Jacob Markström m.fl, låter så dumt att ha en idol som är ett år äldre, men jag avgudar verkligen honom. Egentligen är det inget att fundera på, klart jag ska åka! ...men jag har sååå mycket utgifter just nu och lever på fonder. Hjälper inte att jobba ihjäl sig när man är i restaurangbranchen, löneavtalen har aldrig varit jättebra.

Nåja, får fundera vidare på resan, vill ju såå gärna!



You made a fool of everyone


Idag fyller som sagt kusinen Pamela år. Ska bara byta om sen ska vi bege oss dit.
Idag var jag helt slut/snurrig på jobbet och orkade/ville inte göra nånting faktiskt, kanske var det för blodgivningen igår? Slutade i alla fall tacksamt vid 15 då Johanna hämtade upp mig, sen var vi hos mig en stund och hittade på roliga saker.

Vi hörs kanske senare. Imorgon jobbar jag heldag så då hörs vi itne så mycket. Puss!

There's nothing here for me so I gotta move fast.


Blodgivningen gick bra. Är allmänt rädd för nålar men så farligt är det ju faktiskt inte, nu i efterhand.

Imorgon väntar en ny dag med jobb och på torsdag väntar en heldag. Imorgon ska jag även till kusinen Pamela och fira hennes 15års dag. Hon vill så gärna ha en onepiece men dem ligger på minst 1200 kr typ, och det är mer än jag har på kontot just nu... Kanske när du fyller 18?



Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart, det blev sent igår och jag har huvudvärk. Att börja jobba 8.30 imorgon lockar inte jättemycket, jag och mornar är inte bästa vänner.

Stand on the edge with me


Jag vill kunna gå utomhus i shorts och linne utan att frysa.
Jag vill höra fåglarna kvittra och kunna ta en powerwalk utan att halka.
Jag vill kunna sitta på Bratt med en god cider och folk jag tycker om.




Det är mycket man vill.
Nu ska jag ta mig en dusch och jag vill att vårat varmvatten ska ha kommit tillbaka...

There's no guarentee that this life is easy.


Kortslutning har gjort att pannan lagt av och huset är svinkallt. Surplar i mig varm O'boy och längtar bort mot varmare breddgrader.
Imorgon är min lediga dag, passade att då få ett sms från blodgivningen om att det är akut brist på min blodgrupp så jag måste bege mig dit imorgon. Ska leka med Lillie också men det löser sig. Usch, hatar nålar men det är ju för en god sak, klart man ställer upp då.
Annars ser morgondagen lugn ut, jag sak ta ut en välbehövlig sovmorgon då jag börjar "tidigt" (allt mellan 8.30 till 11.00) alla dagar både denna och nästa vecka.
De ringde från Skogstorpsskolan idag, två gånger. Fick tacka nej men stannade förbi där efter jobbet för att lämna in en lapp på datum jag faktiskt kan jobba. Nämna även att jag helst inte vill ha lågstadiet. Tror inte lågstadiet är min grej, alls.


I gave you all I had but you tossed it in the trash, you tossed it in the trash.


Jag jobbar fortfarande halvt ihjäl mig känns det som, dock är det så mycket lättare att jobba när man har ett mål att se fram emot. Var ute en sväng igårkväll och började nio imorse, inte det smartaste draget men tanken var ju att jag skulle börjat 17. Blev som ni förstår ändrade planer - jag gick ut ändå. Nästa helg SKA jag minsan vara hemma. Jag är ledig men ska bara ta det lugnt. Minns inte senast jag inte gick ut, jag vet inte om det är sorgligt eller bara dumt, måste spara!

Antar att alla såg premiären av Solsidan idag, alla förutom jag. Jag tycker det är kul men kan faktiskt inte av att kolla på det. Helst av allt vill jag slå Ove sönder och samman och sen sparka in TV:n för att vara säker på att han är borta på riktigt. Klarar inte av den typen av människor, skiter i om han är en karaktär. Den karaktären kan ta sig.

Imorgon börjar jag jobba 8.30 och slutar 14.00, sen ska jag bara va och njuta lite av livet.

Igår rymde Ellioth förresten, hittade honom skakandes i hönshuset där han gömde sig undan regnet och den kalla snön. Han jamade högt när han såg mig och hoppade ner i famnen på mig. Han har alltid varit lite för äventyrlig för sitt eget bästa.

You look like a lot of fun


Veckan som vikarie är över men jag har redan fått nya datum då jag ska komma tillbaka. Då blir det att vicka för nya lärare, vilket innebär nya ämnen och klasser, kul med omväxling.
Igår skulle jag slutat 14.20 men fick hoppa in på fritids med så jag slutade inte förrän 17.00 - fast då kom jag ju inte hem. Åkte istället till becka och Kristoffer där jag hjälpte honom stycka en hjort. "Den största hjort jag skjutit", sa Kristoffer, och vi satt i lite över tre timmar med den. Tack och lov att vi inte styckade upp hela.
Var helt slut när jag kom hem och huvudvärken var ett faktum, jag fixade med saker jag skulle ha till skolan idag och sedan somnade jag.

Denna dag har varit tuff med, blir alltid helt slut av att vara i skolan. Beundrar verkligen alla lärare som orkar med allt ståhej varje dag!

Såhär lycklig var jag när jag sa farväl till skolan, vem kunde tro att jag skulle komma tillbaka så snart?

I don't wanna know if you play me


Lunchrasten börjar nu, tuff dag.
Har redan haft en mattelektion med niorna och ska ha en till efter lunch där jag ska hålla en genomgång på volym och rymdgeometri... Annat var det på min tid när vikarierna tävlade mot eleverna om vem som hade de bästa skämten typ.
Det var visst ingen NO alls idag, hade kollat fel. Dock har jag matte 4 av 5 pass. Jösses. Funktioner och grafer är jag dock grym på! Det enda i matte jag kan, och det ska 8orna jobba med x2. Resten av veckan är det mycket matte och NO som gäller. Tänkte dock ta mig friheten att ändra på den planering jag fått, bara för att jag anser att jag kan. Lite kul måste man ju få ha med.

Från klockan 17 ska jag börja jobba på Stanton's ikväll. Det blir som sagt en tuff dag. Igår somnade jag på soffan, som jag alltid gör efter en dag som vikarie.
Vi hörs senare!


Let's have som fun, this beat is sick!


Jag måste tvätta. Alla mina byxor är antingen helt vita av mjöl eller så luktar de kebabsås. Underbara Stanton's. Måste köpa mig ett par jobb-brallor, jobbigt bara att när man köper nya vill man ju inte bara ha dem på jobbet. Får köpa nya, fula byxor typ. Jösses vilket I-landsproblem.
Idag mår mina bihålor bättre, kan bero på att jag knaprar Alvedon, väljer dock att se på det som att jag håller på att bli frisk. Just nu har jag ont i magen, men det tror jag beror på att jag helt enkelt ätit för mycket.

Jobbade på skolan idag förresten (OMG jobbade hon sjuk?! - tänker ni säkert nu, men jag mår som sagt bättre). Var mest med som resurs lite här och var, en timme spenderade jag åt att kolla på Linnéa när hon höll i en idrottslektion. Sen fick jag vicka för en vikarie som gick hem och då fick jag med ha idrott, wohoo! Ska vara på skolan varje dag denna veckan och kommer även jobba kvällspassen på onsdag och fredag på Stanton's. Imorgon väntar drömdagen på skolan med matte och NO för 8or och 9or. Heja!


Love is a leap, I've never been inspired to jump.


Igår skickade jag in en ansökan för sommarjobb som platspersonal/aktivitetskoordinator hos STS. En av kriterierna är att man helst ska vara 23 år, jag må sakna tre år och därmed minskas mina chanser rätt stort med att komma in, tror jag. Man kan ju inte få annat än ett "nej" så jag testade i alla fall, har ju absolut inget att förlora. Jag gillar som sagt nya utmaningar och är inte rädd för att ge mig ut i det okända själv. Mörkrädd är jag dock, men det är en annan sort av okändhet.

Är bekant med STS sedan tidigare, här reser jag med dem som utbytesstudent till USA.

You make me melt


Svettades så mycket inatt att jag var tvungen att gå upp och byta om, hade jag inget på mig frös jag nämligen på jag skakade. Åh vad jag älskar livet som sjuk. Känner min ändå bättre idag än igår, idag har jag orkat tugga maten.
Mina bihålor ömmar, ja hela jag ömmar känns det som.
Det är nog dags att avsluta här innan ni får höra alla fräscha detaljer. Vi hörs.

Where do we go from here?


Vi hade skitkul igår. Priman vår fyllde 20 år och det firades minsan! Vi åt gott, lekte lekar o.s.v. Efter det blev det utgång och vi tittade förbi Grand (stackarna, vi var typ de enda där), Laxen och sist Heaven. Den sistnämnda stannade vi sedan på till kvällens slut. Efter stängnign begav vi oss till Falkenbergs där födelsedagsbarnet cravade en kebebrulle.


What the shadows hide


Jag håller på att bli sjuk, väldigt sjuk känns det som. Ser och känner mig riktigt risig, snorar och har värk i hela kroppen. Nu ska jag lägga mig.
Gårdagens bilder dyker upp senare.

The apple of my eye


Ikväll blir det party hos Prim! Denna tösa fyller 20 år imorgon och det firas stort idag! Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, tänkte även måla naglarna då jag inte ska jobba på Stanton's förrän om fyra dagar, wohoo. Varför? Jo, jag ska vara vikarie på Skogstorp igen. Kul, kul!



Nehe hörni, nu ska jag fräscha upp mig från dagens jobb. Puss!

Love, it comes and goes from time to time.


Sitter iförd min bruna Snug Rug Deluxe som jag fick i julklapp. I handen håller jag en mugg med varm O'boy och så lyssnar jag till Bobby som skäller i sömnen, söt kille. Kvällen har varit lugn, mamma sitter fastklistrad vid Let's Dance, jag försökte ge det en chans men somnade, så det slutade med att jag hamnade här.
Igårkväll läste jag slut Ove Molins bok "Hockey blev mitt liv", tänkte köra en helomvändning och ta upp läsandet ur "Elsas Värld" nu igen.

Snug Rug Deluxe


Nehe, så kul hade jag det. Vi hörs imorgon istället. Puss!

I saw your face in a crowded place.


Igår när jag jobbade kom Ed Westwick (mer känd som Chuck Bass för vissa) in på jobbet, okej kanske inte riktigt - men han hade lika gärna kunnat det. Det var helt sjukt, jag har aldrig sett någon som är så lik någon annan. Denna kille var väl en lite yngre version med lite mer fluff-hår á la Robert Pattinson men ändå. Jösses vilken likhet! Killen hade säkert fått höra det extremt många gånger redan så jag höll mig för att säga något, coolt var det i alla fall.


Babyshower


Överraskningen.


Sätta på blöjan.


Mäta magen.


Gissa babymaten.


Fin och god tårta.


Där har ni kvällen sammanfattad i bilder och få ord, vi hade hur som helst skitkul :)

Just love


Igår jobbade jag inte, där lurade jag er allt, mohaha. Istället fixades det en överrasknings-babyshower för Becka och Liane. Hur mysigt som helst! Är på jobbet i detta nu, dagens pass är från 9.00-21.00, heja! Slänger upp bilder på kalaset när jag kommer hem.

Tjing!

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Klockan tickar förbi fort och jag har gjort absolut ingenting idag, skönt. Tänkte hoppa in i duschen och fixa mig nu.
Fick ett skype samtal från Thailand och kusinerna nyss, lätt avis är man på dem. Det har snöat massor inatt så alla gamla spår är täckta och vägen är hal. Undra hur alla hjortar klarar sig, de har börjat spatsera runt i våran trädgård nu och äta fågelfrön.
Nu är jag lite stressad faktiskt, men hörs igen ikväll. Puss!

Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt.


Jag kommer inte på några mer dödssynder, tyvärr måste jag även medge att jag brutit mot två av dem - men det är i det förflutna, nu blickar vi framåt!

Det var trevligt på Nyårscupen, Ullared var bästa laget idag enligt mig. Synd att detta var första och sista gången jag kunde kolla i år, jobbet kallar.
Nästa vecka kommer jag även att jobba på Skogstorpsskolan igen, kul! Det har jag saknat lite. Det bästa är att Linnéa kommer vara där samtidigt som mig, wohoo! Blir nästan som på den gamla goda tiden.

På söndag fyller min vän Mathilda 20 år och vi ska fira detta stort på lördagen, jag är jätttetaggad! Längesedan jag kände det där luriga lilla pirret i magen som skriker efter en utekväll, men nog finns det där nu, jag känner det redan.

Mathilda och jag på juldagen.


Har förresten avslutat min lista nu, med tanke på att jag inte kommer på fler dödssynder och så var det även den sista punkten. Alla inlägg från listan finns under kategorin "Listan" om ni har lust att blicka tillbaka på något. Nu tror jag kanske att ni som inte känner mig fullt ut redan känner mig bättre. Puss!

This years love had better last.


Dag 30 – 10 dödssynder

Jag kommer verkligen inte på 10 dödssynder. Har ju inte direkt vigt min dag åt att komma på några heller.. men jag kör på de jag har så länge.

Kom ihåg att ta allt med en nypa salt, riktigt dödssynder är detta kanske inte...

1. Att såra någon med vilje. Att hämnas är dock helt okej. Dock måste du hämnas i samma skala/grad som du själv blivit utsatt för.
2. Att visa BH:n på ett "fult" sätt - alltså när det inte är meningen.. och när man har en ful BH på sig.

Som ovan till exempel. Inte bara visar hon BH:n, banden är snurrade och lappen tittar fram. Suck!

3. Detta är lite som 2:an, man får inte visa de där snörerna som kläderna ska hänga i på galjen! Helst av allt klipper man bort dessa snören det första man gör (samtidigt som man tar av prislappen).
4. Vi fortsätter på klädspåret (typ). Det är INTE okej att ha kvar prislappen under skon, aldrig.
5. Att säga något ont om Brynäs kan straffa sig hårt.

Okej, hälften kvar. Det får vänta tills efter Nyårscupen som jag ska till om någon timme med Johanna, Mahilda syster. Hon själv ansluter sig till oss efter jobbet.

.


Jag är så arg att jag inte ens tänker skriva om dödssynderna. Det får vänta till imorgon. Jag är arg för att Sverige borde vunnit sin match ikväll mot Ryssland. Det var Sveriges match och så avgörs det på orättvisa straffar. Straffar kan gå och gräva ner sig någonstans. Gynnar Brynäs gör det inte heller.



Update.

Det bästa är att mamma fortfarande sitter och kollar på sändningen och morrar åt hur "äckliga ryssarna är!". Hon satt även och drog efter andan vid varje skott i sudden, lilla mor som inte ens gillar hockey. Hon är söt hon.

Make a change


Idag ska mamma bjuda på mat till Becka och CO. Hon ville ha en snabb och enkel dessert så jag ska slänga ihop en panacotta så fort mor kommer hem från stan med grädde. Måste även duscha och fixa mig inför jobbet ikväll. Imorgon är jag ledig, skönt! Då ska jag bara slappa, kanske åka pulka? Men det är ju bara massa is överallt nu...
Jag har förresten blivit beroende av ett spel som heter "Farm Frenzy 2" som jag hittade på min laptop.
Nåja, nus ka jag duscha. Tjing!


Release me with your kiss


Mitt nyår.

JKLM samlades för att laga mat.


I väntan på att maten skulle bli klar spelade vi "Med andra ord".

Sen tog vi pose- och hoppkort.


Tårtan vi skulle äta blev lite lätt misslyckad... men den var god ändå!


Fler folk anlände efter maten och då lekte vi "kropp mot kropp".


Hampus och Tom satte rekord med 10 lappar.


Vid tolvslaget skålade vi med långa champagneglas.

Efter detta drog vi till Tom en stund och sedan gick vi hem igen till Prim.
Trevligt avslut på 2010 och en fin början på 2011.

Like an apple on a tree hiding out behind the leaves. I was difficult to reach, but you picked me.


Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Skrämmande nog blir jag 20 detta året, det är ju faktiskt rätt gammalt. jag har ingen aning om vad jag vill göra, men för att motsäga mig själv är ju 20 ändå inte sååå gammalt. Jag har ju förhoppningsvis rätt mågna år på mig att fundera ut något vettigt.
Jag vill jobba men människor i alla fall. Jag vill vara någon som lämnar ett intryck, ett avtryck.
När jag blir stor ska jag även bli världens bästa mamma.

Jag och mammas kusin på min 19års dag.


Imorgon ska jag skriva 10 dödssynder. Svårt!

Embrace - with arms wide open


Åh, jag kollade just in reprisen på Sveriges match mot Kanada från igår. Vet ju redan hur det gick och allt det där men attsiken vad nervös jag var! Satt som på nålar och skrek högt vid varje mål. Log som en idiot när killarna sjöng med högt, högt till nationalsången, vilket jävla inledning på år 2011! Detta året kan inte bli annat än bra! Wohoooo, heja Sverige!


I wish that I was looking into your eyes.


Dag 28 – Saker jag saknar

Jag tror inte jag saknar några saker direkt. Jag har allt jag behöver och mer därtill. Jag saknar mer platser och personer. Jag saknar dagar som gått, som man aldrig kan få tillbaka. Som vanligt kommer jag tjata om mitt USA och hur jag saknar det, men det gör jag ju! Folk som inte upplevt det kan inte säga något. Jag har en familj och vänner där, jag har ett helt annat liv där som ingen här i Sverige egentligen vet något om. Nåja, jag saknar USA.
Jag saknar mormor. Vi kan inte direkt prata med varandra, vi gör inte något tillsammans heller - men jag tycker om att ha henne nära och veta att hon mår bra.
Det är vad jag saknar mest just nu. Annars är livet rätt fint. Nu är det ett nytt år full av nya möjligheter!


RSS 2.0