The show must go on


Hockeykvällen var ingen höjdare, alla våra lag förlorade surt. Kladdkaka skulle vi med baka, men dom hade ingen kakao i någon av de två affärerna vi var inne i. Missade även halv åtta hos mig finalen + IDOL för att vi var så inne i hockeyn/kortspelandet. Tänkte kolla det senare på webben, nu är det Kenza & Tyra Show som gäller!


Don't let me go


När jag hängde tvätt tidigare brände det skönt på ryggen. Insåg dock precis att jag fjällar lite på benet (!!) så jag skippar solningen idag. Istället kan jag, tja, plocka ur diskmaskinen och ta ut pengar. Ska skrubba hela mig från topp till tå sen när jag duschar så jag kan få lite ny hud att färga.

Onödig info.
Jag solar typ bara framsida så skillnaden på min fram- och baksida påminner om dessa grillade kycklingarna.


Vi hörs senare när jag har något att komma med. Tänkte kanske gå en liten runda nu under dagen, få se. Det är 26 grader i skuggan så det kan ju bli äckligt varmt att spatsera omkring. Vill inte riskera att få solsting innan kvällens match.


Go, fight, win.


Hockeytorsdag! Alla våra lag (mitt Brynäs, Lillies Frölunda och Joels MODO) spelar ikväll så det blir till att lyssna på en period var skulle jag tro, samtidigt som vi spelar kort. Det är så det brukar se ut. Blir det förlängning o.s.v. tar vi det då. Brynäs möter Södertälje på hemmaplan och om allt flyter på som det ska, så ska det nog inte bli några problem.
Dagens planer är alltså - Hockey!


I know you're gonna end up all alone.


Tjeninixen!

Mätt och belåten efter en tapaskväll hemma sitter jag i en av de två fåtöljerna och kollar på IDOL. Jag vet inte vem jag håller på, än, men Daniel som sjunger ikväll är charmig. Olle som sjunger imorgon är stencool och Weise är skön. Det var dem jag kom på bara sådär av killarna. Tjejerna har jag ingen aning om vem jag håller på. Freja kanske?


Just don't fall recklessly, headlessly y in love with me.


Var uppe en sväng idag vid 9 snåret och slog en signal till Hotell Cabo Cervera för att se om de hade några lediga rum. Även om jag ska bo själv på hotellet kan det ju vara trevligt att bo på samma hotell som dom andra. Dock var det helt fullbokat så jag får hålla fast vid min idé om att vara någon helt annan viktig person som bor på hotell ensam. Intressant. Himla synd att jag inte tog med mig någon av mina kavajer ;)
Så vad gör jag nu? Tja, tuggar på en baugette jag hittade i frysen igår. Doppat i aïoli blir det superb! Dagens planer är, inga. Kungarna av Tylösand kommer ikväll, that's it. Solen skiner så det blir nog bara till att spendera dagen vid poolen igen. Tro mig, det är inte så skönt som det låter att vara arbetslös/rastlös i soliga Spanien.

Jag gillar bilden.


Jag saknar Bobby.

You're everywhere to me, when I close my eyes it's you I see.


Seg dag. Har tryckt i mig mer än 1/3 Frödinge kladdkaka och billig vaniljglass. Nästa vecka, när IDOL inte sänds vareviga dag på powerwalk-tid ska jag ut och gå. I alla fall måndag, tisdag och torsdag. Sen är jag upptagen. Nästa lördag flyttar jag även ut för att bo på hotell, som tidigare nämnt.

Myser i världens gosigaste tröja jag fick med mig hem från MQ strax innan Spanien-resan.

One love


Jag kom på de femte paret skor/stövlar jag vill ha.
Ett par stövlar i brunt läder. Läckert!

Help me dry the tears that I've cried.


Grey's Anatomy börjar igen 6 oktober, missa inte det! Löjligt spännande är det nu ju.

Kom att tänka på en sak, det finns ett badkar på hotellet och jag bor själv! Gissa vem som kommer spendera sina kvällar med att bada bubbelbad och lyssna till skön musik? Åh! Jag har velat ha ett badkar ända sen pappa slog ut vårat gamla, vad kan det vara, 14 år sedan? Badkar är underskattade!

Nu ska jag lägga mig vid poolen.

I'm sorry but I gotta move on with my own life


Pappa & CO kommer ner hit 9 oktober och åker hem 17:e, då åker jag med dom hem för att packa om väskan innan jag beger mig mot Sevilla. Så varför inte avsluta min vistelse i Torrevieja med lite lyx? Som kanske att bo på hotell mina sista åtta nätter. Visst låter det härligt? Så det är precis det jag ska göra! Hotell MASA International ska bli mitt boende fr.o.m. 9 oktober - 17 oktober. Pappa ska bo på Hotell Cabo Cervera, alltså inte samma. De ligger bara några 100 meter från varandra så det är ingen fara. Jag ska låtsas att jag är på affärsresa typ, springa runt med min laptop och äta frukost själv. Haha, så kul har jag. Fast, jag har rätt kul själv, inte så att jag är en enstöring men jag är väl lättroad skulle jag tro. Måste ha mina vänner runt mig, för jag skulle aldrig överleva ensam. Dock ger jag gärna ut själv i världen ensam för jag har en liten röst i huvudet som konstant viskar att "Allt kommer bli bra, allt kommer lösa sig och det finns inget att oroa sig för." Jag lever ännu. Trots att jag blev rånad på flygplatsen i London. Trots att jag slog ut en bit av min tand. Trots att jag sprang mig svettig för att hinna med plan. Trots att jag liftade till Torrevieja från flygplatsen i Alicante o.s.v...
Med fri tillgång till Internet på hotellet kan jag även ha igång Spotify och dansa naken på hotellrummet. Är det inte sånt man gör när man bor ensam? :)


These boots are made for walking.


För tillfället cravar jag 4 olika sorters skor. Inte bra för skor är dyrt och jag vet att jag säkert kommer köpa minst 2/4. Fast jag kan ju alltid önska mig dem i julklapp... Men det vill jag inte heller. Varför? Jo, jag har nyligen insett att jag själv inte kommer ha råd att köpa julklappar detta året. Hemska tanke! Jag lever för att göra andra glada och visar det mer än gärna över julen. Förra året fick mamma en digitalkamera och pappa en CD/MP3-spelare/DVD/Radio/allt-man-kan-tänka-sig. Becka fick så mycket så jag vet inte ens var jag ska börja. Hur toppar man det?! (Nej, jag köpte inte alla dyra teknikprylar själv, jag och Becka delade. Då var jag "bara" havtidsanställd salladsflicka, nu är jag arbetslös). Nu har jag visst bytt spår igen. Vill ni se/läsa om mina cravings? Okej.

1. Ett par Hunters. Förra året ville jag ha gråa. Men den nyansen jag vill ha tillverkas typ inte längre + att svarta är mer tidlösa, så detta året vill jag ha svarta.
2. Ett par Reebook Easytone. Perfekt till mina powerwalkar.
3. Ett par Acne Pistol Short. Dock förstår jag att skorna kostar en förmögenhet för dödliga som jag, så en snygg kopia funkar lika bra!
4. Ett par klumpar (svarta). Klumpar (begia) kan man aldrig få för många utav...

Har verkligen för mig att det fanns ett femte par men nu har jag tänkt så mycket på skor att jag nåstan fått huvudvärk. Dagt att avsluta detta inlägg med andar ord. Tjing!



PS. Jag har storlek 37 i skor. Om typ Bill Clinton skulle snubbla över min blogg och bestämma sig för att köpa mig ett par pjux.
PS. 2. Alla skor är länkade till sidor är man kan klicka hem dem/se var de finns att köpas. Om Bill typ skulle gå vilse i skodjungeln.

I don't belong here


Vampire Diaries säsong två är ute för er som inte visste det. Rysligt bra är det! Jag lipar, drar efter andan, jag till och med håller dramatiskt för munnen när något spännande händer. Helt såld på den serien alltså! Ni måste spana in den om ni inte redan gjort det!


Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.


Vi käkade på Wok Buffet ikväll, det är gångavstånd dit, precis lagom långt så man hinner smälta maten på promenaden hem. Vi satt på övervångingen med himlen som tak.


Wok Buffet är ett ställe där man väljer sin mat själv som dom wokar åt en på plats med valfri sås till. Där satt vi och käkade tills det blev mörkt.


Här är min dessert-tallrik. Jell-O:n var skitäcklig.


Väl hemma plockades korten fram. Det hamnade sjuka kort på bordet...

Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?


Ikväll blir det nog till att äta sallad tillsammans med de resterna som blev över från lergrytekycklingen och pastan igår. Blir vi hungriga senare på kvällen efter att bara ha ätit sallad finns det ju alltid en Frödinge kladdkaka i frysen med lite vaniljglass. Yummie. Dagen har hittills varit väldigt slö. Jag har mest suttit vid datorn men även bättrat på brännan i ca: två timmar. Fler och fler dagar börjar bli mulna så jag tar alla solchanser jag får! Det snackades om att kanske äta på Wok Buffet ikväll med men det tror jag inte blir av.



Nu ska jag kolla på HIMYM. Puss!

All I ever wanted, all I ever needed


Morgonen (ja, jag kallar denna tid på dygnet morgon) har varit lugn. Har gjort den dagliga rutin-kollen på datorn + fastnat här p.g.a. lilla Johanna som är så himla trevlig att samtala med. Det snackas om allt mellan himmel och jord, framtidsplaner och saker som skett. Vad som hänt i helgen och vad som komma skall. Hon är mysig, min vän Johanna.

En udda sak.. Det första jag tänkte på när jag vaknade var "Jag ska bli au pair i USA, jag ska mejla Maria Montazami och fråga om hon känner någon som behöver hjälp." Haha, vet inte om jag drömt något om det (för jag minns tyvärr nästan aldrig mina drömmar), men någon måste ju hänt under natten. Nu är jag dock skittaggad på det. Kanske 2012, efter skidsemestern i Åre.
Jag har aldrig varit spontan hur gärna jag än vill vara det. Impulsiv är jag, men det är en helt annan sak. Som denna Spanienresan t.ex. Den planerade jag och Lillie sedan ettan. I tre år snackades det om hur vi skulle leva vårat drömliv tillsammans i Torrevieja innan vi faktiskt åkte.


Somebody's me.


Do you remember me, like I remember you?
Do you spend your life going back in your mind to that time?
Cause I, I walk the streets alone, I hate being on my on.
Everyone can see that I really fell and I'm going through hell,
thinking about you with somebody else.

Somebody want's you.
Somebody needs you.
Somebody dreams about you every singel night.
Somebody can't breath, without you it's lonely.
Somebody hopes that one day you will see, that somebody's me.



I'm broken inside


Ju mer jag reser desto mer inser jag att jag nog hör hemma i Sverige, trots allt. Sverige har bra regler och är nu efter valet ett blått land i ytterligare fyra år (minst). Det är landet där jag har vänner och familj. Där jag kan köra bil utan att vara livrädd för att dö varje sekund och i Sverige har jag faktiskt ett rätt bra CV.
Thailand då? Thailand älskar jag! För mig är det dock mer semester än "mitt andra land" - även om jag känner mig väldigt hemma där.
USA är mer av mitt "andra hem" - kanske för den simpla orsak att jag bott och gått i skola där. Även för att jag snackar engelska, klart man känner sig mer hemma om man kan språket.
Spanien är bra, helt okej. det slår varken USA eller Thailand dock. Klart man inte ska dra hela Spanien på det man sett här i Torrevieja, men det är så jag känner för tillfället. Jag kan mer thailändska än spanska och jag kan knappt någon thailändska överhuvudtaget. Det blir lätt så att man känner sig vilsen här.
Nog tänkt i nuläget.

Ikväll ska vi äta Almondy Daimtårta. En powerwalk hade suttit fint nu, vädret är perfekt. Dock blir jag alltid så nedstämd av att tänka för mycket, så jag känner inte för att utföra någon fysisk aktivitet. Alla tankar/ord når liksom inte heller hela vägen ut till fingertopparna så jag gör som jag alltid gör - bunkrar upp och stänger in allt. Nångång då och då rinner bägaren över. Det har dock endast hänt två gånger i mitt liv. En gång i femman och en gång i åttan, jag har vittnen som kan försäkra er om den saken.


Make me proud


Ikväll blir det en duell mellan mig och Lillie. Brynäs - Förlunda. Frölunda har fördelen med hemmaplan och förra säsongen vann Brynäs sin första match där sedan 4 år tillbaka. Inte nog med det, så satt jag, Lillie, Simon, Emil och Mange längst fram för att bevitta allt, och inte nog med det, så fångade jag pucken! Wohooo! Natural high!


Hold me tight to your body


Som en idiot har jag försökt, på nästan alla sätt och vis, att sätta in min kursavgift på Blue Schools konto i Sevilla. Har gått in på banker som absolut inte kan föra över pengar till någon annan bank än sin egen och mitt kort har heller inte fungerat att dra. Så jag gjorde ett sista försök till att skicka pengarna genom det internationella kontot. Hallelujah-moment! Aldrig har jag blivit så glad förut när jag just gjort mig av med så mycket pengar. Nu är jag i alla fall inne, nu är det klart. Jag ska till Sevilla och inget kan stoppa mig :)



Tjing!

Let's run away and don't ever look back


Katta shoppar:

Mitt nionde par av denna modell. Jag är väl lite utav en samlare skulle jag tro, men om man gillar något så är det väl lika bra att bunkra upp i olika färger?


Grå poncho, finns inget mer att säga. Gillar fransarna!


Två armband och ett halsband. Mitt smyckesbegär börjar nu bli tillfredställt.

All I ever wanted was you.


Hejhejhej! Det blir ett litet nattinlägg då andra saker kommit ivägen för bloggandet tidigare idag. Vi har lagat mat, spelat kort, spelat lite mer kort och spelat kort. Vi bestämde oss även för att ha lite myskväll med snacks och god dricka. Vi tog vår första sväng förbi den svenska affären idag och vi gick lösa. Haha, lite pinsamt hur man hoppade av lycka när man såg Milda vaniljvisp. Sverige har bra varor! Man vet vad man köper och vad man får, det smakar inte fejk heller. Så, vi fick bl.a. med oss; Frödinge kladdkaka, Almony daimtårta, leverpastej, mannagrynsgröt, ostbågar, fazer choklad och Esterella chips hem. Himla nyttigt allt det där låter. Jag ska i alla fall äta lepamacka till frukost!

Två fina kyrkor som ligger mitt i stan. Jag gillar fina byggnader, tror jag kommer älska Sevilla!

I wish I knew how to quit you.


Hemma! Det är vaaarmt ute idag så jag ska strax hoppa i poolen och steka lite. Man får ta vara på tiden, åker hem om knappt en månad ju! Marknaden var fin, vi köpte godis och lite annat smått och gott. Jag hittade en mysig poncho, den fanns i tre färger, brunbeige, marinblå och grå. Jag fick med mig den gråa hem men nu vill jag ha de två andra. Det var bra pris på dem (€15) så om de är kvar nästa gång jag åker till stan blir det nog en till, eller kanske två. Tar kort och lägger upp allt senare. Nu ska jag ut och njuta av solens strålar!


If you do me right, I'm gonna do right by you.


Sitter och drar en liten morgonblogg innan marknaden idag. Går klädd i playsuit från Sverige och en liten väska slängd över axeln. Mer behövs inte + att det är hög rån-risk i alla olika slags folksamlingar här.
Nu tänkte jag äta frukost så kan vi höras senare igen när jag kommer hem.



Puss!

The energy never dies


Ikväll tog Brynäs tog sin första seger för säsongen, på hemmaplan! Känns riktigt fint måste jag medge. Jag vann även precis på kortspel, känns fint det med. Nu ska vi fortsätta spela! :)

Bild från dagens match, hämtad på bwww.brynäs.se

Compassion is in my nature


Idag är det mulet ute, vilket suger, man har blivit riktigt bortskämd med vädret här borta.

Idag har vi spelat kort, mest väntar vi alla på att klockan ska slå 19.00 eftersom det är hockeytorsdag. Brynäs möter Djurgården på hemmaplan, Mads Hansen tippar 4-1 och jag hoppas innerligt på att han ska ha rätt.

Imorgon ska vi till ytterligare en marknad, en mycket större marknad och vi ska dessutom fixa med min betalning till lärarutbildningen i Sevilla så allt är klart med den resan. Jag ska nog inte köpa mer ringar. Bara om jag hittar riktigt annorlunda ringar, som på förra marknaden t.ex.

Vi har inget annat planerat för dagen. Handla möjligvis. Vi behöver det där nödvändiga; bröd, vatten, juice och toapapper typ.



På återseende!

I felt the earth beneath my feet.


Jag har en synnerligen abnorm förkärlek till ringar. Vet inte riktigt hur den uppstod, men den är omöjlig att göra sig av med.

Här är vad jag fick med mig hem från marknaden:


Den blåa sjalen har jag även i ljusgrått, glömde bara att ta kort på den innan den skickades hem med Becka och Mamma.
Fickuret är skitcoolt. Ska förmodligen byta ut länken mot en kedja att hänga runt halsen.
Hittade även en tuff ryggsäck i brunt läder med tja, ett annat tyg på. Svårt att förklara och glömde ta kort. Försäljaren ville ha €35 för den, men den va sliten/skavd på ena sidan, luktade något för djävulskt och gick knappt att öppna... Försökte få ner den till €25 men han sänkte inte ens en enda euro så då sket jag i det. Hans förlust!

If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me.


Hemma från marknaden! Jag tänkte hoppa i poolen men takfläkten svalkade rätt skönt så här sitter jag i bikini och snackar med Prim. Hoppar jag in poolen nu kommer jag nog bara frysa. Tänkte slänga in några bilder nedan från marknaden och promenaden dit, lite senare dyker även de inköpta sakerna upp. Okej? :)


I'm lovin' your style.


Ser man på! Jag hann visst med att slänga in ett inlägg här ändå.
Är galet trött efter endast 5 timmars sömn men trotsade tröttheten och hoppade in i duschen för att piggna till. Är även rätt hungrig men vi har sagt att vi ska äta frukost på vägen dit, så jag tänkte bara ta ett glas juice eller något. Vi ska gå till marknaden idag, det är inte överdrivet långt, men en bit. Jag tar med kameran så ni kan få lite bilder på allt i eftermiddag.



Puss!

I'm not a perfect person.


Vi började kolla på filmen som gick på TV ikväll, Lucky you tror jag den hette. Det handlade bl.a. om pokerspelade. Korthajar som är är ständes filmen fort av och korten plockades fram. 500 som vi annars alltid spelar byttes mot poker och matkassan använde vi som marker. Det var nog andra gången i hela mitt liv jag spelade poker "på riktigt". Första gången var också med Lillie + några till, då slog jag både Junior och Sampo - ett kärt minne ;) Jag vann dock ett spel av de två, i första spelet hade jag även ett bra övertag i början. Mamma har lärt mig göra banankakor, pappa har lärt mig spela poker och gilla hockey. Eller tja, det var ju inte pappa som lärde mig Texas Hold'em men han lärde mig poängpoker! När jag var liten var jag även med och kollade intresserat på hur han och hans vännner hade sina pokerkvällar. Vart tog dom kvällarna vägen?

Har ni sett denna filmen förresten? 21, grym!


Morgondagens planer är marknaden i La Mata, (inte stadsmarknaden alltså, Becka). Då jag vann €2 på min dolda pokertalang ikväll kan jag köpa två ringar utan skuldkänslor. Lillie säger att man kan hitta ringar där för €1/st. Wohoo, 7th heaven! Det blir att gå upp tidigt så jag bloggar när jag kommer hem igen.

Nu ska jag kika lite HIMYM :) Godnatt!

Scars are souvenirs you never lose.


Idag har jag bättrat på brännan lite. Förutom det har allt lunkat på precis som det brukar. Lata och hungriga beställde vi hem mat från Amso, fick med en flaska rött också. Vin är stört billigt här. Man kan köpa en flaska vitt för 7 kronor. Synd bara att det är så jäkla tungt att bära med hem.

Vi har lyssnade på sr.se medans vi åt, det är hockeykväll för Lillie och Joel. Mina grabbar spelar inte förrän på torsdag. Sedan spelade vi kort, allt är med andra ord precis som det brukar.

Kollade nyss klart på Salt, den finns i bra kvalitet på shareitall.se för er som är sugna på att se den och massa annat bra, nytukommet. Nu ska vi kika mer film på TV.



Puss!

I'm getting tired and I need somewhere to begin.


Har sovit värre inatt än när jag sov ute. Dom har jobbat/slagit/borrat här utanför som idioter! Det gör dom fortfarande. Kan dom inte låta en stackars sate som jag få min sömn eller? Kommer sluta med att jag får grym huvudvärk. Morr.

Kollade på Knight and Day igår, Killers kvällen före. Bra filmer men ack så lika de var när man så dem sådär tätt inpå varandra. Mördande killar och livrädda tjejer.
Har även sett klart True Blood, säsong 3. För er som inte trodde att det kunde bli konstigare, nå, det kan det.

Har ännu inte kikat ut genom fönstret. Har hoppats på fint väder så jag kan bättra på brännan, nu är jag dock inte lika säker. Orkar man ligga där och steka när dom bygger?



Nej, nu ska jag äta banankaka.

Tasty


Vi hade tre övermogna bananer hemma som bara låg och skräpade. Så efter städningen kände jag mig extra hurtig och slängde ihop en smet till en banankaka. Hurtbullen här konkade på och trollade fram en ljuvligt god kaka som kommer ätas upp fort!



Det är godast att göra banankaka på övermogna bananer, det har min mamma-bäst-i-världen lärt mig :)

A girl's just as hot as the shoes she choose


Zara

Jag måste inhandla mig ett par höstboots med grov klack.


Pull & Bear


Bershka


Blanco

Blev helt kär i väskan ovan, så jag köpte den :)


Även häst-bett bältet jag kollat på så många gånger fick hänga med hem.



Allt jag köpt idag kommer från Blanco.

Nu ska jag städa. Tjing!

I'd go to the end of the earth for you


Att se på bio är ingen enkel sak vill jag lova. Endast två filmer sändes med engelskt tal (och då skulle man sitta med hörlurar på) annars var allt dubbat. Ingen av de två filmerna tilltalade oss heller så vi sket i det. Vi alla hade riktat in oss på Resident Evil, efter många om och men, men att de den dubbad på spanska var inte så tilltalande som man kan tro...
Vi bowlade dock, det va skoj! Vi spelade två omgångar, jag gick ut starkt och vann! Inför andra omgången var dock mina krafter slut och det blev en pinsam avslutning för min del. De andra avslutade dock bättre då första omgången var mer som en uppvärmning för dem.


Något ni inte visste om mig; Mina vader är den mest vältränade del på min kropp. Haha, jag vet inte om det är bra eller dåligt...



Före bowlingen åt vi på KFC, efter bowlingen åt vi dessert på Foster's Hollywood.


Lillies dessert.


Min dessert.


Joels dessert.


Vi gick även en sväng på Habaneras och Carrefour. Jag tog massa bilder på hur höstkollektionerna i Spanien ser ut. Mycket bruna toner, romantiska mönster på klänningar/sjalar o.s.v. med en känsla av vintage. Underbart höstigt helt enkelt! Bilder på detta och vad jag fick med mig hem kommer senare ikväll.

Puss!

Why don't we go somewhere only we know?


Idag ska vi ge oss ut på äventyr! Bio, med andra ord. Är sugen på Salt, Resident Evil eller Going the Distance. Jag tror det blir Salt, något som passar alla liksom.


Love gives someone the power to hurt you, again and again.


Hemma från en powerwalk/joggingtur längs stranden. Ljummen temperatur med en svalkande vind, perfekta förhållanden! Annars är det lugnt här hemma, valvaka är det som gäller. Ska belöna mig själv med lite snacks, tänkte förbränna det imorgon ändå.



Har inget mer att säga om denna kvällen. Detta är bara ännu en lugn kväll i Casa Remakro.
Puss!

My heart led me down a dead end road


Om knappt 10 minuter börjar valvakan. Vi har tänkt följa den här hemma med lite kakor och annat gott att mumsa på. Dock är jag inget fan av politik, har aldrig varit och kommer nog aldrig bli, så jag ger mig ut på en powerwalk nångång mitt i för att få en paus från det hela. Tänkte gå en bit längs strandpromenaden. Mamma och Becka tog ju med sin mina träningsskor, skönt att få röra lite på sig.



Puss!

Put your hands on me in my skin tight jeans tonight


Gårdagens kväll/natt var, låt oss säga speciell.
Jag jobbar inte längre på varken Pub OK eller J.F. Inte så att jag fick sparken, men Torrevieja under vintern är mer dött än Falkenberg så det finns helt enkelt inget för mig att göra. Så efter nattens avslutade pass kramade jag hejdå till mina fantastiska kollegor och åkte hem via taxi. Var hemma runt 3.20 och ringde Lillie, som jag alltid gör, så att hon kunde låsa upp dörren. Krångel med mobilerna ledde till att inget samtal gick fram. Varken till henne eller Joel. Jag började plinga som en idiot på ringklockan, bankade på dörren och den där knack-saken. Inget svar. Då ställde jag mig vid ett fönster som var halvöppet och skrek deras namn. Inget svar. Nehe, tänkte jag, grabbade tag i vattenslangen och spolade S.O.S i morsekod på fönstret. Klockan var nu 3.45 och jag började få slut på idéer. Jag var trött och förbannad så jag satte min i "grogg-hörnan" och virade in mig i massa handdukar. Det skulle få bli min plats för natten. Tack gode Gud för att vi är i Spanien. Frös gjorde jag, men det hade ju kunnat vara värre. Där satt jag fram tills 8.16, då fick jag ett sms av Lillie. Sedan dess har jag sovit.
Hur var eran natt?


You're looking for someone to rock your world




Om 30 min hoppar jag på bussen till stan för att ta mig vidare till jobbet. Hoppas på att jag får jobba på J.F ikväll.
Tjing!

I could hold you for a million years


Vi lyssnar just nu på sr.se, HV71 - Brynäs i Kinnarps Arena. Brynäs leder för tillfället med 2-1 i andra perioden, Eero blev första målskytt för Brynäs denna säsongen. Bra, då har har kommit igång med sitt spel tidigt i år. Nu ska jag lyssna vidare, tänkte bara berätta att jag lever. Juuso Hietanen spelar förresten på lika bra som vanligt, tyvärr har han nu gått över till den mörka sidan... Björn Bjurling är med en glad överraskning, han spelar riktigt bra idag.


I miss kissing you


Ikväll sa jag hejdå till mamma, Becka, Tony och Na Wan som varit här och hälsat på. Jag tog bussen till jobbet och delade ut massa gratis shots. Träffade Gustav och Agust som jag stött på några gånger förr, så jag tog en drink med dem efter jobbet. Trevliga västervikare. Jag (Becka) tog kort på skorna, eftersom hon tog med dom hem i bilen. Det hela slutade i en massa poserande och helt plötsligt var det inte skorna vi fotade.

46 kronor. Som hittat!


Godnatt!

What you're made of


Nyss hemkommen från en dag på stan med familjen, Lillie och Joel. Vi tog en sväng på morgonmarknaden och sedan åt vi gott. Gick förbi mataffären för att köpa lite likör att skicka med bilen hem. Skall även packa en väska för dem att ta med hem och lämna av den innan jobbet ikväll. Har inte så mycket mer att säga för tillfället, tänkte ta en powernap nu. Har fyra nya ringar ni inte sett än som jag ska plåta. Fick även tag på ett par skor idag för €5(!!). Fynd är bara förnamnet, de är skitsnygga! Allt detta senare inatt/imorgon.

"Tomat steket", "Musslan, räkan"


Puss!

Dreamer or doer?


Jag har ju pratat fram och tillbaka om hur jag kanske ska plugga vidare utomlands o.s.v. Nå, nu är det bekräftat! Idag bokade jag min flygbiljett, tur och retur, till Sevilla. Kommer hem från Torrevieja 17 oktober och åker 29 oktober igen för att sedan komma hem från Sevilla 27 november. Hängde ni med? Jag ska plugga till internationell engelskalärare och efter kursen har jag ett certifikat för detta. Kursen och flyget är bokat och betalt, det finns ingen återvändo och jag vill heller inte ha någon. Jag är redo att möta världen med öppna armar, för det är det jag gör bäst :)



New in


Ribbade basic linnen // H&M


Marinblå klänning, marinblå pennkjol // H&M


Blåjeans // Zara


Skinnshorts // Zara


Mysväst, basic top // Zara


Trosor // Blanco


Blommig tunika // Bershka


Tröja // Pull & Bear


Skor // Stradivarius


To make you feel my love


Jag, Lillie och Joel ska nu bege oss till syster och deras pool för dagens poolhäng. Vi funderade på stranden men skippar det då det är lite mulet. Det shoppade dyker upp här ikväll, strax innan 19.00 skulle jag tro. Efter det får ingen höra av sig förrän framår 21.30. Varför? Brynäs möter MODO på hemmaplan och vi ska lyssna spänt på liveradion, därför.



På återseende :)

I'll fight forever to keep you close


Hej gott folk!
Idag har det shoppats massa fina saker och jag har stillat mitt ha-begär för en tid framåt. Bilder på allt nytt i garderoben bjuds på senare ikväll/imorgon då jag inte har allt hemma. Mamma och hennes vänner åkte hem tidigare än mig och Becka som mer eller mindre gick lösa och sedan åt på Donken. Mor min tog även med sig lite av mina saker hem då hon tyckte det såg ut att vara "för tungt för mig att bära allt själv"... Ikväll ska jag nog bege mig en sväng förbi deras igen, de åker hem redan på lördag eftersom de bilar. Jag kommer ta med alla mina saker hem och plåta för att kunna presentera det för er. Mina träningsskor har de med tagit med sig så när de rullat hemåt ska jag spendera mina lediga kvällar till att powerwalka längs strandpromenaden.

Bilder nedan är från gårdagens strandvistelse och stadsvandring, även dagens påhitt.


Look into my eyes, what do you see?


Hela dagen har spenderats med gänget som hälsar på. Strand, mat, matshopping, staden, sightsing. You name it. Imorgon ska vi till Habaneras och shoppa. Meningen var att vi skulle höras imorgon när vi vaknat, kom dock precis på att mobil och kamera ligger kvar i mammas väska... Får gå till dem runt 12 snåret imorgon och se hur vi ligger till i tid, tur att de bor så nära. Alltså blir det inga nytagna bilder som tidigare nämnt men den som väntar på något gott! :)


Everybody needs inspiration


Familjen är som sagt här nu, så vi ska dra till stranden idag. De kommer förbi om en stund så det är bara för mig till att byta om och smörja in mig! Vi hörs senare idag, då ska jag försöka komma med några fina och nytagna bilder.



Puss!

Reunion


Vid 22.40 hade syster och gänget hittat rätt efter många om och men, då gick vi för att hälsa på dem. Hungriga var dom med så vi gick till Amso och köpte mat för att ta med hem.



Bilder på folket publiceras inte för allas säkerhet, de har trots allt suttit i en bil 2 dagar i rad.

I need you now


Idag har jag varit och promenerat. Det var varmt, men inte svettvarmt. Därför fick jag lite av en chock när jag fick reda på temperaturen:



Antar att man vant sig vid värmen.

Ikväll kommer mamma, Becka, Tony och na Wan! Det ska bli grymt kul att få träffa dem! Wohooo :)


Nu sitter jag mest bara och väntar på att de ska säga att de är framme... jag vill klappa på Beckas mage, för vet ni vad? Jag ska bli moster!!

So wrong it's right


Har ni någonsin funderat på hur en chilifrukt skulle smaka i godisform? Nej, inte jag heller. Fick ändå svaret på det igår när jag köpte lösgodis i en liten shop. Trodde det var en jordgubb eller liknande (röd/grön godis liksom) och tog en tugga. Först lite söt och sen framträdde en oförklarligt stark smak, det kändes heludda. Som de nya tuggummina som ändrar smak, testat dem? Det var alltså mitt första möte med en chiligodis. Säg inte att jag inte varnat er.


Have I told you lately that I love you?


Så, vill ni se gårdagens fynd? Äsch, det får ni vare sig ni vill eller inte. Det blev fem ringar, väldigt olika mina tidigare ringar i både färg och form. Dessa passar mina ringfingrar med, alla andra har blivit för stora(?).



Fick även tag på två stora halsband som jag fullkomligt älskar! Det första halsbandet fick inte ens läggas ner i en påse då jag tog på mig det, men aldrig av. Efter köpet vandrade jag glatt vidare runt på staden med halsbandet runt halsen.



Det andra halsbandet talar för sig själv. Så snyggt.



Har både ringar och nagellack att matcha till, blir inte bättre än såhär :)

It doesn't take a scientist to see what's going on, baby.


Jag lovade bilder från lördagens promenad, här kommer några få. Enjoy!




Vackert va?
Mer finns att hämta på facebook.

He still got that hold on me that makes me crazy.


Ikväll åt vi på La Casona, mmm! Jag åt en stor köttbit, för jag är en köttmänniska. Fast jag var dock väldigt sugen på pasta med.. hur som helst. Här en en bild på allas mat:



Efter maten strosade vi runt på marknaden. Jag kan ha köpt några ringar till... var dessutom grymt sugen på stora, korta halsband. Gärna i silver, silver/turkos eller trä. Än har smyckesutbudet här inte gjort mig besviken, inte heller idag. Bilder på det shoppade kommer imorgon för den som är sugen på att se det.
Efter maten käkade vi även glass. Jag tänkte att det skulle vara roligt att beställa in en Volcán, den såg rätt tuff ut på bilden. Det visade sig vara ett chokladdoppatrån med en chokladglasskula, serverad uppochner dränkt i grädde. Jag som knappt gillar grädde. Omöjlig att äta med. Nej, inte mer vulkan för mig tack!



Vi tog en taxi hem, väl hemma blandades det drinkar och spelades kort, som vanligt alltså.


We do it all on our own


Nu ska vi till stan och käka/gå på marknaden. Kameran tas med och bilder från gårdagen kommer också upp, hinner bara inte just nu. Ni nattmänniskor kan nog få en inlägg fram mot småtimmarna att läsa.



Tjing!

I wish you the best, I guess.


Jag måste medje att jag ikväll lämnade jobbet lätt överförfriskad, men så blir det när man har en bartender som älskar att blanda/servera en drinkar och om man åt sallad till kvällsmat.

Idag var jag och Ramona ute och gick i 2,5 h. Vi vandrade längs stranden, åt glass och gick på upptäcksfärd. Vi hittade en enormt fin park och vi gick vilse. Bilder på detta kommer (tog 142 stycken) så fort jag hinner. Nu måste jag sova. Imorgon ska vi till stranden och på kvällen strosa runt i staden. Vi funderade på att ta en buss till staden Murcia, men kände att det skulle vara skönast att ha nära hem.

Jag tror förresten jag bränt mina läppar, det suger lite. Svider i dem och så känns de svullna. Jag har ju redan stora läppar liksom... Ni får en förtvivlad bild på det. Adios!


I'll take the fall for you


Jag tror inte det blir utgång ikväll, och det säger jag redan nu för att sen snart 2 veckor tillbaka har jag hostat som en idiot. Jag hostar fortfarande, jag hostar till och med så mycket att jag ger mig själv huvudvärk. Katta med huvudvärk är ingen vacker syn heller, går som Quasimodo när jag försöker gömma mig för den yttre världen i min egen huvudvärks-bubbla.



Då jag är en sån djurvän tyckte jag att denna bilden på mig passade idag, den är från när jag räddade en duvunge tidigare i år...

After rain comes sunshine


Ingen har väl gått miste om dagens datum? 11 september. Tänk att det var hela nio år sedan terrorattentatet mot World Trade Center, jag minns det som igår. En nyhet som skakade hela världen, en dag fylld av skräck och sorg. Låt oss lägga en minut av omsorg och tystad för att hedra det hemska som hände, en gång för längesedan.


Teenage dream


Nyss hemkommen från en kväll/natt på jobbet. Det var lugnt, väldigt lugnt, så jag snackade en hel del med två norskor som bor här. Som tidigare nämnt, alltid trevligt med nytt folk! Kvällens raggningsreplik var ny för ikväll, men användes hela fyra gånger av fyra olika snubbar. "Hola colombia, muy guapa!" Jaha, då var man visst colombianska. Lustigt hur folk från olika delar av värden ser på folk. Tidigare har mina kattögon endast fått folk att skrika kines.



Imorgon ska jag kanske ut, kanske med stort K. Michael, Barbara, Heidi och Jay var sugna på att dra vidare efter jobbet. Jag hänger med beroende på hur jag mår/känner mig då.
Godnatt!

I dare you to move


Idag åt vi god mat vid stranden :)



Jag åt en slags baugette med kyckling och tomat, ville haft ost med men det missades nog i beställningen. Ingen skada skedd, det var jättegott ändå! ...efter att jag kryddat den smaklösa kycklingen.

Ikväll blir det jobb. Hoppas på en lugn kväll och att jag får jobba på J.F så jag slipper ha Jesus granskande ögon på mig konstant.
Tror även jag fått någon allergisk rektion mot solen(?), så jag fick gå till apoteket och köpa en smörja. Allergisk mot solen... jag är ju för tusan halvthai!

You and I will be young forever


Ikväll åt vi kinamat, salladen blev mer som en sen lunch/aptitretare. Jag åt apelsin-anka med ris, precis samma som första gången, det var ju så gott! Efter maten fick vi för oss att ta en massa fina gruppbilder, tacka vet jag självutlösaren.
Enjoy!


Let's make out in the middle of the street


Morgonen har spenderats åt kortspel. Inte mycket annat händer här omkring. Snackade med Tony tidigare, han Na Wan, mamma och Becka kommer ju om bara 4 dagar för att hälsa på! Ska bli så roligt! Dom kommer bo väldigt nära med och det är ju toppen! På tal om att hälsa på, väldigt impulsivt kommer Ramona hit idag för att stanna en vecka. Lillies vän från Schweiz som hon träffade på en språkresa. Kul med lite nytt folk. Jag har träffat henne en gång tidigare, över en hockeymatch, hon är trevlig :)

På tal om något helt annat, i affären kan man köpa pizza i strut...


Ikväll ska vi äta sallad med antingen tonfisk eller kyckling. Gott.

Tjing!

Let's go all the way tonight, no regrets.


Jag gillar verkligen Katy Perry's nya album, skönt liksom. Annan skön fakta är att Brynäs råpiskade Djurgården trots att det var spel på bortaplan, 0-5 slutade siffrorna på och Bjurling fick hålla sin första nolla i de vackra svart/gul/röda dräkterna.



Jag ska nog killa lite film nu innan jag somnar. Är sugen på något tjejigt, The Notebook eller kanske The Last Song?

Godnatt!

I'm just a dreamer, I dream away.


Mätt som ett svin är jag nu! Åt just upp en Ristorante pizza á la Katta. Var en simpel fungi från början (endast champinjoner) så jag rotade fram lite kyckling och chorizo från kylen och lade på det med. Perfekt mat till Idol, gott och enkelt.



Vädret här är förresten perfekt nu! Svettigt varmt om dagarna, pefekt för sol och bad och härligt svalt om kvällarna. Eller ja, svalt och svalt. Det är 29 grader inne och jag svettas inte trots att takfläkten står still. Kanske har jag vant mig vid värmen? Känns lite så. När jag drog till jobbet förra veckan och termometern stod på 26 grader övervägde jag att ta på mig långärmat.

What I'm living for


Idag firar Lillie och Joel 6 månader tillsammans, grattisgrattis! De ska ut och äta tillsammans ikväll och jag hade tänkt äta pizza. Vi har ett gäng i frysen som bara ligger så det passar bra!
Har solat lite idag med då jag måste få lite bränna innan jag drar hem, om lite mer än en månad bara - den 17 oktober.
Den 9 oktober är en lördag + övernattningsresa med BSKV till Gävle för att se matchen mellan Brynäs - Timrå och jag kan inte förklara med ord hur surt det är att missa det! Jag åker gärna flera timmar i en skumpig buss och äter halvtaskig mat för att återuppleva helgen den 27-28 februari 2010. Jag klassar lyckan jag kände då lika högt som mitt SM-guld. Tänk om Brynäs hade vunnit den matchen med, då hade det blivit ännu bättre!


The time we had was precious to me


Jag var så hungrig efter en hel dag av svält så jag glömde nästan ta kort. Några blev det och dem bjuder jag på nedan.



Förutom sallad käkade vi ris till, det gjordes även en sås på spadet som blivit över från kycklingen. Gott.
Restan av kvällen ägnade vi åt kortspel, nu ska jag se klart på The Runaways innan jag somnar. Ska ställa klockan för en soldag imorgon med, måste smörja mig ordentligt dock, brände mig nästan idag.

Sov sött små vänner :)

Bronze me


Idag ställde jag klockan på 11.00 för att få en bra plats i solen... Fastnade vid datorn ett tag då solstolarna redan var tagna ändå. Har dock redan hunnit med att vara ute en sväng och nu ska jag ut igen.
Ikväll ska vi laga kyckling i lergryta. Kan ta lite kort då, det var ett tag sedan.


I'm lost, but I'm waiting to be found


Jag orkade aldrig gå ut och sola, har man nått höjden av lathet på eller? Istället satt jag inne och kollade på Over the Hedge på Johannas uppmaning. Den var bra!



Har spenderat resten av dagen med att spela kort och snart, snart ska vi äta kvällsmat. Det blir en gryta/låda med lite rester från gårdagens kvällsmat.
Nu kollar vi på Ullared. Vi hörs!

I want you to want me


Såg Armageddon innan jag somnade igår och grät som en liten skitunge (vilket jag iof gör till alla filmer). Dagens planer var poolhäng/sola baksidan, men svenskarna har ockuperat solstolarna. Igen. Igår hade dom lagt sina handdukar på stolarna och gått till stranden. Så kan man ju med göra om man vill vara en idiot. Aja, får sola lite framsida och hoppas på att de andra soldyrkarna ger upp snart.

Bjussar på gammal bild.

I've had the time of my life.


Jag kollade igenom massa gamla bilder och fick plötsligt ett jäkla festivalsug!


Why don't you love me when I make myself so damn easy to love?


Okej, framtidsuppdatering.

17 oktober - hem till Sverige.
2-26 nov - Bo/plugga i Sevilla, Spanien.

Efter det skall jag hem, jobba och åka till Thailand nångång under vintern. Jag skall även söka in som aktivitetskoordinator/assiserande ledare till STS Språkresor och sätta upp mig som tillgänglig hela sommaren, i hopp om en händelserik och rolig sommar. Dock skall man som tidigare nämnt helst ha fyllt 23 år, så det är bara till att hålla tummarna och hoppas på det bästa! Ovanstående datum är nästan helt säkrade, ska bara samtala lite med mor och syster med. Har fått klarteckan från far i alla fall :)


I'll be there for you


Ställde klockan och gick upp innan ett idag för att få tag på en solstol. Dock bor det ju massa svenskar kring oss och inga är väl lika solkåta som detta folkslag? Det är helt fullt ute vid poolen med folk, leksaker o.s.v. Hoppas på att dem ger upp snart och ska äta lunch eller liknande. Jag åt precis toast (som vanligt) så jag står mig ett tag! Dagens planer är; inga. Får se om det dyker upp något värt att skriva om senare. Puss så länge.


Tattoo your name across my heart


Det visade sig att de snälla Norrköpingstjererna hade varit och frågat efter mig på jobbet när inte var där, trist. Hade varit kul att gå ut med dem innan de åker, på måndag. Blev dock tillfrågad att gå ut både igår och idag men jag orkar verkligen inte. Hostan har blivit bättre (peppar, peppar, ta i trä) men jag är fortfarande trött/hungrig efter varje avslutat arbetspass. Ska bara jobba på fredagar och lördagar framöver då alla turister mer eller mindre försvunnit, men det är bara skönt!

Tänkte kolla klart på A lot like love, som jag påbörjade tidigare idag, innan jag lägger mig. Att jag är trött kasnke inte var det rätt ordet, mer utmattad. Det kan bli rätt långtråkigt att upprepa samma fras hundratals ggr/kväll.


You're nothing but a sweet memory


Detta har bara varit en lugn dag än så länge. Vi käkade pastasallad med tonfisk till lunch och sedan dess har jag mest degat i soffan. Det är jobb ikväll med, förmodligen sista denna veckan. Skönt. Jag ska försöka bota min hosta,  på något oförklarligt vis, så att jag kan sova om nätterna igen. Ska försöka vända tillbaka dygnet de dagar jag är ledig med, hade varit bra. Det var allt för stunden, vi hörs innan/efter jobbet ikväll. Tjing!


All you gotta do is smile and smile.


Om 1 timme hoppar jag på bussen in till staden, jobbet. Lillie och Joel är ute och äter men det hinns inte med för min del, toast duger lika bra åt mig! Har väl inte så mycket mer än mat inplanerat den kommande timmen, borsta tänderna kanske... Ha en fin kväll allihopa!


Who am I living for?


Har inte tagit ett enda steg utanför huset än idag, jag tar igen mig från gårdagen. Är sjuk, hostar och snorar, viruset verkar aldrig ge med sig. Det blir jobb ikväll med och jag hoppas att mer folk är ute än igår/att jag får jobba på J.F. Hoppas jag slipper den sliskiga droglangaren som undrade om jag "wanted to be his princess just for the night" eller engelsmannen som mer eller mindre attackerade mig och försökte pussa på mig igår... Dock träffade jag två trevliga norrmän igår, hoppas de kommer förbi igen. Norskar är ett glatt folkslag som sprider glädje! :)



Nu tänkte jag ta ett dopp i poolen.
Puss!

Do you want love or do you want fame?


Nyligen hemkommen från jobbet sitter jag här med en toast i hand, och låt mig säga dig, att det var bland det godaste jag ätit på länge! Även om jag cravat grillad ryggbiff med pastasallad hela dagen... Det var en lugn dag som såg ut som de flesta andra. Jag ska tugga upp toasten nu och sedan få min efterlängtade sömn. Godnatt!



Himla kul man kan ha med en toast va?

Girls Night Out


Idag har jag mer eller mindre sovit hela dagen. Det var Girls Night Out igår med Annina, Minttu och Siiri. Vi åt tonfisksallad och drack gott och mycket... Jag är äckligt bakis idag, fortfarande, och klockan är i skrivande stund 19.49. Dock var det riktigt kul ute igår. Det var inte så mycket folk ute, men vi stötte på engelsmän, irländare och schweizare och två jättetrevliga tjejer från Sverige.
Det blir inte mycket mer uppdatering än det här idag, men bilder ska ni få! Ikväll ska det jobbas med, bara till att fixa sig och hoppa på bussen.


Every vote counts


Jag var uppe redan klockan 10 idag i hopp om att få lite sol, till min förtvivlan är det dock molningt idag. Så vi gjorde våra riksdagsval istället!



Tänker du rösta eller är du en soffpotatis?

RSS 2.0