You've got the whole world in your hand.


Attsiken så kallt här är! Hade behövt en rånarluva när jag var ute och vandrade med lillebror nyss. Längtar efter ett varmt bad/dusch men vi har ingen badkar och på vintern är vårat vatten kallt, så även hela huset. Istället sitter jag här framför datorn och trycker med dubbel uppsättning av kläder. Ska iväg och jobba klockan 16 för Jennie och på torsdag ska jag jobba igen för Peter. Nu ska jag få i mig lite mat och kanske lite varm O'boy. Puss!

Lyssnar på Kings of Leon och drömmer mig tillbaka till sommar och Hultsfred :)

Fortune cookie.


Mina vänner i USA sa att om man inte gillade sin spådom från lyckokakan kunde man alltid lägga till "in bed" efteråt för att spica upp det lite, det skulle även passa alla spådomar. Rastlös som jag är idag öppnade jag en lyckokaka på Internet precis... Min spådom blev:

"It is your good fortune to share life’s
special moments with the one you love." - in bed.




Nu väntar jag bara på att Becka ska hämta upp mig. Både Brynäs och Falkenberg spelar ikväll. Hålla alla tummar och tår!

You're in my memory


Igår snackade jag med mammas gamla svenska lärare i telefon som är bosatt i Stockholm. När jag var liten var hon lite som min svenska mormor. Vi bytte några artighetsfraser och precis innan vi sa hejdå sa hon:
"Vänta förresten! Jag måste bara få säga att du pratar inte hallänska överhuvudtaget."
"Jasså?"
"Nej, inte alls. Du har perfekt rikssvenska, så lustigt, men det låter jättebra!"

Där ser man.

Jag ska alltid vänta på vår tur.


Ställde klockan idag och gick upp vid 9 snåret. Tog mig en dusch, lite frukost och rullade iväg mot Skogstorpsskolan. Skrev in mig som vikarie och skrev på lite andra papper. De skulle sedan ringa mig vid behov. Jag rullade sedan vidare mot staden och kära lilla Stanton's. Satte upp en lapp om att jag är hemma och inte nog med det, från och med 15 december går jag in på Ritas schema med tanke på att hon är gravid. Det är inte 100% att jag ska göra det än, men 98,5% skulle jag nog vilja påstå. Varför inte liksom? Måste ändå klappa mig lite på ryggen för min effektivitet gällande jobb. Som jag ser det har jag inte varit arbetslös sedan jag var 15 år, då räknar jag inte med den tiden jag var i Torrevieja eller när jag pluggade i Sevilla. Ikväll ska jag nog hänga med Becka. Falkenberg spelar match idag med så jag får se om jag hinner dit en sväng med eller vad vi nu ska göra.

Syster


Puss!

To you everything was just a game and boy you played me good.


Idag har jag vaknat upp hos Johanna, kommit hem, gått ut med Bobby, hälsat på min nya syssling som är 3 veckor gammal, ätit, druckit varm O'boy, sovit, kollat på film med mamma och träffat kusinerna. Det var nog allt. Har alltså ännu inte packat upp. Det brukar ta mig några veckor faktiskt. I Spanien var jag den här jätte organiserade tjejen med åtta olika mappar i olika färger där jag hade delat in alla mina papper hur fint som helst. Undra vart hon kom ifrån och vart tog hon vägen? Hon är i alla fall jäkligt stolt över sig själv och hennes prestationer, hon är rätt bra ändå.

Imorgon ska jag gå upp tidigt och bege mig till Skogstorpsskolan är att skriva in mig som vikarie. Ska även säga till Stanton's att jag är hemma igen så att även de kan ringa mig. Nåja, nu ska jag nog lägga mig. Har inte hunnit sova ut riktigt än. Jag vill bara inte gå upp, mitt rum är svinkallt! Förra året spenderade jag vintern på en madrass i TV-rummet... Hur som helst. Puss!

Hallå rödvinsansikte.

If perfect is what you're searching for, then just stay the same.


Godkväll!

Inleder inlägget med en bild på mig och min spanska mamma Rosa.


Igår var en väldigt fartfylld dag och att blogga kom inte ens på frågan. Denna dag har varit väldigt mycket lugnare, så lugn att jag inte ens ägnat bloggandet en tanke. Okej, jag börjar köra ett inlägg om lördag så blir det inte så jobbigt att hålla koll.

Jag stannade inte uppe hela natten efter graduation som den lite vildare sidan av mig hade föreställt sig. Istället stannade jag hemma hos Laura och sov gott i ca 3-4 h. De andra drog vidare till Buddha och trots att jag var väldigt trött var det frestande att avsuta min resa så som jag börjat den, genom att låta den farfyllda, trevånigns, nattklubbs-atmosfären från Buddha hålla mig vaken i över ett dygn. Taxin hade jag beställt dagen före och 5.55 stod han utanför Laura's port och väntade på mig.


"Ge mig."

RIR - Rökare i regn.


Med tanke på att jag reste från Spanien är det väl ingen direkt nyhet att planet var försenat. Tack och lov var även mitt andra plan försenat så jag hann även med det. Dock hann jag inte med mitt tåg som skulle ta mig hem, utan byten, från Köpenhamn. Fick istället hänga på Kastrup i några timmar. Bestämde mig för att köpa en tågbiljett som visade sig vara en bussbiljett. Har tänker danskar när de markerar en bussbiljett-automat med texten "Tog billet"?! Så istället spatserade jag vidare och hittade den alltid så trogna, silvergråa SJ-automaten. Suger dock att jag med min budget nu lagt pengar på en bussbiljett från Köpenhamn till Falkenberg som aldrig kommer användas.

Tåget var först 10 minuter försenat. Men det tog till Malmö algom i tid där jag skulle byta tåg. Dock meddelade de fel spår så det var väl lite jobbigt men jag hittade rätt. Då tåget stannat i Lund så stod det stilla lite väl länge tyckte jag. Det visade sig att våran växel på spåret gått sönder. Vi stod där en timme tills vi fick klartecken att köra en bit söderut och byta spår. Vi åkte ca: 100 söderut och sen fick vi inte fortsätta längre, uppenbarligen var inte idén lika bra i praktiken som i teorin. Vi stod där 55 minuter till, alltså till de lagat växeln och sedan fortsatte vi. Vi var nu 1 timme och 55 minuter sena. Nästa station var Hässleholm. I Hässleholm stod vi med stilla lite för länge. Varför? Jo det där steget som fälls ut utanför dörren fälldes aldrig in igen när dörren stängts. Det sa dem inget om men jag satt precis vid dörren, såg och frös. Innan vi kunde åka vidare slutade förseningstiden på 2 timmar och 10 minuter.

Väl hemma kramade jag mamma och Bobby som vägrade lämna mig ifred, Bobby alltså. Jag åt, sminkade mig, bytte om (nej, jag hann inte ens duscha) och drog till Johanna. Det blev en snabb men mysig förfest för tre (Johanna, Linnéa och jag) innan vi drog oss in till staden för lite fest. Jag är en person som alltid vill vara med på allt. Att jag rest hela dagen skulle inte få stoppa mig. Jag är ostoppbar ;)

Eloge till den som orkat läsa allt och som stått ut med alla mina felstavningar som finns att finnas lite här och var.

You're the reason I come home.


Vet ni vad? Mitt fonologi resultat var det bästa i klassen! Hela 96% lyckades jag skrapa ihop, det med några små slarvfel som alltid lyckas slinka med. Dawn sa att hon var stolt över mig och jag kan inte göra annat än att hålla med. Alla i klassen blev godkända vilken känns underbart! De berättade att tre förra månaden blev underkända, hade ju inte varit så kul att fira ikväll om det hade hänt oss. Åh, vilken lättnadskänsla! Ikväll ska vi fira, big time! Har just varit och handlat inför kvällens BBQ. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa min väska. Vi hörs. Puss!

Mer elevbilder. Här ser ni Pilar och Isabel.

Antonio och José.

TEFL class of November 2010. Huvudläraren Dawn står i mitten.

Fonologi i våra hjärtan...

I'm going home, back to the place where I belong.


Hallå i stugan!

Har inte hunnit blogga idag, det är fortfarande fullt upp trots att proven är avklarade. Hur som helst så klarade jag grammatiken! Wohoo! Fonology (heter det så? Jag försvenskade bara ordet) provet får vi tillbaka imorgon. Det känns som att jag klarade det så det hoppas vi på!
Idag har jag pluggat det sista, sovit, lagat lunch till Kim och Sanne och så ahr vi ätit tapas. Laura var för trött för att hänga med ut (fullt förståligt) så hon gick hem. Hon har dessutom fått jobb för Blue School, kul för henne! :)

Imorgon är det sista dagen i skolan, sista dagen av kursen. Himla sorgligt men ändå skönt. Jag vill hem och krama familjen, Bobby och mina bästa-i-världen-tjejer.

Här har ni förresten min elev Mercedes och en bild på Kim och Pedro från tapasrestaurangen.


You make my day.


Idag knäppte jag två kort på några utav våra elever. De är så himla mysiga! Imorgon kommer det bilder på min elev Mercedes med, som jag gjorde mind mappen till. Det är hon jag har på alla mina (tre) privatlektioner.

Lätt suddig bild, men nedan ser ni i alla fall Daniel och Benedetta.
Alla tror att de är tillsammans, men de själva nekar till ett förhållande.


Antonio, Boris, Teresa och Carmen.
Antonio var han som kom fram och berömde mig för min lektion.
Boris Gallardo är flamencodansaren vi skulle se en show av, men missade. Han är gift med en amerikanska.
Teresa är Lauras privatelev och Carmen är bara bland de sötaste som finns! :)

How can I show my love for you?


Idag åt vi ute efter skolan. Vi orkade inte ställa oss och laga mat och ville dessutom fira att den jobbiga dagen var över. Vi åt på en mysig pizzeria som jag och Laura ätit på en gång tidigare. Lätt ett av de bästa ställerna jag varit på i Spanien. Supertrevlig personal, fantastisk mat och det är en skön feeling över det hela liksom. Ria och Laura åt pizza medans jag testade på pastan, som var helt underbar!



Imorgon är det Thanksgiving. Då de belgiska tjejerna var så snälla och lagade mat till mig och Ria igår (för att de ansåg att vi hade mycket plugg och de ville hjälpa till), så ska vi laga lunch till dem imorgon. På kvällen ska vi ut och äta. Det blir tjejgänget som var ute sist + Pedro. Det är en vän till Kim, han har varit utbytesstudent i Oklahoma, men det tror jag att jag redan sagt va? Hur som helst, det ska bli jätteroligt!

Do you remember me, like I remember you?


Eftermiddagen/kvällen har spenderats åt plugg och att göra inbjudningskort. TEFL är verkligen intensivt hela vägen ut, trots att tentorna är avklarade. Inbjudningskorten var i och för sig bara något jag och Laura ville göra för oss. Vi har ju gjort så mycket för alla andra hela månaden att vi ville unna oss själva något. De är väl lite halvtaskiga men äsch, det är tanken som räknas! :) De är förresten till BBQ som kommer hållas hos Laura på fredag då vi ska fira att vi (förhoppningsvis) klarat kursen och att denna intensiva månad har nått sitt slut!


Stars are falling over us


Hade mina tuffa prov idag. Phonology-provet gick nog bra, det kändes inte så svårt, men jag är helt ärligt osäker på om jag klarade grammatiken. Jag och grammatik har aldrig varit bästa vänner och jag kan med 100% säkerhet säga att vi aldrig blir det heller. Nu är det bara till att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Har inte ens vågat kolla upp i mina papper det jag inte förstod, tänk om allt jag gjort varit fel? Bättre att få veta imorgon... Usch. Håll tummarna ett tag till är ni snälla! :)


I miss you more, whenever I think about you.


Idag har det inte blivit något bloggande och det kommer inte direkt bli något heller. Tänkte bara låta er veta att jag lever, nätt och jämnt. Har mina prov med stort P imorgon och jag lever på min kära favoritfras "det löser sig" för jag är skitskraj. Jag brukar alltid klara mig men imorgon beror det helt på frågorna. Jag får helt enkelt plugga ikväll tills jag somnar på alla papper och hålla tummarna för morgondagen. Håll tummarna för mig mellan 8.00 - 11.00 imorgon är ni snälla! :)

Godnatt!

There's tons of fish in the water, so the waters I will test.


Idag tog jag med min mand map till skolan, det gjorde vi alla. Vi skulle sedan rösta på vilken som var bäst. Man fick rösta på sin egen om man tyckte att den var snyggast. Självklart gjorde ingen det... även om jag ville, haha. Ed's vann, han hade gjort en gitarr, rätt coolt, den röstade jag på :) Läraren röstade på min och det betydde ändå mest eftersom hon är sån satans perfektionist. Idag gick vi även igenom hur min förra lektion hade gått. Hon nämde baar några få, väldigt obetydliga saker och sen lade hon till: "Okej, det låter jättedumt att jag påpekar dessa sakerna, men sanningen är att jag måste verkligen leta efter minsta lilla grej för du är en fantastisk lärare! Jag vill verkligen att du ska stanna här och du hade fått jobb så lätt för du är jätteduktig!". Kändes skönt att höra! Idag efter lektionen så kom Antonio fram till mig och sa att det var en jättebra lektion och Andrés bad om min mejladress så att han skulle kunna skicka julvykort online typ. Himla söta! :)

Har gjort klart allt för min one-on-one lektion så nu ska jag plugga phonology och grammar.

Här har ni en vild papegoja som äter oliver.

Puss!

I can't forgive the things that I can still remember.


Höll min sista lektion idag inför en hel klass. Weho! Har bara privatlektionerna kvar men det ska nog gå bra, eller helt okej i alla fall. Är extremt nervös över de stora provet som jag inte alls börjat plugga på än, de är i övermorgon. Dock är jag extremt trött nu och ska ta en powernap. Hade råkat sätta klockan på 7.50 idag istället för 6.50. Härligt uppvaknande man fick när Ria hem hem från sitt hem och ropade "Good morning!" vid 7.40.
Nåja, nu måste jag samla lite engeri. Har massa läxor att göra, utöver pluggandet och senare ikväll kommer Laura kanske förbi för att vi ska göra lite inbjudningskort till BBQ:n.



Tjing!

We accept the love we think we deserve.


Öhh, insåg just att jag börjar skolan 8.00 imorgon och att jag ska hålla en lektion. Jäkla skit. Måste sova nu. Godnatt.


How wonderful my life would be, if you were in my world.


Det blev ingen bio. Varför? Jo ni förstår i Spanien så dubbar man allt till spanska så att man ska kunna betala en förmögenhet för att anlita en engelskalärare till privatlektioner istället. Spanien i ett nötskal. Istället så käkade vi småmackor for €1 st och drack gott. Vem har sagt att söndagar ska vara trista? Vi har tömt två flaskor och en liter tetra pak vin denna söndagkväll. Jag gillar vin. Rött är till och med godare än vitt. Vino Tinto de Verano är ännu bättre, men jag är inte 100 på vad som är i. Spännande.
Insåg även att Buddah som jag avr på första fredagen bara ligger 15 min fårn mitt hus, gångavstånd. Jag som trodde det låg på andra sidan stan. Trist att göra en sån upptäckt såhär sent på månaden dock, hade varit kul att gå dit igen men nu är det försent. Jaja, här kommer kvällens bilder sen ska jag lägga mig... Insåg dock att jag måste planera en lektion med. Attans bananer.

Jess och Ed spanar in menyn.

Det gör Laura med.

Jag åt två minibaguetter, en med brieost och en med rökt lax.

I don't want to fight it.


Sitter och kämpar med min slutsats på 500 ord. Det är inte så mycket egentligen, men det låter mycket. Jag brukar inte ha svårt för att skriva men nu har det helt plötsligt satt stopp. Har fortfarande planeringen av lektionen kvar med. Behöver även göra några förberedelser inför min lektion på måndag. Till råga på allt ska jag på bio ikväll. Ni vet hur jag är, sak vara med på allt. Harry Potter blir det. Gillar knappt honom ens, har nog inte ens sett fjärde filmen och detta är första delen av... sjunde? Ja, ni ser ju.

Det blir jag, Laura, Ed och Jess som går, Ria är fortarande hemma, hemma. Aja, nu mårste jag skriva vidare. Bion början 20.15 och jag måste hinna duscha innan dess och fixa mig med. Puss!

Stand by me


Klockan 14.02 vaknade jag idag. När man har såna här plåtgrejer för fönsterna vet man ju aldrig vilken tid på dygnet det är, det är alltid lika kolsvart. Klart att jag kan ta upp dom, men vill ju inte att folk ska kolla in på mig när jag sover. Så jag fortsatte alltså att sova och sova. Har förlorat mycket av dagen men jag ska nog ändå hinna klart med läxorna. Det jobbigaste är ju att komma på aktiviteter. Har två av 6 åtminstånde. Jag vet att jag sa 12 igår, men det gäller för hela veckan. Pust!
Nu ska jag nog käka lite, skippar frukosten och går direkt på kycklingresterna från igår.
Tjing!


I'm going through hell, thinking about you with somebody else.


Har påbörjat på de två återstående läxorna men det går trögt! Finns så mycket annat som lockar, Brynäsmatchen till exempel. Lyssnar på den nu samtidigt som jag försöker komma på en planering till mina kommande lektioner. 12 olika, roliga, unika och lärorika aktiviteter ska jag komma på. Känns som att kreativites-förrådet är rätt tömt men jag kämpar på. En vecka kvar.
Gick förresten till en Kina-affär, efter att Laura varit här och hämtat bakgrunden till sin mind map som hon glömt här. De finns precis överallt i hela Spanien (tror jag) och har oftast öppet när andra har stängt. Fick med mig en flaska vatten, nudlar, som jag käkade upp för ett tag sedan, och en sprite så jag kan dricka lite vino fresco (rött vin + sprite/7up).
Jag och Laura slipade även på menyn till avslutningsmiddagen då vi ska grilla hemma hos henne. Blir en klassisk BBQ med allt från grönsaksspett till rostbiff.

Nu blir det till att skriva lite mer på min foreign language journal. Tack och lov så har jag morgondagen på mig med.

She ain't got a man, but she's not alone.


Strosade iväg till affären för ca 30 minuter sedan för att handla inför helgen. Dock har jag ännu inte lärt mig öppettider och sånt här än så såklart var affären stängd. Det blir alltså en helg utan ostmacka eller kött till middag. Inget vatten har jag heller... Passerade en "grillad-kyckling-shop" på väg till affären så jag vände tillbaka samma väg jag kom, för att få någon mat liksom. Tro tusan att jag var tvungen att lägga 90 spänn på en kyckling. Aja, nu har jag i alla fall fått magen.
Har bara två läxor kvar av fem nu, fast självklart har man sparat de värsta till sist. Nåja, wish me luck!

Såhär kan det se ut när man posar med en styckad kyckling.

I see you driving 'round town with the guy I love and I'm like; Fuck you!


Om en vecka pimplar vi gott och firar att vi alla (förhoppningsvis) fått vårt TEFL certifikat.
Låt oss spara firandet tills dess, i nuläget finns det inget att fira.


Det är tur att jag har så fina vänner som jag har. De håller mig igång. All kärlek till er flickor!

Hold your head up high


Pust! Tror jag är klar med mind mappen nu. Hade velat finslipa lite på den för att få till det där lilla extra, men för det första så orkar jag inte och för det andra så jag jag inte skriva ut bilder eller något alls för den delen - vilket jag skulle behöva för min finslipning.

Hade jag varit Mercedes skulle jag i alla fall nästan gråta av glädje för den fina mind mappen jag gjort. Om hon bara visste hur mycket tid, energi och pengar jag lagt ner på den. Förmodligen kommer den slängas när jag använt den en gång i ca: 10 minuter. Det känns lagom kul. Såhär ser den ut i alla fall:

Pappret tog slut, därför är Italien kortare än vanligt...
Hon älskar att resa och har varit i de flesta länder i Europa.
Den blå blomman är Sevilla på kartan och snögubben är var jag bor i Sverige, på ett ungefär, för att hon ska minnas mig.

Hon föddes i Sevilla den 14 april.

Nedan ser ni vad hon tycker om.

Hon gillar våren och hösten bäst, men jag tog med alla årstider för att bilderna var så fina.

I'm exactly where I'm supposed to be


Bjuder på försenade bilder från "girls night out". Ingen av killarna kunde komma men vi hade lika kul för det! :)

Det var så fuktig luft ute att mitt hår var blött när vi kom hem.

Vi hittade en marknad mitt i stan.

Kom fram till den fyrstjärninga, trevånings, tapas-restaurangen Los Coloniales och beställde in massor!
Laxsallad, potatis med stark sås, kyckling med mandelsås, vaktelägg med chorizo och friterad fisk.

Laura testar vaktelägg.


Kvällen flöt på så himla fint att jag glömde ta fler bilder, kanske nästa gång :)
Tjing!

What happend?


Jag började tycka att "mardrömms-veckan" inte var så farligt trots allt, sen blev det torsdag. Till på måndag har vi:
Foreign Language Journal
Lesson plan - listening.
Lesson plan - SP2.
Mind map - SP2.
Complaint, after sale service - Bussiness English.
Booyah, jag vet vad jag kommer göra i helgen. Har även blivit tilldelade studenter till våra one-on-one lektioner (SP). Jag har Mercedes. Jättetrevlig kvinna i sina bästa år (60-70), dock kan hon knappt någon engelska. Jag kan knappt någon spanska. Det är inte lätt vill jag påstå men det ska gå. Det ska gå. Nu måste jag börja plugga!
På onsdag ska vi ha våra prov med stort P. Dock har vi ännu inte fått lära oss allt som kommer på provet. Intensivkurs är bara ett fjuttigt mellannamn till det vi sysslar med.

Ett glas vin gjort på apelsiner hade varit gott.


Bilder från gårdagen kommer senare om jag hinner.

Dream on


Ria har just gått till skolan för att plugga på sin grammatik-lektion hon ska hålla imorgon. Själv är man klar med det så jag drar istället till affären för att köpa vin. Tjing!

With or without you


Höll ännu en lektion idag. Det gick hur bra som helst! Alla studenter var hur snälla som helst, som vanligt! Andrés, klassens clown, ropade på mig mitt i lektionen och sa: "You always smile." Det säger alla så det var väl ingen nyhet direkt, men det är alltid lika kul att höra och även att jag har ett vänligt/välkomnande leende.
Idag sa även Dawn (läraren) "Oh, I wish she would stay here" om mig till Ria. Himla kul att höra :)

Ikväll vi i ska klassen + de två belgiska tjejerna och deras kompis Pedro ut och äta. Himla mysigt. Vad det blir är ännu oklart.
Har precis bytt om till lite sköna kläder för nu ska jag ta en powernap. Puss!


Turn off the lights and the telephone.


Laura kom som sagt förbi och vi hade skitkul som vanligt. Glömde helt bort tiden och den hann slå 19.35 innan jag insåg att spanskan hade börjat för 5 minuter sedan. Jag och L sprang hela vägen till skolan, förbi receptionen och en skrattande Ana, rusade in hos Pilar då det första jag säger (på dålig spanska) är: "Jag behöver vatten!" Världens skönaste Pilar skrattade lite gott och sa åt mig att sticka iväg och dricka.

Imorgon ska jag hålla min basic-basic lektion. Ni vet den med de där korten jag spenderade en evighet på att måla? De ska äntligen komma till användning. Önska mig lycka till! :)



Nu ska jag spela in en dialog till min listening-lektion.

Tjing!

Baby take me out.


Hemma och utsvulten. Väntar på att Ria ska komma hem från The Phone House så vi kan laga fiskpinnar. Har pluggat grammatik i 4,5 h idag + undervisat i det. Trodde inte alls det var någon viktig lektion med uppenbarligen fick vi ett omdömde i det med. Det stod att jag borde vara mer självsäker när jag undervisar annars var det bara massa positiv feedback. Att jag blev glatt överraskad är en underdrift.

Ikväll har jag spanska lektion vid 19.30. Innan dess kommer nog Laura förbi en stund och fixar med hennes listening-lektion.



Uppdatering.
Ria kom tillbaka och sa att hon hade en överraskning till mig. Istället för att köpa fiskpinnar hade hon köpt en hel middag med kyckling och pommes, så jag slängde ihop en kall vitlökssås och ätandet var igång. Lamodiskt gott!


Nothing is real 'til it's gone.


Har inte bloggat eftersom vi pluggat hela dagen. Jag ska uppenbarligen hålla en lektion imorgon i grammatik, trodde det var på torsdag men läraren hade blandat ihop datum/personer. Inte så kul med tanke på att det är en lektion på 90 minuter i ett ämne jag inte jag något om. Typ såhär kul tycker jag och Ria att grammatik är.


I'm banging on your door, please let me in.


Jag vet varför lillfingret står ut när man dricker!

Frågade mina allvetande klasskamrater och Ed sa följande:
"Förr i tiden när man åt hade man inte direkt någon smörkniv att bre brödet med så man använde sig av lillfingret. Anledningen till varför lillfingret står ut är för att man inte ville smutsa ner/få fettfläckar på glaset."
Sedär, vem behöver 118118?


Just what I needed


Det ser inte mycket ut för världen, men det var helt perfekt för mig.


Grammatik i mitt hjärta.

We don't buy no drinks at the bar, we pop champagne!


Hemma efter några trevliga timmar med Johanna. Satt här hemma i pyjamas och kände mig allmänt ofräsch när mobilen ringer "Jag är utanför om 5 minuter" säger hon. Snabbt som ögat fick jag klä på mig och öppnade dörren med tandborste i mun. Vi hängde på ett fik, tog varsin läsk och brownie. Ser dock väldigt mycket fram emot min söndagsmiddag for one. Jag är en kött-människa och jag behöver mig dagliga dos av det med.

Förutom att plugga denna helgen har jag kollat serier... Håller i nuläget koll på 90210, Vampire Diaries, Glee och HYMYM. Har ett lätt beroende av serier. Är även ikapp med USA's sändningar av alla ovanstående så jag har lätt abstinens eftersom jag redan sett alla de senaste avsnitten av alla serier.

Nåja, nu är det phonology som gäller. Whopa!

Ikväll ska jag förresten skypa med min svenska Johanna i Sverige, mys!


Vill även påminna er om att det är farsdag, om ni missat det. Tjing!

I think I'll be brave, starting with you.


Idag är det söndag, vilodag för vissa. Jag är inte vissa. Idag ska jag plugga, gymma, plugga, laga mat och plugga. Tänkte lyxa till det med entrecôt och gräddsås, sånt kan man inte äta varje dag som fattig student. Gjorde all grammatik läxa igår, gjorde även halva planeringen av min grammatik-lektion OCH planerigen av min listening lektion. Inte dåligt om jag får säga det själv. Har phonology, teacher observation form x3, foreign language journal och den sista planeringen kvar. Hade även varit skönt att få gjort klart planeringen till mina one-on-one lektioner men så mycket energi tror jag inte ens en stor bit entrecôt kan ge mig.

Nu ska jag käka upp min frukostbaugette och sen är det bara till att sätta igång med skolarbetet!

Bjussar på en glad bild på mig, tagen innan första skoldagen.

Kiss the rain


Jag har inte ätit på hela dagen = skit hungrig! Kan inte plugga på hungrig mage och jag måste, måste plugga. Dock är vårat minikök ockuperat av koreanerna som har sått där i en timme och stekt en mini-squashbit var femte minut. Släng alla bitar i den jävla pannan samtidigt för helvete! Morr.

Are you reaching out for me, like I'm reaching out for you?


Jag vill inte åka hem! Jag önskar att jag inte bokat min returbiljett. Hade lätt kunnat stanna här och jobba som lärare ju. Vet ni hur satans mycket man tjänar som privatlärare? Ingen vill ha en privatlärare i engelska i Sverige. Jag hade kunnat flytta in hos Laura som har ett rum över och den största balkong jag nånsin sett! På avslutningsdagen ska vi ha en stor BBQ där och jag sak slänga ihop den där pastasalladen vi alltid brukade äta med min kära gamla klass från gymnasiet.
Mitt plan lyfter 9.00 dagen efter kursen är slut på lördagmorgon, himla kul. Klassen tycker jag ska packa klart allt på torsdag och ta med väskan till Laura, vara uppe hela natten och sen ta en taxi till flygplatsen vid 6-tiden. Bud på.
Jag vill inte hem, börjar precis få massa vänner nu med.


Hey, wanna play a little game?


Det blev ingen flamenco klubb igår. Vi träffades hos Laura som vanligt och drack lite vin och öl (ja, jag dricker öl och rött vin nu för tiden), spelade lite ölspel och var allmänt sociala. Det visade sig att Ed's tjej Jess (som också var med) har spelat hockey! Hallå, vilken härlig konversation som följde! Nästan bud på att flytta till Kanada där alla älskar hockey. Hon kände till Bäckström, Markström, Henke... Alla man ska känna till helt enkelt :)
Plötsligt cravade alla Donken så vi drog dit, inte lång alls och det var sååå gott! Efter Donken drog vi till Phoenix och delade på en flaska rött och sen drog vi till någon hipp bar och hängde där ett tag. Sen försvann Ed och Jess för att dom bråkade om något. SÅ vi började mingla vidare, jag och Laura. Hittade två tjommar från USA, en från typ L.A och en från hmm låt se.. hur stavas det nu, Massachussetts(?). De pluggar här i Sevilla, många pluggar i Sevilla! De var hur trevliga som helst så vi efterfestade hos Laura med de få öl som var kvar och sen drog de hem. Jag stannade och sov hos Laura för att jag inte ville gå hem själv. Derrick från Massachussetts älskar förresten med hockey, vilken himla bra kväll det var! Fick kommentaren: "It's cool that you really know your hockey, like, a lot of girls say they like hockey just because... but you really like it!"

Har som vanligt inte tagit så många kort. Jag är inte bra på det där alltså.


Escape from this hell


Som sagt passar inte rubriken alltid till inlägget, jag har det fint här! Lyssnar dock för tillfället på Avenged Sevenfold - Afterlife och den raden sjöngs precis.

Har inte bloggat alls idag för att jag inte hunnit/orkat/velat. Har gått i skolan, duschat och sovit. Tror inte ens jag pluggade såhär mycket hela sista året i skolan, utan överdrift. Mardrömms veckan är vecka tre säger dom, alltså nästa. Om jag räknat rätt ska jag hålla 3-4 lektioner då, en är färdig att redovisas, en är påbörjad och två måste jag komma på en idé till först.

Ikväll ska vi ändå ut för att kunna andas lite, vi behver något annat att tänka på helt enkelt. Ska förmodligen dra till en flamenco klubb och kolla in en av våra elever, Boris Gallardo släppa loss.

Det som är kvar av helgen ska jag plugga på, känns som att man ligger efter konstant.
Tjing!

Seville by night




Gårdagen i ett fåtal bilder.

Tonight we're going hard.


Godmorgon!

Hann inte blogga mer igår, hade massa läxor att göra och sen var det dags att dra till Laura. Vi hade med oss två flaskor vin, popcorn, en shoppingbag, innetofflor och ja, det var nog allt. Det kan ha blivit lite för mycket vin för en onsdag men jag mår toppen idag! Är bara lite trött men det är jag alltid på mornar. Vi gick ut och åt tapas, det var en väldigt trevlig kväll helt enkelt! :)

Återkommer med bilder ikväll, nu sitter jag i skolan.

When you hold me like you do, it feels so right.


Skepp o'hoj! Är nu hemma från skolan efter att ha undervisat min första lektion om Polcirkeln på engelska. Det gick bra, väldigt bra tycker jag. Inte perfekt, men det var ju bara första gången. Jag är nöjd! Mina söta klasskamrater satt längst bak på rad i klassrummet och gav "tummen upp" så fort jag bara sneglade åt dem. Jag är i alla fall klar nu och det är så ofattbart skönt! Ikväll ska klassen gå ut och äta för att fira!



Hörs senare, nu är det mer plugg som gäller.

I've been waiting on my own, I've been waiting far too long.


Jag tror jag är klar med det mesta nu, så här kommer bilder från dagens shopping och påhitt.


Apelsinplockare


Shopping från Zara och Bershka.

I'm sure I'm gonna die one day


Jag är fruktansvärt irriterad just nu, arg, frustrerad... you name it! Har försökt skriva ut fyra olika bilder i över en timme utan resultat. Hur jävla svårt ska det vara att skriva ut fyra bilder?! Skithål!

Nu måste jag plugga igen. Shoppingbilderna kommer när jag kommit över min ilska.

I'm so damn sick of being serious.


Åh, jag har så mycket att göra till imorgon! Ska hålla i lektion och så har jag läxa i grammatik. Måste komma på en dialog (och ett tema) till min "Listening" lektion. Jag ska ha spanska lektion ikväll med och gah! Dygnets 24 timmar räcker liksom inte till! Med det sagt måste jag plugga.

Jag, Ria och Laura åt förresten på KFC efter skolan så vi passade på att ta en runda på stan. Köpte bl.a. en blus jag tänkte ha när jag undervisar imorgon eftersom vi ska se "fina" ut. Visar köpen senare ikväll när det lugnat sig lite.
Puss!


I know, I don't wanna cry no more.


Har ni hört om den där "genomskinlig väska" trenden? Inte så att jag avgudar den eller något, men idag köpte jag 4 "genomskinliga väskor". 4 spänn styck, synd att klaga liksom. Kunde inte bestämma mig för vilken färg och med tanke på hur satans mycket vi har för oss här behöver vi förvaringsställen, dem är perfekta till det!



Fick även med mig en cola hem, vem har sagt att måndagar måste vara trista? Ikväll ska jag och Ria käka popcorn och kolla på film!

Sött lillfinger.
Varför är det så att lillfingret står ut när man dricker eller liknande?

A life you don't live is still lost.


På onsdag ska jag hålla min första lektion. Jag är först ut ur gruppen, galet vad nervös jag är!
Min lektion ska handla om Polcirkeln och utlärningsstilen är att läsa. Lektionen varar bara i 45 minuter och man ska hinna med att dela upp lektionen i sex olika delar/aktiviteter. Har inga läxor idag(!) men jag måste plugga på hur lektionen ska hållas och lite sånt. Det kommer nog gå bra, men min röst kommer darra och jag kommer stamma. Det kommer gå över efter ungefär 10 minuter. Jag känner mig själv för bra.

Nu ska vi möta upp Laura för att köpa en mobil till henne. Laura är den blonda tjejen i inlägget under.

Tjing! :)

I am free, free falling


Varje dag på våran första rast går vi alltid till ett ställe rakt över gatan, en liten "coffee shop" helt enkelt. Varje morgon, ungefär samma tid och alltid samma bord. Lite som i Vänner ni vet. Dom är ju alltid samma gäng å samma café, Central Perk. Eller som på How I met your mother då de hänger på Mc Laren's. Det är skönt med rutiner.


It's like forgetting the words to your favourite song.


Intressant iaktagelse: Spanjorerna i Sevilla är riktiga jävla stekare. Alla killar vandrar omkring i jeans med ett dyrt läderbälte i midjan och en välstruken skjorta. Det är vardagsoutfiten. Det kan även Johanna bekräfta.
En annan iaktagelse: PDA's hemstad stavas Sevilla.

Käkade på Donken ikväll, har inget kött hemma och som köttmänniska behöver jag det med tanke på att jag bara åt tonfisk igår, som jag knappt gillar. Fortsatte min vandrig runt katedralen, solen gick ner så jag stannade förbi Starbucks för en värmande kopp Caramel Macchiato. Gott, gott, gott! Fortsatte vandringen hemåt, gick förbi ett tidningsstånd och fick tag på en engelsk skvallerblaska.


Sjukaste gatorna finns det här förresten, de är så smala att bilar får backa och köra fram, backa och köra fram igen - bara för att komma in på gatan. Jag går på en sån smal rackare varje dag till skolan, man får trycka sig mot väggen när bilar kommer för att inte få ett däckspår över sig.


Ikväll ska jag göra ett korsord om Polcirkeln och sen ska jag bara mysa. Alla sju avsnitt av 90210 från säsong 3 är även hemladdade nu.

He's the only one that I want by my side.


Igår bytte jag stadsvandringen mot hockey, så idag byter jag gym mot stadsvandring. Alla affärer har stängt på söndagar, vilket betyder att jag bara ska ut och gå. Det är nog för det bästa. Dock ska jag köpa en pälsjacka innan jag åker hem. I alla affärer jag var inne i sist jag jag den ena snygga pälsen efter den andra. De ligger bara på 500 lappen med, lätt värt! Jag måste ha en. Det som håller mig tillbaka är övervikten, men jag måste ha en jacka... och ett par jeans. Hittade dock inte Pull & Bear sist. Sen är jag klar med min shopping! Jag har faktiskt inte senderat mer sen förra shoppingen, bara på bra saker, som mat.

90210 säsong 3 håller även på att laddas hem, såg klart på säsong 2 igår när jag inte kunde sova. The Blind Side såg jag med, den var bra :)

Plaza Nueva


Nu drar jag ut, tjing!

Watching you, watching me. A fine way to fall asleep.


Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Dagens planer är att plugga, städa och gymma. Himla rolig söndag. Jag behöver verkligen tvätta mina kläder, det är sagt att Rosa ska göra det år oss en gång i veckan, men hon hämtar dem aldrig. Vilket I-landsproblem. Imorgon har jag nästan slutat skolan vid denna tiden. Det blir tufft att gå upp tidigt imorgon. Jag måste lägga mig tidigt med, kommer nog inte vara så lätt. Igår somnade jag inte förrän 5.10 ungefär. Spanien ger mig för mycket utrymme att tänka, jag mår inte bra av att tänka.
Nehe, nu är det nog dags att äta frukost! Puss.

I brist på andra bilder får ni en minibild på hur ett skypesamtal kan se ut med Prim och Carro.

Miserable at best


I feel like I'm drowning in ice water, 
my lips have turned a shade of blue.
I'm frozen with this fear that you may disappear,
before I've given you the truth.
I bleed my heart out on this paper for you,
so you can see what I can't say.
I'm dying here,
'cause I can't say what I want to.
I bleed my heart out just for you.
 
I've always dreamed about this moment,
now it's here and I've turned to stone.
I stand here petrified,
as I look in your eyes.
My head is ready to explode.
I bleed my heart out on this paper for you,
so you can see what I can't say.
I'm dying here,
'cause I can't say what I want to.
I bleed my heart out just for you.
 
It's all here in black and white and red,
for all the times those words were never said.
I bleed my heart out on this paper for you,
so you can see what I can't say.
I'm dying here,
'cause I can't say what I want to.

I bleed my heart out just for you.
I bleed my heart out just for you.

I may have failed, but I have loved you from the start.


Äter pasta med tonfisksås. Egentligen gillar jag inte tonfisk särskilt mycket alls, men det är billigt här och jag orkade inte försöka köpa kött i charken. Blandade ihop lite grädde, tonfisk, vitlök och kryddor. Det ser förjävligt ut, typ som något katten spytt upp, ätit upp och spytt upp igen. Tur för mig så smakar det bättre, hade jag dock inte lagat det vet jag inte om jag vågat äta det.
Kom nyss på en till läxa vi har att göra tills på måndag... Nåja, jag är här av egen vilja och det är faktiskt kul, det är bara så himla mycket!

Spenderade en tid i gymmet tidigare, pinsamt otränad är jag. Flåsade som ett djur tills att blev suddigt gjorde jag i alla fall så våga kalla mig svag! Jag försöker och kämpar vidare trots motgångar.


I'm still trying to find my place.


Vaknade nyss, det var extremt skönt att få sova ut! Ska nog gotta mig med ägg och bacon till frulle. Någon har snott våran toast med. Belgiskorna har inte sett den, Ria visste inte ens att vi hade en och Rosa (husägaren) vet inte heller var den är. Jag har inte frågar koreanerna för dom sitter alltid instängda på sitt rum.
Dagens planer är att göra klart läxorna och gymma. Jag ska nog gå en runda på stan med, jag måste få andas lite frisk luft och idag är det för tillfället 20 grader sol.

Det är rätt skönt att jag bor själv på helgerna. Jag tycker om att vara för mig själv, men jag gillar inte att vara ensam. Hänger ni med?

Tänkte kolla på the Blind Side ikväll innan jag lägger mig. Dagen brukar aldrig bli som man planerat men ungefär så tror jag det kommer se ut. Vi hörs senare!



Uppdate!

Brynäs möter Frölunda idag klockan 16.00 på hemmaplan, stadsvandingen får nog lida för det. Jag kan sitta i matsalen där man med ett enkelt knapptryck kan få hela taket att försvinna. Tusan vad fint jag bor! :)

I want your body, need your body.


Var nyss och handlade, och bröt mot den första handla-mat regeln.
- Handla aldrig hungrig.
Kom hem och satte mig här framför datorn, jag och min "rejäla" kvällsmat, minipizzor.


Har fortfarande en hel del plugg kvar men jag ska försöka göra klart det ikväll, så att jag bara kan njuta resten av helgen.  Har varit och köpt gem, färgpennor och plastmappar med. Kan vara bra att ha.
Nu ska jag återgå till mitt. Ikväll tänkte jag bunkra upp med gott och mysa framför 90210.

All by myself.


Vi har endel läxor över helgen som jag ska försöka ta tag i så fort som möjligt. Dock är jag svinhungrig och vi har typ ingenting hemma. Klart som tusan har dom siesta nu med så man kan inte gå och handla. Spanien i ett nötskal. Tänkte knapra frukt och ta någon macka så äter jag mer ikväll istället. Komme ratt vara ensam hemma hela helgen så jag ska väl kanske hitta på något med Laura, annars blir det bara till att ta det lugnt och sova ut, det kan jag med behöva :)


Like I'm the only girl in the world


Hör och höpna, idag gick jag upp tidigt för att plugga (vi börjar 10.00 idag istället för 8.00). Har fortfarande saker kvar att göra som är till idag. Får kämpa vidare. Jag ber om ursäkt för alla skittråkiga inlägg om plugg, men jag gör faktiskt inget annat än det här borta.


I will go dancing


Jag har spenderat max 1 h åt att sitta vid datorn idag och 1 h till att äta. Tack och lov att kursen bara varar en månad, jag pluggar fortfarande. På måndag ska vi börja hålla våra lektioner, är jag redo? Nej. Jag kommer dock bli, får bara kämpa lite hårdare.



"What will you do today?"
"I will go dancing."
"Where will you go?"
"I will go to a flamenco club"
"Where is it located?"
"It is located in the city."

Låter lekande lätt, det är det. Dock är det än jävla planering före. Man ska ha sju olika kort, alla handgjorda och de ska passa in i konversationen/kunna bytas ut med de ord som står på korten. Man får inte heller anvönda sig av ett vanligt ämne som "sport" eller "djur". Man får inte använda siffror, färger, dagar... Massa, massa att tänka på hela tiden.

Nu ska jag nog sova, godnatt.

There's nothing else I can say


Hej kära vänner.
Idag är det ännu en dag med plugg, ännu mer än sist. Lägg på en timmes spanskalektion på det med. Läraren berättade att det är många elever som blir sjuka under kursens gång med eftersom man blir mer eller mindre utbränd. Nu måste jag fortsätta plugga, annars blir jag aldrig klar.

Haha, den bjuder jag på!

All you gotta do is keep strong.


Jag och Ria gick ut för att äta idag, fira att våran andra skoldag var över. Helt stört vilket tempo vi jobbar i och hur intensivt allt är. Jag minns inte senast jag tänke såhär mycket och nu har jag en ihållande huvudvärk för att jag typ tänkt för mycket. Redan på fredag ska vi hålla våra lektioner för klassen och sen på måndag för de riktiga eleverna.



Min kyckling var kall i mitten så jag skickade tillbaka den... På ytterdörren stod det att de sökte en kock, nu förstår jag varför. Annars var det gott!

Nu ska jag faktiskt ta en Alvedon och sedan lägga mig. Godnatt!

Hard work, work.


Sitter och gör läxa nu. Vi ska måla 21 bilder till imorgon som vi ska använda till våran lektion. Har huvudvärk så ska göra den nu direkt för att få det gjort. Vi hörs senare.


Close your eyes and dream away.


Efter 3,11 minuter leder Brynäs matchen mot MODO med 2-0, på bortaplan. Det brukar inte vara deras grej. Hoppas bara inte det blir som mot Djurgården senast.
Jag ska snart iväg till min spanskalektion. Det har dock varit en lång, lång dag och jag vill helst av allt bara lägga mig och sova. Det var längesedan jag var såhär trött.



Wohoooo, 3-0 till Brynäs redan! Nu måste jag kila. Puss!

You won't see me crying


Har just kommit ur duschen efter ett pass i gymmet, jag behövde få något annat att tänka på och sprang tills vaderna nästan krampade ihop. Min roomie sover. Ria från Holland som är gift med en engelsman och har varit bosatt i Spanien i 26 år. Dom sa att hon skulle vara runt 25 år, hon har ju för tusan varit med sin man längre än så, haha. Jaja, jättetrevlig är hon i alla fall. Lagar mat och diskar gör hon. Hon äter även grovt bröd och fettfri yoghurt.
Jag ska försöka hålla till i gymmet nästan varje dag framöver och få bort de extra kilorna som jag tog med mig från Torrevieja.
Ikväll, 19.30 ska jag ha min första spanskalektion med Pilar, får se hur det går. På Blue School vägrar dom säga ett enda ord på det språk eleven talar. Man får istället komunicera genom bilder och teckenspråk. Detsamma gäller oss när vi ska undervisa. På så vis är det skönt att jag inte kan spanska.


Mental breakdown


Redo för allt, vilket skämt.

Skolan gick dock bra! Jag är sämst i klassen men what the heck. Jag och min nya roomie hade precis ett moment så allt känns bra. Känner bara inte för att skriva nu. Vi hörs ikväll.

Go fix yourself


Nu kör vi!



Igårkväll hade jag ett stort breakdown, satt och skakade och kunde knappt andas, idag är jag redo för allt!

I'll make it through if you stand by me.


Somnade inte innan 2.30 ungefär, vilket innebär att jag borde vara skittrött men det är som på julafton, eller som på sin födelsedag. Jag är klarvaken vilken tid på detta dygnet det än är. Ska sminka mig så fort imman från min varma duscha lagt sig, det är omöjligt att se något i spegeln.
Jag är fortfarande ensam i mitt rum, tjejen som skulle kommit igår missade visst sin buss och kommer om ungefär en timme skulle jag tro.

Håll tummarna för mig idag! :)

På tal om något helt annat, apelsinen ligger kvar...

When the stars fall, I will lie awake


Jag borde redan sova nu, jag måste nästan sova nu. Imorgon kommer vara en utav de viktigaste dagarna i mitt liv hittills så jag kan verkligen behöva min sömn. Ringde Evelina tidigare och skakade för att jag inte visste var jag skulle bli av. Nu måste jag sova, jag kommer inte kunna somna, jag måste sova. Godnatt.

You build me up just to break me down


Man kan aldrig få för mycket/många accessoarer (skor, väskor och smycken).
Jag har länge letat efter en två-fingers-ring, men ni vet hur det är, allt eller inget. Självklart kom jag äver en fyr-fingers-ring istället - till min stora lycka!

Smyckerna kommer från C&A, Pimkie, Bershka och H&M.

Stradivarius
bjuder på Chanel-inspirerande väskor i olika färger och mönster.

Blanco fann jag ett svart fodral med puffärm och pajletter, även en av fem olika leopardmönstrade BH:ar fick hänga med hem.

Bershka gör mig aldrig besviken. Skinnshorts i brunt och två tuffa t-shirts.
Testade även ett par äckligt snygga svarta skinnbyxor. Dock är jag felbyggd jämfört med de byxor som tillverkas, så de passade inte.

Sommarens populära färgcombo neon + nude håller även i höst på H&M.


Detta var min första och sista shoppingrunda i Sevilla. Nu ska jag spara pengar. Må hända att ett eller två plagg till slinker ner, men jag ska inte gå ut för att spendera.

Love lockdown


Komisk grej. Upptäckte när jag var och shoppade att jag visst råkat ta på mig trosorna ut och in i morse, haha! Nu, lite mer seriösa grejer...

Sevilla är en så fruktansvärt vacker stad! Åh, jag har varit ute och gått (shoppat) i nästan fem timmar. Fötterna gör lite ont, tur att man inte är spanjorska och går i klackar konstant. Jag har tagit 121 kort idag, på byggnader, det måste ändå säga endel. Jag ska låta bilderna tala för sig själva.
Vill bara berätta att jag tog en sväng in på Starbucks (två faktiskt, en på väg bort och en på väg hem) för att testa. Det är ju sånt jäkla hysteri om Starbucks. Beställde en Caramel Macchiato och den var faktiskt riktigt god! Jag som inte ens gillar kaffe, inte ens lite. Nu är jag med hooked på Starbucks. Den varma chokladen med hasselnöt som jag beställde (av samma kille som skrattade lite åt mig) på vägen hem var med superb!

Hänglåsen jag skrev om tidigare.


Tjurfäktningsarena

Jag och självutlösaren gjorde ett försök att sammarbeta, vi gav uppp efter första kortet.

Oopsy Daisy


Affärerna var visst öppna ändå.


Jag ska äta nu, återkommer med bilder från stadsvandringen och shoppingen senare ikväll.

We hide our problems well.


Attsiken! Johanna visade mig var Zara, Bershka, Stradivarius och Pull & Bear låg igår så jag tänkte vandra förbi och ta ett kik. Tänkte även strosa förbi Donken för en cheese. Mmm, det hade varit gott. Dock är det helgdag idag så alla affärer har stängt. Förmodligen inte Donken så jag tror jag ska strosa runt med min lilla 7,1 mega pixels kamera och ta kort på alla fina byggnader här finns! På bron sitter även hur många hänglås som helst, varför? Jo, kärlekspar sätter fast ett hänglås där, skrivier sina namn på det och slänger i nycklarna i floden. Så corny men hur gulligt är inte det liksom? Det måste jag med ta kort på. Vi hörs sen :)


I go crazy around you


Idag sov jag till 11.09. Inte överdrivet länge för att vara mig, men imorgon börjar jag skolan redan 8.00 så där blir det ingen sovmorgon inte. Dawn, en av mina lärare är superhård på att man ska hålla tider med och tro mig, jag tänker vara en exemplarisk elev! Låt säga att jag är skitnervös ikväll flyttar det in en till tjej i mitt rum, vet inte om det var holländskan eller amerikanskan, det återstår att se. Imorgon är en stor dag på många sätt och vis, det ska bli skönt att äntligen få den avklarad.

RSS 2.0